fb

Povprečne cene: gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika,...

Cena zidanja hiše znaša 450–1.300 €/m2.

Gradnja zidane hiše do tretje gradbene faze stane 450–600 €/m2. Cena zidanja hiše na delni ključ je 700–1.000 €/m2. Najdražja pa je izvedba zidane hiše na ključ in sicer od 800–1.300 €/m2.

poslanih povpraševanj
ponudnikov storitev
sklenjenih poslov

Preverjeni ponudniki za zidarske storitve (gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Preverjeni zidarji
  1. Omisli.si
  2. Zidarske storitve
  3. Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...
REMONT TEAM, zaključna gradbena dela, d.o.o.
5,0
(6)
· Izbran: 7 krat
Čistilne storitve · Vrtnarske storitve · Prenova ali izgradnja kopalnice · Polaganje ploščic · Izkop gradbene jame
Dom Servis, Janko Novak s.p.
5,0
(3)
· Izbran: 3 krat
Izdelava ali prenova fasade · Zidarske storitve · Prenova mansarde na ključ · Slikopleskarstvo · Montaža knaufa
Gradbene Storitve, Robert Neubauer s.p.
5,0
(2)
· Izbran: 5 krat
Selitvene storitve · Montaža knaufa · Zidarske storitve · Slikopleskarstvo · Izdelava ali zamenjava talnih oblog
Ivica Mishevski s.p.
5,0
(4)
· Izbran: 31 krat
Čistilne storitve · Polaganje ploščic · Hišni servis in popravila · Izdelava ali zamenjava talnih oblog · Urejanje okolice
Design Trend d.o.o.
5,0
(3)
· Izbran: 2 krat
Izdelava ali prenova fasade · Zidarske storitve · Slikopleskarstvo · Polaganje ploščic · Izdelava ali zamenjava talnih oblog
As10, Zaključna Gradbena Dela, Alen Salčinović s.p.
5,0
(1)
· Izbran: 2 krat
Gradnja hiše na ključ · Vrtnarske storitve · Urejanje okolice · Tlakovanje · Najem kombijev
Luksing d.o.o.
4,0
(1)
· Izbran: 2 krat
Zidarske storitve · Izdelava ali prenova fasade · Montaža knaufa
Gradbene Storitve M@M
· Izbran: 3 krat
Polaganje ploščic · Slikopleskarstvo · Zidarske storitve · Montaža knaufa · Tlakovanje
Miha Mele s.p.
5,0
(11)
· Izbran: 7 krat
Rušitvena dela · Urejanje okolice · Izkop gradbene jame · Tlakovanje · Zidarske storitve
Keramikrado, Zaključna Gradbena Dela, Andrej Tomažič s.p.
· Izbran: 1 krat
Prenova stanovanja na ključ · Polaganje ploščic · Zidarske storitve · Tlakovanje · Prenova ali izgradnja kopalnice
Preverjeni zidarji
REMONT TEAM, zaključna gradbena dela, d.o.o.
5,0
(6)
Čistilne storitve · Vrtnarske storitve · Prenova ali izgradnja kopalnice · Polaganje ploščic · Izkop gradbene jame · Izdelava ali prenova fasade · Slikopleskarstvo · Izdelava ali zamenjava talnih oblog · Montaža knaufa · Prenova hiše na ključ · Prenova mansarde na ključ · Prenova stanovanja na ključ · Rušitvena dela · Zidarske storitve
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Kvalitetna in hitra izvedba gradbenih del.
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 7 krat

Opis

Izvajamo vsa zaključna gradbena dela in vse ostale storitve povezane z gradbeništvom (Gradbeni inženiring, Gradbeništvo, Adaptacije, Strokovna pomoč, Specialna dela).

V podjetju REMONT TEAM D.O.O. je združenih več strokovnjakov iz različnih področij, prav zaradi tega pa vam lahko ponudimo najboljšo in optimalno storitev inženiringa. Pravzaprav vam ponujamo kompletne storitve na področju gradbeništva, adaptacij in vseh instalacij. V primeru da se odločite za sodelovanje z nami, namesto vas uredimo vse potrebno za samo izvedbo vašega projekta.

Ker je vse stvar dogovora, in je vsak vaš projekt zgodba zase, pa je najbolje če se dogovorimo za sestanek na objektu samem (pri adaptacijah) ali pa se po vaši želji srečamo ter se dogovorimo vse potrebno okoli izvedbe vašega projekta. Ko bomo točno poznali vaše želje se jim lahko popolnoma ali čimbolj približamo in tako je uspeh projekta praktično zagotovljen.

Zadovoljna stranka nam predstavlja prioriteto, vendar pa tega nikakor ne smemo zamenjati za kvaliteto izgradnje. Morebitne probleme pri gradnji rešujemo hitro ter resno, zato se včasih tudi pri resnem problemu zdi kot da ga sploh ni bilo.

GRADBENI INŽENIRING: V podjetju REMONT TEAM D.O.O. je združenih več strokovnjakov iz različnih področij,prav zaradi tega, pa vam lahko ponudimo najboljšo in optimalno storitev inženiringa. Pravzaprav vam ponujamo kompletne storitve na področju gradbeništva, adaptacij in vseh instalacij. V primeru da se odločite za sodelovanje z nami, namesto vas uredimo vse potrebno za samo izvedbo vašega projekta. Ker je vse stvar dogovora, in je vsak vaš projekt zgodba zase, pa je najbolje če se dogovorimo za sestanek na objektu samem ( pri adaptacijah) ali pa se po vaši želji srečamo ter se dogovorimo vse potrebno okoli izvedbe vašega projekta. Ko bomo točno poznali vaše želje se jim lahko popolnoma ali čimbolj približamo in tako je uspeh projekta praktično zagotovljen. Zadovoljna stranka nam predstavlja prioriteto, vendar pa tega nikakor ne smemo zamenjati za kvaliteto izgradnje. Morebitne probleme pri gradnji rešujemo hitro ter resno, zato se včasih tudi pri resnem problemu zdi kot da ga sploh ni bilo.

GRADBENIŠTVO: Nudimo vse vrste gradbenih storitev, visoke in nizke gradnje. Naši izvajalci so izkušeni, ter se stalno izobražujejo v smislu novih materialov,načinov izvedbe ter aparatur potrebnih za najboljšo možno izvedbo. Velik poudarek dajemo tudi na trajnostno rabo ter ekologijo. Pri prav vseh naših projektih se trudimo skupaj z investitorjem poiskati način gradnje ki najbolj ustreza investitorju in tudi okolju. Pri gradnji zagovarjamo čimbolj naravne materiale, vendar pri tem vedno in povsod upoštevamo želje investitorja. Ker se zavedamo da se v našem geografskem prostoru gradi po načelu “gradimo za nas in otroke” je naš cilj vedno kvaliteta.Bogate izkušnje ki smo jih z leti pridobili na področju gradbeništva, pa nam omogočajo da objekt naredimo tako finančno kot kvalitetno najbolj optimalen.

ADAPTACIJE: Vsaka adaptacija je posebna. Tega se dobro zavedamo. Zato se vsake adaptacije lotimo skrajno resno. Bodisi je to adaptacija kopalnice, garaže ali pa celotnega objekta. Pri adaptacijah upoštevamo najnovejše trende v tehnologiji gradnje, hkrati pa uporabljamo sigurne, preizkušene in varne materiale in postopke za katere je znano da dobro služijo svojemu namenu. Pri adaptacijah poskrbimo za vse od A do Ž . Tako se vam ni potrebno ukvarjati z iskanje vseh potrebnih izvajalcev. Poskrbimo za vse instalacije za gradbena in zaključna dela. Ponujamo vam tudi sistem adaptacij “NA KLJUČ”. V primeru dodatnih želja pa vam lahko ponudimo tudi storitev notranjega dizajna vašega objekta. Pri čemer vam ponujamo sodelovanje uspešnih in uveljavljenih arhitektov ter dizajnerjev.

STROKOVNA POMOČ PRI NAKUPU STANOVANJ in OCENA OBJEKTOV: V današnji digitalni dobi nam kot potrošnikom, prodajalci poizkušajo prodati praktično vse. V primeru da kupujete stanovanje, hišo ali pa katero koli drugo nepremičnino, pa je potrebno ločiti zrno od plev. Zato ponujamo storitev POMOČ PRI NAKUPU STANOVANJ. V sklopu te storitve vam nepremičnino pregledamo, tako pravno kot tehnično, pri novogradnjah preverimo kvaliteto vgrajenih materialov ter ocenimo samo izvedeno delo. Za vsako oceno vam pripravimo poročilo v katerem izrazimo tako svoje mnenje kot tudi dejanske ugotovitve na podlagi načrtov, materialov itd. Vsaka ocena objekta je objektivna in strokovna, tako pa pripomoremo k temu, da ne kupite mačka v žaklju. V premeru da nimate načrta prostora, vam naredimo posnetek prostora ki je pravzaprav načrt dejanskega stanja. Naredimo vam lahko tudi popis del potrebnih za obnovo, ter oceno stroškov prenove.

SPECIALNA DELA V GRADBENIŠTVU: V naši ponudbi se nahajajo tudi t.i. SPECIALNA DELA. V resnici gre za dela ki so v večini primerov klasična, vendar pa se jih izvaja v težkih in včasih zelo nemogočih pogojih. Zaradi tega uporabljamo drugačne in kvalitetnejše materiale kot v normalnih okoliščinah. Večino teh del se ne izvaja vsakodnevno, zato večina gradbenih podjetij s tem nima izkušenj. Pri oteženih pogojih izvedbe in kompliciranih detajlih pa vam ponujamo naše izkušnje in tako zagotovimo kvalitetno in sorazmerno ugodno rešitev vašega problema.

Reference

Naše reference si oglejte v fotogaleriji.

Kako smo drugačni

Kvaliteta je vedno na prvem mestu. Zavedamo se kako pomembna je hitrost izvedbe projekta. Morebitne probleme rešujemo hitro in neopazno.

Uradni naziv podjetja
Remont Team d.o.o. - Remont Team, Zaključna Gradbena Dela, d.o.o.
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://remont-team.si
Storitve
Čistilne storitve (Čiščenje stanovanja ali hiše, Čiščenje poslovnih prostorov, pisarn in večstanovanjskih stavb, Zunanje strojno in visokotlačno čiščenje tlakovcev, fasade, strehe, žaluzij, solarnih panelov, ..., Globinsko čiščenje (preprog, sedežnih garnitur, kavča...)), Vrtnarske storitve (Načrtovanje vrta / zelenice in svetovanje, Zasaditev rastlin, Vzdrževanje zelenih površin (košnja trave, obrezovanje žive meje, ...), Odvoz materiala / čiščenje, Namakalni sistem, Izdelava ribnikov in skalnjakov, Urejanje okolice (Izravnava terena, tlakovanje, ograje, poti, ...)), Prenova ali izgradnja kopalnice, Polaganje ploščic (Polaganje keramičnih ploščic, Polaganje mozaikov, Polaganje dekorativnega kamna, Polaganje granita ali marmorja, Polaganje bordur, Oblaganje notranjih prostorov ali zunanjih površin, Montaža in vgradnja kopalniškega pohištva, Svetovanje pri izbiri keramike in načrtovanju izvedbe), Izkop gradbene jame (Široki izkop / gradbena jama (za hišo, garažo, klet, bazen, ...), Ozki izkop / kanali (kanalizacija, vodovod, elektrovod), Izkop za dvorišče, cesto, ..., Nisem prepričan/a), Izdelava ali prenova fasade, Slikopleskarstvo (Beljenje stanovanja, pleskanje sten, Suhomontažna gradnja (knauf), Dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet, Glajenje in kitanje sten, Barvanje notranjih vrat ali oken, Odstranjevanje in sanacija plesni, Polaganje ali odstranjevanje tapet, Poslikava sobe, Odstranjevanje plesni, Barvanje ograje, Barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken, Barvanje in obnova fasade, Barvanje opaža, napušča), Izdelava ali zamenjava talnih oblog, Montaža knaufa, Prenova hiše na ključ (Prenova kopalnice, Prenova kuhinje, Menjava talnih oblog, Prenova električne inštalacije, Prenova vodovodne inštalacije, Prenova stropov hiše (npr. knauf), Prenova grelne tehnike (npr. menjava peči, talno gretje, novi radiatorji...), Prenova sten hiše (beljenje, izravnave sten), Prenova / izdelava fasade), Prenova mansarde na ključ (Izolacija mansarde, Zapiranje poševnin (knauf), Vgradnja / dobava strešnih oken, Menjava talnih oblog, Prenova električne inštalacije, Prenova vodovodne inštalacije, Prenova stropov mansarde (npr. knauf), Prenova grelne tehnike (npr. menjava peči, talno gretje, novi radiatorji...), Prenova sten mansarde (beljenje, izravnave sten), Prenova / izdelava kopalnice, Prenova / izdelava kuhinje), Prenova stanovanja na ključ (Prenova kopalnice, Prenova kuhinje, Menjava talnih oblog, Prenova električne inštalacije, Prenova vodovodne inštalacije, Prenova stropov stanovanja (npr. knauf), Prenova grelne tehnike (npr. talno gretje ali novi radiatorji), Prenova sten stanovanja (beljenje, izravnave sten)), Rušitvena dela (Gradbeno dovoljenje za rušitev objekta, Odvoz gradbenega materiala, Odklop in zaščita komunalnih priključkov, Demontaža opreme / stavbnega pohištva / ograj), Zidarske storitve (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ..., Škarpa, oporni zid, Adaptacija, prenova, obnova, Betonska ograja, zid, Mokri estrih / strojni tlak, Suhi estrih / suhomontažna tla, Ročni ometi (klasični), Strojni ometi, Temeljna plošča (betoniranje), Betoniranje (zidov, podporni zid, predelne stene, ...), Asfaltiranje (dvorišč, ceste, ...), Izravnava tal / brušenje betona, Polaganje tlakovcev, Polaganje robnikov)
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Leta izkušenj
10+ let (Datum ustanovitve: 2009)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: A TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
F43.390 - Druga zaključna gradbena dela
Vsi podatki preverjeni
12. Jul. 2021
Lokacija
Bratovševa ploščad 22, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
  • Jan C. 12. Mar. 2020

Najboljsa ever!!

  • Patrik R. 11. Mar. 2020

Prijazni in lepi

  • Damjan H. 11. Mar. 2020

Odziven, ugoden, strokoven.

  • Rok K. 11. Mar. 2020

Kvaliteta vedno na prvem mestu

  • Eva B. 11. Mar. 2020

Vse super, priporočam!

  • Nejc K. 11. Mar. 2020

Vse extra!

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2021. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za zidarske storitve in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete zidarske storitve (gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)?

Pogosta vprašanja (gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Koliko stane zidanje dimnika?

Cena za zidanje dimnika znaša med 130 – 170 €/tm.

Na ceno zidanja dimnika pomembno vplivata višina in širina dimnika. Prav tako pa tudi način izvedbe, vrsta kurilne naprave in izbira materiala. Cena zidarskih del je lahko višja, v kolikor gre za izdelavo dimnika na že obstoječem objektu. Nastanejo namreč stroški ob razbijanju zidov. Teh stroškov ob novogradnji ni, saj je dimnik že vključen v načrt gradnje.

Za dimnik, višine približno 7 m, s premerom dimniške cevi do 20 cm, boste odšteli od 900 – 1.500 €. Pri izračunu stroškov sta všteta dobava materiala in zidanje.

Kolikšna je cena zidanja hiše?

Cena zidanja hiše znaša od 450 – 1.300 €/m2.

Predvsem je cena zidanja hiše odvisna od tega, za katero gradbeno fazo gre. Gradnja zidane hiše do tretje gradbene faze je namreč cenejša in znaša od 450 – 600 €/m2. Cena zidanja hiše na delni ključ je višja in znaša od 700 – 1.000 €/m2. Najdražja pa je izvedba zidane hiše na ključ in sicer od 800 – 1.300 €/m2.

Stroški zidarskih storitev se razlikujejo glede na vrsto in način gradnje. Prav tako so odvisni od količine zidarskih del.  Ne smemo pa pozabiti tudi na različne cenike zidarjev, kot tudi različnih urnih postavk, ki jih zidar postavi za svoje delo.

Kakšna je cena gradnje za prizidek?

Cena zidanja hiše je višja v primerjavi s ceno za gradnjo prizidka, ki znaša od 200 – 400 €/m2.

V te stroške so vključena zgolj izvedbena zidarska dela. Cena ne vključuje pridobitve gradbenega dovoljenja, ki lahko znese vse od 200, pa tudi do več 1.000 €.

Cena gradnje za prizidek je odvisna od izbranega materiala za gradnjo, kvadrature prizidka in zahtevnosti terena ter izvedbe. Če primerjamo cene glede na material, je najcenejša gradnja lesenega ali zidanega prizidka, ki staneta od 600 – 700 €/m2 dalje. Prav tako cena montažnega prizidka, ki znaša od 800 €/m2 dalje. Če se odločite za gradnjo prizidka na ključ, pa je cena odvisna od izvajalca in se najpogosteje obračuna po ponudbi.

Koliko računa zidar za zidanje kamina?

Cena za zidanje kamina okvirno znaša od 2.000 – 10.000 €/kos.

Stroški izvedbe kaminskega vložka na drva na primer, znašajo od 3.500 – 6.000 €/kpl. Vključujejo pa zidanje kaminskega vložka, izdelavo in montažo dimne cevi, vključno s prebojem. A za končne stroške zidanja kamina je težko postaviti standardno ceno, saj nanjo vpliva veliko dejavnikov.

Cene zidanja kamina so zelo različne. Odvisno je namreč od vrste kamina, načina izvedbe, količine opravljenih zidarskih del in izbire materiala. Seveda pa je pomembno upoštevati tudi urno postavko zidarja in ceno, ki jo računa za izvedbo zidarskih del.  V zgornjo ceno pa sta poleg zidarskih del vključena tudi nakup in dostava materiala, ter celotna vgradnja kurilnega sistema kamina.

Nasveti za zidarske storitve

Pomagali vam bomo najti pravega zidarja za vaš projekt

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

P.G. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Novogradnja

T. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Vrtona za studenec

M.K. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Iščem izvajalca za gradnjo hiše. Gradbišče se nahaja v mestu Ljutomer (parc. št. 2515/7 in 2515/8 k.o. Ljutomer) Za izvedbo temeljne plošče imam svojega izvajalca, ki bo dela izvedel v mesecu juliju. Naročnik bo sam zagotovil dobavo in vgradnjo armature, ter dobavo betona. Dela naj bi bila končana do konca novembra 2021. Gradbeno dovoljenje je pridobljeno.

J. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Zidarska dela

J.P. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

32 metov betonske škarpe višine 1,8m. Izvedba izkopa, temeljenja, armature, opaža in betoniranja. Lokacija Ljubljana rakovnik

S.B. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Ker renoviramo hišo bi rabili zidanje sten vstavljanje preklade stemanje sten omete preobleko določenih stropov z gips ploscami

D.K. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Rad bi staro garažo porušil in novo večjo naredil nad garažo pa večja soba ( kuhinja z dnevnim prostorom)

N.M. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Pozdravljeni,v Kortah izola rabim najprej prizidek k zidani hisici,velikost sten 2.3x3.5,visina 3m,plata spodaj pa 5mx6,goriske opekarne,2 okna,nad vrati ojacat,nato pa tudi spric infasado in cesta betonirat. prosim za ponudbo.hvala.Iztok

U.F. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Potrebujem izvajalca za gradnjo hiše od temeljev do strehe (P+M). Kraj dela Šmartno ob Paki.

U.F. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Potrebujem izvajalca za gradnjo hiše od temeljev do strehe (P+M). Kraj dela Šmartno ob Paki.

U.B. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Zidanje hiše. Pritlicje plus mansarda v velikosti od min 120 - max 140 kvadratov. V Slovenski Bistrici

A.P. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Potrbujem zidarja ki je zanesljiv glede dogovora o dokoncanju gradnje prenove.

A.M. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Potrebujem zidarja, ki bo pripravil odkop za temelje, betoniral temelje, uredil hidro in toplotno izolacijo temeljev, pozidal zidove torej pripravil hiso (pritlicno, L oblike, ravna streha) do 3. gradbene faze.

B.P. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Pozdravljeni, potrebovala bi nekoga za izdelavo Notranjih betonskih stopnic, opaz za stopnice, dozidava zunanje stene za vhodna vrata. - Notranje betonsko stopnišče. Opaž za stopnice, Dobava in izdelava enostranskega opaža enoramnih zavitih stopnic.. (plošča v naklonu, čela stopnic). Podpiranje do višine 300 cm. Stopnice tlorisne velikost cca 6,5 m2 - 15 stopnic (6kom 147cmx28, 6kom 117cmx 28, 3kom 147cmx 40) - odstranitev obstoječega tlaka (estrih in toplotna izolacija), na mestu izvede priklopa stopnišča na obstoječo nosilno temeljno ploščo -Izdelava utora dimenzije cca 15x10 cm po celotne obodu stopnišča za izvedbo naleganja stopnišče konstrukcije na obstoječo nosilno konstrukcijo. - dozidava zunanje stene Spodaj prilagam v excelu popis del (druga stran). Prosim vpišite ceno v popis ali posebej pošljite ponudbo. Poglavja rušitvena dela, zidarska dela, betonska in opažerska dela ter fasaderska dela. Spodaj v prilogi je tudi tloris novega prostora. Hvala za ponudbo

B.M. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Stanovanjska hisa je pod streho. Ustvariti je potrebno zidano ograjo ob stopnistu, dokoncati pregradne stene,...

T. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Potrebujem vodnjak

B.V. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Hay... Iščem ugodnega izvajalca za izgradnjo vinske kleti v Janškem vrhu - Ptujska gora- Majšperk. Izkop in pripravo terena lahko uredim sam.. 1 ploščo v izmeri 9.8 x 7 m. Zidano z betonskim zidakom v izmeri 4.5 X 8,5 m, zadnji del je na širino 7m X 3.1 se pravi l. In 2 ploščo 9.8 x 7, plus 2 stebra. Zanima me Cirka cena.. Hvala.. Na Zs

M.S. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Prenova kopalnice 170x220 cm in stranišča 140x70 cm zbrušenjem vmesne stene. Demontaža kadi, umivalnika stranišča z obstoječimi razvodi, odstranitev keramike 25 m2. Izdelava ruš kabine s talno kanaleto. Izdelani načrti in popos del. Lokacija Ljubljana Šiška.

A.M. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Zidalo bi se pritličje in 1.nadstropje. Temeljna plošča je že narejena. Ostaneta še 2 plošči + stene. Imeli bomo ravno streho. 2.plošča 211m2, 3.plošča 75m2. Material bomo nabavili sami, zanima nas samo delo in začetek dela. Iz naše strani je vse pripravljeno.

B. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Spoštovani, na Bobovem pri Ponikvi iščem izvajalca del. V prilogi pošiljam popisa del ter načrta za ločen objekt in nadstrešek. Za zid bi bilo verjetno najbolje, da se oceni zahtevnost na licu mesta. Tako, na kratko, če opišem, je potrebno originalni (kamniti) zid kuhinje in kopalnice odstraniti ter urediti temelje z novim zidom. Načeloma je statik po grobi oceni izjavil, da je zid brez funkcije, namreč je nad njim krona in tramov (od obnovljene strehe). Prosim za ponudbo ter okvirno časovnico, v kolikor je interes po izvedbi del.

U.R. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Potrebujem gradnjo garaže - enostavnega objekta prosim za klic

G.L. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

REKONSTRUKCIJA IN NADZIDAVA STANOVANJSKEGA OBJEKTA TER DOZIDAVA ZIMSKEGA VRTA Kratek opis: obstoječ stanovanjski objekt je del dvojčka. Ob stanovanjskem objektu je bila dozidana garaža. Garaža bo odstranjena. na tem mestu garaže se zgradi shramba in nadstrešek za avtomobil. Nad tem delom objekta se nadzida mansarda. K stanovanjskemu objektu se prizida zimski vrt. Tlorisna netto izkoriščna površina pritljičja je skupaj z nadstreškom 86 m2, mansarde pa 42 m2. Izvedba: 1. a) vsa gradbena dela na objektu in okolici

M.G. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Gradna hiše velikost 6*11m

L.G. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Pozdravljeni Iščemo izvajalca za gradnjo majhne hiške, 62m2. Lokacija Jurovski dol pri Lenartu. Pričetek takoj.

Z.S. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Pozdravljeni. Sem iz Celja. S siporeksom bi dala pozidati vhod, ena stena 3m krat 2m, v drugo bi vgradili vrata. Vse ostalo je obstoječe, dve steni že stojita. Lep pozdrav.

A.L. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Zidanje iz betonskih zidakov garaže velikosti 6x4 m, betoniranje talne plošče iz zgornje plošče z nosilci in polnilami, izdelava zunamje izolacije na dveh stenah

U.U. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Spoštovani, potreboval bi izdelavo tlaka v kopalnici in hodniku (v kopalnici še hidro izolacijo). Gre za višino cca. 4cm tlaka v kvadraturi cca. 15km2. Prav tako bi potreboval še izravnavo vseh sten (razvidno iz gotografij) v izmeri cca. 200m2. Za ponudbe se v naprej iskreno zahvaljujem. Lep pozdrav, Urban

A.Š. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Zanima me okvirna cena za prizidek. Gre za dvonadstropni prizidek (p+m), ki se drži hiše, ki ima tudi klet. Tako da nisem še prepričan če se da samo namesto kleti narediti spodaj parkirišče za 2 avtomobila. Celotna ideja prizidka je da je svetel, vsaj v 1.nadstropju je pomembno da je čimveč dnevne svetlobe. Končen del prizidka bi bil najbolj zastekljen in svetloben (npr drsna vrata ter steklo čez celotno širino. Na koncu prizidka bi želeli potem narediti ločen vhod za spodnji in zgornji del, ki bo ločil stanovanja hiše+prizidka na zg. in spodnjo nadstropje. Tako bo na koncu verjetno široko stopnišče z balkonom/teraso. Kar se tiče dimenzij nekako 7x7x7 + 2m terase( stopnisca npr ) Zanima me kakšna je ponudba glede na material gradnje. ( zidano, les ) Kakšna je razlika v ceni če izberem ravno streho itd. Torej tudi razdelana cena za posamezne faze oz dele. gradnje.

P.P. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Zidanje zidov/hiše.

P.H. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Pozidava balkonov z siporexom

T.S. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Novogradnha

S.S. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Izdelava z sistemom ytonga v mansardi in sicer predelana stena cca 15m2 z odprtino za vrata, ter dve zunanji steni cca 20m2 z debelino ytonga 15cm. Prosim za ponudbe po m2.

A.T. išče zidarja (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ...)

Objekt velikosti 13x 11 m. tri nadstropja v skupni izmeri 550 m (5 stanovanjskih enot).

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.