fb

Klasična (cela) torta v slojih - Kranj in okolica

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za torte, piškote, pecivo in druge sladice za dogodke - klasična (cela) torta v slojih ter pridobite cene in ponudbe za mesto Kranj.

204.408
povpraševanj strank
8.561
ponudnikov storitev

Top 10 izbor: najboljši ponudniki za torte, piškote, pecivo in druge sladice za dogodke (klasična (cela) torta v slojih, Kranj in okolica)

Preverjeni slaščičar, pekarna
Slaščičarnica Kraljevi Mignon - Logotip
Slaščičarnica Kraljevi Mignon
Torte, piškoti, pecivo in druge sladice za dogodke
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Kraljeve, kakovostne, sveže, naravne TORTE. Pustite se razvajati s tortami Kraljevega mignona.

Opis

POROČNA TORTA – simbol sladkega začetka

Poročna torta je kraljica pogostitve – seveda takoj za nevesto.

Zato ni naključje, da ženin in nevesta vanjo zarežeta natančno ob polnoči. To je simbolična uvertura v skupne obede, za katere naše babice že stoletja zatrjujejo, da so pomembni, ker naj bi šla ljubezen skozi želodec.

Poročni dan naj bo dan, ki se ga bosta mladoporočenca spominjala po bogati simboliki, neponovljivih domišljenih podrobnostih in tradicionalnih ritualih. Vključevanje običajev na poročnem slavju ustvari dramatično in slovesno vzdušje in s tem tudi nevidno vez med generacijami.

Kraljevi mignon slovi po vrhunsko izdelanih poročnih tortah. Priporočamo, da izberete takšno poročno torto, ki se bo skladala s celostno podobo vaše poročne slovesnosti. Torte s stilom sledijo modnim smernicam, z eleganco ter natančno izdelano angleško dekoracijo pa so prava paša za oči. Okrasje je lahko minimalistično, lahko je v slogu nevestinega šopka in barvi nevestine obleke. Po želji naročnika je lahko bogata in razkošno pozlačena v slogu viktorijanske Anglije.

Privoščite si lahko tudi povsem neobičajno, samosvojo dekoracijo, ki na prvi pogled prav nič ne spominja na poročno torto. Si predstavljate torto za zagrizenega nogometaša ali navdušeno motoristko?

Presenetiti znamo tudi z »vsebino«. Raznovrstni okusi so tako številni, da je odločitev včasih prav težka. Ne pozabite si za vrhnjo torto (ženin in nevesta) izbrati okusa, ki je najljubši prav vama.

Odličnost okusov in prefinjena izdelava dekoracije poročni torti vdihneta neponovljivo podobo. Seveda pa se na poročni slovesnosti ne sladkamo le s poročno torto. Zraven neizogibno sodijo tudi potica in okusno pecivo, npr. mignoni, drobno pecivo, raznovrstni mamljivi piškoti, pralineji in sadje v čokoladi.

Poročni trenutek je vaš trenutek. Naj bo poseben in neponovljiv, z vašim osebnim pečatom in pečatom vajine ljubezni.

Rojstnodnevne torte Ne bo vam žal, če naročite torto z dekoracijo vrtnic iz sladke maslene kreme ali z vinsko trto ob kapljici rujnega. Lahko ste še zahtevnejši – zaželite si vrtnarico na torti, ki neutrudno sadi, seje, zaliva. Kaj pa torta za družinico, ki se je nedavno vselila v novozgrajeno hišo?

Presenetite lahko s številnimi motivi, ki so narisani, lahko pa tudi oblikovani tako, da že torta upodablja avtomobile, kitare, lonce z makaroni. Privoščite si lahko torte, na katerih so dekoracije iz valjanega foundanta, ki se zdijo kot resnične (npr. najrazličnejše cvetje, prizori in predmeti iz vsakdanjega življenja, poklica in konjičkov slavljenca).

Lahko naročite nenavadno torto.

Želite presenetiti z darilom, ki je skrito v torti?

Bi s torte postregli penino?

Želite presenetiti z darilom v darilu?

Ker ni pomemben samo videz torte, posebno pozornost namenjamo tudi sestavi vsebine rojstnodnevnih tort. Surovine so karseda naravne.

Postopek izdelave je klasičen, kar pomeni, da za tortino biskvitno osnovo uporabljamo jajca, moko, sladkor.

Nadevi: devetdeset odstotkov naših tort vsebuje kreme na smetanovi osnovi. Po naročilu vam naredimo tudi torto ali sladico z maslenimi ali drugimi kremami, drugačnimi biskviti, tudi takšnimi, ki niso v našem rednem izboru.

Za izdelavo tort uporabljamo pravo, kakovostno čokolado. Sadje je kakovostno, izbrano bodisi iz lokalnega okolja bodisi iz tujine (zamrznjeno sadje). V primeru, da torta ne more biti brez aditivov, so ti skrbno pregledani, preden so uporabljeni v naših slaščicah.

Prepričajte se sami.

Otroške torte Prav vsak otrok sanjari o svoji rojstnodnevni zabavi.

Starši imamo v želji, da jim ustrežemo, ponavadi veliko dela s pripravo. Balončke napihnejo sami, mamice in očki pa jim pripravimo kaj za pod zob. Otroci na tovrstnih zabavah ne pojedo veliko, zato s hrano ni smiselno pretiravati.

Največ pozornosti namenjajo igri s prijatelji, a torta vedno vsaj za kratek čas pritegne radovedne in presenečene poglede.

Si predstavljate otroško začudenja ob pogledu na svet dinozavrov, Spidermana, ki je lahkotno priplezal na vrh nebotičnika, pa sramežljivi pogled Sneguljčice? Palček Nodi se prešerno vozi v svojem avteku, spominčica Fifi je pravkar povabila Čmrleka na dehteč travnik.

Otroci junake zvedavo opazujejo in zdi se, da bodo zdaj zdaj skočili iz torte in se pridružili razposajeni igri.

Domišljijski otroški svet ne pozna meja, zato jim s svojo izvirnostjo želimo čim bolj ustreči.

Najlepše je videti iskrice v očeh srečnega dečka, ko zagleda svojega Strelo Mc’queen: »Saj je čisto ta prav’!«

Vile, najljubše živalice, avtomobilčki, punčke, junaki s televizijskih zaslonov in nepozabnih pravljic verjetno na torti ne bodo zdržali prav dolgo ...

Otrokom gre najbolj v slast prav dekoracija in glede tega ne bodite v skrbeh – lahko jo zaužijejo. Narejena je iz valjanega foundanta (sladkor), vsi okraski so izdelani ročno, za vsakega naročnika posebej (nobenih reprodukcij), torej unikatni.

Svečke in tortni ognjemeti seveda sodijo zraven!

Veliko pozornost namenjamo tudi sestavinam otroških tort. Zdravje otrok je najbolj dragoceno, zato vam torte odlikujejo izbrane in kakovostne sestavine.

Čokolada je prava in najvišje kakovosti, ne gre za nadomestek. V sadnih tortah je kakovostno sadje – veliko ga je in če je le mogoče, je slovenskega izvora.

Nismo pozabili tudi na otroke, ki so pri prehranjevanju prikrajšani za uživanje določenih živil zaradi alergij.

Pripravimo tudi torto brez jajc, moke ali z moko brez glutena, mlečnih izdelkov, oreščkov, čokolade, nedovoljenega sadja in drugih odsvetovanih alergenih sestavin. Več o tem lahko preberete v zavihku Torte za ljudi s posebnimi potrebami.

Privoščimo svojim otrokom najboljše.

Hura, gremo na zabavo!

Torte za krst obhajilo birmo - TORTE ZA POSEBNE PRILOŽNOSTI

Torte za sv. krst, sv. obhajilo, sv. birmo, jubileje in druge posebne priložnosti

Vse se začne z ljubeznijo moža in žene v upanju na plodno in obetajočo prihodnost. Predstavljajmo si na primer poročni dan dveh zaljubljencev v starem Rimu: njuni mali poročni pšenični kolač je predstavljal radodarno žetev. Uradnik je glede na tamkajšnji običaj potresel zdrobljene koščke pogače po nevesti in ji s tem zaželel plodnost. Svati so upajoč razgrabili koščke pogače in jih odnesli domov za srečo. Del pogače so prihranili za krst prvorojenega otroka.

Tudi danes torte za posebne priložnosti odsevajo imenitnost dogodka. Ob svetem krstu je torta, okrašena z angelčkom, ki moli, ali zibelko s toplo odejico rahločuten izraz hvaležnosti za največje bogastvo – novorojeno življenje. Mar ni rojstvo darilo, ki ga je vredno počastiti tudi z nepozabno torto?

Seveda pa so tudi številne druge priložnosti, ki zaznamujejo življenjske prelomnice in se ob njih radi posladkamo.

Če menite, da je premalo, ker ste se poročili samo enkrat, vam ponujamo možnost, da vsako leto znova potrdite trdnost zveze z nečim sladkim. Ali vsaj na vsakih nekaj let, na primer:

  1. obletnica – bombažna poroka

  2. obletnica – volnena poroka

  3. obletnica – svilena poroka

  4. obletnica – kristalna poroka

  5. obletnica – porcelanasta poroka

  6. obletnica – srebrna poroka

  7. obletnica – biserna poroka

  8. obletnica – smaragdna poroka

  9. obletnica – zlata poroka

  10. obletnica – diamantna poroka

Zelo priljubljena so tudi »Abrahamova« praznovanja. Po številu gostov so 50-letnice velikokrat prave svatbe, ki ne morejo miniti brez slovesne torte. Slavljencu jo lahko naredimo v obliki letala, osebne izkaznice ali teniškega igrišča. Tudi koncertni klavir, ki se ošabno šopiri na torti, bo očaral slavljenca (slavljenko) in vse povabljene goste. Izbirate lahko med najrazličnejšimi motivi, ki jih prilagajate dogodkom, osebam in svojim željam.

PONUDBA:

Za vas smo pripravili širok izbor kakovostnoh mehkih slaščic. Lahko izbirate med mnogimi sadnimi, kremnimi in čokoladnimi okusi.

Izberete lahko naslednje okuse:

praline čokoladna, čokobanana, marlena – čokoladna torta z višnjami, čokoladna torta z jagodami, kraljeva čokoladna – z medom, philadelphia, nougat, orto čokoladna, orient – pistacija, bela čokolada karamela, piškotek, kokos kinderček ledena, irska, torta čarovnice Uršule – bučna s slivami, kostanjeva, orehova, lešnikova, vanilijeva, breskova, torta vredna grega – marelica mascarpone, jagodičevje – malina/višnja/borovnica/jagoda/gozdni sadeži hruška, skutna (s sadjem), jogurtova (s sadjem), skuta s hruško in slivo, cheesecake, limona z belo čokolado, limonina pita, figa, pomaranča torta Šenčurjanka – ajda, krompir, hruška – brez glutena, ... in druge.


O kraljevem mignonu:

Kraljevi mignon je zgodba o otroškem sanjarjenju.

Pravzaprav se je vse skupaj začelo v domači kuhinji, na mali starinski pručki s kuhalnico v roki ... –lepljivi prstki, moka v laseh in polno sladkorja vse naokrog so postavljali na preizkušnjo potrpežljivost Natašine mame.

Nataša je rada svobodno oblikovala živalice iz kepe testa in očarala s pečenimi dobrotami, ko pa so jo spraševali po poslanstvu v prihodnosti, je odločno odgovorila: »Ko bom velika, bom ambasadorka!«

Pa ni bilo ravno tako. Leto dni po gimnaziji (1986) je odšla v ZDA na izpopolnjevanje angleškega jezika – prvo postajo na poti do znanja vsaj petih svetovnih jezikov. V New Yorku je poleg šolanja v prostem času delala v slaščičarni. Obiskovala je tudi šolo izdelovanja tortnih dekoracij in spet so se vrnila otroška sanjarjenja. Ambasadorka – ne, preveč birokratsko! Po nekaj letih službovanja v turizmu kot turistična vodnica sta leta 1997 dve pomenljivi besedi naznanili uresničitev otroških sanj – Nataša Mohar je ustanovila podjetje Kraljevi mignon. Kraljeve, ker so njene slaščice z angleško dekoracijo ne le kraljevskega okusa, temveč tudi videza in mignon (fr. ljubek, srčkan); sladokusce to prestižno fino pecivo zapelje v enem samem zamahu. Kraljevsko slastni zalogajčki so do danes pridobili mnogo oboževalcev, med njimi je tudi precej znanih osebnosti iz sveta kulture, zabave, gospodarstva in politike. Vrsto let si je Nataša Mohar utirala trnovo pot do znanega in uveljavljenega ponudnika sladkih dobrot. V letu 2006 je podjetje dobilo poseben pečat. Nataša se je poročila z Zaidom M. T. Mustafo, uveljavljenim in priznanim kuharskim mojstrom. Z Bližnjega vzhoda je prinesel novo energijo, nov zagon ter znanje in izkušnje iz hotelov visoke kategorije. S kulinaričnim znanjem in pripravo slaščic na drugačen način je obogatil že uveljavljeno ime podjetja.

Kraljevi mignon je postalo družinsko podjetje. Tudi hčerki Ivana in Laila sodelujeta pri raznih razstavah, predstavitvah, sejmih in preizkušata svojo fotogeničnost ob fotografiranju slaščic.

Kraljevi mignon prevevajo mladostna energija, zavzetost, predanost delu in ustvarjalnost. Sledijo svetovnim modnim trendom v slaščičarski umetnosti in hkrati ohranjajo slovensko izvirnost in kakovost izdelave. Njihove slaščice odlikujejo tudi kakovostne naravne surovine – brez novodobnih »slaščičarskih pripravkov«, brez konzervansov, emulgatorjev in drugih nezdravih dodatkov. Njihovi izdelki so narejeni ročno, kar jim daje posebno energijo. Vtrejo jim dober okus, vonj in globok spomin naših mam in babic. S tortami radi razveselijo otroke na otroških zabavah, svate na porokah in obiskovalce različnih slovesnostih.

Vsaki torti želijo dati pridih resničnosti, celo pravljičnosti.

Je to umetnost?

V Kraljevem mignonu ustvarjamo, da bi vam polepšali praznični dan (kajti torta ni za vsak dan), z uporabo naravnih surovin ohranili naš planet in vse nas pri najboljšem zdravju.

KRALJEVI MIGNON – KJER JE DOMA DOBRO.

Že najmanj 20 let.

Kontakt
Pokliči
Spletna stran
Storitve
Torte, piškoti, pecivo in druge sladice za dogodke
Lokacija
Cesta Jaka Platiše 17, 4000 Kranj

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (klasična (cela) torta v slojih) za mesto Kranj z okolico je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam za mesto Kranj osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za torte, piškote, pecivo in druge sladice za dogodke in menite, da manjka na seznamu za mesto Kranj, mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete torte, piškote, pecivo in druge sladice za dogodke (klasična (cela) torta v slojih)?

Iščete kaj drugega za torte, piškote, pecivo in druge sladice za dogodke?

Pomagali vam bomo najti pravega slaščičarja oziroma pekarno za vaš dogodek

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.