fb

Notranja pleskarska dela (brušenje, kitanje in pleskanje sten, stropov)

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za slikopleskarstvo - notranja pleskarska dela ter pridobite cene in ponudbe.

229.827
povpraševanj strank
8.528
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za slikopleskarstvo (notranja pleskarska dela)

Preverjeni slikopleskarji
Sablix - Logotip
Sablix
4,9
(7)
Slikopleskarstvo
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Kvalitetne slikopleskarske storitve za vsak žep
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 3 krat

Opis

Cena: Po ogledu pripravimo konkurenčno ponudbo s kvalitetnimi materiali.

Nudimo slikopleskarske storitve po konkurenčnih cenah v podravski regiji.

Pleskarstvo opravljamo tako za stanovanjske kot tudi poslovne prostore.

Storitve obsegajo obravnavo zahtevnih projektov, kot tudi takih, kjer so potrebne temeljite sanacije, na primer vlažnih in plesnivih zidov.

Pri izvajanju pleskarskih storitev prostore zaščitimo in poskrbimo, da jih predamo takšne, kot smo jih prevzeli. Nudimo tudi pomoč pri svetovanju in izbiri barve oziroma barvnih kombinacij ter vzorcev.

Naše pleskarske storitve zajemajo:

 • Glajenje / kitanje sten in stropov,
 • Beljenje / pleskanje sten in stropov,
 • Odstranjevanje in polaganje tapet,
 • Izdelava domflok coklov
 • Nanos vseh vrst barv,
 • Barvanje vseh vrst železnih in lesenih konstrukcij,
 • Barvanje vrat in oken,
 • Odstranjevanje grafitov,
 • Sanacije sten in tal,
 • Pleskanje vseh vrst fasad,
 • Pleskanje napuščev in ostalih lesenih delov
 • Kitanje sten in stropov z disperzijskim kitom,
 • Izvedba dekorativnih stukoprofilov,
 • Izvedbe »lazur« tehnike,
 • Izvedbe mediterane putz in spahtel tehnike, ...

Dodatno izvajamo tudi fasaderstvo:

 • Obnove fasad (sanacije fasad),
 • Odstranjevanje obstoječih fasad,
 • Izvedbo napuščev iz stirodurja,
 • Kulirplast za cokel,
 • Lepljenje izolacije na hišo (stiropor, kamena volna, stirodur)
 • Silikonski zaključni sloj,
 • Barvanje (osveževanje) obstoječih fasad.

Storitve izvajamo v glavnem v krajih Maribor, Lenart, Ptuj, Benedikt, Gornja Radgona, Pernica, Pesnica, Kungota, Sveta Ana, Cerkvenjak, Sveta Trojica, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice in Celje.

Kako smo drugačni

Ponujamo svetovanje na podlagi več kot 15 let izkušenj, prilagodimo se vašem času in željam s primerno ceno.

Delo opravimo hitro, natančno ter smo prilagodljivi. Cenimo vaš dom in poskrbimo, da ga zapustimo čistega.

Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://sablix.com
Storitve
Slikopleskarstvo (Beljenje stanovanja, pleskanje sten, Suhomontažna gradnja (knauf), Dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet, Glajenje in kitanje sten, Barvanje notranjih vrat ali oken, Odstranjevanje in sanacija plesni, Polaganje ali odstranjevanje tapet, Poslikava sobe, Odstranjevanje plesni, Barvanje ograje, Barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken, Barvanje in obnova fasade, Barvanje opaža, napušča)
Lokacija
Janežovski Vrh 34, 2253 Destrnik

Storitve opravljamo v
Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 4,9 od 7 uporabnikov.
 • Maja B. 22. Avg. 2022
 • Preverjena ocena

Super in hitro urejeno. V par dneh je bila opravljena storitev in to zelo dobro. Stanovanje smo nekaj dni kasneje ze vrnili nazaj lastniku.

 • Tilen G. 08. Jul. 2022

Bili smo zadovoljni s storitvijo.

 • Branka K. 12. Jun. 2022
 • Preverjena ocena

Same pohvale za izvajalca, držal se jo termina kot dogovorjeno, storitev je bila kvalitetno in strokovno opravljena, tudi čiščenje na koncu opravljenega dela je bilo izvrstno. Skratka absolutno vsakomur priporočam da se odloči zanj..

 • Simon Š. 28. Sep. 2020

Eden izmed redkih malarjev ko dobro zaščiti prostor, da ni za njim nobenih sledi po pohištvu ali tleh. Delo opravljeno tak kot mora bit. Zelo zadovoljen. Priporočam.

 • Marjana L. 25. Avg. 2020

S storitvami smo vec kot zadovoljni. Delo je bilo izvedeno v roku, za seboj so pocistili in svetovali glede na situacijo.

 • Mateja G. 21. Avg. 2020

Prijaznost, natančnost, svetovanje, odzivnost, kvaliteta, strokovnost, prilagodljivost.

 • Robi L. 21. Avg. 2020

S storitvijo Sablix ekipe smo več kot zadovolni. Smo koristili že veliko uslug pleskanje celotne hiše, izdelava fasade, manjša "popravila" sten in pa tudi njihovi nasveti in predlogi pred samim izvajanjem so bili zlata vredni!
Torej, če iščete kakovostnega in zaupanja vrednega izvajalca je Sablix zagotovo pravi naslov.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (notranja pleskarska dela) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za slikopleskarstvo in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (notranja pleskarska dela)

Kaj štejemo med notranja slikopleskarska dela?

Med notranja slikopleskarska dela umeščamo brušenje, kitanje in beljenje sten, kitanje in brušenje sten in stropov, odstranjevanje starih nanosov beleža in tapet, suho montažno gradnjo, dekorativno oblikovanje ometov, barvanje oken in ograj. Med storitve se umešča tudi odstranjevanje plesni. Strokovnjaki vam barvaj tudi različne železne konstrukcije in izvajajo tudi vgradnjo dekorativnih štukatur.

Kako poteka proces notranjih slikopleskarskih del?

Pred samim začetkom dela, vas bodo slikopleskarji obiskali na domu, da preverijo in ocenijo stanje posameznega prostora. Nato pa se boste skupaj dogovorili o vaših željah. Skupaj s strokovnjaki boste določili želeno barvo. Če želite imeti enak odtenek barve, ki je že na vaši steni, lahko za referenco uporabite staro pločevinko barve ali pa odnesete odrezek v trgovino z barvami. Z orodji za vizualizacijo vam strokovnjaki pomagajo prepoznati odtenek in vrsto barve. V primeru, da še iščete primerno barvo za vaš prostor, pa vam nudijo tudi storitev barvnega svetovanja. Ob dokončni dogovoriti, sledi priprava in zaščita območja. Pohištvo in tla vam prekrijejo sčistim kosom zaščitne plastične folije, tako da je zavarovan vsak del prostora. V naslednjem koraku vam slikarska ekipa pripravi stene za notranje barvanje. Zapolnijo vse morebitne luknje ali razpoke v stropih in stenah, zatesnijo morebitne madeže in pobrusijo vse neravne površine, vključno z ohlapno ali staro barvo. Ko so vsa področja, popravljena v prejšnjem koraku, premazana, strokovnjaki nanesejo barve vrhunske kakovosti za enakomeren zaključek. Ko se barva posuši, ekipa odstrani vse barvne pripomočke in zaščito in opravijo celovito čiščenje delovnega prostora.

Ali mi slikopleskarji lahko pomagajo s plesnijo v prostoru?

Eden izmed glavnih razlogov zakaj se v prostoru pojavi plesen je prekomerna vlažnost v samem prostoru. Plesen je zelo škodljiva, zato je zelo priporočljivo, da se za reševanje problema odločite čim prej. Slikopleskarji imajo na takem področju več izkušenj, ki vam svetujejo s pravimi materiali in storitvijo, da se plesni v čim krajšem možnem času znebite.

Koliko časa traja pleskanje hiše?

Čas slikopleskarskih del  je odvisen zlasti od velikosti površine, če je pleskanja potrebnih več sten, bo trajalo več časa. 

Prav tako na trajanje vpliva to, ali ste se odločili, da boste za pleskanje najeli pleskarja, ali boste delo opravili sami. Trajanje pleskarskih del se tako giblje od nekaj dni do par tednov. 

Ali morate za slikopleskarska dela pripraviti stanovanje?

Za zaščito stanovanja bodo v večini primerov poskrbeli pleskarji, če ste jih najeli. Vse kar morate storiti vi je, da odstranite pohištvo. Če boste pleskanje opravili sami, pa je zaščita ključen del celotnega procesa. Odstraniti morate pohištvo, police ter pokrove vtičnic. Oblepiti vse robove zidov, okenskih okvirjev ter vrat. Primerno pa morate zaščititi tudi tla, za kar lahko uporabite časopisni papir, kompaktne folije ali večja platna. 

Kdaj je najboljši čas za notranja slikopleskarska dela?

Najboljša meseca v letu za pleskanje sta januar in februar. Takrat je zrak najbolj suh, saj se takrat kuri in stanovanja močno segreva. Barva se bo tako tudi hitreje posušila, kot bi se v pomladnih ali jesenskih mesecih, ko je v zraku veliko vlage.

Kako zaščititi tla pred barvo?

Ko opravljate slikopleskarska dela je dobro, da zaščitite tudi tla.

Najbolje je, da tla zaščitite s bombažnim platnom, saj se ta ne bo strgal. Slabost plastičnih prevlek je, da se lahko strgajo, prav tako pa se barva na njih suši počasi. To pomeni, da lahko nanjo stopimo in jo ponesreči prenesemo na nezaščiteno območje, medtem ko bombažno platno barvo vpije in se ta hitreje posuši.

Ali je bolje prvo pobarvati vse kote in potem vse ostalo, ali vsak zid ločeno?

Najbolje je začeti s barvanjem kotov in nato ostale stene.

To morate storiti dokler je barva še vlažna, da ne pride do odstopanj. Bistveno je, da prvo končamo s barvanjem ene stene in po tem nadaljujemo z barvanjem druge. Za barvanje kotov je priporočena uporaba čopičev, medtem ko je za preostanek stene priporočena uporaba valjčka.

Nasveti za slikopleskarstvo

Pomagali vam bomo najti slikopleskarja primernega za vaš projekt

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / slikopleskarji

vse je okVodovodne inštalacije in popravila · Hišna popravila · Izdelava in montaža kamina · Izgradnja in dobava solarnih sistemov / kolektorjev · Klimatska naprava · Montaža in servis klime · Polaganje ploščic · Prenova ali izgradnja kopalnice · Slikopleskarstvo · Vgradnja toplotne črpalke

Zanesljiv in natancen

vse delo opravljeno 100°%

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.