fb

Cene za dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet

15-20 €/m2

Cena dekorativnih tehnik pleskanja.

Cene za kategorijo „dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

229.827
povpraševanj strank
8.528
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet)

Kakšna je cena dekorativnih tehnik pleskanja in dekorativnega ometa?

Povprečna cena dekorativnih tehnik pleskanja se giblje med 10 – 20 €/m2. To vključuje pripravo podlage, čiščenje in premaz.

Povprečna cena dekorativnega ometa se giblje med 12 – 25 €/m2. To vključuje ročno ometavanje, vlečenje in tiskanje (ali drugo dekorativno tehniko). Cene se razlikujejo glede na vrsto dekorativnega ometa (strukturni, teksturiran, beneški, mineralni).

V ceno sta običajno vključena material in delo, nekateri ponudniki pa zraven štejejo tudi zaščito tal in pohištva. V primeru, da to še ni všteto v ceno, lahko pričakujete dodatek v višini 0,5 €/m2.

Kaj vse vpliva na ceno?

Na ceno dekorativnih tehnik pleskanja vplivajo predvsem čas in sredstva, ki so potrebni za pripravo podlage, čiščenje, premaz in vsi postopki, ki so potrebni za nastanek pravilnega vzorca.

Na ceno dekorativnega ometa vpliva predvsem vrsta dekorativnega ometa (strukturni, teksturiran, beneški, mineralni). Eden izmed najdražjih je zagotovo beneški.

Odvisno je tudi od kvalitete opravljenega dela, vaše lokacije (npr. cena v Ljubljani je drugačna od cene v Celju) in pogojev za delo – če so neugodni (npr. oblika prostora, oddaljenost, ipd.), bo cena morda višja.

Ali se splača najeti profesionalca?

Kljub temu, da se lahko nekaterih lažjih tehnik dekorativnega pleskanja lotimo tudi sami (npr. tapetiranje), je izredno priporočljiv najem strokovnjaka. Pri bolj zapletenih tehnikah, ki zahtevajo več znanja in izkušenj, vam odsvetujemo, da bi se dela lotili sami.

Proces dekorativnega pleskanja je lahko zelo dolg in kompleksen, še posebej, če želimo doseči bolj detajlirane vzorce ali motive (zahtevajo več dela).

Glede na delo in znanje, ki ga dekorativno pleskanje in dekorativni omet zahtevata, se vam bo najem strokovnjaka splačal.

Na koga naj se obrnem za točne informacije o ceni?

Na naši spletni strani smo vam pripravili seznam preverjenih ponudnikov storitve. V njihovih opisih boste našli vse potrebne informacije, na podlagi katerih se boste lažje odločili, kdo je pravi naslov za vas. Pošljite jim povpraševanje in izvedeli boste ali vam lahko pomagajo in koliko bo točna cena storitve. Vse cene, ki jih najdete na internetu so le informativne narave; pred izvedbo del se vedno posvetujte z izvajalcem in naredite načrt, ki bo ustrezal obema.

Kakšna je cena dekorativnih tehnik pleskanja?

Cena dekorativnih tehnik pleskanja se giblje od 35 €/m2 do 120 €/m2, za enostavno izdelavo odtisov z valjčkom pa boste odšteli od 4-6 €/m2.

Slikopleskarstvo že dolgo ni pleskanje kot smo ga poznali v preteklosti. Nove tehnike obdelave in novi slikopleskarski materiali ter vedno večja zahtevnost strank, poklic slikopleskarja dvigujejo na višji nivo. Cena dekorativnih tehnik pleskanja je zato seveda višja od navadnega pleskanja zidu. Stenska dekoracija je strokovno zahteven in do zadnje podrobnosti dodelan produkt, ki zahteva veliko kreativnega vložka in spretnosti za izvedbo.

Uporaba dekorativnih tehnik pleskanja ponuja neomejene možnosti za estetske vizualne učinke, ki odlično imitirajo naravne elemente. Zaradi različnih dekorativnih tehnik pleskanja in uporabe materialov zanimivih tekstur stenska dekoracija predstavlja pravo umetnino, ki ustvari prijeten ambient. Na vaši steni lahko ustvarite videz kamna, marmorja, betona, opeke, kovine, rje, usnja, žameta, lesa in drugih materialov. Cena dekorativnih tehnik pleskanja Aurora, mozaik, spatolato in marmorin je od 25 do 35 €/m2.

Kakšne so cene za šabloniranje in štukature?

Cena dekorativnih tehnik pleskanja kot so izrisovanje vzorcev (šabloniranje, vzorčno valjčkanje) z različnimi orodji (čopiči, valjčki, gladilke, spatule, gobice) in izdelava štukature je odvisna od izbranih materialov in načina izvedbe. Cenik izvedbe dekorativnih tehnik je zelo težko oblikovati brez predhodnega ogleda prostora, kjer se slikopleskar seznani z vrsto izvedbe, obsegom dela in potrebnimi materiali.

Cene za štukature se razlikujejo glede na izbrani profil in material štukature ter kompleksnosti dekorativnega motiva. Slikopleskar štukaturo pritrdi na strop ali steno tako, da jo z lepilom močno pritisne ob podlago. Višek lepila odstrani z lopatico in hkrati zapolni špranje med podlago in obrobo. Štukature prostoru ali fasadi vaše hiše dodajo veličasten pridih rustikalnega razkošja.

Zelo ohlapna cena za najpreprostejše štukature iz stiropora se giblje od 8 do 22 € za tekoči meter, za mavčne pa so cene precej višje. Cena dekorativnih tehnik pleskanja z vzorčnim valjčkanjem ali šabloniranjem pa znaša od 4-8 € na tekoči meter.

Kakšna je cena za beneški dekorativni omet?

Beneški dekorativni omet je zaključna obdelava sten v videzu marmorja, ki izhaja še iz časa starih Rimljanov. Dekorativni ometi se z gladilko ali lopatico nanašajo na steno v tankih slojih. Slikopleskar površino nato zbrusi in impregnira z akrilno emulzijo. Steno je enostavno vzdrževati, saj jo preprosto obrišete.

Beneški dekorativni ometi vsebujejo marmorni prah pomešan z apnencem, sintetičnimi polimeri, akrilnimi barvami, barvnimi vezivi in prahom dragih kamnov. Te komponente dajejo steni iluzijo globine in teksture. Beneški dekorativni omet se nanaša z dekorativno tehniko pleskanja spatolato.

Cena dekorativnih tehnik pleskanja kot je beneški dekorativni omet znaša od 30-35 €/m2. Izvedba ni poceni, vendar se vam bo poplačala z elegantnim, razkošnim, estetskim videzom prostora, v katerem se boste dobro počutili.

Kolikšna je cena za črkoslikarstvo?

Črkoslikarstvo je visoko kreativna dekorativna tehnika pleskanja s katero slikopleskarji izdelajo vse vrste napisov na želeno površino. Njihovi pogosti naročniki so podjetja, gostinski, kulturni, športni in proizvodni obrati, trgovine in javne ustanove. Dekorativno tehniko črkoslikarstva na stenah vse pogosteje uporabljajo namesto obvestilnih, oglaševalskih in smernih tabel in panojev.

Cena dekorativnih tehnik pleskanja kot je črkoslikarstvo znaša od 30 €/uro dalje. Cena vključuje pripravo črkoslikarskih osnutkov in risb od ideje do izvedbe stenske dekoracije. Črkoslikarska dekorativna tehnika pleskanja se izvaja tako na notranjih kot na zunanjih površinah.

Dekorativna tehnika črkoslikarstva je postala zelo priljubljena tudi v domačem okolju. Stene dnevnih sob, hodnikov in drugih prostorov pogosto krasijo citati in besedila z globokim sporočilnim pomenom.

Kakšna je cena za dekorativni omet?

Dekorativni omet se največkrat nanaša ročno in oblikuje s slikopleskarskimi pripomočki z uporabo različnih dekorativnih tehnik. Z njimi boste dosegli strukturni, reliefni videz sten, ki poskrbijo za lepši izgled celotnega prostora. Značilno rustikalno obdelano površino dosežemo tako, da sveže nanešeni omet prevaljčkamo s penastimi ali reliefnimi valjčki. Slikopleskar na stene lahko nanese tudi grobi kit in ga z različnimi pripomočki obdeluje v želeno strukturo.

Cena tehnik pleskanja kot je nanos dekorativnega ometa je najnižja za mineralni dekorativni omet z razbrazdanim rustikalnim reliefnim izgledom (valit, bavalit, decoral). Zanj  boste odšteli okoli 15-18 €/m2. Med najdražje dekorativne omete pa sodi beneški omet (spatolato, marmorin), pri katerem so cene od 30 €/m2 navzgor.

Kakšna je cena dekorativnih tehnik pleskanja?

Cena dekorativnih tehnik pleskanja se giblje med 15 in 20 €/m2. Če najamete delavca samo za delo brez dobave materiala je lahko cena tudi nižja, od 10,80 €/m2 naprej.

Dekorativni omet je tehnika pleskanja, ki stenam doda detajle in strukturo za lepši izgled. Cena dekorativnih ometov je odvisna od vrste pleskanja. Poznamo strukturni omet, mineralni omet, teksturiran omet in beneški omet, ki spada med najdražje.

Kaj vse je vključeno v cenik za dekorativni omet?

V ceno za dekorativni omet je vključeno ročno ometavanje dekorativnega ometa ter material potreben za ometanje. Dekorativni omet se uporablja tudi za izravnavanje površin in nadaljnjo uporabo. Na koncu se lahko prepleska ali nanj položi tapete.

Ponudnik mora tudi pridobiti material ter izdelati omet z vlečenjem, tiskanjem ali drugo tehniko.

Kaj vpliva na ceno dekorativnega ometa?

Na ceno dekorativnega ometa najbolj vpliva izbira vrste ometa in njihove strukture. Strukturni omet spada med najcenejše, medtem ko ima beneški dekorativni omet najvišjo ceno.

Cena je odvisna tudi od tega katero osnovo uporabimo za raztopino ometa. To so po navadi apno, cement ali akril.

Katera tehnika dekorativnega ometa je najcenejša/najdražja?

Strukturni omet ima med dekorativnimi ometi še najnižjo ceno. Je tudi najenostavnejši za uporabo in se enostavno nanese na površine.

V nasprotju s strukturnim, je beneška tehnika dekorativnega ometa najdražja saj gre za posnemanje teksture naravnega marmorja. Ta tehnika se imenuje tudi 'shpatolato' in 'marmorin'.

Nasveti za slikopleskarstvo

Pomagali vam bomo najti slikopleskarja primernega za vaš projekt

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet — cene in ceniki

M.G. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Podčetrtek)

Pleskarske storitve za Terme Olimia

S.K. išče slikopleskarja (Dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet / Brežice)

Na eni steni tapete. So že kupljene kot tudi lepilo za tapete.

Z.M. išče slikopleskarja (Dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet / Lucija)

Spoštovani, v novem stanovanju imam le tri stene za pobarvat spatulato. moj kontaktje 051649505

A.J. išče slikopleskarja (Dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet / Vrhnika)

Oblazinjenje sedalnega dela sedežne garniture.

J.Š. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Peč Pri Polici, Grosuplje)

Pozdravljeni, za našo bodočo novogradnjo bi potrebovali slikopleskarska dela in poleg tega bi potrebovali tudi, da se na eno steno zalepi tapeta. Zadeva bi bila aktualna v drugi polovici marca ali v začetku aprila. Zanima me, kolikšna pride približna cena slikopleskarskih del in instalacija tapete za hišo. Več podatkov o sami hiši in idejna zasnova v prilogi. Hiša pa se nahaja na Peči pri Polici v občini Grosuplje. Hvala.

I.B. išče slikopleskarja (Dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet / Hisa)

Zelim 3D tapeto, brezov gozd. Velikost 300x270 cm

M.Š. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Bohinjska Bistrica)

80 kvadratnih metrov

M.A. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Potrebujemo izvedbo v naslednjem mesecu. Kitanje in pleskanje sten v novogradnji. Nekaj sten zahteva nanos s tehniko microtoppinga. Imeli bomo tudi tapeto v eni izmed spalnic.

T.J. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Stanovanjska hiša - dvojček, m2 -200, bela barva, prosim 2 ponudbi z materialom, ali samo delo

A.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Pleskanje stanovanja je potrebno.

S.S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Celje)

Pozdrav - novogradnja, celje, lokrovec - pričetek gradnje februar 2021 LP

M.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Vilharjeva Cesta 38)

NUJNO: zaradi situacije s prodajo stanovanja, ki ga prevzema novi lastnik, moram hitro urediti steno, kjer sem imel izliv vode iz klimatske naprave. Za barvanje sta stena v dnevni in stena v hodniku. 1. Stena v dnevni je ta, ki je poškodovana zaradi izliva, steno v hodniku pa želimo dodatno sanirati zaradi drugih poškodb, ki so nastale. - dnevna soba (širina 243x višina 270 cm), dekorativni zid: Klondike Light 448A + additivo silver G200 ali Klondike 425A + additivo silver G200. Nisem prepričan kateri je bil nato izbran, v PZI-ju sta bila dva predloga. Pogledamo na licu mesta. Pred opleksom je treba sanirati še nekaj plesni, ki je nastala zaradi izliva vode - dnevni sobi so bila zaradi izliva menjana tudi 4x mediapan vratca 62 x 68 cm. Dobili smo že nova, bo pa ta potrebno pravtako pobarvati v Klondike Light 448A + additivo silver G200 ali v Klondike 425A + additivo silver G200. 2. steno v hodniku želimo dodatno sanirati zaradi drugih poškodb, ki so nastale. - hodnik:154cm x 250 cm : siv, lateks, mat - NCS S 7000N. Hvala Marko

U.C. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Potrebujemo popravilo notranje stene zaradi izliva vode, torej je potrebno tudi kitanje in podobno. Madež je na max 1m2, sicer pa je preostale stene cca 20m2. Stena ima grobi omet z malimi kamenčki in je bele barve. Ta del bo krila zavarovalnica. Prosila bi pa še za dekorativen predlog celotne hiše in potencialno tudi izvedba.

U.C. išče slikopleskarja (Dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet / Ivančna Gorica)

Fino zaribavanje sten z finim ometom (45m2)

R.H. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / 1211)

Pleskanje, brušenje

P.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Sanacija zidne plesni v večini kotov 4-sobnega stanovanja (tloris stanovanja je 60 m2). Odstranitev plesni + barvanje (belo) + morebitno kitanje/omet.

L.K. išče slikopleskarja (Suhomontažna gradnja (knauf) / Portorož)

Pozdravljeni želimo prenoviti dnevno sobo kot navedeno v nadaljevanju. Za strop (cca. 20 m2) bi se odločili med dvema variantama: - spuščeni strop, na sredini pa odprtina namenjena razsvetljavi - sanacija stropa (razpoka v stropu) z glajenjem površine in beljenjem Za stene pa sledeče: - 2 steni pleskanje (skupna površina 20 m2) - 2 steni posebna poslikava z dekorativno tehniko (preverili bi ponudbo)

A.G. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Stanovanje)

Pleskanje stanovanja 50m2

S.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Na že obdelanih stenskih površinah (pobrušeno ter prebeljeno) bi želeli izgled betona. Predvidena kvadratura za obdelavo je: • Zahodna stena 3,15 x 2,60m (8,19 m2) • Severna stena 6,65 x 2,60m (17,29 m2) • Ter eventualno strop Prosim za ponudbo priprave ter izvedbe betonehnike z materialom.

M.V. išče slikopleskarja (Dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet / Dobrovnik)

Pozdravljeni, Iščem ponudnika za pleskanje sten ( cca 40m2). Pleskalo pa bi se naj nekaj v takem stilu. https://www.jub.si/notranje-barve-dekorativa/dekorativne-tehnike/spatolato-naravna-struktura-marmorja. Želim, da bi bila stena "drugačna" od klasike.

B.O. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Celje)

Gre za cca 113 m2. Stanovanje v dveh etazah, visoki stropi na določenih mestih cca 6 m. Ena stena odstranjevanje tapete in polaganje novih. Svetovati glede barve na stopnišču in vhodu. Drugače bela barva. Potrebno potrebnot kitati razpoke ki so nastale pri oknih.

B.N. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Medvode)

Gre za novogradnjo. Okvirna kvadratura sten je cca 550 m2 in stropov cca 170 m2. 2-3 m2 bi bila stena, kjer želimo dekorativno obdelavo.

Anonimen išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Domžale)

Pozdravljeni! Potrebna sanacija dveh sten(kuhinja in otroška soba) po menjavi oken. Za najboljšo rešitev se bom osebno dogovarjala,pri ogledu.

D.M. išče slikopleskarja (Dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet / Lucija-Portorož)

Potrebujem monterja 4 krniz za zavese in za montažo dveh lusterjev

R.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Čimprej)

Želimo prepleskati večjo dnevno sobo, rabimo mojstra, ki ima tudi predloge, kako bi sobo naredili bolj pestro, ne zgolj pleskanje.

A.R. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Rabim ponudnika za ročne omete in slikosleskarska dela. Stene so iz modularca zidane, višina je 2.40 ni zahtevno.

B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Jesenice)

Delamo natančeni in pošteno. Lp sadikaj

M.S. išče slikopleskarja (Dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet / Kamno)

Potreboval bi novi omet v dnevni sobi ki je 4x4 dimenzije , samo stene. zanima me okvirna cena.

M.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Celje)

Poleg beljenja zelim stukature v dnevnem prostoru ( stukatur se ni nabavljenih, zelim se posvetovati s izvajalcem ), oblogo kamina podaljsati do stropa(knauf ). Barve se niso izbrane, posvet in barvno lestvico pricakujem od izvajalca.

M.S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Vrhnika)

BELA BARVA

A.O. išče slikopleskarja (Dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet / Črnomelj)

Lepljenje kotnih stenskih stiropornih štukatur. cc 80 tekočih metrov.Štukature imam. Gre za stanovanje v bloku.

K.T. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Volčji Potok)

Lep pozdrav, iscem nekoga, ki bi mi iz surovega stanja sobe, naredil sobo za bivanje (spalnico). To pomeni, da potrebujem nekoga, ki bi npr. stene, strop oblekel v knauf ali jih ometal in pobarval, položil laminat, zamenjal okno,... Gre za sobo v stanovanju, ki se nahaja v hiši v Volčjem Potoku. Soba je velika cca 20m2 in trenutno zgolj zidana (iz oranžnih zidakov), strop pa je lesen in bi ga odstranila oz. prekrila s knaufom. Estrih je položen, potrebno je zgolj položiti finalno oblogo - laminat, električni razvodi so že v sobi. Lepo prosim za informacijo ali lahko navedena dela pri vas opravite, da vas kontaktiram in se dogovorimo za ogled prostora. Hvala!

M.D. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

M.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Mengeš)

Pleskanje stanovanjskih prostorov. Višina stropov 2,40m. Pleskanje sten in stropa. V enem prostoru knauf strop.

Anonimen išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Preserje Pod Krimom (1352))

1. izvedba notranjega sanirnega ometa na površini 6 do 8 m2 (to se res mudi, idealno bi začeli s tem že ta petek 26.5. dopoldne). 2. beljenje z jupol (lahko do nekaj tednov kasneje): dnevna soba - kuhinja 4 x 8 x 3 m, hodnik 7 x 1,3 x 3 m, kurilnica 4 x 2 x 3 m, kopalnica 3 x 2 x 3m. Koliko bi računali to (na m2) in koliko barvanje kurilnice s pralno (oljnato?) barvo (na m2)? Hvala vnaprej. Lokacija: Preserje pod Krimom (pošta 1352)

P.C. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana Zalog)

Črn strop. Stene bi bile svetlo sive. Želeli bi "ombre" efekt med stropom in steno. Ombre efekt ni pogoj. Puščamo odprte opcije in ideje. Gre za frizerski salon v vintage stilu, nordijski stil, industrijski pridih. Ljubljana Zalog. Delo bi želeli imeti opravljeno v roku dveh-treh tednov.

D.V. išče slikopleskarja (Dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet)

Kitanje stropov. Stropi so že pobrušeni ter bili premazani z emulzijo (izvajalec naj bi prišel pa ga ni bilo). Z emulzijo bom sam premazal še enkrat pred prihodom izvajalca ter na koncu sam pobelil. Stropov je 140m2.

R.V. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

None

B.M. išče slikopleskarja (Dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet)

Pri tem projektu gre za zelo veliko hišo v Bertokih pri Kopru. Iščem dve stvari: - Slikopleskarja za zunanji del fasade v travertinu (cca 180 kvadratov). Material že imamo. - Za osnovno fasado pa sicer ponudnika že imam nagledanega, vendar če hitro prejmem boljšo ponudbo, se lahko tudi okoli tega pogovarjamo. (celotna fasada je 550 kvadratov). Najbolje, da me pokličete in dorečemo preko telefona.

I.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

V podjetju Paloma d.d. iz Sladkega Vrha iščemo najugodnejšega izvajalca za izvedbo slikopleskarskih del s katerim bi podpisali pogodbo za izvajanje slikopleskarskih del - dolgoročno. V priponki je tudi okvirni seznam del, ki se v večini izvajajo v podjetju. Vabim vas, da v kolikor ste zainteresirani podate svoj cenik. V kolikor boste ugoden ponudnik vas bomo kontaktirali za pripravo pogodbe za izvajanje storitev. Informacije: Ivan Poš GSM: 041 325 437 lep pozdrav

Anonimen išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

Večja dnevna soba, kuhinja, pred soba, polaganje dekorativne obloge plus

M.O. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

Pleskanje cca 90m2 talne površine, cca 6-10 m2 kitanja in izravnave, 8 m položenega knaufa preko lesenega opaža na zidu in predelava 8 podbojev, nekaj prebarvati, nekaj odstraniti in narediti gladek zidni prehod. Okvirna cena z in brez materiala. Hvala. Lp, Mojca

S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

Prosim samo za kontakte izvajalcev, ki bi prišli delat v Maribor. Cca 1000m2 kitanja/pleskanja. Prosim za oceno cene za m2: 1). 2xkitanje,brušenje, 2xbeljenje na cementni omet, 2.) cca 200 m2 pa je knauf plošč z bandažo Q2 (tu je verjetno potrebno le eno kitanje). Potrebovali bomo tudi nekoga, ki polaga tapete in ki bi znal izvesti preproste štukature pod stropom.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet — po mestih