fb

Cene za barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken 🖌

15-45 €/m2

Cena za barvanja vhodnih vrat z akrilno (ceneje) ali oljno barvo (dražje).

Cene za kategorijo „barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

229.827
povpraševanj strank
8.528
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken)

Kakšna je cena barvanja vhodnih vrat?

Povprečna cena barvanja vhodnih vrat se giblje med 15 – 50 €/m2; odvisno predvsem od od izbrane barve in materiala vrat. Za akrilno barvo boste odšteli manj (15 -  25 €/m2) kot za oljno barvo (do 50 €/m2). Cene za kovinska in steklena vrata so nekoliko višje (od 20 €/m2 naprej) – vključuje nanos laka.

Približno enake cene veljajo tudi za barvanje oken, z izjemo lesenih oken, za katere se cenik storitev začne pri 5 €/m2. Za lazurni premaz boste odšteli med 20 – 30 €/m2.

V ceno sta običajno vključena material in delo.

Kaj vse vpliva na ceno?

Na ceno vpliva predvsem izbrani material in trenutno stanje vrat oz. oken. Vlogo igrata tudi kvaliteta opravljenega dela in vaša lokacija (npr. cena v Ljubljani je drugačna od cene v Celju).

Kakšno je razmerje med ceno in kvaliteto?

Cena v večini primerov odseva kvaliteto. Morda boste za delo plačali nekoliko več, a boste vsaj lahko prepričani, da je delo narejeno tako kot se spodobi.

Zakaj se splača najeti profesionalca?

Če želite dobiti najboljšo storitev glede na vložena sredstva, se splača najeti profesionalca. Za denar, ki ga boste namenili strokovnjaku, sami najverjetneje ne boste dobili niti vsega potrebnega materiala.

Le izkušeni izvajalci lahko preprečijo nastanek morebitnih poškodb in zagotovijo dolgotrajno obstojnost naših oken in vrat. Izbira materiala prav tako vpliva na kvaliteto, zaradi česar vam svetujemo, da le-to tudi prepustite strokovnjaku, ki točno ve, kaj dela – tako bo delo kvalitetno opravljeno.

Na koga naj se obrnem za točne informacije o ceni?

Na naši spletni strani smo vam pripravili seznam preverjenih ponudnikov storitve. V njihovih opisih boste našli vse potrebne informacije, na podlagi katerih se boste lažje odločili, kdo je pravi naslov za vas. Pošljite jim povpraševanje in izvedeli boste ali vam lahko pomagajo in koliko bo točna cena storitve. Vse cene, ki jih najdete na internetu so le informativne narave; pred izvedbo del se vedno posvetujte z izvajalcem in naredite načrt, ki bo ustrezal obema.

Kakšna je cena barvanja vhodnih vrat in oken?

Cena barvanja vhodnih vrat in oken se glede na cenik slikopleskarjev giblje v cenovnem razponu od 20-50 €/m2, lahko pa dosežejo tudi ceno 70 €/m2.

Cene za barvanje zunanjih vrat in barvanje oken so odvisne predvsem od stanja vrat in oken. Razlikujejo pa se tudi od izvajalca do izvajalca. Priporočamo, da preverite cenik posameznega slikopleskarja preden naročite storitev.

Kaj vpliva na cenik za barvanje?

Nova okna in vrata razen temeljnega premaza ne zahtevajo posebne predpriprave površine. Cene barvanja novih vhodnih vrat in oken se pričnejo že od 20 /m2 dalje. Pri starih, od vremenskih vplivov utrujenih vratih in oknih pa barvanje oken in vrat zahteva pripravljalna dela. Obseg in zahtevnost teh del pa definira, kakšna bo končna cena barvanja vhodnih vrat in oken.

Kaj vpliva na to, kakšna bo cena?

Cena barvanja vhodnih vrat zavisi od tega, kako močno so vrata poškodovana, od izbranega premaza in od cene slikopleskarja, ki izvaja barvanje zunanjih vrat. Če ste nekoliko zanemarili zaščito vhodnih vrat in oken, je zaščitni sloj zaradi vremenskih vplivov utrpel določene poškodbe. Dlje kot boste odlašali, višje bodo cene obnove in zaščite. Dokler so poškodbe zgolj površinske predstavljajo cene za barvanje zunanjih vrat in barvanje oken dokaj nizek strošek.

Cena za barvanje vhodnih vrat in oken, ki ne zahteva temeljite obnove lesa zaradi nastalih poškodb, je lahko dokaj ugodna. Natančne cene je možno podati, ko se odločite za vrsto barve, s katero boste na novo zaščitili vaša vrata in okna.

Cena barvanja vhodnih vrat in oken, ki so nova, oziroma barvanje redno vzdrževanih starih zunanjih vrat in oken stane od 20 €/m2 naprej. Podobno ceno boste plačali za barvanje oken in zunanjih vrat, ki so iz kovine.

Kdaj za pravi čas in kakšna je cena?

Da bi bila cena nižja, je pravi čas za nov zaščitni premaz, ko zaščitni sloj izgubi lesk. Pri zunanjih vratih in oknih iz kovine, je to takrat, ko opazite prve madeže rje. Če boste najeli slikopleskarja za barvanje oken in barvanje zunanjih vrat na tej točki, bo cena zaščite oken in vrat ugodnejša za vaš žep. Načet zaščitni sloj dopušča pronicanje vlage in v kombinaciji z mrazom globinsko poškoduje les, kovina pa začne rjaveti.

Obnova oziroma barvanje oken in zunanjih vrat, ki jih je že načel zob časa, je dražja. Slikopleskar mora najprej odstraniti rjo pri kovinskih oknih in vratih. Pri lesenih pa staro, odstopajočo barvo in površino obrusiti in pokitati. Cena barvanja vhodnih vrat in oken se bo dvignila glede na število potrebnih ponovitev kitanja, glajenja in brušenja.

Cene oblikuje tudi sama zahtevnost izvedbe barvanja. Cena barvanja vhodnih vrat z veliko vzorčnimi detajli, kot so okrogline, robovi, Izbokline in vdolbine, ne more biti enaka kot stane barvanje gladkih vhodnih vrat brez vzorcev. Cene barvanja oken in vrat s predpripravo podlage in barvanje zunanjih vrat z vzorci tako lahko celo preseže ceno 50 €/m2.

Kakšna je cena barvanja vhodnih vrat?

Cena barvanja vhodnih vrat se giblje med 15,00 in 45,00 €/m2.

Cena je odvisna od izbire barve. Ta je lahko akrilna ali oljna. Za barvanje zunanjih vrat z oljno barvo boste odšteli več in sicer vse do 45,00 €/m2. Cena je višja saj je oljna barva bolj prožna in dolgotrajna. Prav tako rabi dlje časa, da se posuši in tudi čiščenje teh vrat je težje. Cena za barvanje vrat z akrilno barvo se giblje med 15,00 in 23,00 €/m2.

Za kovinska in steklena vrata boste odšteli od 21,00 €/m2 naprej. Cena vključuje dva nanosa pokrivnega laka na gladko in minizirano površino zunanjih vrat.

Kakšna je cena barvanja oken?

Za barvanje oken boste odšteli med 15,00 in 45,00 €/m2.

Cena je odvisna od izbire barve, ki je lahko oljna ali akrilna. Barvanje z oljno barvo je dražje kot barvanje z akrilno barvo, ker je postopek dolgotrajnejši in zahteva večjo natančnost. Povprečna cena za barvanje oken z oljno barvo je 22,00 €/m2. Za barvanje z akrilno barvo boste odšteli med 15,00 in 23,00 €/m2.

Za barvanje lesenih oken se cenik začne pri 7,00 €/m2. Barvanje z lazurnim premazom stane med 20,00 in 24,00 €/m2.

Koliko stane zaščita pred začetkom barvanja vhodnih vrat in oken?

Cena za celotno zaščito tal, pohištva (omare, postelja, miza), letvic, vrat, oken in drugih površin pred začetkom barvanja zunanjih vrat in oken stane med 0,90 €/m2 in 1,90 €/m2.

Slikopleskar vam bo pred začetkom barvanja odstranil sledi stare barve in umazanijo. Tega se loti z brušenjem in s tem se tudi izravna površino za lažje novo barvanje.

Kdaj je najboljši čas za najem profesionalca za barvanje zunanjih vrat in oken?

Najboljši čas za najem slikopleskarja oziroma profesionalca za barvanje zunanjih vrat in oken je v toplejših letnih časih. Najprimernejši del leta je poleti saj zunaj ni prenizkih temperatur in vremenske razmere ne nihajo preveč. Najbolje se je barvanja lotiti v zgodnjih urah in v senci, ker takrat ni prevroče, saj lahko čopiči puščajo sledi na površini vrat / oken.

Nasveti za slikopleskarstvo

Pomagali vam bomo najti slikopleskarja primernega za vaš projekt

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken — cene in ceniki

M.P. išče slikopleskarja (Barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken / Pragersko)

Prosim za predračun Barvanje: Vhodna vrata iz smrekovega lesa (staro barvo dol in nanos nove barve) 100x210 Garažna vrata iz smrekovega lesa (staro barvo dol in nanos nove barve) 230x220

M.G. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Podčetrtek)

Pleskarske storitve za Terme Olimia

J.G. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Ljubljana)

Potrebujem brusenje, kitanje in barvanje 7 notranjih in 1 zunanjih vrat, les, bela barva. Menjava kljuk. Prosim za mbenje in ponudbo. Lp.

M.O. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Ljubljana)

Pozdravljeni, potrebujem sanacijo škatlastih starih oken (kitanje, brušenje, barvanje, posamezna okna sanirati s steklo pleskarskim kitom). Dimenzije: 2x dim. 220,0 × 165,0 cm 1x dim. 385,0 × 160,0 cm (sestavljeno iz 6 manjših oken) 1xdim. 120,0 × 150,0 cm

Anonimen išče slikopleskarja (Barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken / Portorož)

Zelim mojstra za brusenje in pleskanje 4 vrtnih stolov in mize in lesa.

V.C. išče slikopleskarja (Barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken / Trzin)

Barvanje zunanjih vrat. GLOSS BLACK FRONT DOOR - https://www.youtube.com/watch?v=un8xqbyCsRY

T.J. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Stanovanjska hiša - dvojček, m2 -200, bela barva, prosim 2 ponudbi z materialom, ali samo delo

V.V. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / 6000 Koper)

2 okni 65x140 kuhinja 1 okno 75x100 kopalnica

B.B. išče slikopleskarja (Barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken / Ljubljana)

Pleskanje zunanjih starih 3 oken in 2 vrat- vrata 1 2,20 x 90cm povezano z oknom 1,20 x1,50 vrata 2 2,20x 90 cm * svetlobna lina 2,20x0,30 Okno 0,50x0,60 dve plošći pod velikimi vrati 2,20x0,20

J.K. išče slikopleskarja (Barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken / Ljubljana)

Barvanje in obnova zunanjih oken (kitanje, brušenje, barvanje) eno večje 3 krilno okno to bi bilo nujno in potem še ocena za dva manjša okna in balkonska vrata

J.K. išče slikopleskarja (Barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken / Ljubljana)

Barvanje zunanjih oken in sicer delno tudi kitanje, brušenje in barvanje. Imamo eno večje zunanje okno , ki je nujno popravila in še dva manjša in balkonska vrata, ki pa niso tako nujna za obnovo.

S.A. išče slikopleskarja (Barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken / Višnja Gora)

Potrebujemo mojstra za pobarvat vhodna lesena vrata. Ne samo pobarvat, vrata so stara, se pravi tudi brusenje, zamenjati kljuko.... vrata sonsedaj crna, zeleli bi si rjava.

M.I. išče slikopleskarja (Barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken / Okolica Kranja)

Potrebovali bi obnovo vhodnih vrat (brusenje barvanje). Sedaj so prebarvana temno rjavo, zeleli pa bi novo svetlejso barvo, ki bi se ujemala z novimi okni

A.G. išče slikopleskarja (Barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken / Celje)

Obnova glavnih in stranskih vrat objekta Na okopih 13, Celje 2x barvanje vrat in oken na glavnih in stranskih vratih (cena brez kitanja in cena s kitanjem) Peskanje in barvanje kljuk s ščitom Popravilo na samozapiralu Zamenjava cil. ključavnice Demontaža, dobava in zamenjava počenih stekel (zaponitev kita) Čiščenje stekla (odstranitev silikona in barve) Mazanje okovja

D.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Škofja Loka)

Pozdravljeni. Zanimam se oz. zbiram ponudbe za določena dela na hiši, in sicer suho montažna zamenjava stavbenega pohištva: oken (13 kom), vhodnih vrat (1x), balkonska vrata in okna. pleskanje fasade ca 200m2. Če vas mogoče zanima priprava ponudbe, me prosim kontaktirajte za ogled in opredelitev ostalih potrebnih podatkov. Hvala.

M.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Javorje)

Zaradi povečanja sušenja prerila med vikendi in mislim tudi zaradi toplotnih mostov je prišlo do povećčanja plesni v vseh prostorih. Iammo kamnito hišo

B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Jesenice)

Delamo natančeni in pošteno. Lp sadikaj

B.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Vransko)

- popravilo in izravava notranjih sten, beljenje (belo in barva) - - notranje in zunanje barvanje oken...

M.F. išče slikopleskarja (Barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken / Škofja Loka)

Zanima me, kdaj bi s pleskanjem pričeli in okvirna cena del na okno? Pleskali bomo zunanje robove oken, robove okoli okna, polkna, (lesena okna so velikosti pribl 110 cm x 110 cm). So pa že dotrajana in bi bilo potrebno prebarvati 2-krat ali 3-krat.

V.Z. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Iscem pleskarja ki mi bo prebelil stene in strop na belo in nekaj sivih, prepleskal eno stran oken na belo barvo, prosim posljite mi ponudbo tudi za beljenje kuhinje ( omarice).

A.L. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Škofja Loka)

- Beljenje, kitanje 3 sobe (20 m2), - popravek na fasadi v dolžini 30 cm (kot bi šlo za prerezano izolacijo fasade, stiropor, mrežica), - barvanje, obnova: 5 dvojnih lesenih oken (škatla, 1 okno ima 4 krila, standardne velikosti (letnik 1966, oljna barva, bela), - 2 vrata z okvirji - barvanje, oljna bela barva

L.R. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Celje Pravilni Mejl: Lucka.Rednak@T-2.Net)

Odstranitev stare barve, kitanje in novi oplesk dvojnih oken z nadsvetlobo v starinski hisi. 11kom.

G.K. išče slikopleskarja (Barvanje ograje)

Lesena okna 14 x Lesena vrata 2 x Balkonska vrata 1x Lesena balkonska ograja 1 x

R.V. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

None

A.P. išče slikopleskarja (Barvanje ograje)

230 m2 foršprunga - sedaj pobarvan s črnim beltopom in želim spremembo barvo (najprej nanos ILUMINO BELINKA in potem 2x z belinkin beltop 3 60 m2 2 x premaz z beltopom bor 17 x pleskanje oken na zunanji strani (6x 80x140, 1x 210x140, 1x 240x180, 1x 90x220, 2x 100x110, 2x 100x110, 1x210x80, garažna vrata) 200 m2 1 x pleskanje fasade z emulzijo ROEFIX in 2 x pleskanje s silikonsko barvo ROEFIX svetli odtenek (svetlo peščena barva) NE ŽELIM PONUDBE OD BELOKRANJSKIH IZVAJALCEV KER SO VSI MED SEBOJ POVEZANI IN PO MOJEM MNENJU NISO KOREKTNI.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken — po mestih