fb

Cene: Barvanje in obnova fasade

10-15 €/m2

Cena za barvanje fasade z akril barvami.

Cene za kategorijo „barvanje in obnova fasade“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji barvanje in obnova fasade, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Barvanje in obnova fasade: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za barvanje in obnova fasade in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

229.827
povpraševanj strank
8.528
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (barvanje in obnova fasade)

Kakšna je cena barvanja fasade?

Povprečna cena barvanja fasade se giblje med 5 – 10 €/m2; odvisno od materiala in želene storitve. Barvanje z akrilnimi barvami je na primer cenejše (7 – 9 €/m2) od barvanja z mikroarmirano barvo (8 – 10 €/m2).

Cene se razlikujejo glede na storitev, ki jo iščete; barvanje na belo barvo, pleskanje v barvnih tonih, pleskanje grobih ali fino ometanih fasadnih površin, barvanje z lazurno barvo (potrebna dva nanosa), ipd.

V ceno sta običajno vključena material in delo. Cena običajno ne vključuje zidarskega odra, lestve in drugih pripomočkov za delo na višini.

Kaj vse vpliva na ceno?

Na ceno vpliva predvsem izbrani material in velikost površine, ki jo želimo prebarvati. Vlogo igrata tudi kvaliteta opravljenega dela in vaša lokacija (npr. cena v Ljubljani je drugačna od cene v Celju).

Kakšno je razmerje med ceno in kvaliteto?

Cena v večini primerov odseva kvaliteto. Morda boste za delo plačali nekoliko več, a boste vsaj lahko prepričani, da je delo narejeno tako kot se spodobi.

Zakaj se splača najeti profesionalca?

Barvanje oz. obnova fasade ni delo, ki bi ga lahko uredil prav vsak. Potrebne so določene izkušnje in znanje, da se prepreči nastanek morebitnih poškodb in zagotovi dolgotrajno obstojnost. Izbira materiala prav tako vpliva na kvaliteto, zaradi česar vam svetujemo, da jo prepustite strokovnjaku, ki točno ve, kaj dela – le tako bo delo kvalitetno opravljeno.

Ali se cena razlikuje glede na sezono?

Da; neugodne vremenske razmere lahko ceno nekoliko zvišajo. Urejanje fasade je priporočljivo v toplih poletnih mesecih, saj je drugače zaradi nizkih temperatur težje opravljati tovrstna dela.

Na koga naj se obrnem za točne informacije o ceni?

Na naši spletni strani smo vam pripravili seznam preverjenih ponudnikov storitve. V njihovih opisih boste našli vse potrebne informacije, na podlagi katerih se boste lažje odločili, kdo je pravi naslov za vas. Pošljite jim povpraševanje in izvedeli boste ali vam lahko pomagajo in koliko bo točna cena storitve. Vse cene, ki jih najdete na internetu so le informativne narave; pred izvedbo del se vedno posvetujte z izvajalcem in naredite načrt, ki bo ustrezal obema.

Kakšna je cena barvanja fasade?

Cena barvanja fasade se giblje od 10-15 €/m2, obnova fasade pa od 10-35 €/m2. Odvisna je predvsem od obsega slikopleskarskih del, kvalitete in vrste izbrane fasadne barve. Pri tem ne gre zanemariti fizikalnih in tehničnih lastnosti barve in podlage.

Obnova fasade pa vas po grobi oceni stane od 10 do 20 €/m2. Cena je odvisna od tega ali gre za obdelavo fasade zaribanim mineralnim ometom, zaribanim akrilatnim ometom ali obdelavo z rustikalnim ometom. Cene vključujejo samo izvedbo nanosa ometa na fino ometano podlago. Cene za izdelavo tankoslojnih toplotnoizolacijskih fasad na stiropor ali mineralno volno se gibljejo od 25-30 €/m2. Tudi te cene so le za delo brez materiala.

Fasadna barva naj bi omogočala hitro izmenjevanje vlage in omejevala akumulacijo in absorpcijo toplotne energije na fasadi. Za barvanje fasade z akrilno barvo boste odšteli okoli 8 €/m2, za barvanje fasade s silikatno barvo so cene okoli 10 €/m2, za barvanje fasade s silikonsko barvo je cena 12 €/m2. Cena barvanja fasade z akrilno barvo z dodatkom mikro armirnih vlaken je okoli 14 €/m2. Za obdelavo cokla boste plačali okoli 15 €/m2.

Kdaj je pravi čas za barvanje fasade?

Fasada s staranjem ni več tako odporna, da bi še lahko zadovoljivo kljubovala vremenskim vplivom. Zato je bolj dovzetna za poškodbe od vlage, ki pronica skozi pore. Kdaj je pravi čas za barvanje fasade, vam bo razkril pogled na zbledelo in obrabljeno barvo fasade. Ne odlašajte s tem opravilom. Cena barvanja fasade nikakor ne bo presegla stroška, ki ga predstavlja obnova fasade. Ta sledi kot neizbežna posledica slabega vzdrževanja.

Za barvanje fasade je pomembno, da se izvede v primernih vremenskih pogojih. Varno temperaturno območje barvanja fasade je od 5°C do 35°C, ko nič več ne zmrzuje in se fasadna barva ne bo prehitro zasušila. Obnova fasade oziroma barvanje fasade naj bi v idealnem času torej potekala v pomladnih mesecih. Cena barvanja fasade je morda nekoliko nižja izven sezone, ko imajo slikopleskarji manj dela. Vendar je za kvaliteten končni rezultat še vedno potrebno upoštevati vremenske pogoje.

Kakšen je cenik za barvanje fasade?

Cena barvanja fasade je v veliki meri odvisna od kvalitete fasadne barve in nenazadnje od tega, kakšen cenik ima posamezni izvajalec za fasadne storitve. Pri barvi za fasado cena ne igra glavne vloge. Izberite barvo za fasado vrhunske kvalitete. Cenene fasadne barve ne le, da ne nudijo potrebne zaščite vaši fasadi, ampak je vprašljiva tudi njihova barvna obstojnost.

Verjetno si ne želite izprane in zbledele obleke vaše hiše že v prvih letih, ko je obnova fasade končana. Ne nazadnje cena barvanja fasade ni tako nizka, da bi se nakup fasadne barve slabe kakovosti splačal. Delo naj vsekakor opravi strokovnjak, ki ima dovolj izkušenj z barvanjem fasade. Obnova fasade spada pod višinska dela, ki zahteva strokoven pristop in obvladovanje tehnik barvanja fasade.

Preverite cenik slikopleskarjev, ki opravljajo barvanje fasade in se dobro pozanimajte, kaj za ponujeno ceno dejansko dobite. Pridobite primerljive ponudbe, analizirajte tako cene kot kvaliteto potrebnih materialov. Cena barvanja fasade konkretno za vašo hišo se lahko natančno ovrednoti šele pri ogledu fasade na licu mesta.

Na kaj je treba biti pozoren pri barvanju fasade?

Za dolgo življenjsko dobo obnovljene fasade je še kako pomembna izbira visoko kvalitetne fasadne barve. Barva naj bo paroprepustna in vodoodporna za kar najboljšo zaščito vaše hiše. Čeprav je cena barvanja fasade lahko nekoliko nižja, se varčevanje pri kakovosti barve ne izplača. Z rezultatom barvanja boste najverjetneje zelo razočarani že v prvih letih po obnovi fasade. Posledice slabe kvalitete fasadne barve se vidijo z bledenjem in izpiranjem barve s površine.

Namen dobre fasadne barve je, da se odlično drži podlage in se zlepa ne izpere. Preden se slikopleskar loti barvanja fasade mora dobro zaščititi vse površine, kjer barva ni zaželena. Zaradi svoje obstojnosti jo je namreč težko odstraniti s površin, ki jih niste želeli pobarvati.

Obnova fasade oziroma barvanje fasade ne dopušča napak slikopleskarja, da je končna podoba fasade takšna, kot ste pričakovali. Dober slikopleskar obvlada zahtevne tehnike barvanja fasade, ki zagotavljajo enakomerno obarvanost fasade po celi površini. Garantira, da bo želeni končni učinek barvanja dosežen. Cena barvanja fasade naj ne bo edino merilo pri izbiri slikopleskarja za obnovo fasade. Priporočamo, da preverite njegove reference in zadovoljstvo njegovih strank.

Kakšna je cena barvanja fasade (akrilna, mikroarmirana, lazurna barva)?

Cena barvanja fasade boste odšteli od 5,50 do 9,00 €/m2.

Za barvanje fasade z akril barvami boste odšteli med 7,50 in 8,50 €/m2 za barvanje na belo barvo, ter od 7,80 do 8,80 €/m2 za pleskanje v barvnih tonih.

Cena barvanja fasade z mikroarmirano barvo se giblje med 7,80 in 8,80 €/m2. Cenik je odvisen od izbire tona barve. Mikroarmirana barva je iz vodne osnove ter je primerna za pleskanje grobih in fino ometanih fasadnih površin.

Za pleskanje lesene fasade boste odšteli v povprečju 9,50 €/m2. Lesene površine se barvajo z lazurno barvo in potrebujejo dva nanosa.

Kaj vpliva na ceno barvanja fasade?

Cena za barvanje fasade je odvisna od velikosti površine objekta, uporabe materialov ter vremenskih razmer.

Najugodnejši čas za najem slikopleskarja za barvanje fasade je v toplejši sezoni zaradi boljših vremenskih razmer in temperatur. V hladnejših letnih časih (oktober - februar) je težje opravljati zunanja dela zaradi mrazu, snega in dežja zato bo cena višja. Kakorkoli, je lahko cena visoka tudi poleti zaradi zasedenosti slikopleskarjev, tako da je najboljše, da se za primeren termin in ceno dogovorite s posameznim slikopleskarjem.

Na cenik vpliva tudi dostopnost in lokacija zgradbe. Dostop do celotne površine je težji v mestu, kjer so bloki in hiše strnjeni zelo skupaj v primerjavi z barvanjem fasade hiše na podeželju, kjer ni ovir do dostopa zgradbe.

Kaj je vključeno v cenik za barvanje fasade?

V cenik za barvanje fasade je vključen dvakratni nanos barve po izbiri. Nekateri ponudniki barvanja fasad imajo tudi fiksne cene v katere so vključeni delo, dobava materiala, zaščita tal, oken in vrat, izolacijske plošče, odvoz gradbenih odpadkov ter vsi začetni, temelji in premazni sloji barvanja fasade. Ta cena je v povprečju 38,00 €/m2.

Posebej se računa impregnacija fasade - premaz z akrilno emulzijo, ki stane v povprečju 2,00 €/m2.

Cena za učvrstitev zidov s fasadno mrežico se giblje okrog 8,00 €/m2.

Kdaj je najboljši čas za najem slikopleskarjev za obnovo fasade?

Obnova in barvanje fasade se največkrat izvajata v toplejših letnih časih in sicer pomladi in poleti. Na to vplivajo ugodne vremenske razmere saj je obnova fasade pleskarsko delo, ki se opravlja zunaj. Za delo na zunanjih površinah sta pomembni tudi temperatura in vlaga, ki sta prav tako najugodnejši pomladi in poleti. Med majem in septembrom je tako zasedenost slikopleskarjev največja.

Nasveti za slikopleskarstvo

Pomagali vam bomo najti slikopleskarja primernega za vaš projekt

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — barvanje in obnova fasade — cene in ceniki

D.L. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Obrežje)

Barvanje fasade 200 m2

M.R. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Ljubljana)

V spalnici pritlicnega stanovanja v Kosezah (ULica bratov Ucakar) se pojavlja plesen v kotu nad oknom in kotu ob postelji spodaj, oba kota sta na steni ki meji na ulico. Okna so razmeroma nova (2014), zracimo pogosto. Sumimo na napake v izolaciji fasade in toplotni most, upravnik se ne strinja, zato bi želela drugo mnenje in ustrezno sanacijo problema. Druga stvar je, da sa terasi se strop malo lušči, zanima me sanacija.

V.V. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Vitanje)

Pleskarja za beljenje

G.L. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Grosuplje)

Potrebujem barvanje lesene fasade, 2 roki zaščitnega premaza in 2 ali 3 roke barve.

S.M. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / 1291 Škofljica)

Pleskanje 100 m2 opaža in napušča ter 275 m2 fasade na hiši. Prosim navedite okvirno ceno.

G.H. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Rakitna)

Barvanje fasade in napušča

M.G. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Podčetrtek)

Pleskarske storitve za Terme Olimia

S.A. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Kranj)

V okolici Kranja imam stanovanjsko hišo s 40 let stao belo teranovo fasado. Fasada je brez plesni n brez razpok vedar obledela in mestoma umazana. Skupno je ca. 300m2. Iščem izvajalca del.

M.H. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Kranj)

Barvanje fasade v stanovanjski hiši

A.P. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Sevnica)

Potrebujemo mojstra za prebrusenje lesene brunarice in prebarvanje. Brusenje ne bo potrebno na vseh podrocjih,samo na bolj izpostavljenih(soncu).

J.Š. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Bled)

Barvanje fasade z acril color pastelno barvo.

J.Š. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Bled)

Osvežitev oz. barvanje obstoječe fasade z acrilcolor v pastelni barvi cca 170 kv.m.

V.B. išče slikopleskarja (Odstranjevanje in sanacija plesni / Miklavž Na Dravskem Polju)

Barvanje fasade,dvojček hiša

E.F. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Ankaran)

Rafa big pobarvala notranja vrata

N.J. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Lucija)

Za beljenje manjše površine nujno, za ostala dela po dogovoru.

M.S. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Ajdovščina)

- Stena stavbe dolga 13,2 m in visoka 3 m, kar skupaj nanese 40 m2. - Steno bi pobarvali v belo barvo. - Storitev bi potrebovali takoj. - Ponudba naj bo naslovljena na Občino Ajdovščina.

M.Š. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Bohinjska Bistrica)

80 kvadratnih metrov

S.N. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana - Gotska Ulica)

Gre za obnovo beljenja stanovanja in po potrebi silikoniziranja spojev strop-stena, barva je bela. Potreben je tudi oplesk lože, tu je barva po dogovoru, sedaj rumenkasta.

P.Ž. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Pivka)

Potrebno je prepleskati fasado z akrilno barvo

J.S. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Zg.Besnica 50A Ljubljana)

Obnovitev opleska lesene fasade cca 200 m2

M.M. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Ivančna Gorica)

Rabimo celotno storitev po pogojih Eko sklada: gradbena dela ob menjavi oken in vrat, dodatna izolacija fasade (sedaj že 5 cm stiropora) od temeljev do strehe z izdelavo fasade, menjava kamna in ograj z izolacijo na dveh balkonih in zunanjih stopnicah, menjava robnikov in tlakovcev.

R.V. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana Koseze)

Barvanje in sanacija spodnjega dela fasade in barvanje ene stranice hiše Sanacija plesni na manjši steni, Pleskanje stropov in sten v stanovanju.

L.B. išče slikopleskarja (Suhomontažna gradnja (knauf) / Gornji Grad, Prod 33)

Želim postaviti prizidek k hiši cca 8x 3x 2,4 m, skeletna gradnja, zaprta, OSB (?) fasada, 3 okna (?), dva prostora + vhod. Zunaj obložen (les ali/in ploščice). Ali delate to?

S.M. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Zg. Velka)

Izvedba izolacijske fasade (vsaj 12cm), zapiranje napuščev, fasade ca 250 m2, napušč ca 80 m2. Prosim za ponudbe.

T.P. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Kamnik)

Prosim za ponudbo za barvanje fasade cca 100m2 z barvo JUB Nanocolor in pleskanje napušča. Slika objeka v prilogi.

S.T. išče slikopleskarja (Barvanje ograje / Stara Fuzina)

Putrebujemo barvanje/pleskarnje fasade od masesenga lesa. Radi bi s olnalo lazuru daredil fasado.

C.W. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Ljubljana)

Pleskanje brunarice

T.J. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Stanovanjska hiša - dvojček, m2 -200, bela barva, prosim 2 ponudbi z materialom, ali samo delo

T. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Ptuj)

Potrebno bi bilo poptavilo štukatur

S.S. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Bled)

Rabil bi izvajalca za izdelavo fasade v sklopu eko subvencije 13,5 cm.

M.K. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Maribor)

Barvanje fasade. cca. 300 kvadratov. Hiša je vkopana in s treh strani dokaj nizka, dosegljiva z lojtro. Na eni strani pa je višina okoli 12 metrov, tam je verjetno potreben oder. Poleg barvanja fasade bi pobarvali še leseni napušč.

Anonimen išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Medvode (1215))

Pozdravljeni Potrebujem barvanje fasade s coklom cca 300m2 Eno nadstropja hiša v Medvodah. Lp Jože

N.Š. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Maribor)

Prenavljamo hišo iz 1970, potrebujemo novo fasado (250 m2)kandidirali bi za ekosklad sredstva.

K.R. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Majsperk)

Prosimo za ponudbo samo barvanje fasade pri enonastropni hisi.

T.C. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Vrhnika)

Fasada cca 300 m2 Stiropor debelina 20 cm

U.P. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Ljubljana)

Za vrstno hiso v Ljubljani bi delali fasado z dodatno izolacijo. Hisa je cca 7x10 m, fasado bi dali enobarvno. Smo iz Ljubljane. Postaviti bi morali tud nove police pod okni.

Č.S. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Trebnje)

Zunanje barvanje fasade - ternove dvoetažna hiša cca 200m2 Barvanje oboja cca 50m2

Anonimen išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Selnica Ob Dravi)

Barvanje fasade na Marlesovi hiši. Barva podobna kot je sedaj-svelo drap, površina ni gladka. Barvanje z vašim materialom. Katere vrste-svetujte. Varianta: termoizolativna barva?

K.E. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Notranje Gorice)

Barvanje fasade in cokla.

M.G. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Brezovica Pri Ljubljani)

Lesena fasada macesen, cca. 200m2, barva Sikkens

D.B. išče slikopleskarja (Suhomontažna gradnja (knauf) / Spodnja Selnica)

Energetska obnova gostilne PEC, izolacija sten, fasada, izolacija stropov nad mansardo in stropov v kleti

D.J. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Bogojina)

1Površina stene je 11krat10 krat 4 stene

A.K. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Žalec)

Barvanje s fasade z belo in antracit barvo, po možnosti z rofix ali drugo kvalitetno barvo

H.R. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Brda)

Iščem izvajalca za beljenje fasade (1 stena, ca. 30m2, barvo imam - popravilo zaradi iztekanja poliuretana

S.S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Celje)

Pozdrav - novogradnja, celje, lokrovec - pričetek gradnje februar 2021 LP

B. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Završe)

Rabim pelskarja za pleskanje fasade na garaži cca. 70 m2.

M.J. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Ljubecna)

Gre za barvanje fasade in na pušča. Fasada je narejena po sistemu vodoravne ga bavalita. Barvana bo z belo barva, napusc pa s črno.

G.T. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Polzela)

Zanimam se za revitalno barvanje fasade,katere je približno 160 m2

M.K. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Stari Trg Pri Ložu Lož)

Želim da se zaščiti tal,okna in žlebovi. 1xpremaz proti plesni. pranje kjer je to potrebno in 2x premaz s silikonsko barvo.

I.Z. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Domžale)

Obstoječa fasada je z leti postala umazana in bi jo bilo potrebno osvežiti. Površina je cca 348 m2.

S.L. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Vodice)

Potrebujem beljenje 4 sob in hodnika ter prebarvanje okvirjev vrat ter enih vrat. Prav tako bi rad ponudbo za barvanje fasade

B.K. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Lukovica)

Pleskanje fasade imamo 260m2 kaj v ceni je vse vsteto

J. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Črnomelj)

Novogradnja

M.V. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Starše)

Prosim za ponudbo beljenja fasade

D.S. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Razkrižje)

Rabimo barvanje zunanje stene. Prvo obnova strehe, hidroizolacija okrog cele stavbe potem pa barvanje fasade. Prosimo za ponudbe, hvala-lp

S.K. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Radovljica)

Pozdravljeni, do konca meseca junija bi želeli najti pleskarja, ki bi nam čim ceneje prepleskal fasado naše hiše. Po mojih izračunih gre za približno 200m2 površine. V kolikor pleskar želi, lahko pri delu tudi pomagam. Se zahvaljujem za ponudbo. Lep pozdrav.

D.J. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Škofja Loka)

Pozdravljeni. Potreboval bi ekipo za barvanje cca.300m2 fasade+cca.100m2 napusca.... Fasada bi bila zelo svetlo sive barve,sedaj pa je teranova v barvi marelice. Napušč je v barvi ebenovine,in bi tako barvo tudi sedaj obdržali. Mesto za delo iz ene strani hiše ni dobro dostopno in bi bilo potrebno delati prek vrvi,oz.dvigala... Slike so v priponki... Ali v Vaši firmi imate taka orodja na razpolago? Dela bi delali v JESENI 2021(09.2021),vendar bi nekako rad ponudbe,da vem,koliko denarja bi bilo potrebno do naslednjega leta pripraviti. Če ste zainteresirani za ogled in ponudbo,se priporočam. Smo iz Škofje Loke,torej gorenjski konec... Lepo Vas pozdravljam Domen Jankovec

M.P. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Ljubljana)

Barvanje napusca na hisi 9x9 m, obledel samo na 2 straneh. Lokacija ljubljana vic

S.R. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Kitanje in barvanje cokla - cca 08 2m, barvanje sten cca 50 2m, zazidava manjše odprtine v steni

V.P. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Ljubljana)

Ponudba za barvanje fasade v dveh odtenkih in sicer bela in temno siva. Razmerje ca 70/30.

K.D. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Brežice)

Zanima me adaptacija starejše hiše. Potrebno bi bilo pobeliti fasado in prebarvati napušč.

A.Š. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Gračišče)

Pozdravljeni! Potrebujem predračun in potreben čas za začetek del. (fasada stene in cokel= 212,40m2), fasada strop=50,70m2), Fasada Simsi= 33,20m1) Hiša je vkopana polovico enega nadstropja v zemljo, tako da je na eni strani 2 nadstropja na drugi pa samo pritličje, temu oder na tej strani nepotreben. Zanima me, fasada v skladu s smernicami EKO sklada. Hvala Lep pozdrav

P.M. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Ljubljana)

Barvanje fasade 250m2 z garancijo na obstojnist

R.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ptuj)

Iščem izvajalca za beljenje fasade v izmeri cca 300kv.metrov in dodatno popravilo fasade z mrežo in zaključnim slojem v izmeri cca 15 kv.metrov. zanimam me okvirna cena za beljenje in dodatno popravilo, glede na to da se ve koliko stane material. Z delom se lahko prične takoj ali po dogovoru. V koliko se dogovorimo in sem z izvajalcen zadovoljen, lahko takoj ponkončanem delu še prepleska notranje prostore. Hvala za ponudbe in lep.pozdrav!

K.M. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Radovljica)

Pozdravljeni, Potrebovala bi nekoga, da mi na novo pobarva fasado na hiši. Prijazen pozdrav

N.K. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Ljubljana)

Barvanje cokla cca. 40 m2

T.V. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Pragersko)

Gre se za beljenje fasade v beli barvi priblizno 100m2

R.V. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Bojsno)

Izdelava napušča barvanje fasade.

V.S. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Škofljica)

Barvanje obstoječe oker fasade v belo. Gre za pritlično hišo + mansarda

A.L. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Maribor)

Barvanje fasade

J.H. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Ločič)

Samo barvanje fasade.

B.P. išče slikopleskarja (Barvanje ograje / Smarjeske Toplice)

Potrebujemo barvanje fasade, napusca in leseni del nadstreska!

M.D. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Portotož)

Iščemo izvajalca za oples že obstoječe fasade večjega objekta. Na nekaterih delih je potrebna tudi sanacija obstoječega ometa ker se zaradi razpok tu fasada najbolj kruši. Za ponudbo se zahvaljujemo

M.S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

1x beljenje barvanje fasade in napušča

D.S. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Razkrižje)

Pozdravljeni. Prosim z aponudbe pleskanja zunanje fasade. 1) enostavna bela barva 2) bolj kakovostna barva Da vidim razliko med ceno enostavne in bolj kakovostne barve, stavba ni visoka, delovni oder toliko da dosegate vrh stene. Planiramo izvedbo ko bo toplejše, marca, junija. Zahvaljujem se v naprej-lep pozdrav

M.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Pleskanje notranjih sten v hiši ter fasade

M.D. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Bled)

Pozdravljeni, leta 2005 smo na stanovanjskem objektu (dvonadstropna hiša) popolnoma prenovili fasado in cokel. Fasado (BAUMIT HOLIDAY 3067) smo obložili s toplotno izolacijsko fasado (10cm) in cokel z okrasnim pisanim ometom MOSAIK PUTC. Že po 8 letih so se začele pojavljati težave s coklom ( pri fizičnem dotiku se kruši in odpada). Po celi fasadi pa so se začele pojavljati dolge, temne (črne) in široke črte, katere so vsako leto hujše. Skupna površina 4 zunanjih sten vključno s coklom znaša 284m2. Zanima me vaše mnenje kaj je v tem primeru najbolje storiti ( očistiti fasado in jo ponovno zaščititi ali jo popolnoma obnoviti). Hvala za informacijo, lp Micka

I.B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / 7 Km Pred Bovec)

Adaptacija dobro ohranjene stanovanjske hiše (40 let po izvedeni adaptaciji) ... letos čez zimo popolna adaptacija zgornjega dela (6 sob + 2 kopalnici z pripadajočimi hodniki in stopniščem. - drugo leto nadaljevanje spodnjega dela. prioritetno iščemo izvajalce za obnovo notranjih vrat z podboji (masivni les - dobro ohranjena - bela barva) ccc 20 kom in ob ugodni ponudbi tudi notranje prebelitev prostorov ter mogoče še zunanjo fasado . Vsekakor je potreben predhoden vaš ogled objekta in na osnovi tega priprava ponudbe. Notranja dela, bi se lahko začela izvajati v roku 3 mesece, ostala kak mesec kasneje ....lp

B.G. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Pomladi)

Hiša, notranjost

M.M. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Bezenškovo Bukovje 13A, Frankolovo)

Cca 50m2 severne fasade delno vkopane podkletene enostanovanjske hiše je potrebno odpraviti rdečkasto plesen in jo prebeliti.

D.P. išče slikopleskarja (Glajenje in kitanje sten / Vuzenica)

Siva +temno sive crte

Z.J. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Ljubljana)

Gre za stanovanjsko hišo v Črnučah. Fasado smo zadnjic naredili leta 2001. Nad okni kopalnic in ventilacijo je precej crno. Potrebno bi bilo vsaj na severni strani premazati z neko zascito proti plesni in prebarvati celo fasado. Iščem ponudbe za izvedbo predvidoma spomladi naslednje leto.

M.K. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Idrija)

Lepo prosim za informativno ponudbo za barvanje fasade bele barve in opaza temno rjave barve. Če potrebujete kakšne dodatne informacije ali slike vas lepo prosim, če me kontaktirate na mail, ker se med delovnim časom ne morem oglašati na telefon. Najlepša hvala in lepo pozdravljeni.

J.G. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Maribor)

Površina fasade je največ 200m2, in barvanje napušča.

J.P. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Ljubljana Vič)

Želimo čiščenje (alge, umazanija>) n pleskanje Demit, nepoškodovane fasade z 2x premazom z dodatkom proti algam. Skupna površina, brez oken je cca 400 m2.

A.E. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Celje, Center)

Nujno potrebujem slikopleskarja za en dan, danes, jutri ali v petek. Kontaktirajte me, prosim!!!

M.S. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Domžale)

Dvakratno barvanje fasade ,severna stran hiše

A.U. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Nova Vas, Slovenija)

Zanima me cena barvanja fasade-višji del hiše. Potreben gradbeni oder(lahko manjši oziroma premični). Obnovitveno barvanje stare hirofa fasade. Barvo/materijal imam. Približno 80 m2. Višina cca do 5 m. Hvala za odgovor. Alenka

A.G. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Kanal)

Barvanje fasade na stanovanjski hisi

A.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Domzale)

Pozdravljeni, v Domzalah gradimo hišo v izmeri 140m2. Trenutno smo zakljucili z estrihi, sedaj pa bi se lotili brusenja in kitanja ometov ter barvanja. Kasneje bomo potrebovali tudi fasado, tako da bi prosili za obe ponudbi.

B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Smo s športna dvorana in želimo prepleskati, garderobe, stene v dvorani,...

T.F. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Tepe)

Pozdravljeni, rabim pobrusiti in pobarvati leseno fasado 120m2. Višina je 5 metrov. Na eni strani je 6 metrov.

A. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Kranj)

Pleskanje fasade s premazom proti algam in z barvo. Velikost 320 m2. Pleskanje lesenega napušča 40 m2.

J.L. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Hrastovec 43 Velenje)

Barvanje fasade (npr. revital color) cca.160 m2

D.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Škofja Loka)

Pozdravljeni. Zanimam se oz. zbiram ponudbe za določena dela na hiši, in sicer suho montažna zamenjava stavbenega pohištva: oken (13 kom), vhodnih vrat (1x), balkonska vrata in okna. pleskanje fasade ca 200m2. Če vas mogoče zanima priprava ponudbe, me prosim kontaktirajte za ogled in opredelitev ostalih potrebnih podatkov. Hvala.

U.P. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Prevalje)

Zdravo, fasado naše hiše bi bilo potrebno prebarvati ter obenem ponekod tudi sanirati robove, ki so odkrušeni (predvsme okoli garaže). Hiša je stara 22 let, trenutna fasada je grobe bele barve z gladkimi 5 cm belimi robovi okoli oken in vrat. Obdržali bi ta enak stil, torej gladki beli robovi okoli oken in vrat, pri glavni barvi pa še nismo odločeni, ali ostanemo na beli ali pa gremo na pastelno oranžno. Hiša ima tlorisne površine cca 150m2 in je dvonadstopna, pri čemer je zgornje nadstopje mansardno. Streha na zadnji strani hiše sega do tal, na sprednji strani je v višini cca 3m, za stranski dve steni pa bi bil potreben oder ali visoka lestev.

M.F. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Občina Puconci)

Fasada je potrebno prebarvati. Gre za enoetažno hišo z gospodarskim poslopjem.

I.W. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Ljubljana)

Fasada polovice hiše-dvojčka z izolacijo za eko sklad (druga polovica dvojčka še nima fasad).

P.T. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Otočec)

Prepleskanje fasade

R.M. išče slikopleskarja (Barvanje in obnova fasade / Male Braslovče)

Nanos fasadexa (oz. podobno) na fasado vikenda -skupaj cca 80m2

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Barvanje in obnova fasade — po mestih