fb

Cene za barvanje notranjih vrat ali oken 🖌

15-45 €/m2

Cena za barvanja notranjih vrat z akrilno (ceneje) ali oljno barvo (dražje).

220.407
povpraševanj strank
8.448
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za slikopleskarstvo (barvanje notranjih vrat ali oken)

Preverjeni slikopleskarji
  1. Omisli.si
  2. Slikopleskarstvo
  3. Barvanje notranjih vrat ali oken
REMONT TEAM, zaključna gradbena dela, d.o.o. - Logotip
REMONT TEAM, zaključna gradbena dela, d.o.o.
5,0
(6)
· Izbran: 9 krat
Izkop gradbene jame · Prenova ali izgradnja kopalnice · Polaganje ploščic · Izdelava ali prenova fasade · Slikopleskarstvo
Le-On, Hišni Servis In Urejanje Okolice, Leon Kajzer Anžur s.p.
· Izbran: 1 krat
Slikopleskarstvo · Hišni servis in popravila · Urejanje okolice · Vrtnarske storitve
Dom Servis, Janko Novak s.p.
5,0
(7)
· Izbran: 10 krat
Zidarske storitve · Slikopleskarstvo · Montaža knaufa
Sgipsman - Logotip
Sgipsman
4,7
(14)
· Izbran: 12 krat
Čistilne storitve · Talne obloge · Prenova mansarde na ključ · Prenova stanovanja na ključ · Slikopleskarstvo
Andrej Vehovec s.p. - Logotip
Andrej Vehovec s.p.
5,0
(2)
· Izbran: 11 krat
Slikopleskarstvo · Izdelava ali prenova fasade
Zakljucne gradbene storitve "RACIC" - Logotip
Zakljucne gradbene storitve "RACIC"
5,0
(1)
· Izbran: 9 krat
Prenova stanovanja na ključ · Izdelava ali prenova fasade · Talne obloge · Rušitvena dela · Hidroizolacija
KAING PLUS d.o.o. - Logotip
KAING PLUS d.o.o.
5,0
(1)
· Izbran: 4 krat
Prenova stanovanja na ključ · Montaža knaufa · Prenova hiše na ključ · Prenova mansarde na ključ · Izdelava ali prenova fasade
Ivica Mishevski s.p. - Logotip
Ivica Mishevski s.p.
5,0
(6)
· Izbran: 45 krat
Čistilne storitve · Polaganje ploščic · Hišni servis in popravila · Montaža knaufa · Prodaja, izdelava in vgradnja vrat
Servis BLISK (Klavdija Ajdovec s.p.) - Logotip
Servis BLISK (Klavdija Ajdovec s.p.)
5,0
(5)
· Izbran: 2 krat
Prenova stanovanja na ključ · Čistilne storitve · Montaža knaufa · Izdelava ali prenova fasade · Slikopleskarstvo
Ambient (Božo Berger s.p.) - Logotip
Ambient (Božo Berger s.p.)
5,0
(5)
· Izbran: 9 krat
Ključavničarstvo · Slikopleskarstvo · Hišni servis in popravila
Preverjeni slikopleskarji
REMONT TEAM, zaključna gradbena dela, d.o.o. - Logotip
REMONT TEAM, zaključna gradbena dela, d.o.o.
5,0
(6)
Izkop gradbene jame · Slikopleskarstvo · Talne obloge · Montaža knaufa · Prenova hiše na ključ · Prenova mansarde na ključ · Prenova stanovanja na ključ · Rušitvena dela · Zidarske storitve · Izdelava ali prenova fasade · Polaganje ploščic · Prenova ali izgradnja kopalnice
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Kvalitetna in hitra izvedba gradbenih del.
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 9 krat

Opis

Izvajamo vsa zaključna gradbena dela in vse ostale storitve povezane z gradbeništvom (Gradbeni inženiring, Gradbeništvo, Adaptacije, Strokovna pomoč, Specialna dela).

V podjetju REMONT TEAM D.O.O. je združenih več strokovnjakov iz različnih področij, prav zaradi tega pa vam lahko ponudimo najboljšo in optimalno storitev inženiringa. Pravzaprav vam ponujamo kompletne storitve na področju gradbeništva, adaptacij in vseh instalacij. V primeru da se odločite za sodelovanje z nami, namesto vas uredimo vse potrebno za samo izvedbo vašega projekta.

Ker je vse stvar dogovora, in je vsak vaš projekt zgodba zase, pa je najbolje če se dogovorimo za sestanek na objektu samem (pri adaptacijah) ali pa se po vaši želji srečamo ter se dogovorimo vse potrebno okoli izvedbe vašega projekta. Ko bomo točno poznali vaše želje se jim lahko popolnoma ali čimbolj približamo in tako je uspeh projekta praktično zagotovljen.

Zadovoljna stranka nam predstavlja prioriteto, vendar pa tega nikakor ne smemo zamenjati za kvaliteto izgradnje. Morebitne probleme pri gradnji rešujemo hitro ter resno, zato se včasih tudi pri resnem problemu zdi kot da ga sploh ni bilo.

GRADBENI INŽENIRING: V podjetju REMONT TEAM D.O.O. je združenih več strokovnjakov iz različnih področij,prav zaradi tega, pa vam lahko ponudimo najboljšo in optimalno storitev inženiringa. Pravzaprav vam ponujamo kompletne storitve na področju gradbeništva, adaptacij in vseh instalacij. V primeru da se odločite za sodelovanje z nami, namesto vas uredimo vse potrebno za samo izvedbo vašega projekta. Ker je vse stvar dogovora, in je vsak vaš projekt zgodba zase, pa je najbolje če se dogovorimo za sestanek na objektu samem ( pri adaptacijah) ali pa se po vaši želji srečamo ter se dogovorimo vse potrebno okoli izvedbe vašega projekta. Ko bomo točno poznali vaše želje se jim lahko popolnoma ali čimbolj približamo in tako je uspeh projekta praktično zagotovljen. Zadovoljna stranka nam predstavlja prioriteto, vendar pa tega nikakor ne smemo zamenjati za kvaliteto izgradnje. Morebitne probleme pri gradnji rešujemo hitro ter resno, zato se včasih tudi pri resnem problemu zdi kot da ga sploh ni bilo.

GRADBENIŠTVO: Nudimo vse vrste gradbenih storitev, visoke in nizke gradnje. Naši izvajalci so izkušeni, ter se stalno izobražujejo v smislu novih materialov,načinov izvedbe ter aparatur potrebnih za najboljšo možno izvedbo. Velik poudarek dajemo tudi na trajnostno rabo ter ekologijo. Pri prav vseh naših projektih se trudimo skupaj z investitorjem poiskati način gradnje ki najbolj ustreza investitorju in tudi okolju. Pri gradnji zagovarjamo čimbolj naravne materiale, vendar pri tem vedno in povsod upoštevamo želje investitorja. Ker se zavedamo da se v našem geografskem prostoru gradi po načelu “gradimo za nas in otroke” je naš cilj vedno kvaliteta.Bogate izkušnje ki smo jih z leti pridobili na področju gradbeništva, pa nam omogočajo da objekt naredimo tako finančno kot kvalitetno najbolj optimalen.

ADAPTACIJE: Vsaka adaptacija je posebna. Tega se dobro zavedamo. Zato se vsake adaptacije lotimo skrajno resno. Bodisi je to adaptacija kopalnice, garaže ali pa celotnega objekta. Pri adaptacijah upoštevamo najnovejše trende v tehnologiji gradnje, hkrati pa uporabljamo sigurne, preizkušene in varne materiale in postopke za katere je znano da dobro služijo svojemu namenu. Pri adaptacijah poskrbimo za vse od A do Ž . Tako se vam ni potrebno ukvarjati z iskanje vseh potrebnih izvajalcev. Poskrbimo za vse instalacije za gradbena in zaključna dela. Ponujamo vam tudi sistem adaptacij “NA KLJUČ”. V primeru dodatnih želja pa vam lahko ponudimo tudi storitev notranjega dizajna vašega objekta. Pri čemer vam ponujamo sodelovanje uspešnih in uveljavljenih arhitektov ter dizajnerjev.

STROKOVNA POMOČ PRI NAKUPU STANOVANJ in OCENA OBJEKTOV: V današnji digitalni dobi nam kot potrošnikom, prodajalci poizkušajo prodati praktično vse. V primeru da kupujete stanovanje, hišo ali pa katero koli drugo nepremičnino, pa je potrebno ločiti zrno od plev. Zato ponujamo storitev POMOČ PRI NAKUPU STANOVANJ. V sklopu te storitve vam nepremičnino pregledamo, tako pravno kot tehnično, pri novogradnjah preverimo kvaliteto vgrajenih materialov ter ocenimo samo izvedeno delo. Za vsako oceno vam pripravimo poročilo v katerem izrazimo tako svoje mnenje kot tudi dejanske ugotovitve na podlagi načrtov, materialov itd. Vsaka ocena objekta je objektivna in strokovna, tako pa pripomoremo k temu, da ne kupite mačka v žaklju. V premeru da nimate načrta prostora, vam naredimo posnetek prostora ki je pravzaprav načrt dejanskega stanja. Naredimo vam lahko tudi popis del potrebnih za obnovo, ter oceno stroškov prenove.

SPECIALNA DELA V GRADBENIŠTVU: V naši ponudbi se nahajajo tudi t.i. SPECIALNA DELA. V resnici gre za dela ki so v večini primerov klasična, vendar pa se jih izvaja v težkih in včasih zelo nemogočih pogojih. Zaradi tega uporabljamo drugačne in kvalitetnejše materiale kot v normalnih okoliščinah. Večino teh del se ne izvaja vsakodnevno, zato večina gradbenih podjetij s tem nima izkušenj. Pri oteženih pogojih izvedbe in kompliciranih detajlih pa vam ponujamo naše izkušnje in tako zagotovimo kvalitetno in sorazmerno ugodno rešitev vašega problema.

Reference

Naše reference si oglejte v fotogaleriji.

Kako smo drugačni

Kvaliteta je vedno na prvem mestu. Zavedamo se kako pomembna je hitrost izvedbe projekta. Morebitne probleme rešujemo hitro in neopazno.

Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://remont-team.si
Storitve
Izkop gradbene jame (Široki izkop / gradbena jama (za hišo, garažo, klet, bazen, ...), Ozki izkop / kanali (kanalizacija, vodovod, elektrovod), Izkop za dvorišče, cesto, ...), Slikopleskarstvo (Beljenje stanovanja, pleskanje sten, Suhomontažna gradnja (knauf), Dekorativne tehnike pleskanja in dekorativni omet, Glajenje in kitanje sten, Barvanje notranjih vrat ali oken, Odstranjevanje in sanacija plesni, Polaganje ali odstranjevanje tapet, Poslikava sobe, Odstranjevanje plesni, Barvanje ograje, Barvanje vhodnih, zunanjih vrat ali oken, Barvanje in obnova fasade, Barvanje opaža, napušča), Talne obloge (Laminat, Vinilne talne obloge, Parket, Epoksi smola, Pluta, Tekstilne talne obloge, Keramične ploščice, Ladijski pod, Zunanje talne obloge (WPC, beton, les, keramika, ...)), Montaža knaufa, Prenova hiše na ključ (Prenova kopalnice, Prenova kuhinje, Menjava talnih oblog, Prenova električne inštalacije, Prenova vodovodne inštalacije, Prenova stropov hiše (npr. knauf), Prenova grelne tehnike (npr. menjava peči, talno gretje, novi radiatorji...), Prenova sten hiše (beljenje, izravnave sten), Prenova / izdelava fasade), Prenova mansarde na ključ (Izolacija mansarde, Zapiranje poševnin (knauf), Vgradnja / dobava strešnih oken, Menjava talnih oblog, Prenova električne inštalacije, Prenova vodovodne inštalacije, Prenova stropov mansarde (npr. knauf), Prenova grelne tehnike (npr. menjava peči, talno gretje, novi radiatorji...), Prenova sten mansarde (beljenje, izravnave sten), Prenova / izdelava kopalnice, Prenova / izdelava kuhinje), Prenova stanovanja na ključ (Prenova kopalnice, Prenova kuhinje, Menjava talnih oblog, Prenova električne inštalacije, Prenova vodovodne inštalacije, Prenova stropov stanovanja (npr. knauf), Prenova grelne tehnike (npr. talno gretje ali novi radiatorji), Prenova sten stanovanja (beljenje, izravnave sten)), Rušitvena dela (Gradbeno dovoljenje za rušitev objekta, Odvoz gradbenega materiala, Odklop in zaščita komunalnih priključkov, Demontaža opreme / stavbnega pohištva / ograj), Zidarske storitve (Gradnja / zidanje hiše, prizidka, kamina, dimnika, ..., Škarpa, oporni zid, Adaptacija, prenova, obnova, Betonska ograja, zid, Mokri estrih / strojni tlak, Suhi estrih / suhomontažna tla, Ročni ometi (klasični), Strojni ometi, Temeljna plošča (betoniranje), Betoniranje (zidov, podporni zid, predelne stene, ...), Asfaltiranje (dvorišč, ceste, ...), Izravnava tal / brušenje betona, Polaganje tlakovcev, Polaganje robnikov), Izdelava ali prenova fasade, Polaganje ploščic (Polaganje ploščic, keramike, Polaganje mozaikov, Polaganje dekorativnega kamna, Polaganje granita ali marmorja, Polaganje bordur, Oblaganje notranjih prostorov ali zunanjih površin, Montaža in vgradnja kopalniškega pohištva, Ploščice, salon keramike, dekorativni kamen), Prenova ali izgradnja kopalnice
Lokacija
Bratovševa ploščad 22, 1000 Ljubljana

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 6 uporabnikov.
  • Jan C. 12. Mar. 2020

Najboljsa ever!!

  • Patrik R. 11. Mar. 2020

Prijazni in lepi

  • Damjan H. 11. Mar. 2020

Odziven, ugoden, strokoven.

  • Rok K. 11. Mar. 2020

Kvaliteta vedno na prvem mestu

  • Eva B. 11. Mar. 2020

Vse super, priporočam!

  • Nejc K. 11. Mar. 2020

Vse extra!

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (barvanje notranjih vrat ali oken) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za slikopleskarstvo in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete slikopleskarstvo (barvanje notranjih vrat ali oken)?

Pogosta vprašanja (barvanje notranjih vrat ali oken)

Kakšna je cena barvanja notranjih vrat in oken?

Povprečna cena barvanja notranjih vrat in oken se giblje med 15 – 30 €/m2. V ceno je običajno vključena barva za les, odstranitev obstoječe barve, kitanje in brušenje.

Cene se razlikujejo glede na storitev, ki jo iščete. Odvisno je, ali želite le barvanje ali želite, da se nanesejo tudi različni premazi, ki bodo zagotovili dolgotrajno obstojnost barve.

Kaj vse vpliva na ceno?

Na ceno vpliva predvsem izbrani material in trenutno stanje vrat oz. oken. Vlogo igrata tudi kvaliteta opravljenega dela in vaša lokacija (npr. cena v Ljubljani je drugačna od cene v Celju).

Kakšno je razmerje med ceno in kvaliteto?

Cena v večini primerov odseva kvaliteto. Morda boste za delo plačali nekoliko več, a boste vsaj lahko prepričani, da je delo narejeno tako kot se spodobi in bo učinek trajal kar se da dolgo.

Če vam strokovnjak svetuje določen pristop, se ga običajno splača poslušati. Če vam na primer svetuje nanos dodatnih premazov, ki bodo vrata dodatno ščitili, lahko le-ti tudi za nekaj let podaljšajo življenjsko dobo vaših vrat oz. oken.

Ali se splača najeti profesionalca?

Kljub temu, da se lahko barvanja vrat ali oken lotimo tudi sami, je najem strokovnjaka priporočljiv. Sami običajno ne vemo katere barve bodo najboljše za določen material, prav tako pa verjetno ne bomo znali poskrbeti za ustrezno zaščito in celostno kvaliteto. Izkušeni izvajalci vrata oz. okna tudi zaščitijo z različnimi premazi, ki jamčijo dolgotrajno obstojnost barve.

Les je zelo trpežen le, če zanj primerno skrbimo. Če nismo popolnoma prepričani kaj in kako, delo raje prepustimo slikopleskarstvu, ki bo naša vrata oz. okna ustrezno zbrusilo, prebarvalo in zaščitilo.

Na koga naj se obrnem za točne informacije o ceni?

Na naši spletni strani smo vam pripravili seznam preverjenih ponudnikov storitve. V njihovih opisih boste našli vse potrebne informacije, na podlagi katerih se boste lažje odločili, kdo je pravi naslov za vas. Pošljite jim povpraševanje in izvedeli boste ali vam lahko pomagajo in koliko bo točna cena storitve. Vse cene, ki jih najdete na internetu so le informativne narave; pred izvedbo del se vedno posvetujte z izvajalcem in naredite načrt, ki bo ustrezal obema.

Kakšna je cena barvanja notranjih vrat in oken?

Cena barvanja notranjih vrat in oken se glede na cenik glavnine slikopleskarjev giblje od 20 do 45 Є/m2.

Cene za barvanje oken in notranjih vrat se lahko nekoliko razlikujejo glede na material iz katerega so okna in vrata. Barvanje oken in vrat iz lesa terja drugačen pristop, tehnike in materiale kot kovinska vrata in okna.

Cena barvanja notranjih vrat in oken se formira oziraje na obseg predpriprav za barvanje oken in vrat. Slikopleskar vam zaračuna odstranjevanje starih slojev barve, kitanje in glajenje poškodb na vratih in podbojih ter premaz v izbrani barvi v enem ali dveh slojih.

Koliko znaša cena za pripravo površine za barvanje oken in vrat?

Preden se slikopleskar loti barvanja notranjih vrat in oken mora površino ustrezno pripraviti za barvanje. Obseg in zahtevnost tega opravila določa, kakšna je dejanska cena barvanja notranjih vrat in oken. Slikopleskar najprej zaščiti tla in stene, kjer se jih podboji vrat in okvirji oken dotikajo. Demontira kljuke, s kovinsko lopatico odstrani star steklarski kit in odstopajočo barvo, pri kovinskih vratih in oknih pa rjo. Pokita luknje, odrgnine in druge poškodbe ter nanese nov steklarski kit.

Okna in vrata sname z vodil in zbrusi celotno površino do matiranega učinka. Cena barvanja notranjih vrat in oken je nekoliko višja, če je kitanje in brušenje potrebno ponoviti zaradi detajlov, ki se pokažejo po prvi obdelavi. Pred nanosom temeljne barve slikopleskar temeljito obriše površino in spiha kote, da odstrani ves prah. Temeljni nanos nato rahlo obrusi, da odstrani morebitne kapljice barve in izvede finalno kitanje pred lakiranjem.

Slikopleskar lesene površine nato polakira z lazurami ali akrilnimi in oljnimi barvami za les, kovinske pa prebarva z barvami za kovino. Glede na izbiro barve in izvajalca, cena barvanja notranjih vrat in oken lahko variira od 20-45 Є/m2 za kompletno slikopleskarsko storitev. Cene za dvakratno barvanje oken in vrat na že pripravljeno površino so okoli 20 Є/m2, cena za brušenje 1,50/m2, cena za odstranjevanje stare barve 2,50 Є/m2. Cene za  glajenje in kitanje so od 4-5 Є/m2.

Kakšne so cene za barvanje oken?

Cena za barvanje oken je po kvadratnem metru enaka kot cena barvanja notranjih vrat. Odvisna je predvsem od obsega potrebnih slikopleskarskih del in porabljenega materiala. Okna so na notranji strani izpostavljena predvsem mehanskim poškodbam. Njihova zunanjost pa je podvržena vremenskim vplivom, kot so vlaga, temperaturne razlike, UV žarki in padavine.

Zunanja podoba oken je s časom vedno bolj žalostna. Ukrepajte, dokler materiali niso globinsko poškodovani. Cena obnove je vsekakor nižja, kot so cene novih oken. Za kitanje, glajenje, brušenje, temeljni premaz, finalno lakiranje oziroma barvanje oken so cene enake kot je cena barvanja notranjih vrat. Okvirne cene so od 30-45 Є/m2, oziroma približno 70 Є za okno povprečne velikosti.

Slikopleskar na vašo željo nadomesti dotrajani steklarski kit. Na okna pa lahko namesti tudi nova tesnila. Poleg novega estetskega videza vaših oken boste s tem preprečili vdor hladnega zraka in zmanjšali toplotne izgube, ki nastajajo pri slabo zatesnjenih oknih. Cena za to storitev je od 4-6 Є na tekoči meter.

Kakšna je cena za barvanje notranjih vrat?

Vsak les potrebuje vzdrževanje. Tudi v notranjih prostorih se na notranjih vratih z leti poznajo opazni vplivi uporabe in UV-žarkov. Vratna krila in podboji zaradi odrgnin, prask, vdolbin in obledele barve niso več estetsko privlačna. Z nekaj posegi pa vaša notranja vrata lahko izgledajo kot nova. Cena barvanja notranjih vrat in podbojev ni tako visoka kot so cene novih notranjih vrat, zato se vam splača najeti slikopleskarja.

Popolna storitev barvanja notranjih vrat obsega pripravo površine s kitanjem, brušenjem in temeljnim premazom, lakiranje ali barvanje z lazuro ali barvami za les oziroma kovino. Cena vključuje tudi dobavo vsega potrebnega materiala. Cena za barvanje notranjih vrat je oziraje se na cenik večine slikopleskarjev med 30-45 Є/m2. Za ena notranja vrata se cene torej gibljejo med 120 do 160 Є.

Glede na material iz katerega so vaša notranja vrata in podboji se cena za barvanje notranjih vrat lahko nekoliko razlikuje. Za vrata in podboje iz kovine je potrebno izbrati barve za kovino. Za lesena notranja vrata in podoje lahko izbirate med lazurami in barvami za les na vodni, oljni ali akrilni osnovi. Cene le teh so odvisne od kvalitete barve. Pri obeh vam je na voljo širok barvni spekter barvnih odtenkov.

Kakšna je cena barvanja notranjih vrat (oljne, akrilne barve, lazurni premaz, akriliranje)?

Cena barvanja notranjih vrat se giblje med 15 in 45 €/m2.

Cena je odvisna od izbire barve. Lahko je oljna ali akrilna. Cena za barvanje notranjih vrat z oljno barvo je višja od barvanja z akrilno. Za barvanje z oljno barvo boste odšteli tudi do 45 €/m2. Cena za barvanje notranjih vrat z akrilno barvo je v povprečju med 15 in 23 €/m2.

Cenik za barvanje z lazurnim premazom stane med 20 in 24 €/m2.

Akriliranje stikov okrog vrat ali oken in popravljanje razpok z akrilno tesnilno maso stane v povprečju med 0,80 in 2,20 €/m2.

Kaj vse je vključeno v ceno barvanja notranjih vrat in oken?

Cena za barvanje notranjih vrat in oken vključuje pripravo podloge z odstranitvijo predhodne barve na površini, kitanje in brušenje vrat in oken, nanos temeljne barve enkrat ali dvakrat (po izbiri) ter končni premaz oziroma lakiranje.

Pri barvanju notranjih vrat in oken se pobarvajo tudi okvirji in podboji.

Kakšna je cena barvanja oken?

Cenik za barvanje oken se giblje med 15 in 45 €/m2.

Cena je odvisna od izbire barve - oljna ali akrilna. Barvanje z oljno barvo je načeloma dražje od barvanja z akrilno barvo. Cena za barvanje oken z oljno barvo se začne pri 15 €/m2 in lahko gre vse do 45 €/m2. V povprečju je cena nekje 22 €/m2. Za barvanje z akrilno barvo boste odšteli med 15 in 23 €/m2.

Za barvanje natur (lesenih) oken boste lahko odšteli od 7 €/m2 naprej. Cenik za barvanje z lazurnim premazom stane med 20 in 24 €/m2.

Koliko stane zaščita pred barvanjem notranjih vrat in oken?

Cenik za popolno zaščito tal, pohištva, letvic, vrat, oken in drugih predmetov pred začetkom barvanja notranjih vrat in oken se giblje med 0,90 in 1,90 €/m2.

Nasveti za slikopleskarstvo

Pomagali vam bomo najti slikopleskarja primernega za vaš projekt

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

A.S. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Maribor)

Želimo pobarvati 9 vrat in podbojev. Zraven tega bi še morali pobarvati cca. 40 m2 veliko pralnico. Vse bi šlo na en račun, dela se izvajajo v bloku, plačnik je upravnik, prosim, da me kontaktirajo samo resni izvajalci.

J.K. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Željne)

Barvanje standardnih notranjih vrat iz rjavih na bele,3 kom

M.Š. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Potrebujem natančnega (!) pleskarja, ki ima čas da v mesecu in pol dokonča sledeče: - Pokita in prebeliti z belo barvo hodnik in kuhinjo. Hodnik je popolnoma prazen, kuhinja ostane notri. Potrebno je zaščititi tla. - Prebarvati 6 kovinjskih podbojev, podboji so že zbrušeni, - 5 parov radiatorskih cevi, - Zbrusiti in prebarvati velika lesena vrata s steklom v skupnem hodniku. Razumem, da oceno stroškov ni mogoče dati brez ogleda! Ogled možen kadarkoli.

J.T. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Golnik)

Barvanje vhodnih vrat

J.T. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Golnik)

Barvanje vhodnih vrat 200-220cm

M.Ž. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Škofije)

6 notranjih vrat (furnirana) in vhodna vrata (lesena),zelim prebarvati v svetlece belo. Dvojna notranja vrata so s stekleno povrsino (samo okvir iz leve in desne).

S.A. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Ljubljana)

Potrebujemo barvanje štirih notranjih vrat. Vrata so gladka, ena imajo steklo, v rjavi barvil, stara 40 let. Stanujemo v bloku, prvo nadstropje.

G.S. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Ljubljana)

Kupil sem stanovanje in sedaj bi potreboval nekoga, da prepleska in malo sanira notranje vrata in vgradne omare.

K.N. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Ljubljana)

Barvanje lesenih oken in balkonskih vrat v stanovanju.

M.S. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Ljubljana)

Obnova vrat, 4, ravne, enostavne, oblecene v furnir, iz rjave v belo

M.G. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Podčetrtek)

Pleskarske storitve za Terme Olimia

A.P. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Štanjel)

Lesena vrata s podboji 9 kosov potrebnih kitanja ,brušenja,barvanja

A.A. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Bratovševa Ploščad 34)

Imamo za prebarvat 5 notranjih vrat kuhinjska so mere75/196 v sredini je steklo, kopalnica je mera 65/196, ostale tri pa so mere 75/196...hvalq

M.V. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Domzale)

Potrebovala bi barvanje 9 vrat in podbojev na belo barvo. Vrata so stara 10 let in so rjave barve ( hrast).

K.N. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / 1000 Ljubljana)

Pozdravljeni, potrebujem barvanje okvirjev okna in balkonskih vrat. Okviri so iz lesa in v dobrem stanju.

K.N. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Beljenje stanovanja

P.G. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Portorož)

Hiša potrebuje tudi pleskanje fasade.

K.R. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Gre za 3 sobno stanovanje.70 kvadratov talne povrsine.Stanovanje je prazno brez pohištva.Potrebno kompletnega kitanja in barvanja.Barvala bi se tudi notranja vrata 8 komadov z štoki in 5 radjatorjev bela barva.Barva jupol bela.Stanovanje je v bloku in staro 25 let.Vse stene so bele prav tako notranja vrata in radjatori.

E.F. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Ankaran)

Rafa big pobarvala notranja vrata

G.Č. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Radovljica)

Pozdravljeni Potrebujem obnovo 9 lesenih vrat in masivnih podbojev v starejši stanovanjski hiši.

M.J. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Ljubljana)

Barvanje notranji vrat v belo barvo.. vrata so rjava s steklom

M.V. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Domzale)

Prosim za ponudbo za barvanje vrat na belo in podbojev. Vrata so klasicnih dimenzij sedaj so hrast barva. Imamo 9 vrat. Hvala Mateja

Anonimen išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Radovljica)

Prenova štirih podbojev in notranjih vrat v bloku (brušenje, kitanje in barvanje). Ena vrata so zastekljena.

I.S. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Terme Olimia)

Brusenje in barvanje notranjih vrat, vkljucno s podboji. Poklicete lahko vsak dan po 18:00 uri, vsako sredo in cetrtek sem dosegljiva cel dan.

M.Ž. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Podkraj 39 C0L)

CELOTNA OBNOVA NOTRANJIH VRAT ,BRUŠENJE KITANJE BARVANJE..

T. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Ljubljana)

Želela bi pobarvati troja stara notranja vrata iz rjave v belo. Vrata so standardnih dimenzij. Dvoja so polna, ena imajo na sredini šipo.

B.P. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Murska Sobota)

Prenova 4 notranjih vrat iz furnirja ..barvanje na belo barvo

J.Š. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Peč Pri Polici, Grosuplje)

Pozdravljeni, za našo bodočo novogradnjo bi potrebovali slikopleskarska dela in poleg tega bi potrebovali tudi, da se na eno steno zalepi tapeta. Zadeva bi bila aktualna v drugi polovici marca ali v začetku aprila. Zanima me, kolikšna pride približna cena slikopleskarskih del in instalacija tapete za hišo. Več podatkov o sami hiši in idejna zasnova v prilogi. Hiša pa se nahaja na Peči pri Polici v občini Grosuplje. Hvala.

J.G. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Ljubljana)

Potrebujem brusenje, kitanje in barvanje 7 notranjih in 1 zunanjih vrat, les, bela barva. Menjava kljuk. Prosim za mbenje in ponudbo. Lp.

B.G. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Ptuj)

Obnova: 4x notranja vrata s štoki in 5 vratna vgradna omara do stropa

M.P. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Radlje Ob Dravi)

Vratni okvirji so plohasti, vratna krila mahagonij.

S.C. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Celje)

Barvanje z akrilno barvo notranjih podbojev

F.K. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Domžale)

Potrebujemo barvanje podbojev in notranjih vrat (2 kom) v poslovnem objektu (2 x pisarna). Vrata so bela in lesena (potrebno kitanje).

M.O. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Ljubljana)

Pozdravljeni, potrebujem sanacijo škatlastih starih oken (kitanje, brušenje, barvanje, posamezna okna sanirati s steklo pleskarskim kitom). Dimenzije: 2x dim. 220,0 × 165,0 cm 1x dim. 385,0 × 160,0 cm (sestavljeno iz 6 manjših oken) 1xdim. 120,0 × 150,0 cm

M.V. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Celje)

Potrebujemo barvanje oken na notranji strani. Površin je precej. Objekt je na naslovu Podjavorškova ulica 1, Celje. V drugi fazi bomo potrebovali tudi nekaj zidarskih dodatnih del, tako da imajo prednost izvajalci, ki lahko poskrbijo tudi za to.

M.P. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Dobrovo V Brdih)

Pozdravljeni. Sem v prenovi stanovanja in sem se odločil, da bi tudi prebarval vrata in okvirje dokler je stanovanje še v fazi prenove. imam 10 vrat za prebarvat. Prosim , če me lahko pokličete za lažji dogovor. Hvala in lep dan. Marko

G.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Beljenje s kitanjem manjših lukenj (police, slike). Mansardno stanovanje, v dnevni sobi galerija. Površina stanovanja 92m2, željena bela barva sten.

M.P. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Dobrovo V Brdih)

Pozdravljeni. Sem v prenovi stanovanja in sem se odločil, da bi tudi prebarval vrata in okvirje dokler je stanovanje še v fazi prenove. imam 10 vrat za prebarvat. Prosim , če me lahko pokličete za lažji dogovor. Hvala in lep dan. Marko

A.G. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Pleskanje 1 sobnega stanovanja ter barvanje 3 notranjih vrat. Večinoma navadna bela barva, posamezne stene pastelno.

S.Š. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Pesnica)

Pleskanje 6 notranjih vrat in sten cca 50m. Hitro, nujno

T.P. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Ljubljana)

Potrebujemo barvanje pohištva (ki je v odličnem stanju, praktično novo) iz sive v belo barvo. Celotna kuhinja (front linija), 3 x omara hodnik, 1 x spalnica.

K. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Koper/Capodistria)

Mi lahko naredi ponudbo za prebarvane starejših vrat v belo barvo. Višina: 198cm, širina: 83cm 2. Višina: 192cm, širina: 71cm 3. Višina: 192cm, širina: 81cm 4. Višina: 192cm, širina: 81cm 5. Višina: 192cm, širina: 81cm 6. Višina: 193cm, širina: 72cm

T.J. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Maribor)

Stanovanjska hiša - dvojček, m2 -200, bela barva, prosim 2 ponudbi z materialom, ali samo delo

S. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Ljubljana)

Pozdravljeni, Zelela bi ponudbo za barvanje v belo barvo 7 zeleznih stokov, ki so trenutno temno rjave barve in barvanje 5 vrat v belo barvo iz barve lesa.

A.M. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Ljubljana)

Notranja vrata: barvanje, brušenje in kitanje vrat, 2 x vrata/4m2, 1 x vrata 5m2

S.J. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Ljubljana)

Pozdravljeni, zanima me cena barvanja notranjih vrat ter podbojev -8 kos. .2 polnih ter dvoje vrat s steklom ( bela barva)ter 6 radiatorjev.

B. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Kamensko 3 Šentjanž)

Kvaliteta barvanja.

R.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana Vizmarje)

Zelimo pleskanje vecih prostorov v hisi, tako sten, kot lesenih opazev, vrat, okvirov vrat , lesenega stropa in okenskih okvirov!!!!

V.V. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / 6000 Koper)

2 okni 65x140 kuhinja 1 okno 75x100 kopalnica

M.E. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Ljublhana)

1.Barvanje dveh belih vrat v predsobi z belo barvo. Mere vrat so standardne. 2.Barvanje bele predsobe omare z belo barvo a le sprednji del ker je vgrajena. Mere so dolžina 140 cm višina 230 cm.

M.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Beljenje 65m2 zidov, bela barva, do visine 180 cm pralni premaz helios domflos mat, barvanje 3 notranjih vrat. Potreben ogled. 2 m2 knauf predelne plosce

M.H. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Ptuj)

Želeli bi prebarvati vsa notranja vrata in okvirje (10 kom.). Trenutni barvni odtenek se nam ne dopade in bi ga želeli zamenjati v smeri: - okvirji pastelno sive barve - vrata bele barve Obstoječa vrata in okvirji so brez poškodb z letnico 2004.

S.S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Celje)

Pozdrav - novogradnja, celje, lokrovec - pričetek gradnje februar 2021 LP

J.G. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Maribor)

Kitanje vrat, 2x letvici in nekaj razpok in barvanje z lak belo barvo za les

J.G. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Maribor)

Manjse kitanje kuhinjskih lesenih vrat, 2x letvica med stekli in barvanje teh.

G.K. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Ljubljana)

Imamo 5 vrat v rjavi barvi. Želim jih prebarvati v BELO. Zanima me kompletno pleskanje vrat skupaj s štoki. Prosim za ponudbe Gregor 041772594

S.L. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Vodice)

Potrebujem beljenje 4 sob in hodnika ter prebarvanje okvirjev vrat ter enih vrat. Prav tako bi rad ponudbo za barvanje fasade

J.K. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Ljubljana)

Rabim ponudbo za barvanje notranjih vrat s podboji - bela.

V.Z. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Ljubljana)

Barvanje notranjih vrat in manjše korekcije (lesena vrata stara 40 let). Osvežitev - Prosim za ponudbo - 3 vrata. Prosim tudi za rok izdelave.

M.D. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

3 sobno stanovanje izmere 60m2

P.E. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Potreboval bi beljenje celotnega stanovanja (vkljucno z stopom) velikost cca 70m2, stene so visoke 2.7m. Zraven bi potreboval 20m2 kitanja knauf sten Beljenje notranjih vrat in pantov

J.G. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Litija)

Zanima me cena barvanja vrat v belo barvo in vratnih okvirjev za 10 notranjih vrat ter cas barvanja.

N.B. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Ljubljana)

Prenova starejših lesenih (s steklom) vrat v hodniku bloka. Podbojev se ne da menjati...

G. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Kranj)

Brušenje, kitanja in barvanje notranjih 4 vrat z belo barvo

V.E. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Maribor)

Barvanje notranjih vrat.

I.B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / 7 Km Pred Bovec)

Adaptacija dobro ohranjene stanovanjske hiše (40 let po izvedeni adaptaciji) ... letos čez zimo popolna adaptacija zgornjega dela (6 sob + 2 kopalnici z pripadajočimi hodniki in stopniščem. - drugo leto nadaljevanje spodnjega dela. prioritetno iščemo izvajalce za obnovo notranjih vrat z podboji (masivni les - dobro ohranjena - bela barva) ccc 20 kom in ob ugodni ponudbi tudi notranje prebelitev prostorov ter mogoče še zunanjo fasado . Vsekakor je potreben predhoden vaš ogled objekta in na osnovi tega priprava ponudbe. Notranja dela, bi se lahko začela izvajati v roku 3 mesece, ostala kak mesec kasneje ....lp

B.Z. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Sempeter V Savinjski Dolini)

Lp, Cena za barvanje 10 vrat in podbojev

V.F. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Solkan)

Pozdravljeni, prebarvati moram 10 vrat v stanovanju. Skupaj z štoki. Podboji so sedaj beli. Vrata pa lakirano na temnejšo lak barvo. Nekaj vrat bi bilo potrebno tudi pokitati.

V.K. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Tolmin)

Barvanje devet notranjih vrat s podboji. štiri so delno zastekljena,Izdelava Lip bled furnirana. Vrata so stara 35 let mahagoni barve. V zelo dobrem stanju , so samo jzgubile sijaj in nekoliko zbledele

A.A. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Ljubljana)

Želim obnovo sedmih lesenih vrat in sicer: - vsa vrata in podboje je potrebno zbrusiti in barvati - pri dveh vratih bi rad menjavo stekel in menjavo spodnjega polnila s steklom, stekla so pritrjena z žebljički oz letvicami (glej sliko) - pri enih vratih bi rad menjavo stekla z iverko (steklo je pritrjeno s kitom) Vsa vrata so lepo vzdrževana in ohranjena brez večjih poškodb. Kljiuke je potrebno zamenjati, nabavil jih bom sam.

D.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Škofja Loka)

Pozdravljeni. Zanimam se oz. zbiram ponudbe za določena dela na hiši, in sicer suho montažna zamenjava stavbenega pohištva: oken (13 kom), vhodnih vrat (1x), balkonska vrata in okna. pleskanje fasade ca 200m2. Če vas mogoče zanima priprava ponudbe, me prosim kontaktirajte za ogled in opredelitev ostalih potrebnih podatkov. Hvala.

M.H. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Barvanje 2 oken in vrat + strop in stene. Barve ze kupljene.

S.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Barvanje ca 62 m2 stanovanjske površine. Višina stropov je 2,50. Potrebno bi bilo tudi nekaj kitanja (okrog oken in kakšen del sten ca 20 m2). Barvanje vrat (4 kom)

J.M. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Izola)

Pozdravljeni, želim informativni izračun priprave in barvanja petih notranjih lesenih vrat višine196cm, širine 84cm, s steklom 60x60cm in petih okvirjev višine 200cm, širine94cm in globine 15cm v beli barvi s čim manj strupenimi laki. l.p.

B. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Jesenice)

Delamo natančeni in pošteno. Lp sadikaj

B.M. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Vransko)

- popravilo in izravava notranjih sten, beljenje (belo in barva) - - notranje in zunanje barvanje oken...

M.D. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Cerknica)

SEM KORDINATOR V STANOVANJSKEM BLOKU V CERKNICI , VIDEM 2 - 2 A , 1380 CERKNICA ( 32 STANOVANJ - 2 VHODA ) . ZBIRAM PONUDBE ZA OBNOVO DVEH STOPNIŠČ ( BELJENJE ) , BARVANJE LESENIH VRAT V KLETEH , BELJENJE KOLESARNICE IN SEJNE SOBE , BARVANJE ŽELEZNIH VRAT KOTLOVNICE , 2 STEN PRED KOLESARNICO ( BARVA ZA BETON ) , PLOSKOVNO BARVANJE ELEKTRO OMARIC PO STOPNIŠČIH , BARVANJE ŽELEZNE OGRAJE PO STOPNIŠČIH IN BARVANJE ČELNO STOPNICE PO STOPNIŠČU !!! 1 . BARVANJE 2 STEN - ZUNANJE Z AKRIL BARVO 20 m2 2 . BELJENJE KOLESARNICE Z JUPOL CLASIC 64 m 2 3 . BELJENJE 2 VHODA STOPNIŠČ 12 ETAŽ Z PRALNO BARVO 410 m 2 4 . BELJENJE SEJNE SOBE Z JUPOL CLASIC 50 m 2 5 . BELJENJE STOPNIŠČA - STROP ( POD STOPNICAMI ) Z JUPOL CLASIC 87 m 2 6 . BARVANJE ŽELEZNE OGRAJE PO STOPNIŠČU IN VERTIKALNIH CEVI 1/2 COLE 50 TEKOČIH METROV IN 52 m 2 OGRAJE 7 . KITANJE IN BARVANJE ČELA STOPNIC Z AKRIL BARVO 20 m 2 8 . BARVANJE 1 KOS ŽELEZNIH VRAT KOTLOVNICE 200 X 90 CM 9 . BARVANJE 9 LESENIH VRAT PO KLETEH 200 X 85 CM 10 . BARVANJE ELEKTRO OMARIC PO STOPNIŠČU ( SEDAJ OLJNA BARVA ) 10 OMARIC 54 X 54 CM 2 OMARICE 54 X 29 CM 2 OMARICE 144 X 86 CM HVALA ZA PONUDBO IN LEP POZDRAV

K.T. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Volčji Potok)

Lep pozdrav, iscem nekoga, ki bi mi iz surovega stanja sobe, naredil sobo za bivanje (spalnico). To pomeni, da potrebujem nekoga, ki bi npr. stene, strop oblekel v knauf ali jih ometal in pobarval, položil laminat, zamenjal okno,... Gre za sobo v stanovanju, ki se nahaja v hiši v Volčjem Potoku. Soba je velika cca 20m2 in trenutno zgolj zidana (iz oranžnih zidakov), strop pa je lesen in bi ga odstranila oz. prekrila s knaufom. Estrih je položen, potrebno je zgolj položiti finalno oblogo - laminat, električni razvodi so že v sobi. Lepo prosim za informacijo ali lahko navedena dela pri vas opravite, da vas kontaktiram in se dogovorimo za ogled prostora. Hvala!

L.K. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Zagorje Ob Savi)

Lep pozdrav! Imam željo, da bi stara fornirana hrastova vrata prebarvala v belo barvo skupaj z štoki. Vrata so stara 24 let.V poštev pridejo štiri vrata , ki merijo v višino 1,97 m in širino 0,85 m.Od tega so dvoje vrata steklena in imajo vmesne okrasne letvice.Rada bi barvo s katero bodo vrata izgledala moderno ,a ne preveč drago. V ceno naj bodo vključeni vsi stroški, ki pri tej storitvi nastanejo.Če bi bila vaša ponudba ugodna ,bi želela čim hitrejo izvedbo naročila. Hvala za odgovor in lep pozdrav.Lidija.

B.E. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Celje)

Barvanje kovinskih podboj (6x) in pleskanje stanovanja v izmeri 64 kv. metrov (dvoinpolsobno). Stanovanje se nahaja v Celju, Okrogarjeva ul. 5. Hvala za informacije

V.Z. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana)

Iscem pleskarja ki mi bo prebelil stene in strop na belo in nekaj sivih, prepleskal eno stran oken na belo barvo, prosim posljite mi ponudbo tudi za beljenje kuhinje ( omarice).

U.Č. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Ljubljana- Bežigrad)

Pozdravljeni, iščemo pleskarja stanovanjske hiše v Ljubljani/ Bežigrad- 3 spalnice + dnevna soba. Hvala in lep pozdrav!

D.N. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Lucija/Portoroz)

Potrebujem ponudbo za barvanje kovinskih podbojev v stanovanju (6 podbojev). Za več informacij me lahko tudi pokličete.

A.L. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Škofja Loka)

- Beljenje, kitanje 3 sobe (20 m2), - popravek na fasadi v dolžini 30 cm (kot bi šlo za prerezano izolacijo fasade, stiropor, mrežica), - barvanje, obnova: 5 dvojnih lesenih oken (škatla, 1 okno ima 4 krila, standardne velikosti (letnik 1966, oljna barva, bela), - 2 vrata z okvirji - barvanje, oljna bela barva

L.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten / Lj Črnuče)

Izravnava sten oz kitanje plus beljenje kleti. Cca 30 m2 tlorisa.

L.R. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken / Celje Pravilni Mejl: Lucka.Rednak@T-2.Net)

Odstranitev stare barve, kitanje in novi oplesk dvojnih oken z nadsvetlobo v starinski hisi. 11kom.

D. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

Za pokitati je par luknjic na stropu. Za prebelit pa sta dve steni dolžine 20 m in do 4 m višine

R.V. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

None

S. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

Stropi visoki,je pa samo garsonjera v centru ljubljane,prebeliti z apnom,mogoče do višine oči na koncu z neko pastelno barvo

I.P. išče slikopleskarja (Barvanje notranjih vrat ali oken)

Navedite cene za barvanje oken in vrat ter zunanjega betonskega hodnika na m2

Anonimen išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

CCA 70 m2 površina stanovanja, visoki stropi, del hodnika potrebno zravnati stene, ker so zdaj do polovice grobe, barve na vodni osnovi zelo svetlo rjava, po hodniku pralna, stropi beli!!!

Anonimen išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

Mansardno stanovanje

I.P. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

V podjetju Paloma d.d. iz Sladkega Vrha iščemo najugodnejšega izvajalca za izvedbo slikopleskarskih del s katerim bi podpisali pogodbo za izvajanje slikopleskarskih del - dolgoročno. V priponki je tudi okvirni seznam del, ki se v večini izvajajo v podjetju. Vabim vas, da v kolikor ste zainteresirani podate svoj cenik. V kolikor boste ugoden ponudnik vas bomo kontaktirali za pripravo pogodbe za izvajanje storitev. Informacije: Ivan Poš GSM: 041 325 437 lep pozdrav

T.K. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

Gre za obnovo stanovanja. Skupaj 250 m2 (stropi in stene). Prej bavalit, sedaj želimo gladko belo zariban omet. Tu in tam potrebno kitanje kakšne razpoke. Poleg tega nas zanima barvanje vrat in podbojev (v belo)- 5 kom.

M.G. išče slikopleskarja (Beljenje stanovanja, pleskanje sten)

Polaganje kamna cokel hiše cirka 40kvadratov.kamen je rustika

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.