Snemanje poroke: Pregled cen in snemalcev za najboljši poročni video

ženin in nevesta - poročni video

Kazalo

ocena bralcev
5 od 4

Snemanje poroke oz. poročni video je poleg poročne fotografije oz. fotografiranja poroke tisto, kar naredi ta izjemen in čudovit (radi bi dodali še enkraten) dogodek večen. Glede na strošek poroke je cena poročnega videa povsem dosegljiva. Poročita se le enkrat (držimo pesti) in poročni video si bosta čez leta z največjim veseljem pogledala še neštetokrat, kazala ga bosta otrokom, vnukom, pa tudi starši, družina in svatje ga bodo več kot veseli.

Je torej snemanje poroke cena, ki jo je vredno plačati? In katerega poročnega snemalca izbrati? Pregledali smo cene / cenike preko 960 ponudb preverjenih poročnih snemalcev prek Omisli.si/poroko, da bo vajina poroka zares edinstvena.

Pripravili smo vam tudi seznam preverjenih ponudnikov za snemanje poroke.

SNEMANJE POROKE: CENE

povprečne cene snemanja poroke ter ceniki

220-950 €

Kontaktirajte preverjene snemalce porok (ponudbe / cene)
POPOLNA POROKA (FOTO VIDEO)
Je snemanje poroke cena, ki jo je vredno plačati? DA!

Cena / cenik za snemanje porok / poročni video

Nizka cena snemanja poroke Visoka cena snemanja poroke
Poročni video (cena / cenik) 220 EUR 950 EUR

Cene snemanja poroke so izražene v EUR. Povprečne cene za poročni video smo empirično izračunali na podlagi preko 1960 ponudb mladoporočencema s strani preverjenih videografov / poročnih snemalcev Omisli.si/snemanje-poroke. Cene za poročni video niso fiksne in veljajo za: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto, Velenje in drugod po Sloveniji. Končna cena snemanja poroke je najbolj odvisna od izkušenj videografa, števila snemalcev, koliko časa bo prisoten video snemalec na poroki oz. koliko časa bo trajalo snemanje, potnih stroškov, želenega končnega izdelka oz. poročnega videa ter dodatnih vključenih storitev (npr. snemanje poroke z dronom). Za točno ceno poročnega videa pošljite povpraševanje preverjenim videografom – zeleni gumb.


Najboljši snemalci za snemanje poroke v Sloveniji

TOP 10 najbolj iskanih foto/videografov za poročni video in snemanje porok

Če menite, da vam ljubi fofotgaf / videograf za poročni video manjka na seznamu, mu/jim posredujte to povezavo, da bi ga lahko predlagali strankam, ki iščejo njegove storitve.


videograf, snemanje poročnega dne

SEZNAM / KONTAKTI / CENIK / POVPRAŠEVANJE / PONUDBA / CENE

Najboljši poročni videografi v Sloveniji

Najboljši videografi za snemanje poroke Ljubljana

Najboljši videografi za snemanje poroke Maribor

Najboljši videografi za snemanje poroke Celje

Najboljši videografi za snemanje poroke Velenje

Najboljši videografi za snemanje poroke Kranj

Najboljši poročni videografi Kamnik

Najboljši poročni videografi Novo mesto

10 najboljših poročnih snemalcev v Sloveniji

snemanje poroke cena
Za snemanje poroke boste odšteli med 220 EUR in .

Kaj bo zajeto v poročnem videu in kako to vpliva na ceno?

Videografi oz. snemalci porok vam v ponudbi snemanja poroke navadno nudijo nabor storitev, ki jih postavijo v pakete, odvisno od vaših želja, poteka poroke, koliko časa želite da je snemalna ekipa prisotna ter seveda cene snemanja poroke, ki ste jo pripravljeni plačati:

 • snemanje pri ženinu (oblačenje ženina, snemanje odhoda ženina iz rojstnega kraja)
 • snemanje pri nevesti (snemanje ličenja, poročne obleke, nakita, priprav na prihod svatov, prihod po nevesto, …)
 • šranga
 • civilna poroka & cerkvena poroka
 • snemanje poročnega fotografiranja (poročni portret)
 • poročna lokacija (posnetki poročne lokacije, prihod svatov na poročno lokacijo)
 • otvoritveni ples (prvi ples)
 • poročno slavje / poročna zabava (snemanje poročne zabave, plesa svatov, razreza poročne torte, metanja poročnega šopka, podvezice, govorov…)
 • montaža poročnega videa (video montaža poroke, kratek video spot celotnega dogajanja na poroki oz. poročni trailer)
 • dodatno: snemanje iz zraka (snemanje poroke z dronom)

Preberite tudi: Povprečna cena poroke v Sloveniji

snemanje POROČNEGA PLESA cena 2
Cena snemanja poroke je odvisno tudi od nabora kadrov in storitev, ki jih pričakujete od videografa.

Večina ponudnikov snemanja poroke uporablja več kamer, leteči dron (snemanje poroke iz zraka / z dronom), dodatno svetlobno opremo ter dostavi poročni video vsaj v HD tehniki.

Po poročnem snemanju sledi montaža poročnega videa. Navadno poročni videograf zagotovi vsaj dva posnetka, daljšega in kratkega, ki ju dostavi na USB ključu, preko povezave (npr. YouTube, Vimeo, Dropbox, Wetransfer, itd.) ali na DVD / BLU-RAY mediju. Nekateri poročni videosnemalci bodo vaš poročni video hranili še v lastnem arhivu, če bi morebiti vaš posnetek kako izgubili.

> Preberite tudi: Cena fotografiranja poroke

Snemanje poroke z dronom (poročno snemanje iz zraka)

Snemanje poroke z dronom iz zraka je trend, ki se ga zaradi vedno večje cenovne dostopnosti poslužuje veliko mladoporočencev oziroma ponudnikov snemanja poroke. To poročni video sicer malenkost podraži, vendar bo poročni video zaradi tega še bolj unikaten.

Najlepši poročni video / poročni video z največ ogledi

Najlepši poročni video z največ ogledi na Youtube, če iščeta navdih oziroma kolebata med tem ali najeti videografa ali ne.

Kako izbrati & najeti bestbuy videografa za poročni video?

Z iskanjem videografa za snemanje vajine poroke pričnita nemudoma po izbiri datuma poroke in poročne lokacije.

Stvari, ki jih morata imeti v mislih ko izbirata poročnega videosnemalca so vajin poročni proračun / budžet; ali je stil snemanja poroke prilagojen vajinim pričakovanjem; izkušnje snemalne ekipe; ali bosta imela besedo pri finalni montaži video posnetka in izbiro kadrov ter kako zelo bo videograf motil poroko oziroma, koliko časa dovolite, da so snemalci prisotni na poroki.

Z videografom, ki bo odgovoren za snemanje vajine poroke oz. poročni video, boste preživeli vajin najpomembnejši dan v vajinem življenju, zato je dobro, da se prej dobro spoznate.

cena Poroke v Sloveniji / poroka
Poročita se le enkrat.

Poročno snemanje: Kaj vpliva na ceno snemanja poroke ?

V tabeli zgoraj smo empirično izračunali ceno snemanja poroke na podlagi preko 960 ponudb mladoporočencema s strani preverjenih videografov / poročnih snemalcev na Omisli.si.

Končna cena snemanja vajine poroke je najbolj odvisna od izkušenj videografa, števila snemalcev (navadno poroko snema en ali dva snemalca), koliko časa bo prisoten video snemalec na poroki (samo snemanje poročnega slavja, celodnevno poročno snemanje, snemanje civilnega / cerkvenega poročnega obreda, itd…) oz. koliko časa bo trajalo snemanje.

Potem so tu še potni stroški ekipe snemalcev ter vajine želje, t.j. cena snemanja poroke je predvsem odvisna od vajinega želenega končnega izdelka oz. poročnega videa ter dodatnih vključenih storitev in cenikov (npr. snemanje z dronom iz višine). Za točno ceno tukaj zapišita želje glede poročnega videa in povezali vas bomo s preverjenimi videografi za poročno snemanje iz vaše okolice.

Prednosti najema profesionalnega poročnega videografa za poročni video

Veliko parov / mladoporočencev se odloči le za najem poročnega fotografa, a jim je na koncu žal, da so se tako odločili. Poročni dan se hitro zaključi in mladoporočenca lahko veliko zamudita. Npr. nevesta ne more videti, kako je izgledal njen prihod do oltarja.

Če je poročna fotografija čudovit način, kako ovekovečiti poročne trenutke, je poročni video način, kako ovekovečiti izraze in reakcije vseh prisotnih na vajini poroki.

Kako prihraniti pri ceni snemanja poroke?

Obstaja kar nekaj načinov, kako znižati ceno snemanja poroke:

 • Krajši video: Želita celovečerec ali 5 minutni video?
 • Manj časa snemanje: Morda bosta zadovoljna s snemanjem le cerkvenega obreda? Manj časa kot je prisoten snemalec, cenejši bo poročni video.
 • Brez montaže: Zahtevata lahko le surove / raw posnetke, video montažo pa zaupata prijateljem ali se z njo poigrata kar sama.
 • Preskočita dodatke: Manj dodatnih storitev, kot je denimo snemanje poroke z dronom iz zraka, pomeni nižjo ceno poročnega videa. Odločita se kaj je nujno in kaj je je fino.
 • Najetje videografa z manj izkušnjami, npr. študenta filma: Videografi, ki so šele na začetku svoje poklicne poti so cenejši, velikokrat pa se celo bolj potrudijo. Omisli.si je odličen vir za takšno iskanje, saj lahko različne ponudnike primerjate po ceni in izkušnjah.

Kdaj so poročni videografi najbolj iskani in zasedeni?

snemanje poroke iskanja trend
V Sloveniji so poročni videografi najbolj iskani januarja, decembra in maja.

Po podatkih Omisli.si/POROKO ter analize Google iskanj, so v Sloveniji videografi za snemanje poroke najbolj iskani januarja, decembra in maja. To niti ne čudi zelo, saj se večina poročnega načrtovanja zgodi v decembru in januarju. Najmanj so poročni snemalci iskani v mescih april, julij in november. Ti podatki lahko vplivajo na končno ceno snemanja poroke, ni pa nujno.


PRIPRAVLJENI NAJETI VIDEOGRAFA ZA SNEMANJE POROKE?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE PREVERJENIH POROČNIH VIDEO SNEMALCEV (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Pridobite cene & ponudbe preverjenih videografov za snemanje poroke


ocena bralcev
5 od 4
Deli prispevek >

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pošljite povpraševanje izvajalcem


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno