Revija Nasvet strokovnjaka

Poročni sejem Ljubljana: Poročne lokacije, obleke, prstani, fotograf, šopek, torta, dekoracija, band in organizacija poroke… KJE & KDAJ?

največji-porocni-sejem

Kazalo

ocena bralcev
5 od 4

Če berete ta članek, vam moram najprej iskreno čestitati! To bo najlepši dan v vajinem življenju. Čaka pa vaju tudi najbolj zahtevno poročno načrtovanje. Ne govorim na pamet, pred kratkim sem se tudi sama poročila. Ko je na tapeti poroka, navadno ne štedimo z glamuroznim pretiravanjem in denarjem, kajne? Namen tega članka je predstaviti največji poročni sejem v Ljubljani. Četudi smo danes že povsem vajeni spletnega naročanja pravzaprav vseh storitev, je dobro tudi v živo preveriti poročne ponudnike. Predvsem pa poročne trende. Sejemske popuste. In, ja, … malo sanjariti o sanjski poroki, ker, …zakaj pa ne? =)

NAJVEČJI POROČNI SEJEM V LJUBLJANI 2019

poročni trendi · sejemski popusti · kulinarične dobrote · največji poročni sejem

12. – 13. oktober 2019, 10:00-18:00, Festivalna Dvorana, Ljubljana

(brezplačen vstop)

največji poročni sejem
Največji poročni sejem 2019 v Ljubljani v organizaciji e-poroka.com, čigar medijski sponzor je Omisli.si/poroko.

Predstavilo se vama bo preko 60 poročnih ponudnikov, ki so vama pripravili odlične sejemske popuste. Poročno vzdušje bodo pričarali tudi Werner, Tinkara Kovač in dj Tomy Vertigo. Za poročni ples in dragocene plesne napotke pa bo poskrbel studio Prostyle.

Delite dogodek na Facebooku in se potegujte za bogate nagrade: poročna torta, poročno vozilo, poročni makeup in frizura, poročni šopek in še mnogo drugih nagrad! GLAVNA NAGRADA: Brezplačna organizacija poroke!

Po poročne obleke na poročni sejem: Preverite, kako izgleda sanjska obleka!

Pravzaprav je vseeno, če sta se odločila za nakup obleke za poroko ali izposojo poročne obleke. Največji poročni sejem v Ljubljani vama bo ponudil vpogled v najnovejše trende za poročne obleke. Tudi tvoja je lahko sanjska obleka, saj vas na poročnem sejmu Ljubljana čakajo izjemni sejemski popusti. 

Maja Ferme: Modna revija poročnih oblek

Da bo sejem še bolj pester, so organizatorji (e-poroka.com) za vaju predstavili tudi modno revijo poročnih oblek pod taktirko vrhunske modne oblikovalke Maje Ferme. Seveda se bodo na poročnem sejmu Ljubljana predstavile tudi številni poročni saloni, butiki in poročne trgovine (nakup obleke za poroko, izposoja poročne obleke, moške poročne obleke, ženske poročne obleke, otroške obleke za poroko, …). Prej lahko preverita okvirne cene za poročne obleke.

poročni prstan

Na poročni sejem Ljubljana po poročni prstan in poročni nakit

Poročni prstani so tisti del poroke, ki jih na koncu morata videti v živo. Cene in ponudba poročnih zlatarn se precej razlikujejo. Če denimo iščete klasični poročni prstan, rustikalen videz ali unikaten poročni nakit – na poročnem sejmu bosta našla vse. Preverita tudi nekaj namigov, kako izbrati poročni prstan in cene.


Osrednje teme za poročni sejem Ljubljana: sanjska obleka, poročne obleke, maja ferme, werner, poročni trendi, poroka, poročni prstani, poročna trgovina, poročni fotograf, poročni čevlji, poročni šopek, organizacija porok, poročne frizure, civilna poroka, poročni sejem, zaobljuba, poročna torta, poročni salon, izposoja poročnih oblek, poročna beležnica, poročna dekoracija, band za poroko, poročni meni, snemanje poroke, načrtovanje poroke, poročne lokacije, poročni make up, cena poroke, vse za poroko, poročni nakit, e poroka, koliko stane poroka, poročni video, razprodaja poročnih oblek, popolna poroka, sejem poroka, poročni dodatki, poroka sejem.


Poročni sejem postane prava poročna trgovina oz. poročni salon

Vse, kar bi sicer morala iskati po ogromno poročnih trgovinah, butikih in poročnih salonih, so organizatorji največjega poročnega sejma zbrali pod eno streho, da bo načrtovanje vajine poroke karseda prijetno. Poročni čevlji (moški in ženski čevlji za poroko), poročna vabila, poročna darila, poročna dekoracija, poročne obleke in še in še. Preverita tudi nekaj splošnih napotkov za načrtovanje poroke.

> Preverita tudi: Največji poročni sejem v Ljubljani

Poročna fotografija in snemanje poroke

Poročni fotograf in poročni snemalec bosta ovekovečila poroko. In res vam iz srca priporočam, da tukaj ne delata kompromisov. Čez leta bosta pozabila okus vina in hrane ter druge podrobnosti poroke. Zato si je vredno ogledati trende poročne fotografije tudi v živo. Na poročnem sejmu vaju seveda čaka pester izbor poročnih fotografov. Preverita tudi cene poročnih fotografov.

poročna fotografija cenik

Kaj pa poročna dekoracija, poročni šopek in poročno cvetje?

Da, tudi poročno cvetje, poročna dekoracija in seveda poročni šopek so nekaj, kar zelo opredeli poroko. Seveda, vse mora nekako sovpadati s poročno obleko. A včasih je prav poročno cvetje tisto, kar diktira temo poroke. Na poročnem sejmu preverita trende in ideje poročnega cvetja. Preverita še povprečne cene za poročno cvetje.

Poročni sejem je idealen za prikaz poročne torte, slaščic in sladkega kotička

Poročna torta je tisto, kar mora vsak ženin in nevesta preskusiti, seveda. A je tudi izgled poročne torte zelo pomemben del poroke. Na največjem poročnem sejmu v Ljubljani se bodo predstavili top slaščičarji, zato ga ne zamudita. Preverita še okvirne cene za poročne torte.


PRENESI SI POROČNO BELEŽNICO / POROČNI PLANER


Poročni band, DJ ali ansambel?

Poročna glasba bo držala tempo vajine poroke. Prepričan sem, da že imata idejo o tem, kdo vama bo igral na poroki. Pa vendar, na poročnem sejmu se bo predstavilo kar nekaj poročnih glasbenikov. Takšnih, ki ponudijo tudi animacijo, povezovanje in program ter taki, ki le igrajo do jutranjih ur, oziroma dokler svatje ne omagajo. Naš predlog je kombinacija poročnega banda in DJ-ja. Preverita tudi cene za poročni band /DJ.

Cena glasbenika za poroko

Je organizacija porok nekaj, kar želita sama početi?

Načrtovanje porok je lahko precej stresno. Četudi se sama odločita, kdo bodo vaši izbrani poročni ponudniki, vam polagamo na srce, da najameta poročno načrtovalko. Ta bo milo rečeno vzela stres iz načrtovanja poroke. Poskrbela pa bo tudi za to, da bo poročni dan potekal brez zapletov. Tako se bosta lahko bolj posvetila svatom in družini. In da, poročni sejem Ljubljana postreže tudi s predstavitvijo načrtovalcev porok. Tukaj si lahko preneseta (pdf download) poročni planer oz. poročno beležnico.

Poročni sejem Ljubljana predstavi tudi poročne lokacije za poročni obred in svatbo

Veliko mladoporočencev se odloči za precej ločenih lokacij. Sprejem pri ženinu, nevesti, šranga, cerkvena poroka, civilni obred in šele nato poročno slavje (svatba / ohcet). In veliko poročnih lokacij zahteva veliko poročnega načrtovanja. Nekatere poročne lokacije nudijo možnost prav vseh zgoraj naštetih postojank. Seveda je odločitev vajina, vseeno pa na poročnem sejmu preverita najatraktivnejše poročne lokacije.

Preverita tudi: CENA POROKE: KOLIKO STANE POVPREČNA POROKA V SLOVENIJI?


>> NAJVEČJI POROČNI SEJEM V LJUBLJANI 2019 <<

najnovejši poročni trendi · odlični sejemski popusti · vrhunske kulinarične dobrote · največji poročni sejem

12. – 13. oktober 2019, 10:00-18:00, Festivalna Dvorana, Ljubljana

(brezplačen vstop)

ocena bralcev
5 od 4

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno