Otroški rojstni dan: TOP lokacije in cene za praznovanje otroškega rojstnega dne

ocena bralcev
4 od 4

Otroški rojstni dan in zabava ob le-tem je prav gotovo poseben dogodek, ki bo vam, vašemu otroku in njegovim prijateljem še dolgo ostal v spominu. Mamice v ta namen z organizacijo rojstnodnevne zabave pričnejo že karseda hitro, da bi bilo na dan dogodka vse kot iz škatlice. Priprave pa se lahko kaj hitro zapletejo in podaljšajo, saj se ob raznovrstnih ponudnikih lokacij praznovanja, rojstnodnevnih tort, animacij in drugih storitev, stežka odločimo le za eno. Da se izognete tem težavam in skupaj z otrokom brezskrbno uživate ob njegovem posebnem dnevu, lahko na Omisli.si/najem-prostora na enem mestu izbirate med različnimi preverjenimi ponudniki, glede na vaše potrebe in želje.

Kazalo >

CENA lokacije za OTROŠKI ROJSTNI DAN

povprečne cene lokacij za praznovanje otroškega rojstnega dne

≈ 90 – 300 EUR / praznovanje

Pridobite cene / ponudbe preverjenih lokacij za praznovanje otroškega rojstnega dne

* Povprečne cene lokacij za otroški rojstni dan so brez DDV. Cene lokacij smo izračunali na podlagi javnih cenikov ter preko 745 ponudb preverjenih ponudnikov lokacij za praznovanje otroškega rojstnega dneva na Omisli.si/najem-prostora. Ceniki niso fiksni in veljajo za vsa večja mesta: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto, Velenje in drugod po Sloveniji oziroma, kot je opredeljeno spodaj. Končna cena je najbolj odvisna od vključenosti animacije, torte, prigrizkov in pijače ter ter povezanih / dodatnih storitev. Za točno ceno pošljite povpraševanje preverjenim ponudnikom lokacij za praznovanje otroškega rojstnega dne – zeleni gumb zgoraj.

otroške-rojstnodnevne-lokacije---praznovanje-otroškega-rojstnega-dne
Starši si želimo, da bi bilo na praznovanju vse kot iz škatlice. Zato pričnemo z načrtovanjem že karseda hitro.


Cena najema lokacije za otroški rojstni dan

Cene najema prostora za praznovanje otroškega rojstnega dne se gibljejo med 90 € in 175 €. Seveda pa večina ponudnikov ob samem najemu prostora ponuja še ostale storitve. Tako lahko poleg najema prostora naročite še hrano za povabljene po izbiri. Za piko na i pa na zabavi vašega malčka poskrbijo še za animacijo. Skupno s hrano in animacijo boste tako za rojstni dan vašega otroka odšteli od 120 € pa do 300 €.

Vse najboljše za rojstni dan! Kje pa bo otroška rojstnodnevna zabava?

Kot že rečeno, je ponudnikov prostorov in same organizacije otroških rojstnodnevnih zabav pri nas kar nekaj. Za lažjo odločitev pri raznovrstni izbiri, smo za vas zbrali nekatere slovenske ponudnike po različnih regijah.


Ponudniki prostorov, animacij in organizatorji rojstnodnevnih zabav, se BREZPLAČNO vpišete tukaj.


Otroški rojstni dan – Ljubljana in okolica

Woop Ljubljana (Woop park)

Je največji trampolinski park pri nas. Otroci bodo prav gotovo navdušeni nad “zabavo v zraku”. V Woop-u vam ponujajo tri vrste rojstnodnevnih zabav. Za od 5 let, od 5-15 let in za starejše od 15 let.Paket za mlajše od 5 let vsebuje: najem MINI WOOP-a (v času praznovanja je na voljo samo vam), 1 izkušenega animatorja, skakalne nogavičke za vse povabljene, pijačo (vodo, domač ledeni čaj) in slane prigrizke, darilo za slavljenca, e-vabila, 60, 90 ali 120 minut skakanja v parku.Paket za otroke od 5-15 let vsebuje: 1 zabavnega animatorja (ali več za večje skupine), pijačo (vodo, domač ledeni čaj) in slane prigrizke, darilo za slavljenca, e-vabila, 60, 90 ali 120 minut skakanja v parku.Paket za otroke starejše od 15 let vsebuje: zabavne animatorje, pico in ledeni čaj, skakalne nogavice za vse povabljene, vodene družabne igre (po želji), e-vabila, 60 ali 90 minut skakanja v parku. Cene: od 175-265 €.

Minicity

V Minicityju imajo otroci na voljo za raziskovanje kar 40 tematskih kotičkov, za praznovanje rojstnega dne pa so jim na voljo kar tri rojstnodnevne sobe, vsaka s svojo tematiko. Pri vsaki zabavi, bo vaše otroke spremljal izkušen animator, tako da ta ne bo le zabavna pač pa tudi poučna. Kot člani Minicity kluba imate pri ceni praznovanja tudi popust. Sicer pa te znašajo od 180 – 250 €. Izbirate lahko med dvema paketoma (Mini in Maxi) Paket zajema 2,5 urni najem sobe, izkušene animatorje, pice po izbiri, Fructalov sok po izbiri ali sok za mešanje ter torto po izbiri oziroma glede na paket, ki ga izberete.

Pridobite ponudbe lokacij za praznovanje otroškega rojstnega dne v Ljubljani

Playbox

V Playboxu se cene praznovanja gibljejo okrog 150 €. Paket zajema 2,5 urno zabavo z animatorjem, urejen in čist prostor z različnimi rekviziti, prigrizke, krožnike, osvežilno pijačo in pribor za torto, ki pa jo morate priskrbeti sami. Otroci staršev do 4. leta starosti morajo biti prisotni na praznovanju. Na praznovanju je lahko udeleženih maksimalno 25 otrok.

Lumpi Park

Rojstni dan v Lumpi parku prav tako zajema 2,5 urno animacijo pod vodstvom usposobljenih animatorjev. Otrokom so na voljo vsa igrala v parku, ki jih raziskujejo preko različnih družabnih in zabavnih iger. Cena praznovanja znaša 14€ na udeleženega otroka, za izvedbo zabave pa je potrebno najmanj 8 otrok. V ceno je vštet usposobljen animator, fotografiranje rojstnega dne, pijača v neomejenih količinah in palačinka za vsakega otroka. Če želite, vam ob doplačilu priskrbijo tudi rojstnodnevno torto. Če so otroci stari od 4-5 let, boste odšteli še 25€ za dodatnega animatorja. V zimski sezoni pa je otrokom na voljo zabava na ledu (spretnosti poligon, hokej …). Pogoj za udeležbo na rojstnem dnevu je osnovno znanje drsanja!

Plezalni center

V plezalnem centru vam nudijo 90 – minutno strokovno vodeno plezalno animacijo, prostor za pogostitev (za prigrizke in pijačo ter krožnike in pribor poskrbite sami) in pa izdelavo vabil za zabavo. Cene se gibljejo od 144 – 194 €. Minimalna starost za praznovanje v plezalnem centru je 8 let. Otroci pa za udeležbo potrebujejo športna oblačila in lastne, čiste športne copate.

Otroška akademija

Otroška akademija organizira tematske zabave, kjer različne igre in aktivnosti priredijo na temo vaših najljubših junakov in aktivnosti. Z njimi lahko iščete gusarski zaklad, delate znanstvene poskuse, se učite čarati, peči palačinke in še veliko veliko več! Poleg tematskih zabav pa so priljubljene njihove sobe pobega, ki so narejene prav za otroke. Na voljo je že 5 različnih! Poleg animacije poskrbijo tudi za pogostitev, vabila in fotografije. Zabave trajajo dve uri ali dve uri in pol. Preko spletnega obrazca jim pošljete par informacij, da vam lažje pripravijo ponudbo in pomagajo izbrati pravo zabavo za vas!

Rubi in Rudi

V Rubi in Rudi igralnici vam ponujajo veliko igralnico z raznolikimi rekviziti, ki so primerni tako za najmlajše pa tudi za malce starejše otroke. Za program bodo poskrbeli izkušeni animatorji, za starše pa je na voljo poseben prostor z mizami in stoli ter brezplačnim wifijem. Na voljo vam je tudi opremljena kuhinja s priborom za rojstni dan. Praznovanja se lahko udeleži 10 otrok, za vsakega naslednjega pa je potrebno doplačilo 5€. V ceno je vštet 2-urni program, animator, prostor, e-vabila, prigrizki po izbiri (sadje/slani prigrizki ali pica), 3L sokov, pribor za prigrizke in torto, e-slike praznovanja, darilo za slavljenca. Za torto poskrbite sami. Cena praznovanja znaša od 164-194 €.

Lingula – rojstni dan po Kitajsko

Eden izmed novejših trendov so otroške rojstnodnevne zabave; jezikovno-ustvarjalne delavnice, ki v celoti potekajo v tujem jeziku. Izbran jezik je tako vpleten v vse dele praznovanja, od uvodnega pozdrava, pa do predstavitve slavljenca in povabljenih, poteka v tujem jeziku, ki je vpleten v vse dele praznovanja. Seveda ne manjka niti pesmica “Vse najboljše” in zanimivosti ter kviz o državi, katere jezik se otroci učijo. Tovrstne zabave so izvrstna priložnost za ponovitev tujega jezika izven “zategnjenega” šolskega okolja. Otroci lahko na tak način spoznajo tuj jezik v čisto drugi luči in združijo prijetno s koristnim ter se ob zabavi tudi kaj novega naučijo. Povdariti velja tudi, da so otroci najbolj dojemljivi za učenje tujega jezika ravno od 3. do 9. leta, zato so takšne zabave v tem obdobju zadetek v črno. Maksimalno 12 otrok, od 5-14 let. Vključuje 2,5 urno delavnico, prigrizke in pijačo, za torto poskrbite sami. Cena: od 140-160 €.

Praznovanje otroškega rojstnega dne – Maribor in okolica

Lumpi park v Mariboru

Rojstni dan v Lumpi parku zajema 2-urno animacijo pod vodstvom usposobljenih animatorjev. Otrokom so na voljo vsa igrala v parku, ki jih raziskujejo preko različnih družabnih in zabavnih iger. Cena praznovanja znaša 10€ na udeleženega otroka, za izvedbo zabave pa je potrebno najmanj 7 otrok. V ceno sta všteta 2 usposobljena animatorja, pijača v neomejenih količinah pogostitev s torto ali pico ter fotografiranje rojstnega dne. Če so otroci stari od 4-5 let, boste odšteli še 25€ za dodatnega animatorja. V zimski sezoni pa je otrokom na voljo zabava na ledu (spretnosti poligon, hokej …). Pogoj za udeležbo na rojstnem dnevu je osnovno znanje drsanja!

Vetrinjski dvor

Praznovanje v samem centru Maribora v Marsovi izbi ali v atriju Vetrinjskega Dvora. Izkušene mentorice Zavoda MARS rojstni dan prilagodijo starosti otrok in vašim željam. Praznovanje je tako lahko tematsko obarvano ali prosta igra. Nudijo vam program za najmlajše in za starejše otroke, ta pa temelji na skupinskih igrah, veliko možnostmi za ustvarjanje, ponujeno opcijo proste igre in knjižnim kotičkom – za otroke, ki se želijo odmakniti od vrveža. Za prigrizke, pijačo in torto poskrbite sami. Cene se gibljejo med 45€-100€ (odvisno od starosti otrok in izbire animacije).

Pridobite ponudbe lokacij za praznovanje otroškega rojstnega dne v Mariboru

Botanični vrt TAL 2000

V sklopu Botaničnega vrta Tal 2000, lahko prav tako najamete prostore za praznovanje rojstnega dne. Otroke bo prav gotovo navdušil sprehod po pravljični deželi viteza Parzivala kjer si bodo med drugim lahko ogledali Parzivalovo deželo zakladov in Parzivalovo jezero. Za dodatne informacije se obrnite na njihovo vodstvo.

Športni center Barada

V centru Tomaža Barade, bo rojstnodnevno rajanje potekalo ob pestrem športnem programu. Celotno praznovanje tudi fotografirajo in na koncu slavljencu podarijo zgoščenko s fotografijami ter majhno rojstnodnevno presenečenje. Za vsakega otroka je obvezna športna oprema in obutev. Zabava je namenjena otrokom od 4. Leta starosti in traja 120 minut. Osnovni paket zajema: animacijo, vodo z okusom ali sok, slane prigrizke in darilo. Cene se gibljejo od 140 € naprej. Odvisno od paketa in števila otrok, ki bodo prisotni na rojstnem dnevu. K dodatni ponudbi sodi še naročilo pic in poslikava/tatuji.

Center eksperimentov Maribor

V Centru eksperimentov bodo poskrbeli, da bo vaš rojstni dan prav gotovo nekaj posebnega. Program praznovanja je prilagojen vsakemu otroku od 6. do 15. leta starosti. Cena vključuje 2 uri rajanja (od 17. – 19.), kjer bodo otroci lahko preizkušali stalno zbirko eksperimentov pod vodstvom dveh izkušenih animatorjev. Največje število udeležencev na rojstnem dnevu je 15. Ti pa se izvajajo v ponedeljek, torek, četrtek in petek. Cena praznovanja znaša 100€, vanjo so všteta vabila, dve samostojni eksperimentalni delavnici, darilo za slavljenca in fotografiranje zabave. Za prigrizke in pijačo poskrbite sami, prav tako za pribor. Plačilo je možno na dan dogodka, v gotovini.

Cineplexx Maribor

Rojstni dan v kinu. Mini paket vsebuje vstopnico, majhno pokovko, pijačo (0.33l). Maxi paket pa zajema vstopnico, srednjo pokovko in pijačo (0,40l). Izbirate lahko med odličnimi sinhroniziranimi filmi. Cene se gibljejo od 8,20€ na osebo. Lahko pa so nekoliko nižje ob posebnih akcijah ob torkih in za imetnike Cineplexxove kartice ugodnosti.

Pikin svet

V Pikinem svetu vam ponujajo pester nabor različnih praznovanj. Izberete lahko rojstni dan na prostem in ob tem izbirate kar med tremi ponujenimi lokacijami za izvedbo le-tega. Prav tako pa se lahko odločite za igralno in ustvarjalno obarvano praznovanje rojstnega dne v notranjih prostorih; kulinarični rojstni dnevi, lego rojstni dnevi. Glede na želje in interese otroka pa pripravijo tudi tematski rojstni dan. Praznovanja med tednom potekajo med 17.-19. uro, med vikendi pa po dogovoru. Hrana, ki jo bodo otroci imeli na razpolago na rojstnem dnevu je ekološke pridelave, iz domačih okoliških kmetij. V kolikor ima kateri izmed otrok alergijo, hrano tudi temu primerno prilagodijo. Če želite, lahko zanjo poskrbite tudi sami. Za več informacij glede cene oddajte povpraševanje na Pikin svet.

Brezmejna dimenzija

Športno obarvani rojstni dnevi z animacijo. Njihova najprepoznavnejša dejavnost je zorbing nogomet. Za več informacij oddajte povpraševanje na njihovi spletni strani.

Otroški rojstni dan – Celje in okolica

Center Konjeniškega športa

Raznolika tematska rojstnodnevna praznovanja. Sestavljena se iz priprave in ježe konj, ustvarjalnih in športnih delavnic ter pogostitve. Praznovanja organizirajo usposobljene animatorke, skozi vse leto, ne glede na vremenske pogoje. Za več informacij oddajte povpraševanje.

Cineplexx Celje

Rojstni dan v kinu. Mini paket vsebuje vstopnico, majhno pokovko, pijačo (0.33l). Maxi paket pa zajema vstopnico, srednjo pokovko in pijačo (0,40l). Izbirate lahko med odličnimi sinhroniziranimi filmi. Cene se gibljejo od 8,20€ na osebo. Lahko pa so nekoliko nižje ob posebnih akcijah ob torkih in za imetnike Cineplexxove kartice ugodnosti.

Pridobite ponudbe lokacij za praznovanje otroškega rojstnega dne v Celju

Thermana Laško

V Thermani lahko otroci svoj dan proslavijo na več načinov. Vodni užitki in igrarije v bazenih ali lepotičenje v wellness centru. Interaktivno VR doživetje, kjer se otroci podajo v čas grofov Celjskih, je novost v animacijski ponudbi, ki lahko služi tudi kot eno od dogajanj na rojstnodnevni zabavi. Prav tako lahko slavljenca/-ko obišče otroška maskota Vodomček oz. Vodomčica. Pri aktivno preživeti rojstnodnevni zabavi v bazenih Thermane Laško lahko izbirate med dvema paketoma in različnimi temami: žurka in mega žurka. Ta zajemata od 2-4 urno rajanje v Termalnem Centru, vabila, rojstnodnevni meni po izbiri, fotografije na e-mail naslov in darilo za slavljenca/slavljenko.

Cene rojstnodnevnih zabav se gibljejo od 18-28€. Praznovanje se organizira za minimalno 5 otrok od 4-15 let.

Slovensko Ljudsko gledališče Celje

Praznovanje rojstnega dne v gledališču? Zakaj pa ne? Povabljeni in slavljenec si najprej ogledajo gledališče, predstavijo jim tudi poklice v njem, otroke pa nato obišče eden izmed gledaliških delavcev po izbiri, ki jim predstavi svoje delo, jim nadane gledališko masko, itd. Maksimalno število udeležencev je 10. Praznovanje potekajo med delavniki, največ 2 uri. Prisoten mora biti eden od staršev. Cena vstopnice za praznovanje je 8€/otroka.

Rojstni dnevi pri stricu Tomiju na Rajskem otoku pri Celju

Rojstni dnevi na prostem in v ogrevani koči. Za otroke od 4.-14. Leta ali po dogovoru. Različne tematske zabave in obvezno preživljanje časa na svežem zraku. Če izberete katero izmed tem, ki niso na seznamu doplačate 50€. V ceno je vključena tudi hrana in pijača, poskrbljeno je za diete. Prav tako je del paketa tudi torta. Vsak slavljenec prejme še dve darilci ter fotografije po e-pošti. Za otroke od 10-14 let je na voljo tudi nočni rojstni dan. Vsak paket zajema 3 ure programa. Cena: do 15 otrok, 180€. Nad 15 otrok, doplačilo 10€ za vsakega dodatnega otroka.

Piknik COUNTRY RANČ

Organizirani rojstni dnevi na super lokaciji v okolici Celja. Za več informacij se obrnite na njihovo vodstvo.

Ranč Kaja in Grom

Praznovanje v naravi ob ježi konjev v družbi ostalih prikupnih domačih živali. Praznovanja potekajo med tednom od 15. Ure in pozimi od 14. Ure naprej. V vikendu so možni tudi dopoldanski termini. Praznovanja se lahko udeleži maksimalno 12 otrok, doplačilo za vsakega dodatnega povabljenega je 10€ (max. 5 dodatnih otrok). Primerna starost otrok je od 3. Leta starosti naprej, teme zabav pa se razlikujejo in prilagajajo glede na starostno skupino otrok. Poskrbljeno je za hrano, pijačo in torto. V primeru alergij je zaželeno, da starši za primerno prehrano poskrbijo sami. Cena: od 150 € na skupino.

Rojstnodnevna zabava – Koper in okolica

Pokrajinski muzej Koper

Inovativno in zabavno – rojstni dan v muzeju. Na voljo so vam različne delavnice, lov na zaklad, starinske igre … Rojstni dan v muzeju zajema delavnico po izbiri, od 2,5-3 ure trajajoč program, najem, čiščenje prostora, ozvočenje, priprava miz in pogrinjkov, animatorje. Z hrano in pijačo poskrbite sami, dostavite jo animatorju pred samim pričetkom zabave. Cena: od 70-160€.

Pridobite ponudbe lokacij za praznovanje otroškega rojstnega dne v Kopru

Aktiven otrok

Izbirate lahko med športnim, ustvarjalnim in avanturističnim rojstnim dnevom. Program se prilagaja željam slavljenca. Več informacij na spletni strani …

Family fun Koper

Izbirate lahko med različnimi paketi praznovanj, otroci pa se med praznovanjem zabavajo na igralih, ki so prilagojeni njihovi starosti. Cena rojstnodnevnih paketov: od 120-350€, glede na vaše želje glede animacije in dodatkov. Osnovni paket vključuje vstopnice za 10 otrok in starše slavljenca, hrano in pijačo (pica, slani prigrizki, sendviči, sok, voda in krofke) ter rojstnodnevna vabila. Otroci morajo s seboj imeti protidrsne nogavice ali copate.

Praznovalci prejmejo tudi brezplačna vabila za svoj rojstni dan! Family Fun Koper pa sicer ni namenjen le za praznovanja, ampak tudi za prosto igro. Vsak dan so vrata odprta tudi zunanjim obiskovalcem. Vstopnina 5 eur/otroka za cel dan!

Rojstnodnevna igralnica Tvoj dan

Pri Tvoj dan, lahko najamete samo igralnico ali pa vam njihovi animatorji poleg najema organizirajo še zabavo. Zabava traja 2,5 uri in je namenjena 15 otrokom. Z vsakega nadaljnega otroka je doplačilo 5 €. V ceno je vključena animacija, slain prigrizki in pijača. Za torto poskrbite sami. Cena znaša 140 € (od ponedeljka do petka) in 160 € (vikend in prazniki).

Športno društvo 3Šport

Pri društvu 3Šport se lahko odločite za 4 različne tipe zabav. Zabavo na Bonifiki, na bazenu, iskanje zaklada in na igrišču. Cene se gibljejo od 125-185 €. Ob samem osnovnem paketu, lahko z doplačilom dobite še pico, prigrizke “zdrava zabava”, torto in dodatno animacijo.

Mavrična soba Koper

Športni klub Salto Piran

Otroški rojstni dan – Novo mesto in okolica

Cineplexx Novo mesto

Rojstni dan v kinu. Mini paket vsebuje vstopnico, majhno pokovko, pijačo (0.33l). Maxi paket pa zajema vstopnico, srednjo pokovko in pijačo (0,40l). Izbirate lahko med odličnimi sinhroniziranimi filmi. Cene se gibljejo od 8,20€ na osebo. Lahko pa so nekoliko nižje ob posebnih akcijah ob torkih in za imetnike Cineplexxove kartice ugodnosti.

Pridobite ponudbe lokacij za praznovanje otroškega rojstnega dne v Novem mestu

Gozdna varuška – Naturo

Otroški rojstni dan v stiku z naravo. Paket vključuje: vabila, zdrav sadni prigrizek (na voljo ves čas), malice, pripravljena na tabornem ognju. Otroci si sami pripravijo in spečejo svojo malico, pijača, izkušeni animatorji, fotografiranje z vašim fotoaparatom. Rojstni dan je izveden v vsakem vremenu, razen v hudem nalivu. Cena velja za 10 otrok, če se kuri ogenj. Za 15 otrok, če se ne. Cena: 150 € (plus doplačila po želji).

Plesni studio Novo mesto

Praznovanje za otroke starejše od 4 let. Različne tematike rojstnodnevnih zabav. Izbirate lahko med tremi različnimi paketi. Vsako izmed praznovanj pa traja 2 uri. Vsi paketi zajemajo izdelavo vabil za zabavo, pribor za pogostitev, pijačo, fotografiranje z vašim fotoaparatom, animacija z dvema animatorjema po izboru. Z doplačilom lahko zraven osnovnega paketa dobite še hrano, topli sendvič za vse udeležence in tortico. Cene: od 90-125 €.

Zavod Villa Artemida

Poseben rojstni dan v družbi narave in živali. Zaželeno je, da so otroci stari vsaj 3 leta in več. Animacija se razlikuje glede na letni čas praznovanja. V poletnih mesecih se tako otroci odpravijo v gozd in se igrajo z vodnimi baloni, v zimskih mesecih, pa se odpravijo na pustolovščino s sanmi, katere vlečejo konji. Paket zajema ježo, hrano in pijačo, animacijo, darilce za slavljenca in torto. Program traja 2 uri. Cena: od 120 – 150 € (doplačilo 10 € na vsakega dodatnega otroka).

Praznovanje otroškega rojstnega dne – Kranj in okolica

Gozdna varuška – Naturo

Otroški rojstni dan v stiku z naravo. Paket vključuje: vabila, zdrav sadni prigrizek (na voljo ves čas), malice, pripravljena na tabornem ognju. Otroci si sami pripravijo in spečejo svojo malico, pijača, izkušeni animatorji, fotografiranje z vašim fotoaparatom. Rojstni dan je izveden v vsakem vremenu, razen v hudem nalivu. Cena velja za 10 otrok, če se kuri ogenj. Za 15 otrok, če se ne. Cena: 150 € (plus doplačila po želji).

Pridobite ponudbe lokacij za praznovanje otroškega rojstnega dne v Kranju

Vila center

Rojstni dan za otroke od 3-10 let. Različne animacije za različne starostne skupine. Za malčke in malce starjše otroke.

Plesni studio IMPULZ

Rojstnodnevne zabave z animacijskim programom prilagojenim starosti. Animacija traja do 3 ure. Ob petkih, sobotah, nedeljah. In med počitnicami tudi med tednom. Cena: 120 € do 15 otrok. Vsak nadaljnji  povabljeni – 5 € doplačila. Za prigrizke, hrano in pijačo poskrbite sami.

Akademija gibanja in veščin

Športna zabava v opremljeni telovadnici. Spoznavanje osnov borilnih veščin. Cena: do 15 otrok, 100 €, dodatni povabljeni – 5 € doplačila. Za hrano in pijačo poskrbite sami.

Mega center Kranj

Široka izbira različnih tematskih paketov praznovanj. Program traja tri ure, obsega pa animacijo in pogostitev. Cene se gibljejo med 95-135 €. Doplačilo 5 € za vsakega dodatnega povabljenega.

Otroški rojstni dan – Velenje in okolica

HOPLA Park

Rojstnodnevna zabava na temo po izbiri slavljenca. Za več informacij jih kontaktirajte.

Pridobite ponudbe lokacij za praznovanje otroškega rojstnega dne v Velenju

Muzej premogovništva Slovenije – praznovanje pod zemljo

Prav poseben Ligijev rojstni dan pod zemljo. Rojstni dan lahko zaključite s torto, ki jo prinesete s sabo. Cena za otroke je 8,50 € po osebi.

Športni in Wellnes center Galactica

Športno obarvan rojstni dan. Cene se gibljejo med 99-199 €, odvisno od števila povabljencev.

Otroška rojstnodnevna zabava – Ptuj in okolica

Termalni park

Vodna zabava z družabnimi in športnimi igrami. Vključeni tudi prigrizki, mini sladice, voda in sok. Cena: 5-10 otrok – 16 € na otroka. 11 otrok in več – 14 € na otroka.

Pridobite ponudbe lokacij za praznovanje otroškega rojstnega dne v Ptuju

Grand hotel Primus

Različni tematsko obarvani rojstni dnevi. Rimsko obarvan rojstni dan, priprava sladic, plesni rojstni dan, športni rojstni dan. Vključena hrana in pijača. Cena: od 5-10 otrok – 14 €/otroka, 11 otrok in več – 12 €/otroka.

Wellness Valens Augusta

Dekliška wellness zabava. Vključen poseben wellness meni. Za punce od 8-12 let. Cena: 19 € na otroka.

Praznovalnica modri Flamingo

Ponujajo vam tematske rojstne dneve, plesne rojstne dneve, gozdne rojstne dneve … Cena zajema 3-urno zabavo z animatorkami. Pijačo, hrano, torto in fotografiranje. Cena paketa znaša 150 €, lahko pa se spreminja glede na vaše želje glede samega praznovanja.

V izogibim neprijetnim presenečenjem na dan dogodka ter v želji po prihranku časa in denarja vam toplo priporočam, da se ob iskanju ponudnikov prostorov ter animatorjev obrnete na nas. Skupaj bomo, med preverjenimi ponudniki, izbrali najprimernejšo opcijo za vas in vašega otroka.Prigrizki za otroški rojstni dan

Če rojstni dan organizirate sami, se pred samo pripravo rojstnodnevne pojedine pozanimajte o morebitnih alergijah udeležencev, da lahko nato temu primerno prilagodite jedilnik. Seveda to storite tudi, če bo praznovanje organizirano in posebnosti javite organizatorjem. Prigrizki so lahko sila enostavni, od slanih prigrizkov do sladkarij (tukaj lahko seveda popazite tudi na vnos sladkorja in sladice pripravite sami).

Zdravi prigrizki za otroški rojstni dan

Če želite bolj zdrave ampak vseeno atraktivne prigrizke, lahko otrokom pripravite sadne ražnjiče z različnimi izrezovalci za piškote. Kot pijačo lahko ponudite različne sadne sokove, domače ledene čaje, ki jih popestrite z različnim sadjem in pisanimi slamicami ali dežnički.

Ideja za rojstnodnevno torto

Še posebej zanimivo atrakcijo pa lahko naredimo iz rojstnodnevne torte. Če za to ne želimo plačati celega premoženja, vseeno pa želimo nekaj posebnega, lahko kupimo navadno torto premazano z masleno kremo in dovolimo slavljencu, da jo sam okrasi s pisanimi konfeti in figuricami iz sladkorne mase.

Pridobite cene / ponudbe za rojstnodnevno torto

> Preberite tudi: Rojstnodnevna zabava za otroke in Kako organizirati popolno rojstnodnevno zabavo za otroke?

torta rojstnodnevna pisana
Otrokom je v veselje, če lahko torto dekorirajo sami, po svojem okusu.

Najem animatorja za otroški rojstni dan

Najeli ste prostor ali pa ste se odločili, da bo rojstnodnevna zabava potekala v domačem okolju. Uredili ste tudi prigrizke in torto, poslali ste vabila in poskrbeli za dekoracijo … Otroci so prišli na zabavo, seveda je prostor nov in zanimiv. Vseeno pa se po določenem času pričnejo dolgočasiti, ristanc je že davno iz mode, vi pa ne veste kaj bi počeli s skupino dvajsetih otrok? V izogib tovrstni zagati vam toplo priporočamo najem animatorja. Le-tega najemite na podlagi interesov vašega otroka in njegovih sovrstnikov. To so lahko risani junaki, klovni, športni animatorji, plesni animatorji …

Pridobite cene / ponudbe za rojstnodnevno animacijo / varstvo otrok

Dober animator bo poskrbel, da na rojstnodnevni zabavi zagotovo ne bo dolgčas in bo vsem še dolgo ostala v lepem spominu, vi pa boste lahko med tem časom v miru popili zasluženo kavo ali dve ali pa se poveselili skupaj z otroki.

> Preberite tudi: Animacija za otroke in mlade po srcu

animacija za otroški rojstni dan
Dober animator otrokom in vam vsekakor pričara nepozaben rojstni dan.

Torta za otroški rojstni dan

Torta prav vsakemu praznovanju doda še posebno čarobnost, prazničnost in piko na i. V zadnjem času so tudi pri nas na voljo raznovrstni ponudniki sladkih dobrot, ki bodo vašemu najmlajšemu ob rojstnem dnevu ustvarili unikatno torto čisto po njegovih željah. Od najljubših risanih junakov, do popolnoma personalizirane torte, ki bo s posebnimi detajli predstavljala prav našega slavljenca, gostje pa bodo navdušeni. Cena torte za otroški rojstni dan je seveda odvisna od vaših želja, sestavin, dizajna, velikosti torte, okusov ter seveda števila kosov… V kolikor pa bi zraven ali namesto torte želeli nekaj drugačnega, si lahko v ta namen zaželite tudi raznovrstne cake-popse, cupcakes-e, itd.

Pridobite cene / ponudbe za rojstnodnevno torto
torta za otroški rojstni dan
Otroške torte so dodelane tako precizno, da spominjajo že na prave umetnine.

Otroška rojstnodnevna zabava: Pogosta vprašanja okoli otroških rojstnodnevnih lokacij

Kako dolgo traja otroška rojstnodnevna zabava?

V povprečju otroške rojstnodnevne zabave trajajo 2 uri. Toliko časa namreč trajajo animacije pri večini ponudnikov.

Koliko stane najem lokacije za praznovanje otroškega rojstnega dneva?

Za najem lokacije bomo odšteli od 90 pa do 120 €. Seveda se cene razlikujejo še glede na dodatke, ki nam jih na izbrani lokaciji ponujajo; animacija, prigrizki, pijača, torta …

Koga (morate) povabiti na otroško rojstnodnevno zabavo?

Povabljence mora prav gotovo izbrati slavljenec. Če je ta še premajhen, povabite otroke sorodnikov, znancev, s katerimi je ta največ v stiku. Če pa že obiskuje šolo, mu povejte, da ni potrebno povabiti celotnega razreda pač pa le tiste, s katerimi se najbolje razume. To vam bo olajšalo tudi omejitev števila, saj ima večina ponudnikov rojstnodnevnih zabav omejeno število povabljencev.

Kdaj pričnejo otroci praznovati rojstni dan s prijatelji?

Rojstni dan s prijatelji je prav gotovo velika prelomnica v otrokovem, pa tudi v vašem življenju. Otroci pričnejo rojstne dneve praznovati s prijatelji, ko oblikujejo svoje mreže prijateljev, bodisi v vrtcu, če tega obiskujejo, bodisi v osnovni šoli. Seveda pa lahko tudi že prej.

Kdaj so lokacije za praznovanje otroškega rojstnega dneva najbolj iskane v Sloveniji?

otroški rojstni dan - cene
Najnižje povpraševanje za najem lokacije za praznovanje otroškega rojstnega dne je v toplejših mesecih.

Graf prikazuje povpraševanje po lokacijah za praznovanje otroškega rojstnega dne. To je največje v mesecih od januarja do maja. V poletnih mesecih je povpraševanja nekoliko manj, saj se zaradi lepšega vremena veliko ljudi odloči za zabavo doma, na prostem. Če ste tudi vi med njimi, pa vam vseeno priporočamo pravočasen najem animatorja in oddajo naročila za želeno torto.

V jesenskih in zimskih mesecih je povpraševanje po najemu prostora nekoliko večje, izstopata predvsem oktober in januar. Oktobra so namreč krompirjeve počitnice, med katerimi je veliko staršem lažje uskladiti vsakodnevne obveznosti z organizacijo rojstnodnevne zabave. Starši otrok, ki praznujejo decembra, pa se zaradi božične norije, za praznovanje odločajo v bolj umirjenem januarju. Če ste tudi vi eni izmed teh, ki računajo na nekoliko manj zasedene termine v tem času, vam priporočamo, da čim prej uredite rezervacijo prostora in si tako prihranite nepotrebne skrbi, čas in denar.


PRIPRAVLJENI REZERVIRATI LOKACIJO ZA OTROŠKI ROJSTNI DAN?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE IN CENE PREVERJENIH LOKACIJ ZA PRAZNOVANJE OTROŠKEGA ROJSTNEGA DNE (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER, PTUJ IN DRUGOD PO SLOVENIJI)

 

Pridobite cene / ponudbe preverjenih lokacij za praznovanje otroškega rojstnega dne
ocena bralcev
4 od 4