fb

Povprečne cene: klovn ali žongler (baloni, žongliranje, itd.)

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za animacijo na dogodkih - klovn ali žongler (baloni, žongliranje, itd.) ter pridobite cene in ponudbe.

198.306
povpraševanj strank
8.441
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za animacijo na dogodkih (klovn ali žongler (baloni, žongliranje, itd.))

Preverjeni animatorji
Preverjeni animatorji
Mali BU - Logotip Zlati sponzor
Mali BU
5,0
(1)
Animacija na dogodkih
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Rajanje, predstave, delavnice, vodenje prireditev, poslikava obraza, ozvočenje, napihljiva igrala...
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 2 krat

Opis

CENA: cena je odvisna od izbire programa, dolžine programa in števila animatorjev, vse pa je stvar dogovora in seveda želje naročnika. Za več informacij, nas kontaktirajte.

V ceno in vsak posamezen dogodek je vključen: nastop, kulisa, igre, igrala, ozvočenje, vodenje, številni rekviziti, zanimivi kostumi in prevoz.

LOKACIJA: celotna Slovenija

KAJ NUDIMO:

 • rajanje
 • predstave
 • delavnice
 • vodenje prireditev
 • poslikava obraza
 • ozvočenje
 • napihljiva igrala (možna tudi samo izposoja)
 • maskote
 • DJ mini disco
 • animacije
 • izposoja kostumov
 • in še mnogo drugih stvari...

Vsak otrok po nastopu dobi pohvalo, na kateri je mini pobarvanka.

TEMATIKE:

 • Rajanje – plesno, pevska , športna zabava
 • Gusarska zabava
 • Kapljica vode
 • Medved in čebela,
 • Eko eko krava daje mleko,
 • Na kmetiji je lepo,
 • Glasbeni show,
 • Palačinka-rska zabava
 • Z glasbo in plesom okoli sveta
 • Čarodej in govoreči radio

OPIS tematik, iger, igral, ustvarjalnic, drugih predstav, ozvočenja, razsvetljave... NAJDETE SPODAJ.

Računate lahko na veliko glasbe, igre, plesa, petja in sprostitve.

Zabava je predvsem poučna, saj otroci skozi igro spoznajo nove pesmi in vse kar sodi zraven glasbe: ritem, petje, igranje, ples, smeh in vesela družba. Pa še like iz pesmi - spoznamo živalce v kostumih in rečemo kakšno o gibanju in športu.

Sem pevec, animator, voditelj ter izvajalec iger, delavnic in predstav za otroke in odrasle. Imam svojo glasbeno skupino, s katero sem izdal že 10 albumov in sodeloval na vseh slovenskih festivalih ter bil velikokrat tudi nagrajen. Za otroke sem posnel zelo zanimiv in uspešen glasbeni projekt (CD, DVD, pobarvanka) z naslovom "Z glasbo in gibanjem do zabave in znanja", ki je lahko tudi lepo darilo za razne priložnosti. V letošnjem letu bo izšla nova zgoščenka z otroškimi Slovenskimi uspešnicami v modernejši izvedbi mali BU.

GUSARSKA ZABAVA

Prava gusarska zabava z veliko sceno in številnimi rekviziti, ki obogatijo program in pripomorejo, da je vzdušje nepozabno in res gusarsko obarvano. Veliko izvemo o gusarskem življenju in njihovih navadah (skrinja zakladov, papagaj, top, tiger, palme, barčica....). Ko se vsi spremenimo v gusarje (daljnogled, gusarska ruta, preveza za oči, sablja, ki jo uporabljamo le za spretnostni poligon, zlatniki, zemljevid...) se igra začne. V igro je vključena motorična in spretnostna animacija na velikem poligonu. Med igro plešemo in pojemo gusarske pesmi na koncu pa si vsakdo lahko izdela kakšnega od rekvizitov (rute, daljnogledi, poveze za oči, sablje). Sodelujočim podarimo sabljo iz balona in seveda pohvalo za sodelovanje, s katero postaneš tudi član gusarske druščine. Kaj vse se še lahko igramo; gusarski poligon, iskanje zaklada, gusarske ustvarjalnice, tihotapljenje zaklada, beg z otoka, zaprti morski razbojniki, morska bolezen...

 • Predstava je primerna za otroke do 10 leta starosti.

MEDVED IN ČEBELA

Medved in čebela postaneta nerazdružljiva prijatelja. Drug od drugega se učita ter se skupaj zabavata. Zgodba ima predvsem poučno vsebino, ki se spretno prepleta s humorjem. Otroci izvejo marsikaj koristnega o življenju in delovnih navadah marljivih čebel. Nastopata dva animatorja eden v kostumu medveda, drugi v kostumu čebele. Oder je primerno scensko pripravljen (čebelnjak, travnik, gozd, cvetlice). Po predstavi skupaj zaplešemo in zapojemo nekaj medvedjih in čebeljih pesmi, ter se igramo še nekaj zanimivih in poučnih igric.

 • Sama predstava traja cca 20 min, vse skupaj 1 uro.

POSEBNE IGRE ZA DRUŽINE IN KRATKA ZABAVA S PLESOM

Človeško telo je ustvarjeno za gibanje in to velikokrat pozabljamo. V preteklosti je bilo gibanje v veliko večji meri sestavni del življenja ljudi (potrebno je bilo za obdelovanje zemlje, za premagovanje razdalj...), danes pa okolje, v katerem živimo, študiramo, delamo in preživljamo prosti čas, vse manj prispeva k telesni dejavnosti oziroma jo pogosto tudi izriva iz našega vsakdana, zato je vedno bolj pomembno, da telesno dejavnost zavestno vključimo v naš življenjski slog.

Razpored animacije določimo skupaj. Vse kar je potrebno za izvedbo dobrega programa priskrbimo sami (ozvočenje, light show, vse rekvizite za show in igre). Zaradi številnih zanimivih rekvizitov, iger in animatorjev, ki se bomo res trudili bodo ljudje začutili pravo družinsko vzdušje. Vsi sodelujoči bodo nagrajeni s pohvalami, v tekmovalnem delu nekateri s pobarvankami, veliki zmagovalec pa tudi z zgoščenko in plakatom. K sodelovanju se lahko povabi tudi pokrovitelje (praktične nagrade), ki jih bomo z veseljem razdelili.

ŽIVLJENJA KAPLJIC VODE

Voda je vir življenja. Pomembna za vsa živa bitja in uporabljena za različne namene. Prav je, da se otroci že zgodaj pričnejo zavedati njenega velikega pomena. Pa ste že kdaj razmišljali za kaj vse se voda uporablja? Vodne kapljice nam na izviren način pripovedujejo kaj jih čaka v njihovem kapljičnem življenju. Nekatere so svoje vloge vesele, drugim je njihova naloga celo odveč. Ampak vsako delo je častno delo. Otroci so v predstavo aktivno vključeni in se naučijo enostavnih vlog, ki jih imajo kapljice. Njihovo delo je predvsem dobra mimika, gibanje in ples. Ob tem pa se naučijo veliko koristnega.

 • Sama predstava traja cca 30 min, vse skupaj 1 uro.

EKO, EKO, EKO, krava daje...? Mleko!!!

Marjan, ki prihaja iz mesta, ni nikoli razmišljal kako se pride do mleka v tetrapaku. Špela, ki stanuje na podeželju, pa živi z naravo in ji je to samoumevno. V kratkem času Marjana, ki pride k njej na počitnice, prepriča, da je mleko zdravo in da je življenje na podeželju lepše, kot v mestu. Če se mu je še pred kratkim zdelo, da v hribih ne bo mogel brez Facebook prijateljev, ob Špeli le teh ni več pogrešal. Predstava je za otroke zagotovo nekaj posebnega, saj jih poleg Špele in Marjana navdušita še kravica Liska in njen mali teliček. Za predstavo imamo odlično kuliso, glasbo ter polno idej s katerimi vključimo v dogajanje prav vse nadobudneže.

 • Predstava je primerna za osnovnošolske, kot tudi za vrtčevske otroke.
 • Sama predstava traja cca 30 min, vse skupaj 1 uro.

CIRKUS "M"

Cirkuški triki z nerodnim zajčkom, žonglerska predstava. Zajček je rahlo neroden in z nekaj pomoči mu uspeva zabavati občinstvo. Nato sledi žonglerski del, kjer so na vrsti vragolije in norčije, ki se izvajajo z različnimi žonglerskimi rekviziti. Na koncu za vrhunec sledi še izvajanje čarobnih trikov in vsi udeleženci dobijo modelirne balone.

 • Cirkuška zabava za otroke v kateri otroci tudi nastopajo in sodelujejo, vključena pa je tudi plesna animacija.
 • Trajanje predstave cca 30 minut, vse skupaj do 2 ure.
 • Dodatno lahko ponudimo tudi: cirkuške delavnice, učenje cirkuških vragolij in norčij, motorične in spretnostne animacija, miselne igre, igre z avtomobilčki na daljinsko, poslikavo rok ali obraza.

CIRKUS »M« lahko popestrimo tudi z:

 • Cirkuškim napihljivčkom – napihljivo igralo v velikosti 4m x 5m, primerno za otroke do 6. leta starosti (maksimalno število otrok, ki lahko skače istočasno je 5), medtem se lahko ostali igrajo z nečim drugim ali ustvarjajo.
 • Animacijo z milnimi mehurčki – ustvarjanje velikih milnih mehurčkov (le pri nastopih na prostem - drseča tla!!!).
 • »Fire show« (ognjeni program) bruhanje ognja in razni triki z ognjem (le pri nastopih na prostem).

VARNOST V PROMETU

Postavimo poligon s številnimi rekviziti in progo tako, da se otroci vozijo in skozi vprašanja spoznavajo in se naučijo prometne znake, varno vožnjo in pravila obnašanja v prometu. S seboj imamo poleg poligona tudi vozila (preprogo z motivom ceste in veliko malih avtomobilčkov, kolo, poganjavček, motor na baterijo, rolke, skiro, čelade, pobarvanke, brošure, uganke ...).Vsi se skozi igro zabavamo in res veliko naučimo o varnosti v prometu.

 • Sama predstava traja cca 30 min, vse skupaj 1 do 2 uri.
 • Prometna delavnica: v njej pripravimo otroški poligon s prometnimi znaki, kjer se otroci spoznajo z njimi, prehod za pešce, semafor, kako hodimo po pločniku, barvajo prometno pobarvanko, igrajo prometni človek ne jezi se.

DRUGE PREDSTAVE

Sinek Martinek, Škrat Lenko in Vila Lucija, dojenček in varuška, Cirkuška predstava. V predstave uspešno vključujemo otroke, ki s svojo aktivnostjo predstavo naredijo živo in še bolj zanimivo.

RAZNE IGRE IN POSEBNA IGRALA

Zabavne mini olimpijske igre, stare pozabljene igre, ljudski plesi, izštevanke, vlečenje vrvi, molža krave, kolo sreče, tombola, metanje velike kocke, skakanje v vrečah, tek na smučeh v trojicah gusarske igre, razne otroške delavnice po dogovoru pri nekaterih predstavah ali raznih zabavnih igrah...

OTROŠKE USTVARJALNICE

 risanje (barvice, voščenke, vodenke, flomastri, krede),  barvanje (pobarvank, modelčkov iz gipsa),  izdelovanje lovilcev sanj,  poslikava obraza in telesa - tatuji (z barvami in bleščicami), izdelovanje figuric iz lesenih žlic.

PROGRAM ZA POSEBNE PRILOŽNOSTI

 Veseli december,  Pustovanje,  Otroško silvestrovanje,  Halloween,...

OZVOČENJE, RAZSVETLJAVA, NAPIHLJIVI ZASLON,...
Nudimo profesionalno ozvočenje in razsvetljavo prireditev, večnamenski atraktivni napihljiv zaslon (primeren za predvajanje risank, filmov, video igrice, lahko je kot kulisa).

Reference

 • velika pustovanja in otroška silvestrovanja - Ptuj, Mozirje, Celje, Jesenice, Portorož, Domžale, Kočevje, Ribnica, Izola, Sevnica, Krško, Hrastnik, Divača, Kostanjevica na Krki...
 • predstave za različna podjetja - Špar, Mercator, Parnad, BMW, Astelas, Peugeot Vič, Kolektor, Atotech, Olimeje, Rogaška, številne DPM, CSD, KS, ŠD, GD, ZD...

Kako smo drugačni

 • Ne kompliciram, ker se na terenu zelo znajdem in sem naredil že ogromno različnih nastopov na velikih in malih odrih za različne starosti otrok z možnostjo zabave tudi odraslih.
 • Takoj jih prepričam, da zraven aktivno sodelujejo in so vključeni v vsak program, ki ga izvajam ter so tako aktivni, zadovoljni da zmorejo praktično vse pa še čas jim zelo hitro mine.
 • S tako obširnim in pestrim programom ter občutkom za oder in veliko kilometrino terenskega dela lahko nastopam praktično povsod; od vrtcev, šol, trgovskih centrov, v šotorih, na raznih otvoritvah, gala prireditvah, rojstnih dnevih, presenečenjih, terasah, hotelih, bazenih, bolnicah...
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://www.mali-bu.si/
Storitve
Animacija na dogodkih (Ustvarjalne delavnice, Poslikava obraza, Plesni nastop, Čarodej, Klovn ali žongler (baloni, žongliranje, itd.), Napihljivi rekviziti (trampolin, tobogan), Maske (Miklavž, Božiček, gusarji, pravljice, itd.))
Lokacija
Podgraje 26A, 6250 Ilirska Bistrica

Storitve opravljamo v
Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
 • Špela J. 30. Sep. 2016
 • Preverjena ocena

Vsi smo bili navdušeni nad izvedbo, otroci in odrasli!

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (klovn ali žongler (baloni, žongliranje, itd.)) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za animacijo na dogodkih in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete animacijo na dogodkih (klovn ali žongler (baloni, žongliranje, itd.))?

Pomagali vam bomo najti pravo animacijo za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

T. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Pozdravljeni Zanima me cena animacije na 2 rojstnem dvevu 11.6.22. In zanima me ce pride na dom pomurje ter cena z vsem tem za 1h animacije z 2letniki. Hvala Lp Tjašq

A.K. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Rojstnodnevna zabava za 4 letnico, v igralnici Rutar v Lj. Razmisljam o neki animaciji, da malo popestri dogajanje.

E.P. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Organiziram zabavo za rojstni dan hčerke (5 let). Udeležilo se je bo 10-15 otrok. Rezerviran imamo prostor v lokalu v LJ. Za hrano in pijačo smo že dogovorjeni. Potrebujem nekoga za malo popestritve dogodka.

S.V. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Potrebovali bi zabavno točko za 7letnika na njegovi rojstnodnevni zabavi. Lokacija je Lokavec pri Ajdovščini. Zanima me cena. Hvala in lp

K.N. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Pozdravljeni. Potrebovali bi animacijo na obhajilu za 17 otrok. Za kakšni 2 uri.

B.G. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Že nekaj let zapored imamo vsako leto veliko srečanje ljubiteljev vozil Alfa Romeo. Dogodek je obarvan tudi družinsko (napihljiva igrala, poslikava obraza) Dve leti smo imeli čarodeja. Letošnje leto pa iščemo še dodatno popestritev. Čas: 1-2h POMEMBNE INFO: datum: 4.6.2022 ob 15 oz 16h kraj: Zbiljsko jezero, travnik pred picerijo Sedmica dogodek: 100 + vozil Alfa Romeo

V.H. išče animacijo za dogodek (Plesni nastop)

Hčerka ima rada vse za princesk , unikorne, rada pleše. rekvizite naj poskrbijo animatorji.

Anonimen išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Smo gostinski lokal in bi radi naredili sobotno prireditev za otroke z igrali in kaksno animacijo

U.Z. išče animacijo za dogodek (Klovn ali žongler (baloni, žongliranje, itd.))

Animacija otrok na skupnem zaključku vrtca (starši+otroci). Od 16.30 do 19.00 ure. Potrebujemo nekoga za animiranje otrok z npr. baloni, žongliranjem, v prostoru, kjer bo poskrbljeno tudi za hrano in pijačo. Za vse ostalo bo poskrbljeno.

B.K. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Animatorji naj poskrbijo za rekvizite.

A.K. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Želela bi samo nastop za vrtec ob rojstnem dnevu. Brez hrane in pijače. Lp, Andreja

K.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujemo varstvo in animacijo za poroko za 30-40 otrok.

E.J. išče animacijo za dogodek (Klovn ali žongler (baloni, žongliranje, itd.))

Potrebujemo animatorja (žonglerja...)za pustno rajanje, ki traja 10 do 13 v Celju, v soboto, 26.2.2022

S.L. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujeno animatorja ko zna z baloni delati razne stvari (lahko kupimo balone mi ali pa da poskrbi sam), ali potrebujemo animatoja ki zna čimveč idej za razne igre, ki rekvizite lahko sam prinese ali pa po dogovoru tudi sami zrihtamo ali., Potrebujemo animatorja ki je čarodej in rekvizite seboj prinese.

P.K. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Pozdravljeni! Zanimam se za animacijo rojstnodnevne zabave za 5. Rojstni dan svoje hcerke. Zabava bo potekala doma. Ker se ni nikoli praznovala drugje kot doma....in ocitno letos zaradi cirone to spet ne bo mogoce, bi ji rada vsaj malo popestrila njen poseben dan in jo presenetila vse skupaj bo cca 10-12 otrok. Praznovanje bi bilo okoli 18.12. Prosim za ponudbe. Hvala, lep pozdrav, Krel Petra

J.R. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Potrebujemo prostega animatorja za 2uri v nedeljo, 19.09., lahko med 10 in 12 ali po 12.uri, smo fleksibilni, ker nam je rezerviran zaradi bolezni odpovedal, lokacija: Podkum, zunaj

M. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza / Miklavz Na Dravskem Polju)

Potreboval bi animacijo za hčerkin rojstni dan dne 12.9.2021 med 16 in 18h dopolnila bo 5 let na rojstnem dnevu bi potreboval cca 1h animacije za otroke ( bo jih okvirno 10starost od 3 do 5 let)

M. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Potreboval bi animacijo za hčerkino rojstni dan dopolnila bo 5 let na rojstnem dnevu bi potreboval cca 1h animacije za otroke ( bo jih okvirno 10starost od 3 do 5 let)

M.H. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Sinček bo praznoval rojstni dan 8. avgusta, doma (53 kvadratno stanovanje), po 12.00 uri, do 8 otrok, okraske in hrano pripravim sama, ni neke teme, bi pa da bi jih kdo prišel malo animirati da jim ne bi bilo dolgčas. Samo fantki, 7 let, en (bratranec) 9. Rad ima nogomet, Ronalda in Messia, borilne veščine, ples in petje. Hvala!

T.S. išče animacijo za dogodek (Klovn ali žongler (baloni, žongliranje, itd.))

Dogodek bi potekal na domu oziroma na terasi,kjer bi bilo samo praznovanje,kjer bi želela klovna z rekviziti za zabavo 6otrok

D.S. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Pozdravljeni, 3.10 ob 17:00 uri bi potreboval animatorja klovna-čarovnika ali podobno. Za kakšno uro za 7 otrok. Kakšne so opcije Lp Dejan

B. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Potrebovali bi animatorja od 15.45-16.45

A.G. išče animacijo za dogodek (Plesni nastop)

Rojstnodnevna zabava za otroke stare od 4-7 let, naj bi se čimbolj zabavali

T.D. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Zdravo Zelela bi ponudbe animacije na poroki

J.O. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujemo animatorja za zaključno druženje v vrtcu- celotni vrtec (100 otrok) s starši v popoldanskem času. Predviden datume je 9.6. Lahko poteka animacija skupno krajši čas in potem kakšne delavnice v obliki postaj. Lahko je tudi bolj športno obarvano. Hrane in pijače ne potrebujemo, lahko pa so kakšni rekviziti.

A.F. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Pozdravljeni! 30.4. med 17.00 in 19.30, potrebujemo animatorja za otroke v okviru občinskega praznika v kraju Vogrsko. Animator naj poskrbi tudi za rekvizite. Lep pozdrav!

U.G. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni :) zanima me ali je možno najeti animatorja za otroško zabavo (cca 2do3ure ozrioma kaj predlagate)? Starostna skupina otrok 3-6 število otrok: cca 10

N.Š. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Pozdrav. V sredini aprila bomo imeli otvoritev nove trgovine. Za otvoritev potrebujemo animacijo za otroke. Dogajalo bi se pred trgovino (klovn, barvanje obraza, delo z baloni...). Karkoli se vam zdi primerno za tak dogodek. Hvala. Nataša Šanca

I.B. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Za jutri bi potrebovali ob 17.00 animacijo za otroke za pustovanje. Ali ste prosti? Lokacija Dobliče pri Črnomlju

S.P. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Nastop eno uro, z svojimi rekviziti

E.H. išče animacijo za dogodek (Klovn ali žongler (baloni, žongliranje, itd.))

Klovn z barvno lasuljo, ki izdeluje prednete in zivali iz balonov, zonglira poje plese in zabava otroke.

D.V. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Pozdravljeni. Iščeva animatorja za 19 otrok starih 7,8,9,10 let. In 6 otrok starih 4,5let. Za poroko 25.6.22 v okolici Škofje Loke,v primeru dežja je še en večji lep prostor od 17 ure dalje za cca 7,8 ur. Zanima me seveda cena koliko animatorjev,... kakšna animacija Za odgovor se vnaprej najlepše zahvaljujem. Lp,Damjana

A.Š. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Rojsni dan, otroci starost 2-7 let, nejke ( 12) otrok hrana pijaca zagotovljena

K.K. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Praznovanje 8.roj.dne doma. Želela bi samo kako uro animacije dne 29.1. popoldan

K.K. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Praznovanje 8.roj.dne doma. Želela bi samo kako uro animacije.

A.V. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujem bolj večerno/nočno animacijo/varstvo.

Ž.U. išče animacijo za dogodek (Klovn ali žongler (baloni, žongliranje, itd.))

Pozdravljeni, V podjetju Thermana d.d., iščemo žonglerja za dogodek, ki se bo odvijal 31.12.2021. Potekal bo med 19. in 21. uro. Prosil bi vas, da nam pošljete ponudbo po e-pošti na naslov: nina.pader@thermana.si Hvala in lep pozdrav,

V.V. išče animacijo za dogodek (Plesni nastop)

Pozdravljeni! Iščem krajšo animacijo otrok za sinov 5. rojstni dan. Praznovanje bo 26.12. v telovadnici med 10.to in 12.to uro. Lokacija gorenjska. Hvala

M. išče animacijo za dogodek (Klovn ali žongler (baloni, žongliranje, itd.))

Nastop - animacija na 2. rojstnem dnevu v igralnici.

S.M. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Pozdravljeni, hči bo 5.10. praznovala svoj 7 rojstni dan, praznovanje bo potekalo v dvorani (lokacija Novo mesto Kmetija Kastelic-dvorana). Prisotnih bo okoli 25 otrok, rada bi ji pripravila gosta presenečenja. Zanima me tudi če ima kdo možnost plačila z boni? lp Senida

O.Š. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Lepo pozdravljeni. Praznovali bomo 6 rojstni dan otroka v restavraciji. Pa mene zanima cena animaciji.

M.S. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Praznovanje 8.rojstnega dne za fanta, želela bi vaš krajši prispevek za popestritev zabave (lahko ustvarjalna delavnica, čarodej ali pa kaj z baloni). Planirano okrog 18.ure, prosim če me pokličete. Smo iz 8351 Straža. lp Mateja

F.Ž. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Hčerin 8. rojstni dan, prosim tudi za rekvizite in masko, brez hrane in pijače. Praznovanje doma.

S.K. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza / Dobrna)

Potrebujemo animacijo na poroki za cca. 11 otrok. Dva otroka sta malčka (do dveh let), ostali pa od 6-12 let. V mislih imamo kakšnega klovna, čarodeja, poslikavo obrazov, napihovanje balonov. Stvari v katerih bi otroci uživali, ne bi se pa preveč umazali oz. spotili saj le gre za poroko, kar traja dlje časa. Za hrano in pijačo bo seveda poskrbljeno, dobrodošli so pa razni rekviziti, maske in ostali pripomočki.

S.K. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Potrebujemo animacijo na poroki za cca. 11 otrok. Dva otroka sta malčka (do dveh let), ostali pa od 6-12 let. V mislih imamo kakšnega klovna, čarodeja, poslikavo obrazov, napihovanje balonov. Stvari v katerih bi otroci uživali, ne bi se pa preveč umazali oz. spotili saj le gre za poroko, kar traja dlje časa. Za hrano in pijačo bo seveda poskrbljeno, dobrodošli so pa razni rekviziti, maske in ostali pripomočki.

O.Š. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Bomo praznovali 6 rojstni dan otroka(fantka). Želimo, da za otroke preredite zabavo z maskami, pustolovščino, z igrami. Praznovati mislimo v restavraciji, če se le bo dalo. Pa zanima nas cena vaše ponudbe.

K.R. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Priblizno 10 otrok od tega 5 italijansko govorecih. Je kaksna moznost?

Z.H. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Imamo delavnico za otroke, kjer se bo najprej prebrala pravljica. Nato pa rabimo klovna, ki bi izvajal manjše zadeve kot so žongliranje, napihovanje balonov,ki bi jih otrokom tudi podaril in kaj manjšega še podobnega. Istočasno po potrebujemo tudi osebo za poslikavo obrazov otrok z bolj enostavnimi liki kot je zvezdica, luna, sonce in kakšen metuljček za kakšnih 20 do 30 otrok...ne vemo koliko se jih bo odzvalo na naše povabilo, lahko jih pride tudi manj. Glede na epidemije pa se trudimo dobiti tudi prostor za enako delavnico tudi konec meseca avgusta. Bralca pravljic že imamo. Prosimo za ponudbe. Blanka

T.J. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

V KS Lesce vsako leto ob krajevnem prazniku organiziramo tudi prireditev za otroke. Organizirali bi jo tudi letos, in sicer v soboto, 10.7.2021, ob 18:00 uri na otroškem igrišču v Lescah, trajala pa naj bi nekje uro do ure in pol. Na igrišču imamo elektriko in vodo. Za hrano in pijačo posrbimo sami, za vse rekvizite pa animatorji. Prosim za ponudbo animacije.

Z.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Iščemo neko popestritev za otroke ob praznovanju prvega rojstnega dne naših dvojčkov. Pričakujemo nekje do 10 otrok, polovica od teh bo do 4 leta, polovica pa nad 4 leta. Praznovanje bo v restavraciji, kjer bodo tudi ostali gosti-starši in kjer bo tudi band zabaval goste. Zato razmišljamo, kako bi za uro ali dve konkretno poskrbeli tudi za najmlajše. Razmišljali smo, da se najprej pripravi ena točka z animacijo z baloni za vse prisotne, potem pa gredo vsi otroci v eno sobo, kjer bi se nekdo z njimi ukvarjal, animiral...da se tudi mame nekoliko oddahnejo. Upam, da sem dal neke iztočnice, da lahko malo razmislite, kaj bi nam ponudili.

M.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni! Iščem animatorja, ki bi zabaval cca 10 otrok starih 3+ leta, za 3h.

M.R. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Organiziram dogodek in potrebujem animacijo za otroke

M.H. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Zelim da animator poskrbi samo za show za otroke da zabavi otroke zanima me cena na uro

T.K. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Pozdravljeni! Zanima me animacija cc 8,9letnih otrok na domu.

N.H. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Rabili bi samo animacijo (poslikava obraza, predstava, ples) Ter organizacijo krsta ampak datum še ni znan zaradi ukrepov. Hvala

P.S. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Iščemo klovna/carovnika/animatorja za otrosko zabavo za rojstni dan za fantka ki bo star 5. Let. Na zabavi bo 10-12 otrok in bo doma. Ne rabimo hrane in pijace oz. jo bomo imeli mi.

P.S. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Iščemo klovna/čarodeja/animatorja za rojstnodnevno zabavo za fantka, ki bo star 5 let. Po moznosti bi bila kratka "predstava" , ples ali disko, poslikava obraza/roke. Hrana in pijaca bo s strani nas. Iscemo za 1 uro.

T.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Za rojstno dnevno zabavo 5 letnika bi potrebovali klovna, animatorja/ko za 1 uro.

A.E. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Pozdravljeni, potrebujem animacijo za soboto, 3.oktobra predvidoma od 18.00- 21.00 ure v Trzinu gostilna Orhideja. Otrok bo 5. Želim da animator poskrbi za rekvizite in animacijo (v notranjih prostorih).

A.B. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza / Ljubljana)

Pozdravljeni. Hčerka praznuje 5.roj.dan na domu v stanovanju (LJ). Povabila bi 10 prijateljev in se bi zabavali doma. Za popestritev bi povabili animatorko za 1-2h. Vsi bodo v maskah po želji, stil pa bo Elza in Ana. Ali imate na to temo kaj-Frozen? Mogoče kaj smesnega? Mogoče kaksno carovnijo? Kaksen ples? Fanti sicer ne radi plešejo. Hvala, veseli bomo če podate kaksen predlog. Prav tako nas zanima tudi cena. Hvala Ana Brgan

D.P. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

7 letna hci prazuje r.d. Ob praznovanju bi potrebovali animacijo. Prazujem na dan 13.09. V stanovanjski hisi v Kopru. Zanima me ali je kdo interesent, vas program in cena.

A.H. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Zdravo, potrebujemo klovniško predstavo ali ustvarjalno delavnico za 7. rojstni dan. Zabava bi se odvijala na domu za približno od 20 do 25 otrok, starih od 4 do 11 let. Dogajanje naj bi bilo uro ali dve, odvisno od ponudbe. Hvala lp Andreja

U.G. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Animatorji: rekviziti, poslikava obraza. Lahko tudi zanimivo kaj za odrasle.

M.P. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Princeski a zabava z glasbeno plesno in športno animacijo. Pomoč pri okrasitvi na to temo. Poslikava obraza, izdelava figur iz balonov...

M.Ž. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice / Bistrica Ob Dravi)

Potrebujemo animacijo za otroški rojstni dan. Povabljenci bodo otroci stari od 4 leta do 6 let. Potrebovali bi na našem domu, na štajerskem.

M.Ž. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Praznovanje hčerinega 10. rojstnega dne doma v Ljubljani cca 15 otrok. Ker so to otroci, ki so na pragu najstništva, bi kaj drugačnega (da jim ne bo preotročje).V večini so kar vsi športno naravnani. Okoli hiše imamo nekaj vrta, imamo namizni nogomet in ping pong mizo, bazena pa verjetno še ne bomo imeli. Za hrano in pijačo bi poskrbeli sami. Mogoče malo športne aktivnosti, poligon, skriti zaklad, učenje žongliranja, čarodej,... V bistvu bi še kakšen vaš predlog potrebovala.

A. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Neko smešno/čudno/drugačno/inovativno animacijo za 40 letnico.

M.C. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Pozdravljeni, pišem v imenu KD Svoboda Zidani Most. Kmalu bo potrkal na vrata pust in naše vsakoletno otroško pustovanje v Zidanem Mostu. Letos bi rada popestrila naše pustovanje zato me zanima, če imate 22.2. ob 16. uri prost termin in koliko računate? Hvala za odgovor. Predsednica društva.

M.C. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Kmalu bo potrkal na vrata pust in naše vsakoletno otroško pustovanje v Zidanem Mostu. Letos bi rada popestrila naše pustovanje. Želim si zabave in užitka za naše otroke na maškaradi, da jim bo ostalo v prijetnem spominu.

N.E. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Želim varstvo/animacijo otrok na svoji poroki. Otrok bo cca.25.

U.N. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni, V turisticnem drustvu Smarna gora-Tacen prirejamo vsakoletno rajanje za okoliske otroke na pustni torek, letos 25.2., popoldan, v KD Tacen (dvorana). Zelimo si animacijo za otroke, cca. 1,5-2 uri, da se otrokom v maskah nekaj usmerjenega dogaja. Gre za mlajše otroke 1-9 let, pride cca. 30-60 otrok... vsi otroci dobijo tudi krof. Prosim vas za informacijo, ali izvajate tovrstne animacije in ce bi imeli moznost dogovora oz. za vašo ponudbo. Hvala in obilo uspehov.

Anonimen išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Spoštovani! V sodelovanju z turistično agencijo Relax Turizem d.d. vsako leto našim gostom pripravimo kakšna presenečenja, zato se obračamo na vas, da nam pošljete ponudbo. Ponudbo pošljite semkaj. Hvala.

B.T. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Animacija pri obdarovanju otrok - čarodej, maska, izdelovanje balonov ali kaj podobnega.

B.K. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Da poskrbijo za rekvizite

T. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Napihljivini baloni, poslikava obraza

K.J. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Animacija otrok

G.G. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

V podjetju že vrsto let obdarujemo predšolske otroke zaposlenih - skupaj pričakamo dedka mraza - ki se pripelje s kočijo in razdeli darila. Letos bi čakanje na prihod dedka mraza popestrili s kakšno animacijo - čarovnik ali oblikovanje figuric iz balonov... Dan prireditve planiramo za 12.12.2019 popoldne - predvidoma ob 16.30 uri. Program bi trajal 30 do 45 min - v predverju Kulturnega doma Bukovica. Predstava naj bi bila bolj enostavna - za ne vem kakšne rekvizite ... ni ravno možnosti. Z budgetom smo precej omejeni - okoli 150 eur.

T.P. išče animacijo za dogodek (Plesni nastop)

Sprejem, animacija vzporedno z dogajanjem

M.T. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Iščem animatorja/ko za varstvo otrok na poroki (27.6 ali 4.7. 2020) v okolici Kopra. Na poroki bo 8 otrok do 10 let.

N.T. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Prirejamo prireditev pozdrav poletju, ki bo med drugim vključevala tudi napihljiva igrala in animacijo za otroke. dogodek je brezplačen za vse, število otrok ni znano(javna prireditev). dogodek se bo odvijal 14.09.2019 na travniku ob kavarni Cascaya cafe, Prušnikova ulica 1, Maribor. Hrana in pijača za otroke nista potrebni. Zaželjena je ponudba storitev/animacije s ceno (ne glede na število otrok). rekvizitov/materiala za izvedbo same animacije mi nimamo, zato si jo je potrebno prinesti s seboj. mi bomo poskrbeli za dva(večje in majnše) napihljiva igrala.. in živo glasbo od 17h naprej. Animacija za otroke je predvidena 15 - 17/18. prosim ponudbo.

D.Š. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Gre za 7.rojstni dan fantka. Otroke je potrebno zaposliti, tam do 3 ure. Jih bo za en razred. Tam okoli 20

L.L. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Živjo, za sredo 17.7.2019 od 17:00 naprej načrtujemo rojstnodnevno zabavo za 4.letno hčerko. Pride do 10 otrok starih med 4 in 6 let. Rezervacijo imamo v lokalu ob javnem igrišču. Iščemo animatorja ali animatorko za eno uro ali uro in pol, ki bi animacijo lahko izvajal zunaj ali znotraj (v primeru dežja). Posebnih želja nimamo, smo pa odprti za iskanje zakladov, velike milne mehurčke, pravljične like, ples ali igre, ... Oteževalna okoliščina je, da ne bomo mogli preprečiti, da bodo v bližini ali zraven tudi drugi otroci, ki bodo takrat na igrišču. V naprej se zahvaljujem za ponudbe, lep pozdrav od Leje

E.H. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Praznovali bi 8. rojstni dan z Luko, in sicer v Serdici v popoldanskem času.

N.E. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

6.6.2020 se s fantom porociva in zeliva animacijo za otroke..teh bo kar nekaj,najmlajsih seveda 😄

K.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujem animacijo za 3.rojstni dan za hčerko. Praznovanje bo potekalo doma na vrtu v Mariboru, 9.6.2019 s pričetkom okoli 15h, povabljeno bo okoli 12 otrok (različne starosti). Animacija za otroke bi trajala od 1,5 do 2 ure odvisno od tematike. Tema rojstnega dneva bodo tačke na patrulji. Teme animacije so lahko različne, najboljše bi bilo če izvedejo tačke na patrulji, drugače pa ima hčerka rada čaranje, lutke, skakanje, lovljenje, ples,.. Če ima kdo v ponudbi tudi hrano, lahko še dodatno pošlje ponudbo, je pa glavna animacija. Animator naj poskrbi za vse potrebne rekvizite, maske oz. kar potrebuje za animacijo. Prosim za različne ponudite animacij (lahko dodajo še hrano) kaj vsebuje in koliko je cena.

Anonimen išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Gre se za dogodek, ki ga organizira podjetje za svoje zaposlene in njihove družinske člane (otroci tudi). Gre s eza zabaven dogodek, v popoldanskem času, v trajanju cca 4h. Poskrbljeno mora biti za animacijo otrok in odraslih. Dobrodošla so raznorazna napihljiva igrala za otroke in tudi kakšne igre za odrasle. Lahko je vključena tudi kakšna povezovalna oseba. Potrebujemo tudi hrano in pijačo. Čim več dogajanja, te boljše je.

B.M. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Animacije za otroke cca 1h, 25.5.2019 ob 17.00

K.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Zelim ca 2,5-3h animacijo otrok z poslikavami obraza ter otroskimi tattoji, na nasem domu, po moznosti obisk sosednjega gozdu in iskanje zaklada v gozdu, moznost najema manjsega napihljivega igrala. Smo stajerska regija. Gre se za rojstni dan 5 letnika.lp

M.L. išče animacijo za dogodek (Plesni nastop)

Pozdravljeni! 15.06. od ca.10-14. ure želimo organizirati praznovanje 3. rojstnega dne hčerke z otroci in njihovimi starši- bivšimi vrstniki iz vrtca Benedikt in vrstniki vrtca v avstrijski Gornji Radgoni(nemško govoreči) za ca.15 otrok, sorojencev in njihovih staršev.Imamo prostor doma, rezerviran najem napihljivega igrala. Želeli bi animacijo otrok-( v mislih smo imeli kakšnega klovna ali kaj podobnega- kakšen drugi lik, ki bi bil zanimiv za ca. 3 letnike) kot popestritev k igri in druženju za cirka pol do 1 ure. Za hrano in pijačo bomo poskrbeli sami. Pomembna je cena in kvaliteta....- oboje Hvala in lep pozdrav Marija Lorenčič

T.S. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Zabava bo pri nas doma, 10 otrok, večinoma med 4-8, slavljenec 2 leti. Iščemo zabavo s čarovnijami, baloni, poslikavami. Kaj podobnega.

V.K. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Poskrbijo za rekvizite,maske....

A.L. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Pozdravljeni, kaksno animacijo in po kaksni cenomi ponujate za otroke? Hvala in lp

A.L. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Zanima me kaksna je cena animacije in koliko casa traja smo pa iz loske doline hvala in lp

B.S. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Rojstnodnevna zabava 4 leta starega sina v popoldanskem času (17.00-19.30) na najeti lokaciji (naš strošek) odvisno od vremena. Lepo vreme - ograjeno igrišče z umetno travo, grdo vreme - prostor v športni dvorani. Hrana, pijača, torta (naš strošek). Želimo samo animacijo z rekviziti¸, po možnosti večimi, saj se otroci ene stvari hitro naveličajo. Trajanje 2h + 30min za hrano, pijačo in torto. število otrok: max. 30. Lokacija ROGATEC.

S.D. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Pozdravljeni! Rada bi vas oprašala če imate za jutri kakšnega animatorja za mojega sina.Šteli pa bomo 5let.Vem da sem pozna rada bi naredila presenečnje ,ker po dveh letih lahko praznuje roj.dan za zaradi levkemije.V mislih sem imela da bi imel za skakat vzuni.Ampak ne pride v poštev zaradi dežja.Upam da bo uspelo pa da bi bila solidna cena. Hvala in lep pozdrav Sabina

N.N. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Animator naj poskrbi za rekvizite

T.H. išče animacijo za dogodek (Klovn ali žongler (baloni, žongliranje, itd.) / Ljubljana)

Domača vrtna otroška rojstnodnevna zabava v Lj, cca 7 otrok (1-13 let starostni razpon), bojijo se klovna, bi pa imeli žonglerja, ki oblikuje tudi balone

L.P. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Potrebujemo animacijski team za obdobje 28.4. - 6.5. v hotelu Golte nad Mozirjem. Animacije bi potekale od dopoldneva do popoldneva, vse dni v tem obdobju. Zajemale naj bi športne, miselne, družinske igre ipd. za otroke in odrasle oziroma družine.

Z.R. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Animacija za otroke na veselici,pred nastopom ansambla.

S.K. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Želela bi otrokom iz posebne šole Slovenj Gradec podariti presenečenje - stari so od 7-21 let. Trajanje zaradi specifike največ do ene ure.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.