fb

Pogostitev za rojstni dan, poroko ali poslovni dogodek v gostilni, restavraciji ali hotelu 🍽 🍷

Organizirate zabavo / dogodek in iščete dobro lokacijo za pogostitev gostov? Tukaj je seznam restavracij, hotelov in gostiln za pogostitev za poslovne dogodke in privat zabave -pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
308.626
povpraševanj strank
11.193
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za pogostitev za dogodke ali zabave

Preverjeni gostilne, restavracije, bari ali gostišča
Picainburgernadomu - Logotip
Picainburgernadomu
5,0
(2)
Pogostitev za dogodke ali zabave · Catering hrane in pijače · Potujoči bar
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Peka napolitanski pic in slastnih burgerjev pri tebi doma!
Preverjeni ponudnik

Opis

Picainburgernadomu - podjetje, ki je specializirano za peko napolitanskih pic in slastnih burgerjev pri vas doma. Zavedamo se, da si vsi občasno želimo udobja in sprostitve, brez skrbi in odgovornosti, ki jih prinaša priprava piknika. Zato smo tukaj, da popestrimo vaše poletne dni.

Nudimo naslednje storitve:

 • Dostava na dom ali katerokoli drugo želeno lokacijo.
 • Priprava burgerjev in/ali pic.
 • Zagotavljanje vsega potrebnega za pripravo in postrežbo, vključno s priborom in krožniki.

Za naše burgerje uporabljamo vrhunsko zorjeno meso in maslene bombetke. Poleg tega nudimo različne dodatke, kot so coleslaw solata in krompirček. Naše napolitanske pice z dvojno fermentiranim testom prilagodimo vašim željam in prehranskim omejitvam.

Ker verjamemo, da je vsaka priložnost za druženje s prijatelji ali sodelavci priložnost za ustvarjanje nepozabnih trenutkov, smo tukaj, da vam pomagamo narediti vaš piknik ali srečanje nekaj posebnega.

Hvala, če boste izbrali Picainburgernadomu. Za več informacij smo vam na voljo.
Veselimo se, da bomo del vašega naslednjega dogodka!.

Kako smo drugačni

Morda se sprašujete, kaj nas ločuje od konkurence. Za razliko od drugih podjetij, ki ponujajo podobne storitve, se osredotočamo na zagotavljanje edinstvene izkušnje za naše stranke. Ne prinesemo samo hrane na vašo lokacijo, ampak ustvarimo celotno doživetje. Naša ekipa je usposobljena za zagotavljanje vrhunske storitve in se vedno trudi presegati pričakovanja naših strank.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Pogostitev za dogodke ali zabave (Rojstni dan, Abraham, zabava za 40. rojstni dan (zasebna zabava), Poroka, Veselica, koncert (javna zabava), Poslovni dogodek ali zabava, Tiskovna konferenca, Tečaj, izobraževanje, delavnica, seminar), Catering hrane in pijače (Bife - samopostrežna pogostitev, Prigrizki in pecivo - fingerfood, Banket - gala pogostitev s strežbo, Food truck (kava, smoothie, burgerji, ...), Priprava jedi v živo pred gosti (showcooking), Vegetarijanski / veganski catering, Pogostitev pijače (kava, vino, penina, pivo, barman, cocktail party)), Potujoči bar (Mobilni bar (pijača), Food truck (hrana in pijača))
Lokacija
Studenec pri Krtini
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 2 uporabnikov.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[5,0]
Hitrost in odzivnost:
[5,0]
 • Eva R. 08. Okt. 2023

Vrhunske pice - od margarite do navadne. Pa zelo prijazni ponudnik. Cela storitev zelo popestri praznovanje! Še bomo naročili. 😊

 • Martin K. 28. Avg. 2023

Odlične pice in ideja za pogostitev na domačem vrtu. Vsi smo bili navdušeni, Andraž je storitev opravil strokovno in v skladu z dogovorom. Priporočam kot ustanovitelj Omisli.si.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za pogostitev za dogodke ali zabave je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za pogostitev za dogodke ali zabave in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za pogostitev za dogodke ali zabave

Kaj naj upoštevam pri izbiri lokacije za poroko?

Pri izbiri lokacije za poroko je pomembno upoštevati velikost in zmogljivosti lokacije, ki morajo biti v skladu s številom gostov. Prav tako je pomembno, da se nahaja na priročni lokaciji za goste ter da ponuja dovolj prostora za postavitev miz, stolov in drugih dekorativnih elementov.

Kateri so najpogostejši meniji na porokah?

Najpogostejši meniji na porokah vključujejo več hodne menije, kjer gostje lahko izbirajo med različnimi možnostmi za predjed, glavno jed in sladico. Prav tako so priljubljene možnosti, kot so samopostrežni bifeji ali BBQ zabave. Pri izbiri menija je pomembno upoštevati prehranske zahteve vaših gostov, kot so vegetarijanstvo, veganska prehrana ali alergije na hrano.

Kakšne so najboljše možnosti pijač na rojstnodnevnih zabavah?

Najboljše možnosti pijač na rojstnodnevnih zabavah so brezalkoholne pijače, kot so sokovi, gazirane pijače in voda, pa tudi alkoholne pijače, kot so vino, pivo in koktajli. Pri izbiri pijač je pomembno upoštevati starostne skupine vaših gostov in njihove prehranske omejitve.

Kateri so najboljši prigrizki za poslovne dogodke?

Najboljši prigrizki za poslovne dogodke vključujejo zdrave možnosti, kot so sadje, zelenjava in humus, pa tudi klasične možnosti, kot so sir, kruh in piškoti. Prav tako so priljubljene možnosti, kot so različni sendviči ali lahki prigrizki, kot so mini quiches ali mini pice.

Kakšni so stroški cateringa za večje dogodke?

Stroški cateringa za večje dogodke se razlikujejo glede na število gostov, vrsto hrane in pijače ter dodatne storitve, kot so dekoracije in strežba. Za natančnejše ocene stroškov se posvetujte s ponudniki catering storitev, ki vam bodo lahko pripravili individualno ponudbo glede na vaše potrebe.

Kako lahko zagotovim, da bodo gostje zadovoljni s cateringom na mojem dogodku?

Da bi gostje bili zadovoljni s cateringom na vašem dogodku, je pomembno poskrbeti za raznolikost hrane in pijače, ki bo zadovoljila različne okuse in prehranske zahteve. Prav tako je pomembno poskrbeti za kakovost hrane ter za privlačno postrežbo in dekoracijo.

Kakšne so najboljše možnosti za catering na piknikih in BBQ zabavah?

Najboljše možnosti za catering na piknikih in BBQ zabavah vključujejo različne vrste mesa, kot so hamburgerji, hot dogi, piščančja krila, svinjski zrezki ali ribe, pa tudi različne priloge, kot so solate, krompirjeva solata, koruza na žaru in pečeno zelenjavo. Prav tako so priljubljene možnosti za pijačo, kot so hladno pivo, limonada in koktajli.

Kaj moram upoštevati pri organizaciji cateringa za velike dogodke, kot so konference ali gala večerje?

Pri organizaciji cateringa za velike dogodke je pomembno upoštevati število gostov, lokacijo dogodka in logistiko dostave hrane ter poskrbeti za dovolj osebja za strežbo hrane in pijače. Prav tako je pomembno izbrati catering ponudnika, ki ima izkušnje z organizacijo velikih dogodkov in ki lahko prilagodi meni glede na vaše potrebe.

Kako lahko izberem najboljšega catering ponudnika za svoj dogodek?

Da bi izbrali najboljšega catering ponudnika za svoj dogodek, se posvetujte s priporočili drugih ljudi in preverite spletne ocene in reference. Prav tako se sestanite s potencialnimi ponudniki in se pogovorite o svojih potrebah ter si oglejte vzorce njihove hrane in pijače. Na koncu izberite ponudnika, ki ustreza vašim potrebam in vašemu proračunu ter ki vam omogoča, da se osredotočite na druge vidike organizacije vašega dogodka.

Kako naj izberem primerno lokacijo za svoj dogodek?

Za izbiro lokacije morate upoštevati število gostov, vrsto dogodka, vaš proračun in razpoložljivost lokacije. Pomembno je tudi preveriti, ali ima izbrana lokacija ustrezno opremo in storitve za vaš dogodek.

Ali lahko prinesem svojo hrano v restavracijo ali hotel?

Večina restavracij in hotelov ima lastno kuhinjo in ne dovoljuje prinašanja hrane od zunaj. Vendar pa so nekatere lokacije bolj fleksibilne in dovoljujejo prinašanje nekaterih jedi ali torte, če je to predhodno dogovorjeno.

Ali moram plačati varščino za rezervacijo lokacije?

Veliko lokacij zahteva plačilo varščine za rezervacijo, ki jo kasneje lahko uporabite pri plačilu celotnega dogodka. To je običajna praksa, da se zagotovi, da boste resnično uporabili prostor in storitve, ki ste jih rezervirali.

Ali moram zagotoviti hrano za vegetarijance in vegane?

Da, vedno je pomembno, da ponudite hrano za vegetarijance in vegane, saj se lahko zgodi, da imajo nekateri od vaših gostov posebne prehranske zahteve.

Ali lahko sestavim svoj meni?

Da, večina lokacij omogoča sestavljanje osebnega menija. Vendar pa se lahko cena običajno razlikuje glede na izbrane jedi.

Ali lahko prinesem svoje pijače?

Večina lokacij ima lasten bar in zato ne dovoljujejo prinašanja alkohola od zunaj. Vendar pa so nekatere lokacije bolj fleksibilne in dovoljujejo prinašanje nekaterih pijač, če je to predhodno dogovorjeno.

Kakšna je politika prekinitve rezervacije?

Politika prekinitve se lahko razlikuje od ene lokacije do drugega, vendar pa večina ne vrača vplačane varščine v primeru prekinitve. Pred rezervacijo preverite politiko prekinitve.

Ali moram plačati napitnino za osebje?

Napitnina ni obvezna, vendar pa je priporočljivo, da jo upoštevate, ko ste zadovoljni s storitvami osebja. Priporočeni znesek je običajno 10-15% celotnega računa.

Kako naj se odločim za dekoracijo?

Pri izbiri dekoracije upoštevajte vašo temo in barvno shemo. Lahko tudi preverite mnenje izkušenih načrtovalcev dogodkov ali poiščete navdih na spletnih straneh.

Ali lahko storim nekaj posebnega za svoje goste?

Da, sprejeti posebne zahteve in želje gostov lahko naredi vaš dogodek še bolj poseben. Na primer, lahko pripravite darila za goste ali organizirate posebno glasbo.

Ali lahko prinesem svoj torto?

Večina lokacij omogoča prinašanje lastne torte. Vendar pa se lahko zaračuna "rezanje in serviranje" pristojbino.

Kako naj si zagotovim, da bo hrana dobra?

Preden se odločite za določeno lokacijo, preverite ocene hrane in storitev na spletu. Prav tako lahko preizkusite njihovo hrano na degustaciji pred dogodkom.

Ali moram plačati dodatno za dekoracijo?

Da, dekoracija je običajno dodaten strošek, ki ga morate plačati. Cena se lahko razlikuje glede na vrsto dekoracije, število gostov in zahtevnost postavitve.

Kako naj izberem pravo hrano za svoj dogodek?

Pri izbiri hrane upoštevajte vrsto dogodka in vaše osebne preference. Pomembno je tudi, da ponudite raznoliko hrano, ki bo zadovoljila vse okuse in prehranske potrebe vaših gostov.

Kako naj se odločim za temo svojega dogodka?

Pri izbiri teme se odločite za nekaj, kar ustreza vašemu dogodku in gostom. Lahko se odločite za nekaj elegantnega in klasičnega ali pa za nekaj bolj zabavnega in igrivega.

Ali naj najamem načrtovalca dogodkov?

Če se počutite preobremenjeni z organizacijo dogodka, je najem načrtovalca dogodkov lahko dobra izbira. Načrtovalci dogodkov imajo izkušnje in znanje, ki vam lahko pomagajo pri načrtovanju odličnega dogodka.

Ali naj najamem catering storitve?

Najem catering storitev je lahko dobra izbira, če želite svojim gostom ponuditi vrhunsko hrano in storitve. Catering lahko zagotovi vse, kar potrebujete za vaš dogodek, od hrane do strežbe.

Kako dolgo pred dogodkom naj rezerviram lokacijo?

Priporočamo, da rezervirate lokacijo vsaj tri mesece pred datumom dogodka. Na ta način boste imeli dovolj časa za načrtovanje vseh podrobnosti.

Ali naj najamem DJ-a ali živo glasbo?

Odločitev je odvisna od vrste dogodka in vaših osebnih preferenc. DJ lahko zagotovi zabavno vzdušje in glasbo, ki ustreza vašim željam, medtem ko živa glasba lahko dodaja poseben pridih vašemu dogodku.

Kako naj izberem pravega fotografa?

Pri izbiri fotografa se pozanimajte o njihovi preteklih izkušnjah in preverite njihove portfolije. Pomembno je tudi, da se ujemate z njihovim slogom in osebnostjo.

Ali lahko organiziram igre ali aktivnosti za svoje goste?

Da, organizacija iger in aktivnosti je lahko zabaven način za popestritev vašega dogodka. Lahko organizirate nagradne igre, kvize ali družabne igre.

Ali lahko ponudim alkohol na svojem dogodku?

Da, vendar morate upoštevati zakone o alkoholu in zagotoviti, da imajo vaši gostje vedno na voljo tudi brezalkoholne pijače. Prav tako lahko omejite količino alkohola, ki je na voljo za vaše goste.

Kako lahko poskrbim za varnost na mojem dogodku?

Poskrbite, da imate dovolj zaposlenih, ki bodo nadzorovali dogodek in zagotovili varnost vaših gostov. Lahko tudi najamete varnostno službo, če menite, da je to potrebno.

Ali naj najamem profesionalnega govornika za svoj poslovni dogodek?

Če želite zagotoviti uspešen poslovni dogodek, lahko najem profesionalnega govornika pomaga pri navduševanju občinstva in predstavitvi vašega podjetja na najboljši možni način.

Kaj je pogostitev oz. catering in katere storitve zajema?

Pogostitev oz. angleško »catering« je oskrba dogodka s hrano in pijačo na določeni lokaciji izven restavracije ali gostilne. Profesionalna ekipa poskrbi, da je hrana primerno pripravljena, dostavljena in postrežena, medtem ko se vi in vaši gostje lahko nemoteno zabavate.

Osnovni catering zajema le pripravo hrane in dostavo le-te na določeno lokacijo. Celostna catering ponudba zajema pripravo prostora, krožnikov, pribora, kozarcev, vse potrebne dekoracije, itd. V tem primeru prostor po končanem dogodku tudi pospravijo. Nekateri ponudniki nimajo vseh teh možnosti, zato je najbolje, da posamezniku pošljete povpraševanje in se prepričate, da njihova ponudba zajema vse, kar potrebujete oz. želite.

Koliko vnaprej moram načrtovati pogostitev?

Tako kot za vse dogodke, je priporočljivo, da se za storitev dogovorite čim prej. Običajno za manjše pogostitve zadostuje kakšen dan prej, za nekoliko večje pa kakšen teden. V primeru, da načrtujete nekoliko bolj razkošno pogostitev (npr. na poroki, ipd.), potem tudi mesec prej ni prehitro.

V zakup je potrebno vzeti tudi, da morajo ponudniki sestaviti meni in pridobiti ves potreben inventar – z drugimi besedami, tudi oni potrebujejo nekaj časa, da bo vse ustrezalo najvišjim standardom. V primeru, da imate posebne želje, kar se tiče hrane in pijače, bodo za to potrebovali še več časa.

Kaj narediti, če potrebujem pomoč pri pripravi in postrežbi pogostitve?

Večina ponudnikov vam bo celo svetovala, da se odločite za njihovo ekipo, ki jo sestavljajo primerno usposobljeni profesionalci. Le tako vam lahko zagotovijo, da bo tudi postrežba na pričakovanem nivoju.

V primeru, da potrebujete inventar (npr. steklene kozarce, servirni pribor, ipd.), vam bo večina ponudnikov z veseljem priskočila na pomoč.

Katere so prednosti pogostitve?

Največja prednost sta zagotovo prihranek energije in mirno praznovanje. Medtem ko profesionalna ekipa skrbi za pogostitev vas in vaših gostov, se vi lahko brezskrbno zabavate in družite. Prav tako vam ne bo potrebno skrbeti za pospravljanje, pomivanje, pranje, ipd.

Kljub temu, da je pogostitev naložba, v veliko primerih s tem pravzaprav prihranite denar – ali bi za enako ceno lahko sami poskrbeli za tri-hodni meni, inventar, transport in ostale stroške?

Zakaj je priporočljivo najeti profesionalno ekipo za pogostitev?

Profesionalna ekipa bo tam samo zato, da vam olajša delo in postreže tako, kot se spodobi. Medtem ko bodo oni poskrbeli za vse, ste vi in vaši gostje lahko popolnoma brez skrbi in uživate.

Na kaj moram biti pozoren pri naročilu pogostitve?

Priporočljivo je, da izberete preverjenega ponudnika, ki v ospredje postavlja zadovoljstvo stranke. V tem primeru je najbolje, da morda plačate nekoliko več in ste lahko prepričani, da bo vse po vaših standardih.

Pomembno je tudi, da ste pri naročilu čim bolj specifični in ponudniku podate čim bolj točne informacije kar se tiče vaših želja, saj se boste s tem izognili morebitnim nevšečnostim in nesporazumom. Inventar, dekoracija, meniji in vse ostalo bodo pripravljeni glede na informacije, ki jih boste posredovali.

V primeru, da vam ponudnik morebiti odsvetuje določene zadeve, mu velja prisluhniti – le tako boste zagotovili najboljšo kvaliteto in boste lahko na vaš dan sproščeni in zadovoljni.

Kaj je catering na ključ?

Catering na ključ zajema pripravo pogostitve skupaj s krožniki, priborom, kozarci in profesionalno ekipo.

Ali bo ponudnik pogostitve po dogodku tudi očistil prostor?

Odvisno od posameznega ponudnika in dogovora. Običajno je to odvisno od tega, ali je ponudnik poskrbel tudi za prostor, ali se hrana pripravlja na licu mesta, ipd. Večina ponudnikov bo pospravila ostanke hrane in ves inventar, a ne bo očistila prostora (torej miz, tal, ipd.). O vseh podrobnostih se torej dogovorite s posameznikom, ki ga nameravate najeti.

Imate posebne želje glede hrane – diete, alergije, specifični meni?

V primeru diet in alergij, se vam bo večina ponudnikov prilagodila s posebnimi meniji za posameznike, ki določene hrane ne smejo uživati (npr. brezglutenski meni, ipd.).

Če želite specifično pogostitev (npr. veganska/vegetarijanska hrana, tajska/indijska/japonska hrana, morska hrana, ipd.), boste morali najti ponudnika, ki vam lahko primerno ugodi. Večina podjetij se specializira na določenih področjih, tako da je najbolje, da jim pošljete povpraševanje ali preverite njihove spletne strani in se na podlagi le-teh odločite, kdo vam najbolj ustreza.

Na koga naj se obrnem?

Na naši spletni strani smo vam pripravili seznam preverjenih ponudnikov storitve. V njihovih opisih boste našli vse potrebne informacije, na podlagi katerih se boste lažje odločili, kdo je pravi naslov za vas. Pošljite jim povpraševanje in bodo z veseljem odgovorili na vaša vprašanja ter vam primerno svetovali.

Nasveti za pogostitev za dogodke ali zabave

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika za vaš dogodek

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / gostilne, restavracije, bari ali gostišča

Hitro, enostavno in zelo prilagodljivo našim potrebam! Priporočam

hrana super, prostor super, osebje prijazno, ustrezljivo

Zelo prijazna lastnica in zelooo okusna hrana vse top

 • Marusa V. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Catering origano 10. Dec. 2023
 • Preverjena ocena

:)😀😀😀😀👌👌🥳🥳🥳😀👌😀🥳🥂

 • Nedžad Š. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Catering origano 05. Dec. 2023
 • Preverjena ocena

Pozdravljeni,

s pogostitvijo smo bili zelo zadovoljni. Odlicna izvedba.

Lp, Nedzad

 • Tadej H. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Hiša Fink d.o.o. 04. Nov. 2023
 • Preverjena ocena

Odlično, priporočam!

 • Danaja S. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Hiša Fink d.o.o. 12. Okt. 2023
 • Preverjena ocena

Hrana je bila odlična, točno to, kar smo si želeli. Gostje so bili navdušeni. Všeč nam je bila tudi odzivnost in prilagodljivost.

 • Eva R. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Picainburgernadomu 08. Okt. 2023

Vrhunske pice - od margarite do navadne. Pa zelo prijazni ponudnik. Cela storitev zelo popestri praznovanje! Še bomo naročili. 😊

 • Martin K. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Picainburgernadomu 28. Avg. 2023

Odlične pice in ideja za pogostitev na domačem vrtu. Vsi smo bili navdušeni, Andraž je storitev opravil strokovno in v skladu z dogovorom. Priporočam kot ustanovitelj Omisli.si.

 • Petra G. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Catering origano 21. Jun. 2023
 • Preverjena ocena

Bili smo zelo zadovoljni. Vse se je dalo dogovoriti, so zelo odzivni in drzijo se dogovora. Priporocam

 • Štaleker N. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Plesna šola Pingi 02. Maj. 2023
 • Preverjena ocena

Učiteljica je bila super! Žal je finančno obremenjujoče za upokojence!

Vse je bilo odlično izvedeno od upoštevanja želja do končne izvedbe.

Super izkušnja

 • Mateja K. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Catering origano 30. Maj. 2022
 • Preverjena ocena

Svet okusov je profesionalen team, ki mi je pripravil odlično pogostitev v naravi za RD. Gostje so hrano zelo pohvalili. G. Tilen je odziven, vse je bilo pripravljeno tako kot smo se dogovorili.
Toplo priporočam.

 • Maja Ž. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Catering origano 18. Maj. 2022
 • Preverjena ocena

S ponudnikom smo bili zelo zadovoljni, držali so se vseh dogovorov in rokov in upoštevali tudi naše naknadne želje. Kvaliteta pripravljenih jedi je bila odlična. Hvala in še kdaj!

Dogodek: poroka. Ustrežljivi, prilagodljivi, super izpeljano, strokovno, poskrbijo za vse detajle, podajo roko tudi pri stvareh, ki niso v njihovem okviru, cenovno ugodni,... Skratka super organizacija, postrežba, pokušina na vašem domu,... 5+ zelo priporočava :)

Dekoracija, odnos, dobra hrana, pripravleno izvrstno, skratka brez pripomb.

Prilagodljivi, okusni, ugodni!;)

Prijazni,dobra ponudba in lokacija

Tudi v zimski idili je obist kmetije in mlina prijetno dozivetje! Dobra ponudba, še boljša hrana in najboljša pogača. Ob naslednji priložnosti se ponovno vidimo!!

Dobra hrana, super osebje, odlicna postrezba, top lokacija, prijetno urejene in ciste sobe. Toplo priporocam.

Drugačna in okusna hrana, veliko aktivnosti za otroke, zunaj mesta, tudi prespali smo lahko po naporni žurki =)

Vse storitve ponudnika so super, lokacija in osebje tudi izvrstno.

Super okolje, ponudba, peijaznost, odzivnost

S Simonom oz. Arvvenom sodelujemo ze vrsto let in smo nad kakovostjo storitve vsakic izjemno zadovoljni

Odlicna izkusnja, catering pogostitev je bila izpeljana zelo profesionalno! Odlicna hrana, prijazno osebje.

Vse odlicno in kot dogovorjeno! :)

Nad vsem smo bili navdušeni, sploh ne vem kaj bi lahko bilo še bolje, še celo prte za naše mize so prinesli - mogoče edino, če bi se še bolj natančno dogovorili glede priprave pečene zelenjave - zelenjava pečena posamezno in brez šampinjonov za naš okus. V preteklosti smo preizkusili že nekaj ponudnikov kuhe na domu in Gostilnico Levček toplo priporočamo tudi drugim.

Fantje so poskrbeli za vsaj detajl, vse vzeli v svoje roke ter nam priskrbeli brezskrbno zabavo.

Super izvedba, vse kot dogovorjeno. Zelo okusno....priporočam 😊

Zelo Dobra hrana in postrežba.

Vse je bilo enkratno !

Odlicna hrana in osebje!

Bilo je super, vse zrihtano, nad pricakovanji.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.