fb

Organizirate zabavo / dogodek in potrebujete pogostitev?

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za pogostitev za dogodke ali zabave ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
180.858
povpraševanj strank
7.986
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za pogostitev za dogodke ali zabave

Preverjeni gostilne, restavracije, bari ali gostišča
Brincelj Gin Van - Logotip
Brincelj Gin Van
Najem prostora za dogodke · Potujoči bar · Pogostitev za dogodke ali zabave
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Brincelj je potujoči Gin Van, ki ga potrebuješ na svojem naslednjem dogodku!
Preverjeni ponudnik

Opis

Brincelj je svojo pot začel leta 1973 kot slovenski gasilski avto, danes pa je potujoči bar, ki razveseljuje s svojo ponudbo ginov slovenskih destilarjev. Po dogovoru nudimo tudi širši nabor koktejlov!

Uradni naziv podjetja
Goer d.o.o. - Goer, Uvoz In Prodaja, d.o.o.
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Najem prostora za dogodke, Potujoči bar (Mobilni bar (pijača)), Pogostitev za dogodke ali zabave (Poroka)
Velikost ekipe
1 zaposlen
Leta izkušenj
5+ let (Datum ustanovitve: 2015)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: A TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
I56.300 - Strežba pijač
Vsi podatki preverjeni
16. Jan. 2022
Lokacija
Selska cesta 2, 8257 Dobova

Storitve opravljamo v
Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za pogostitev za dogodke ali zabave je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za pogostitev za dogodke ali zabave in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika za vaš dogodek

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / gostilne, restavracije, bari ali gostišča

 • Marija Š. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Hotel Astoria Bled 26. Jul. 2021

V Hotelu Astoria sva praznovala najino poročno večerjo, in sicer v času pandemije - junij 2021. Čeprav so bili hoteli in restavracije zaprti, je bila ga. Mateja zelo odzivna in je k pripravi dogodka pristopila zelo strokovno in profesionalno.
Poročno praznovanje je z njihovo pomočjo potekalo zelo sproščeno in brez zapletov. Natakarji v strežbi so bili zelo vljudni in so tudi najine goste, saj je šlo za mednarodno poroko, nagovarjali v njihovem maternem jeziku.
Zelo ceniva, da so bili v obdobju pandemije tako prilagodljivi in nama omogočili tako lepo praznovanje.
Vsem, ki se odločajo za praznovanje poročnega slavja (ali drugega dogodka) na Bledu ali okolici, priporočava Hotel Astoria.

 • Neza K. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Hotel Astoria Bled 12. Jul. 2021

V hotelu Astoria smo imeli porocno zabavo. Z vsem - namestitvijo gostov, sprejemom na terasi hotela ter porocnim slavjem smo bili vec kot zadovoljni.
Hrana je odlicna, sobe so prostorne, ciste in udobne, osebje hotela pa prijazno in zelo ustrezljivo.
Z mozem se vedno rada vracava v Astorio in lahko ta hotel res priporocava dalje!

 • Nataša Š. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Hotel Astoria Bled 10. Jul. 2021

Odlično kulinarično razvajanje s posebej za to priložnost pripravljenim veganskim menijem. Izvrstna hrana in zelo prijazno osebje. Hvala Hotel Astoria Bled, kot vedno okusno in dovršeno! 🙂

 • Tina O. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Hotel Astoria Bled 10. Mar. 2021

We had wonderful wedding breakfast including 5 courses. The food was not only amazingly presented but tasted 5*. We were looked after by hotel team and had the best wedding reception.
Our room for lunch was beautify decorated and every little detail was taken care of.

 • Danijela R. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Hotel Astoria Bled 09. Mar. 2021

Težko bi bilo še kaj boljše, najboljši so, ustrežljivi, posluh za želje.... Top

 • Primož V. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Hotel Astoria Bled 08. Mar. 2021

Pohvale študentski ekipi za izvrstno opravljeno delo v strežbi in odličnemu kuharskemu kolektivu.

 • S & J R. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Hotel Astoria Bled 04. Mar. 2021

S partnerjem sva julija 2019 izbrala Hotel Astoria za najino poročno slavje. Že med samim dogovarjanjem in organiziranjem smo se super ujeli z gospo Matejo Seničak, ki nama je pomagala tudi s svojimi nasveti in bogatimi izkušnjami. Prisluhnila je vsaki najini želji in nama jo pomagala uresničiti. Odlična je bila tudi hrana, saj je poročni meni dodal le še piko na i že tako popolnemu večeru. Srčna hvala pa gre tudi osebju, ki je bilo prijazno, nasmejano in ustrežljivo še dolgo v noč.

 • Dejan B. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Hotel Astoria Bled 04. Mar. 2021

Vse je bilo super!!

 • Miha K. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Hotel Astoria Bled 03. Mar. 2021

Hotel Astoria Bled sva s partnerko izbrala za organizacijo večerje z zabavo na poročni dan, ker ima zelo velik družabni prostor, kjer ni bilo problema gostiti pribl. 120 ljudi z ansamblom.
Vsi, s katerimi sva imela kontakt, od samega začetka pri organizaciji do končne izvedbe, so bili zelo prijazni, ustrežljivi, vedno dosegljivi in pripravljeni ustreči našim željam.
Priporočam.

 • Nataša Š. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Hotel Astoria Bled 03. Mar. 2021

V Hotelu Astoria smo imeli poročno slavje, ki je bilo odlično.
Super prostor, hrana in osebje, ki nama je bilo v pomoč pri organizaciji in na dan izvedbe dogodka. Zelo zadovoljna in z veseljem priporočava dalje!

 • Klemenbrovc3 je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Hotel Astoria Bled 03. Mar. 2021

V hotelu astoria sva z ženo imela poročno slavje. Vse organizirano iz strani astorie je bilo izvedeno profesionalno in tako kot je bilo dogovorjeno. Osebje je bilo uglajeno prijazno in ustrežljivo. Hrana je bila odlična in na nivoju priznanih Slovenskih gostilničarjev. Brez dvoma bi se ponovno odločil in izbral Astorio.

 • Mojca K. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Hotel Astoria Bled 03. Mar. 2021

Zelo zadovoljna z vsem, z ga. Matejo smo se lahko vse domenili, ker je zelo fleksibilna in prijazna. Hrana izvrstna. Vsa pohvala!

 • Andrej N. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Hotel Astoria Bled 03. Mar. 2021

Vse je bilo odlično, prijazni, odprti za vse želje skratka odličen kraj za poročno slavje.

 • Alenka B. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Hotel Astoria Bled 03. Mar. 2021

Zelo zanesljivi, prijazni in prilagodljivi

 • Tjaša V. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Hotel Astoria Bled 03. Mar. 2021

Zelo všeč nama je bilo, ker je osebje prijazno, hitro, zelo pozitivno naravnano. Zelo ceniva, da si je gospa Mateja vzela svoj dragoceni čas, in z glavnim kuharjem sestavila jedilnik, kateri je odgovarjal meni in partnerju. Pohvalila bi tudi kvaliteto same hrane in pijače. Vse pohvale celotnem osebju Hotelu Astorie Bled 😉 zagotavljam da se zopet kmalu vidimo

Lp Tjaša

 • Mirela Ž. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Hotel Astoria Bled 03. Mar. 2021

Izjemo prijazno in strokovno osebje, pestra in zanimiva ponudba po ustrezni ceni! Čudovita lokacija!

 • Caparol D.O.O. Ž. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Hotel Astoria Bled 03. Mar. 2021

Storitev je bila na visokem nivoju

 • Franci K. je ocenil/a gostilno, restavracijo, bar ali gostišče Hotel Astoria Bled 03. Mar. 2021

Ponudba in postrežba vrhunska, še se bomo vrnili.

Zares odlična hrana! Zelo ažurni, profesionalni, skratka vse odlično in jih bomo še izbrali.

Dogodek: poroka. Ustrežljivi, prilagodljivi, super izpeljano, strokovno, poskrbijo za vse detajle, podajo roko tudi pri stvareh, ki niso v njihovem okviru, cenovno ugodni,... Skratka super organizacija, postrežba, pokušina na vašem domu,... 5+ zelo priporočava :)

Dekoracija, odnos, dobra hrana, pripravleno izvrstno, skratka brez pripomb.

Prilagodljivi, okusni, ugodni!;)

Prijazni,dobra ponudba in lokacija

Tudi v zimski idili je obist kmetije in mlina prijetno dozivetje! Dobra ponudba, še boljša hrana in najboljša pogača. Ob naslednji priložnosti se ponovno vidimo!!

Dobra hrana, super osebje, odlicna postrezba, top lokacija, prijetno urejene in ciste sobe. Toplo priporocam.

Drugačna in okusna hrana, veliko aktivnosti za otroke, zunaj mesta, tudi prespali smo lahko po naporni žurki =)

Vse storitve ponudnika so super, lokacija in osebje tudi izvrstno.

Super okolje, ponudba, peijaznost, odzivnost

S Simonom oz. Arvvenom sodelujemo ze vrsto let in smo nad kakovostjo storitve vsakic izjemno zadovoljni

Odlicna izkusnja, catering pogostitev je bila izpeljana zelo profesionalno! Odlicna hrana, prijazno osebje.

Vse odlicno in kot dogovorjeno! :)

Kot organizatorka dogodkov vedno iščem le tisto najboljše. Zato sta Mojca in Milan oz Kmetija Ježek najboljša izbira za organizatorja dogodkov in udeležencev. Imata najbolj izvirno, domačo ponudbo, ambient, ki te začara in navduši z vsakim detajlom. Čestitke obema za tako izvrstno delo, hvala Mojca in Milan.

S Kmetijo Ježek sodelujem že nekaj let. Odlična lokacija, v Ljubljani, a hkrati odmaknjena, da si lahko čisto v miru. Pred kmetijo je parkirišče, tako da je tudi to rešeno. Mojca in Miran sta najprisrčnejši par, ki vedno poskrbita, da se pri njiju počutimo sprejeti, ki prostor in vse ostalo uredita z ljubeznijo in smislom za lepoto in podrobnosti. Ko se z njima dogovorim podrobnosti o dogodku, sem mirna, saj vem, da bo vse teklo kot mora in da bodo dogovori izpolnjeni.
Vsekakor priporočam in stojim za svojo oceno 5*. S Kmetijo Ježek bom še naprej z veseljem sodelovala.

Nad vsem smo bili navdušeni, sploh ne vem kaj bi lahko bilo še bolje, še celo prte za naše mize so prinesli - mogoče edino, če bi se še bolj natančno dogovorili glede priprave pečene zelenjave - zelenjava pečena posamezno in brez šampinjonov za naš okus. V preteklosti smo preizkusili že nekaj ponudnikov kuhe na domu in Gostilnico Levček toplo priporočamo tudi drugim.

Fantje so poskrbeli za vsaj detajl, vse vzeli v svoje roke ter nam priskrbeli brezskrbno zabavo.

Super izvedba, vse kot dogovorjeno. Zelo okusno....priporočam 😊

Zelo Dobra hrana in postrežba.

Vse je bilo enkratno !

Odlicna hrana in osebje!

Bilo je super, vse zrihtano, nad pricakovanji.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.