fb

Povprečne cene: čarodej

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za animacijo na dogodkih - čarodej ter pridobite cene in ponudbe.

Cene za kategorijo „čarodej“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji čarodej, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Čarodej: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za čarodej in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

260.041
povpraševanj strank
9.230
ponudnikov storitev

Pomagali vam bomo najti pravo animacijo za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — čarodej — cene in ceniki

D.K. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Otvoritev igral v vasi Lutverci in iščemo klovna za kratko zabavo otrok

D.H. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Pozdravljeni, 10.6.2023 bi v Lendavi za približno 3-4h potrebovali čarodeja. Hvala in lep pozdrav!

D.H. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Zdravo, Zanika me animacja in Čarodej

S.K. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Čarodej za cca 1 do 2 h .

T.K. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov / Prijorska)

Da želim da poskrbijo za vse potrebno.. od make upa pikaca in hrana itd

M.L. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Kratka animacija otrok - v domaci garazi, najboljse kaksne carovnije, brez plesa, otrci so razlicno stari, slavljenec bo star 8 let, povabljeni od 4 let do 12 let.

A.K. išče animacijo za dogodek (Čarodej / Ptuj)

Praznujemo otroski rojstni dan - 4 leta. Gre za praznovanje na Ptuju, v gostilni, prisotnih bo 5 punc starih 4 leta. Zanima nas animacija z baloni in enostavnimi trki, primerna starosti otrok. Okoli 45 minut se nam zdi sprejemljivo dolg cas za predstavo. Praznovanje je 23.1.2023 ob 16 h. Hvala

A.K. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Na Ptuju, v restavraciji, praznujemo 4 rojstni dan. Prisotnih bo 6 otrok - od tega 5 punck starih 4 leta. Zanima nas kratki program, klovna ali carovnika, z baloni, zongliranje, kaksen trik...primeren starosti otrok - do max 45 min. Dogodek je v ponedeljek 23.1.2023 ob 16h

M.P. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Rojstni dan otroka, maske in relvizite

M. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza / Miklavz Na Dravskem Polju)

Potreboval bi animacijo za hčerkin rojstni dan dne 12.9.2021 med 16 in 18h dopolnila bo 5 let na rojstnem dnevu bi potreboval cca 1h animacije za otroke ( bo jih okvirno 10starost od 3 do 5 let)

T.M. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Iščem last minute animacijo za otroski rojstni dan cca 10 otrok od 4 let dalje za max 1 uro. Carodej ali klovn.

A.N. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Lepo pozdravljeni. Zanimam se za vaso storitev na otroskem rojstnem dnevu 25.6. v okolici Velenja, ob 16 ali 17:00. Otrok bo praznoval 4. rojstni dan, ostali otroci so razlicnih starostnih skupin od 4. leta do 12. Bi mi napisali prosim vaso ponudbo in cenik? Hvala za odgovor Lp Andreja

L.M. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Carovniska animacija za 1 uro

T.M. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Zanima me čarovnika popestritev otroške zabave za rojstni dan. Prosim za ceno in program.

M.P. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Javna zabava za otroke

B.K. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Pozdravljeni. Hčerka bo 10.junija v Mariboru praznovala svoj 5. rojstni dan, na katerem bo max 10 oseb. Zanimam se za kratko predstavo - obisk čarodeja, mroda kakšnih 30-40 min, kjer bi jih pokazal kakšen trik ali napihnil kakšen balon in podobno. prosim za ponudbe. Hvala.

S.S. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Praznovanje rojstnega dne doma, animacija kot presenecenje.

V.M. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

1 rojstni dan vnuka.Nastop bo darilo dedka in babice

A.V. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Iščemo čarodeja, klovna,... za otroški rojstnodnevni dogodek za cca 1-2h, 27.5.2023. Lokacija: Litija Hvala za ponudbe

A.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Spoštovani Pišem v imenu PGD Bizeljsko ki letos praznuje veliko obletnico 130let gasilstva na Bizeljskem. V ta namen prirejamo veliko vrtno veselico v soboto 10.6. Z mambokingsi. Zanima nas sodelovanje z vami In sicer v petek 9.6 načrtujemo svečani uradni del ob 130letnici društva, predvidoma ob 17uri. Od 18 ure naprej pa bi želeli poskrbeti za naše najmlajše z napihljivimi igrali ki smo jih že rezervirali, zraven pa bi želeli dodatno animacijo za otroke. Nam lahko ponudite pri vas kaj ugodnega in zanimivega za celotni večer. Lani je na naši veselici bilo okoli 200otrok tako nekje jih pričakujemo letos, mogoče še kakšni već. Hvala za vas odgovor Lp Andreja

A.S. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Pozdravljeni, iscemo carodeja za 7. rojstni dan

D.C. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Potrebujem animacijo za dne 2.9.2023, športni park Hajdoše pri Ptuju. - čas dogodka od 12.00 - 19.00 Cca. 60 otrok ter 100 odraslih oseb - možnost ločenih animacij na velikem travnatem igrišču - igre, poslikave, delavnice, napihljiva igrala...

N.K. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Praznovanje mojega rojstnega dne-40 let.Zelela bi malo zabavnega vložka za odrasle, enkrat med 17 in 19 uro. Lahko je komedijant ali čarovnik. Obenem iščem animacijo tudi za otroke,stari od 4-11 let (poslikava obraza, čarovnik)

M.L. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Kratka animacija otrok - v domaci garazi, ker je napivedano slabo vreme, najboljse kaksne carovnije, brez plesa, otroci so razlicno stari, slavljenec bo star 8 let, povabljeni od 4 let do 12 let.

M.L. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Kratka animacija otrok - v domaci garazi, ker je napivedano slabo vreme, najboljse kaksne carovnije, brez plesa, otroci so razlicno stari, slavljenec bo star 8 let, povabljeni od 4 let do 12 let.

D.R. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Rojstni dan dvojckov

V.V. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Iščem čarovnika za kratko predstavo manjsi skupini, odraslim in otrokom na dogodku babyshower.

T.K. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Na našem domu. Za cca 10 otrok. Starost otrok od 4 do 8 let... Kakšnega carodeja... Z baloni, zongler... Hecen... Prosim za ponudbe s ceno na email. Hvala. Lp, Tjaša

N.K. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Praznovanje sina, ki je star 3 leta. Na praznovanju bo 11 otrok različnih starosti. Rekvizite za igre bi priskrbeli vi, hrana in pijača ni vaša skrb.

K.K. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Za družinski dan na Soriški planini potrebujemo animatorja, ki bi na Gregorjevo imel ustvarjalne delavnice z otroki (napihovanje balonov,..) - predlogi dobrodošli.

D.K. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Gre za rojstnodnevno presenečenje otroku, staremu 6 let

P.H. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Potrebujemo animacijo za otroke stare 6-7 let za rojstni dan punčke

S.M. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Potrebujemo samo animacijo otrok.

I.B. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Pozdravljeni. Potrebujemo animatorje za vecje stevilo otrok, ki nudijo poslikavo obraza. Prav tako iscemo animatorje, ki znajo narefit iz balonov zivali in ostale otrokom zanimive stvari.

K.V. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Pozdravljeni. Iščem čarodeja za animacijo (cca 30-45min) na otroškem rojstnem dnevu. Starost otrok 4-6let. Datum je prilagodljiv 23.2.2023-25.2.2023 ura prilagodljiva, med 16.00 in 18.00. Lep pozdrav, Katja.

Z.M. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Spoštovani, v okviru občinskega praznika Občine Miklavž na Dravskem polju, ki je v mesecu aprilu, bi želeli občanom dati možnost ogleda komedije v našem kraju. Zanimamo se tudi za predstave, ki so namenjene otrokom. Vljudno prosim za vaše predloge oz. ponudbe. Lep pozdrav.

M.D. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Pozdravljeni. Smo Društvo Sveta Neža iz Brezij pri Tržiču. Vsako leto za otroke na pustni torek organiziramo otroško pustno rajanje. Imamo dvorano in v njej za otroke pripravimo eno urno dogajanje. Letos bi potrebovali animatorja (lahko z njimi pleše, jim kaj pokaže, kar koli bo okej). Dogodek se prične ob 17h. Zanima me ali nam lahko kako pomagate. Hvala in lep pozdrav.

M.C. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni, pišem iz kulturnega društva Svoboda Zidani Most, kjer vsako leto pripravimo otroško rajanje za naše otroke (ponavadi je okoli 50 otrok). Letos bi jim radi pripravili nekaj novega zato me zanima če imate na voljo še kakšne animatorje za naše pustovanje, ki bo 18.2. popoldne, ne vem še čisto točne ure, vrjetno okoli 16. ure v naši veliki dvorani Doma Svobode v Zidanem Mostu. Hkrati me zanima tudi kaj imate na voljo in kakšna je cena. Hvala že v naprej in lep pozdrav.

R.Z. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Pozdravljeni, prosim za ponudbo za interaktivno animacijo na dogodku na prostem, na lokaciji Pohorska tržnica (Pivola 90a, 2311 Hoče), dne 18.2.2023. Dogodek poteka v časovnem okvirju med 9-12h, animacijo pa bi imeli približno v času med 10.00-11.00 uro. Gre za tradicionalni dogodek na Pohorski tržnici za otroke in obiskovalce. V kolikor vas zanima sodelovanje vas prosim za čimprejšnjo ponudbo vašega programa/predloga. Lep pozdrav, Romana Zatler

A.K. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Pozdravljeni. Smo Zdrženje staršev iz Križa pri Trstu. Radi bi organizirali pustno rajanje za otroke iz vrteca in osnovne šole na torek 21. 02. 2023 v Križu (pri Trstu) v Slomškovem domu (dvorana). V mislih smo imeli, da bi povabili enega čarodeja, kot druga opcija pa enega klovna ali žonglerja.

P.O. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Iščemo animatorja za sinov 9.rd. Povabljeni bodo njegovi sošolci. Prostor imamo, tudi za hrano in pijačo je poskrbljeno.

T.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Cca.20 otrok od 2.let-12 let zelim animacijo za otroke

A.K. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Na Ptuju, v restavraciji, praznujemo 4 rojstni dan. Prisotnih bo 6 otrok - od tega 5 punck starih 4 leta. Zanima nas kratki program, klovna ali carovnika, z baloni, zongliranje, kaksen trik...primeren starosti otrok - do max 45 min. Dogodek je v ponedeljek 23.1.2023 ob 16h

T.S. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Išče animacijo za dogodek (Čarodej) Eno urna animacija za otroke z baloni... potrebovali bi eno uro animacije, čarodeja plus balone za sinov 7 rojstni da. zanima me za 19.02.2023 ravno na pustni vikend v Ajdovščini. Hrana in pijača je organizirana tako da potrebujem samo animacijo. hvala in lp Tjaša

T.S. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

6. rojstni dan, dvojčka, fant in punca

K.J. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Eno urna animacija za otroke z baloni...

J.V. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Pokličite me

S.L. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Vse se dogovorimo

V.K. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Animacija na otroskem rojstnem dnevu na domu- kaj vkljucuje in cena

I.S. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Rabim za 7 rojstni dan za sina. Zanima me cena . Bilo bi okoli 15 otrok.

S.N. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Pozdravljeni, želela bi čarodeja za 30 min na zabavi, ki traja 2 uri. Hči praznuje 10 let. Čarodej bi bil presenečenje. Želim samo pol urno predstavo s čarovniškimi triki. Hvala vnaprej. Lep pozdrav

J.C. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Rojstni dan za sina, ki bo dopolnil 9.let 6.1. Želi povabiti sošolce na dom, imamo prazno stanovanje, brez pohištva v kraju Velesovo (Ceklje na Gorenjskem). Zanima me, koliko časa ponavadi traja program in ali sploh utegnete 6.1. ob 16h-18h? hvala, Janja

N.P. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Želela bi čarodeja za vnukov rojstni dan (7 let). Povabljenih do 15 otrok brez odraslih v kraju Kanal ob Soči. Svoj prostor (manjša dvorana), brez hrane.

H.H. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Na zaključku potrebujemo krajšo animacijsko točko za naše zaposlene, da bo cel dogodek bolj živahen. Hrana in pijača je že na dogodku, le animatorja še potrebujemo, ki bo odrasle zamotil in razvedril. Specifičnih omejitev glede animacije nimamo, spodaj sem obkljukal tiste najprimernejše za nas. V kolikor imate na podani datum še kaj na voljo, sem dosegljiv preko e-pošte kot tudi preko telefona V naprej se zahvaljujem za vaš odgovor in lep pozdrav

S.V. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Ičem čarodeja/klovna za rojstno dnevno zabavo (6 let) - dne 17.12.2022 ob 15:30. Prosim za ponudbo na e-mail. Najlepša hvala. Kraj Zreče

A.F. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Praznovanje 6. rojstnega dneva. do 15 otrok. od 1 leta naprej

G.K. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Za cca 20 otrok bi rabili poslikavo obraza 22.12.22

N.S. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni Otroški rojstni dan., Stari so 3do5 leta. Lp

N.S. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Nobenih značilnih zahtev

M. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

8 rojstni dan 12 otrok

A.J. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni. 19.12. popoldan bi potrebovala za pbl. 2uri komplet animacijo na otroškem rojstnem dnevu v našem prostoru v Celju. Zanima me ali nudite animacije za otroke, če ste prosti takrat ter kakšen program ponujate. Zanima me tudi cena. Hvala

A.E. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Želeli bi cca 30 min nastop za zaključek podjetja ob približno 17. uri v okolici Celja.

E.K. išče animacijo za dogodek (Plesni nastop)

Gre za popestritev programa na novoletnem druženju mladine Obalne gasilske zveze Koper, na dan 17.12.2022. Lp

T.V. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Pozdravljeni, zanimam se za najem animatorja. Pravzaprav bi želeli predstavo na domu za našo slavljenko - starost 5 let. V planu imamo mini zabavo (slavljenka + 4/5 otrok, starost 5 - 7 let). Stanovanje ni najbolj veliko, prostor imamo v dnevni sobi in tam bi želeli da se za cca 30 min do največ 1 ure pripravi zabavna predstava za hči in ostale udeležence. Zanima me cena ter način plačila in kaj nam lahko ponudite? Zabava je planirana v petek, 2.12. ob 17h. Vas bi potrebovali ob 18h.

B.K. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Pozdravljeni V imenu Mladinksega kluba Sodražica iščem zabavni program za otroke, dolžine okvirno 30 minut oz. po dogovoru. Gre za otroško silvestrovanje na prostem. Dogodek bo potekal na starega leta dan okrog poldneva. Na dogodku bo tudi živa glasba (ansambel). Lokacija Tržnica Sodražica Dosegljiv sem vsak dan po 15. uri. Lp Blaž

N.Ž. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Hči praznuje 9 RD. 3.12.2022 o popoldne bo praznovala s prijatelji in popoldne bi radi popestrili s čarodejem (kadarkoli med 15.in 19.uro).

T.S. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Rojstni dan za punčko staro 8 let.

I.G. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Otroke naših zaposlenih vsako leto obišče Dedek Mraz, zraven bi si želeli še kakšno popestritev, ko je mogoče čarodej ali pa klovn.

P.Z. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Na rojstnem dnevu bo cca. 15 otrok, vsi so starosti med 8. in do 14 let, so bratranci. Prostor imamo doma na dvorišču. Možnost je tudi opcija piknik plac. Praznujeta 2 otroka - brata. V poštev pridejo animatorji, ko pridejo na območje praznovanja, okolica Slovenj Gradec in imajo program prilagojen za naše otroke in potrebne rekvizite. Hrano in pijačo, torto organiziramo sami. Prosim za ponudbe. Bomo veseli tudi možnosti vključitve čarodeja in koliko nas to posebej stane?

E.E. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Potrebujem animatorja za rojstni dan, dne 17.12 ob 10h za 20 otrok

S.A. išče animacijo za dogodek (Plesni nastop)

Zabavno druženje za hotelske goste. Zabavna predstava.

P.G. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Zanima me ponudba cenovno koliko bi prislo za sinov rojstni dan za kaksno urico čarodej

A.Ž. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Rojstni dan bo mel otrok star 5 ler. Radi bi mu priredili čarodeja.

J.J. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Rada bi naredila presenečenje za hčerkin rd...10 let. Zabava bi naj bila za otroke kot tudi za starše. Bi pa otroci z veseljem dobili še kakšen balonček živalico 🙂

M.B. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Pozdravljeni rabila bi animacijo za rojstni dan na silvestrovo v najeti igralnici. Bi bila kakšna prosta , imeli bi praznovanje z začetkom ob 10ih ali 13.30 nismo se še odločili potrebovali bi za tri ure. Zanima me tudi cena. Lep pozdrav, Marijana

N.H. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Animator oziroma čarodej s svojimi rekviziti razveseli skupino otrok (6 otrok) , da bodo veseli, nasmejani, da sodelujejo, da jim bo nepozaben dogodek, primerno za starost otrok od 7 do 8 let.

E.K. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Rojstno dnevna zabava(6otrok). Ples, igre,poslikava obraza, risanje...

A.R. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujemo animacijo za rojstni dan za moji hčerko. Animacija bi potekala v gostilni Blatnikov hram na Dvoru pri Žužemberku

L.K. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Datuma nismo določili in smo prilagodljivi. Datum sem določila zgolj zato, da me je program spustil naprej Smo podjetje iz Škofje Loke in v decembru pripravimo druženje z otroki zaposlenih, takrat jih obišče tudi Dedek Mraz, ki pa ga že imamo. Otroci se posladkajo. Rabimo pa še animacijo zanje. Mogoče kak disko, predstavo,... smo odprti za predloge. Za hrano in pijačo poskrbimo sami.

S.P. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Starost otrok je od 1 leta dalje. Za hrano in pijaco je poskrbljeno.

K.R. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Gre za praznovanje 4 rojstnega dne fanta, ki se navdušuje nad superjunaki. V prvi vrsti me zanima krajša animacija v stilu popestritev rojstnega dne s poslikavo obraza ali pa čarodejsko predstavo, klovensko ali žongler ipd.

Anonimen išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Gre za praznovanje 4 rojstnega dne fanta, ki ga zanimajo superjunaki. Zanimajo nas

A.V. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Za 6 rojstni dan hčerke bi potrebovala kakšno animacijo, ne preveč dolgo. Za hrano in pijačo bo poskrbljeno. Praznovanje bo 15.10.2022 ob 15:30, Gradišče pri Vipavi.

T.M. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Animator za cca 25 otrok, starost od 4 mesece do 11 let. Božičkovanje. Pijača in hrana ni potrebna.

V.M. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Animacija 1h na rojstnodnevni zabavi predvsem za otroke do 10 let.Slavljenec praznuje 3 leta.

T.Š. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Praznovanje rojstnega dne dveh deklic. 8 in 11 let. Skupina otrok cca. 20. Animacijo bi potrebovali za 1,5 h. Lokacija: Radlje od Dravi.

K.L. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Rojstni dan 8 let fant

S. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Pozdravljeni , Želela bi ponudbo za praznovanje 10 letnice. Otroci stari od 4 do 12let . Kaj priporočate. Hvala in lp Simona

B. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Rojstni dan 5 letne puncke Lune

I. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Družinski piknik do 15 otrok, potrebujemo animatorja za cca 3 ure. Otroci so stari od 4-10 let. Potrebujem animatorja že to soboto 10.9.2022 Prosim tudi za ceno.

N.J. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Zanima me cena za rojstno dnevno zabavo za 7 letnega otroka in njegovo druščino. V naprej se vam zahvaljujem za odgovor. Nevenka

T.C. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Festival ulične umetnosti ,animacija, čarovniki in poslikava obraza na sami prireditvi v Taverni Koper.

A. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Zelim da carodej zabava otroke vsaj 30 min

S.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni. Za nedeljo 28.8. iščemo animatorja na otroškem rojstnem dnevu (otroci stari 7 let). Praznovanje bo predvidoma potekalo od 15-18.ure. Prosim za informativno ponudbo za animacijski program do 2uri. Števila otrok trenutno še ne vemo (okrog 15). Praznujeta dva fantka.

U.L. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Praznovanje otroškega rojstnega dne ( 6 let ) vsaj nekje 2-3 ure animacija otrok predvsem nekaj dejavnosti, da je otrokom všeč.

L.Č. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Za naslednji dogodek potrebujem enega, ki bi na dogodku na nasem promocijskem prostoru animiral s približno takim trikom (link spodaj), seveda so lahko lončki oz karkoli...Nekaj na podoben princip. (1197) The Shell Game (Magic Trick Explained) - YouTube Gre pa za spodnji dogodek: Od 7., 8., in 9.9. se v NOVI GORICI v Hotelu Perla odvija INFOSEK KONFERENCA PROGRAM (infosek.net). Ure dela: 7.9. od 12:00 do 18:00 8.9. od 7:00 do 17:00 9.9. od 7:00 do 14:00 Ne bo pa delo skozi ves čas, saj imajo vmes predavanja. Poleg carovnika bi bila prisotna še naša hostesa in dva predstavnika podjetja. Tako da s seboj nerabite nicesar drugega kot ta rekvizit.

V.P. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Rojstni dan/čarodeja/za otroke stare 11, 12 let

A.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Na manjši poroki potrebujemo animatorko, ki bo pritegnila otroke z igrami, delavnicami, plesom, zabavo. Zaželeni so tudi rekviziti.

M.Č. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Pozdravljeni, v nedeljo, 4.9.2022 Športno društvo Sp. in Zg. Gorica prireja otroški piknik "Pomahajmo poletju", ki bo na športnem igrišču v Sp. Gorici (občina Rače -Fram). Otrokom bi želeli dan popestriti z animacijami. S tem namenom se obračam na vas in sprašujem ali je z vaše strani izvedljivo (cca 2-urna animacija) v času med 14. in 18. uro? V kolikor ja, prosim za ponudbo. Lep pozdrav Marko (predsednik društva) Tel.:041784465

M.V. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni, 17.9. ob 16h bi potrebovala animacijo za približno 8 otrok na praznovanju 40letnice. Od 16h do 20h ali 21h. Mi lahko prosim zaupate ceno? Dogodek je v okolici Maribora. Hvala vam in lep pozdrav Maša

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Čarodej — po mestih