Animacija za otroke in mlade po srcu

ocena bralcev
5 od 1

Želite, da je vaša zabava zabavna in vsem ostane v spominu, kajne? Organizacija različnih dogodkov terja veliko priprav in časa, terja pa tudi kar nekaj živcev. Večji je dogodek, več energije navadno vložimo vanj. Naš trud pa ostane pri otrocih kaj kmalu neopažen, če pozabimo poskrbeti tudi zanje. Mlajši obiskovalci lahko hitro postanejo nemirni in nestrpni, s tem pa nehote pokvarijo vzdušje. Rešitev? Animacija za otroke!

Pošljite povpraševanje za animacijo otrok

Poleg animatorja programa, ki ga lahko najamemo kot moderatorja za vodenje osrednjega dogajanja, je namreč izvrstna ideja tudi animacija za otroke. Otroci uživajo v igrah, plesu in ustvarjanju, ki jih zanje pripravijo, hkrati pa se družijo z vrstniki.

ANIMACIJA NA POROKI

Poroka je za mladoporočenca pomemben, nepozaben in romantičen dogodek in eden izmed najlepših dogodkov za vse odrasle. Naj bo nepozabno doživetje tudi za najmlajše povabljene goste – otroke. Razbremenite starše, da lahko brezskrbno uživajo v slavju, medtem ko v animatorji poskrbijo za varstvo in animacijo otrok vseh starosti.

Animatorji dejavnosti prilagodijo starosti in velikosti skupine otrok, razpoložljivemu prostoru (na prostem ali v notranjih prostorih) in pa seveda vašim željam.
Na poročnem slavju je dobro, da imajo otroci ločen prostor zase, najbolje v neposredni bližini prostora za odrasle. Zabavo jim lahko pričaramo z zabavnim kotičkom, kjer za različne aktivnosti poskrbijo animatorji, ki se bodo potrudili, da jim bo v kotičku zabavno in zanimivo. Tak kotiček navadno vsebuje zabavne igre, ustvarjalne delavnice, možnost gledanja risank in seveda vsaj dva zabavna animatorja. Skupaj se bodo igrali, ustvarjali, plesali in iskali zaklad. Dogodek bodo prilagodili glede na prostor, število otrok in vaše želje.

animacija otrok na poroki

ANIMACIJA ZA ROJSTNI DAN

Načrtujete rojstno dnevno zabavo za svojega otroka, nečaka, vnuka? S kakšno rojstnodnevno zabavo ga boste presenetili? Nimate pravih idej? Morda niti nimate pravega ali dovolj velikega prostora za pogostitev? Joj… pa še vabila, darila, torta, pogostitev…

Dobra novica! Organizacijo rojstnega dne si lahko precej olajšate. Predlagamo, da za rojstni dan najamete animatorja, ki bo s pojavom čarodeja, klovna ali s kakšnim pravljičnim likom naredil praznovanje nepozabno. Praznovanje lahko poteka pri vas doma, v igralnici, zunaj, kjerkoli. Animatorji pridejo do vas, izvedejo organizacijo in zabavo za vašega slavljenca, nekateri pa omogočajo tudi najem in okrasitev igralnice.

In kaj imajo otroci zares radi? Tematska zabava je pravi odgovor! Tu je le nekaj predlogov:

  • Športni rojstni dan (otroški poligon, skupinske igre brez meja,…)
  • Ustvarjalni rojstni dan ( ustvarjalne delavnice, iskanje skritega zaklada)
  • Pravljični rojstni dan (princeskina zabava, gusarska zabava, zabava z junakom iz risanke – Elza, Pika Nogavička, Maša,…)
  • Plesni rojstni dan (učenje koreografije, otroški plesi)
  • Poslikava obraza

Poslikave obrazov so lahko samostojen dogodek ali pa so del predstave rojstnega dneva (ali na drugih dogodkih). Otroci si lahko izberejo različne motive, ki jih jim animatorji naslikajo na obraz. Tako se za kratek čas prelevijo v pravljične junake, princeske, čebelice,… Otroci so nad poslikavami navdušeni!

Rojstnih dni pa ne praznujejo le otroci. In zabavamo se radi vsi mladi po srcu! Animatorji popestrijo tudi abrahama, kot tudi ostale rojstnodnevne zabave. Smeha ni nikoli preveč in razni imitatorji in komedijanti popestrijo prav vsako zabavo.

tematska zabava

BOŽIČKOVA ANIMACIJA IN DRUGE TEMATSKE ZABAVE

Želite, da tudi vas in vaše otroke obišče Miklavž, Božiček ali dobri stari dedek Mraz? Prišel bo k vam na dom, v vaše varstvo, vrtec ali podjetje in razdelil otrokom darila, ki jih boste pripravili.

Animacija je zelo primerna tudi za podelitev daril na večjih družinskih ali manjših poslovnih srečanjih. Animatorje namreč  lahko najamemo za vse generacije – otroke, mladino in odrasle ter podjetja in druge organizacije.  Obisk dobrega moža lahko vključite v širši praznični program, ki ga popestrite z gledališko predstavo ali lutkovno predstavo. 

Vse tematske zabave so primerne za veliko število otrok na prireditvah v šolah, vrtcih, festivalih, podjetjih, trgovskih centrih… Tematske zabave otroke aktivno vključijo v progam s pomočjo glasbe, plesa, skečev, čarovnij in iger, ki so smiselno povezane. Na tematskih zabavah lahko nastopijo energije polni pravljični liki ali liki iz popularnih risank.

božiček in otroci

Tematska animacija je odlična ideja tudi takrat, ko je čas zabav za noč čarovnic, ob velikonočnih dogodkih, za pustne zabave,… kadarkoli in kjerkoli!

Pošljite povpraševanje za animacijo otrokocena bralcev
5 od 1