Rojstnodnevna zabava za otroke

Otroci komaj čakajo svoj rojstni dan in prav je, da jim priredimo zabavo, v kateri bodo uživali. Predlagamo vam nekaj idej, v katerih boste morda našli navdih za nepozabni rojstni dan. Naj se rojstnodnevna zabava prične!

Sladka in slana rojstnodnevna zabava

Sladki prigrizki
Na otroški zabavi ne sme manjkati veliko sladkega

Otroci so najbolj srečni, ko jim pustimo se pregrešiti. Poleg obvezne torte s svečkami naj bo na zabavi veliko slaščic, slanih prigrizkov in bombonov. Lahko se odločite tudi za torto po naročilu in jih presenetite z motivom najljubšega risanega junaka.

Tisoč in ena igra

Nikoli ni dolgčas, ko je več otrok v enem prostoru. Pa vendarle predlagamo, da pripravite nekaj različnih iger, saj gre za poseben dan, pa še otroci bodo popolnoma navdušeni! Če imate več dni časa, lahko doma ali na vrtu pripravite pustolovsko igro z zemljevidom, kjer morajo otroci raziskovati ter na cilju najti presenečenja (za nagrado nikoli ne boste zgrešili s sladkarijami). Lahko pripravite športno tekmovanje v poligonu, kasneje skrivalnice, na koncu pa naj se spočijejo ob popularni risanki. Če ste v stiski s časom in morate organizirati zabavo v zadnjem trenutku, lahko pošljete povpraševanje za smešnega klovna. Ta bo rojstnodnevno zabavo vašega otroka naredil nepozabno in poskrbel za veliko smeha!

Dekorativni okraski

Balonov ni nikoli preveč, saj okrasijo zabavo s pozitivnim vzdušjem. Zabavo vedno popestrijo plastični lončki in krožniki z motivi risanih junakov, obešene pisane zastavice in otroški klobuki. Če imate malenkost več časa, lahko naredite iz navadnih balonov unikatnega dinozavra. Kupite balone in plakate enake barve, nato izrežite iz plakata glavo, rep in trup dinozavra ter s selotejpom nalepite na balon. Na vsakem koncu s spenjačem naredite luknjo, skozi vstavite vrvico in obesite na strop. Nad otroci bodo tako viseli prikupni dinozavri, oni pa bodo popolnoma navdušeni.

Rojstnodnevna dekoracija za otroke
Lončki in krožniki naj bodo praktično plastični in seveda barvni!

Ideje glede na letni čas

Če ima otrok rojstni dan čez poletje, lahko priredite zabavo v kopalkah, pripravite vodne balone in vodne pištole ter jih posladkate s sladoledom. Po igri pa jih presenetite z otroškim začasnim tatujem. Če imate pozimi srečo s snegom, pa otroke peljite na najbližji hrib, naredite največjega sneženega moža, nato pa naj otroci uživajo v sankanju.

Rojstnodnevna tema

Teh je toliko, da se je včasih res težko odločiti. Osredotočite se na to, kaj je otroku trenutno najbolj všeč, v kateri lik se največkrat vživi in katero risanko ima najraje. Tako lahko za fante priredite zabavo herojskih junakov, na kateri bo pika na i poslikava obraza, za punce pa pripravite princeskino zabavo, kjer jim na ta poseben dan dovolite, da se namažejo z lakom za nohte in igrajo z ličili. Lahko pripravite delavnice, na katerih otroci ustvarjajo, rišejo in če pri tem potrebujete pomoč ali vam primanjkuje časa, lahko pregledate naše ponudbe.

Pisana rojstnodnevna zabava
Rojstnodnevna zabava naj bo pisana in polna barv

Seveda ne pozabite uživati tudi sami. Gre za veseli praznik, zato prižgite plesno glasbo, zaplešite, nasmejte in posladkajte se in praznujte s svojo družino, prijatelji in prisrčnimi prijatelji vašega otroka.

Skupna ocena bralcev
[Skupaj: 0 Povprečje: 0]


VPRAŠAJTE MOJSTRE S PODROČJA


Naša skupnost šteje skupaj s preverjenimi ponudniki storitev preko 60.000 članov >> Vprašajte nas karkoli glede brane tematike v tem članku.

vprašajte mojstra s področja