Revija Nasvet strokovnjaka

Največji poročni sejem v Ljubljani

največji-porocni-sejem

Kazalo

ocena bralcev
5 od 3

Največji poročni sejem v Ljubljani

najnovejši poročni trendi · odlični sejemski popusti · vrhunske kulinarične dobrote · največji poročni sejem

12. – 13. oktober 2019, Festivalna Dvorana, Ljubljana

največji poročni sejem
Največji poročni sejem 2019 v Ljubljani v organizaciji e-poroka.com, čigar medijski sponzor je Omisli.si/poroko.

Dragi zaljubljenci in bodoči mladoporočenci! Če se kmalu poročita, bosta vesele te novice. In četudi bosta preverjene poročne ponudnike iskala preko Omisli.si/poroko, je včasih dobro, da v živo in na enem mestu pogledata, kaj vse obstaja, saj bo odločitev tako veliko lažja.

Sponzor največjega poročnega sejma je Omisli.si (organizator E-poroka.com / E-wedding.eu)

Poročni sejem 2019 v Ljubljani, ki ga organizira izkušena ekipa poročnih organizatorjev E-poroka.com / E-wedding.eu in čigar medijski sponzor je Omisli.si, bo potekal v Festivalni dvorani Ljubljana (Pionirski dom) dne 12. in 13. oktobra 2019 od 10-18.00 ure. Preko 60 ponudnikov bo za vaju pripravilo prečudovite in mamljive ponudbe izdelkov in storitev najboljših kakovosti. Če vaju zanimajo najnovejši poročni trendi, odlični sejemski popusti in vrhunske kulinarične dobrote, potem zagotovo ne smeta manjkati. V soboto pa ne spreglejta niti modne revije pod taktirko Maje Ferme!

Omisli.si/poroko je medijski sponzor največjega poročnega sejma v Ljubljani v organizaciji E-poroka.com

Poročni sejem bo vajine ideje ponesel korak bližje uresničitve vajinega najlepšega dne.

Zakaj na največji poročni sejem?

Na največjem poročnem sejmu se bodo predstavili tako poročni fotografi, poročni glasbeniki, bandi in poročni DJji, poročni snemalci, zlatarji in ponudniki poročnih prstanov, organizatorji porok, gostinci in ponudniki poročnega cateringa ter seveda ponudniki poročnih lokacij. Manjkali ne bodo niti poročni cvetličarji, ponudniki plesnih tečajev za prvi ples in drugi poročni ponudniki, brez katerih ni popolne poroke.

Četudi sta poročni sejem že obiskala, je smiselno obiskati še največji poročni sejem. Poročita se le enkrat, nikoli ni preveč poročnih informacij, kajneda? Izkušeni organizatorji bodo poskrbeli za sproščeno doživetje polno sejemskih popustov in kulinaričnih užitkov, ob pregledovanju najnovejših poročnih trendov.

VSTOPNINE NI – VABLJENA BODOČA MLADOPOROČENCA

Poročni sejem 2019 se bo odvil 12.- 13. oktober 2019 (10.00-18.00) v Festivalni Dvorani v Ljubljani. Prisotna bo tudi ekipa Omisli.si. Se vidimo!

ocena bralcev
5 od 3

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno