Revija Nasvet strokovnjaka

Poročne slike in poročne fotografije

Kazalo

ocena bralcev
5 od 1

Poroka… je obred, pri katerem se v zakon združita mož in žena. Poročne tradicije se močno razlikujejo med kulturami, religijami, državami in celo družbenimi razredi. Večina poročnih obredov vključuje izmenjavo zakonskih zaobljub para, izmenjavo simbolnega darila (prstan) in javno razglasitev zakonske zveze s strani duhovnika. In seveda poročne fotografije. Zagotovo je torej skupno večini porokam to, da gre za srečen dogodek, ki se ga ljudje radi spominjajo. Da bi poroka vsem ostala v dobrem spominu, pa lahko mladoporočenca dosežeta tako, da najameta dobrega poročnega fotografa, ki jima bo poročni dan ujel v objektiv, da se ga bodo lahko spominjali še dolgo

Pripravili smo vam tudi seznam preverjenih poročnih fotografov.

Kontaktirajte preverjene poročne fotografe (ponudbe / cene)

mladoporočenca poročne slike baloni

Na poročni dan so ljudje prežeti z različnimi čustvi: smeh, solze, veselje… Zaradi tega mora biti fotograf pozoren na vse, kar se dogaja okoli njega, ne le na ključne trenutke, kot je izmenjava prstanov ali prvi poljub. Gostje lahko jokajo, otroci morda celo zehajo, družice se lahko smejijo, zgodi se lahko karkoli in zato so poroke vedno tako vznemirljive.

Koliko stanejo poročne fotografije (povprečna cena / ceniki)?

Tako kot je vsaka poroka drugačna, tako se tudi cene poročnih fotografij med seboj zelo razlikujejo. V povprečju se cene poročnih fotografij gibljejo med 300e pa vse do 900€. Pri osnovnih paketih, torej tistih z nižjo ceno (300 – 400€) je vključeno fotografiranje mladoporočencev, prič in ožjih članov družine, vključene so tudi fotografija civilnega obreda in skupinsko fotografiranje vseh svatov. Ter na koncu seveda digitalna obdelava fotografij, ki jih mladoporočenca dobita na USB ključku. Drugi paket, ki je nekoliko dražji od prvega, torej od 450-600€, vsebuje poleg vsega kar sodi v osnovni paket še fotografiranje cerkvenega obreda, kadar se mladoporočenca odločita za cerkveno poroko. Kadar pa mladoporočenca najameta fotografa za cel dan, pa po navadi prejmeta tudi fotografiranje predpriprav ženina, neveste in svatov na poroki, ter celotno fotografiranje poročne zabave.

Preverite tudi: CENA FOTOGRAFIRANJA POROKE: KOLIKO STANE POROČNI FOTOGRAF? POROČNI FOTOGRAFI se brezplačno vpišite tukaj in Najboljši poročni fotografi in forum

Kateri so najbolj iskani / najboljši poročni fotografi za poročne fotografije oz. slike?

Poročnih fotografov je zelo veliko, pa jih naštejmo le nekaj: Matej Lančič, Jernej Rihar, Matej & Katarina, Ana Gregorič, Neža Reisner, Andraž Gregorič, Dejan Žagar, Lumeria, Samo Rovan, Katja & Simon, Manca Juvan & Urban Modic, Jana & Simon, …


POROČNI FOTOGRAFI se brezplačno vpišite tukaj

posredujemo vam stranke 📸
največ strank v SLO 🙏
brezplačen vpis 👀


…Aleks Kus in Irena Kus, Simon Trček, Matjaž Šoštarič… Kljub temu, da je fotografov res veliko, pa je vseeno najbolje, da se ljudje obrnejo kar na omisli.si/fotografa, kjer so zbrani vsi preverjeni in ocenjeni fotografi, da nebi izgubljali nepotrebnega časa in denarja, ki se ga za poroko že tako dovolj porabi.


Najboljši poročni fotografi v Sloveniji

TOP 10 najbolj iskanih poročnih fotografov

Če menite, da vam ljubi fotograf manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo, da bi ga lahko predlagali strankam, ki iščejo podobne storitve.


Trendi za poročne fotografije (slike)

Tako kot se vsi trendi spreminjajo, se spreminjajo tudi trendi za poročne fotografije. V zadnjem času so zelo popularne slike, ki zagotovo ne smejo manjkati v poročnem albumu naslednje: slike poročnih vabil, zaročnih in poročnih prstanov, poročnega šopka, slike priprav na poroko, poročna obleka, pričeska, slika neveste/ženina in družic, trenutki pred prvim pogledom mladoporočencev, prvi pogled, intimen trenutek, prizorišče poroke, izmenjava zaobljub, prvi poljub, darila za svate, dekoracija, prvi ples, poročna torta,…

ženin in nevesta poroka fotografiranje cene

Preverite tudi: FOTOGRAFIRANJE NOVOROJENČKOV, DOJENČKOV IN OTROK: CENA IN 10 NAJBOLJŠIH FOTOGRAFOV ZA DRUŽINSKO FOTOGRAFIJO

Končno je prišel ta dan, ko je lahko oblekla poročno obleko o kateri je sanjala že kot majhna deklica…
poročne slike
Le katera se bo naslednja poročila…?

Preverite tudi: FOTOGRAFIRANJE NOSEČNIC: CENA ZA NOSEČNIŠKO FOTOGRAFIRANJE

Prvi poljub MOŽA in ŽENE
Čudovita poročna torta

 

Preverite tudi: PROFESIONALNO STUDIJSKO FOTOGRAFIRANJE IZDELKOV: CENIK IN PONUDBA FOTOGRAFOV (PRODUKTNA / STUDIJSKA FOTOGRAFIJA)

Pogosta vprašanja za poročne slike (fotografije)

Kaj lahko mladoporočenca naredita, da bosta na fotografijah videti čim bolje?

Sprostita se! najbolj pomembno je, da sta oba sproščena, da zaupata fotografu, ki sta ga izbrala, saj je poroka eden izmed njunih najlepših dni v življenju, zato naj se ne sekirata in samo uživata.

Koliko časa pred poroko naj mladoporočenca rezervirata fotografa?

Najbolj priznani poročni fotografi so rezervirani že za eno leto vnaprej, zato je najbolje rezervirati fotografa čimprej. Če pa bo fotograf, ki sta si ga mladoporočenca izbrala žal zaseden, pa naj se ne sekirata preveč, saj je odličnih fotografov veliko.

Kako je COVID vplival na ceno fotografov?

Preverite tukaj.

Ali se fotografu na koncu podari napitnino?

Napitnina ni nujna, je pa zelo cenjena. Vsak fotograf je bo vesel, saj bo v fotografiranje zagotovo vloženega veliko truda.

Kontaktirajte preverjene poročne fotografe (ponudbe / cene)
ocena bralcev
5 od 1

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno