fb

Povprečne cene: napihljivi rekviziti (trampolin, tobogan)

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za animacijo na dogodkih - napihljivi rekviziti (trampolin, tobogan) ter pridobite cene in ponudbe.

198.296
povpraševanj strank
8.441
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za animacijo na dogodkih (napihljivi rekviziti (trampolin, tobogan))

Preverjeni animatorji
Mali BU - Logotip Zlati sponzor
Mali BU
5,0
(1)
Animacija na dogodkih
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Rajanje, predstave, delavnice, vodenje prireditev, poslikava obraza, ozvočenje, napihljiva igrala...
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 2 krat

Opis

CENA: cena je odvisna od izbire programa, dolžine programa in števila animatorjev, vse pa je stvar dogovora in seveda želje naročnika. Za več informacij, nas kontaktirajte.

V ceno in vsak posamezen dogodek je vključen: nastop, kulisa, igre, igrala, ozvočenje, vodenje, številni rekviziti, zanimivi kostumi in prevoz.

LOKACIJA: celotna Slovenija

KAJ NUDIMO:

 • rajanje
 • predstave
 • delavnice
 • vodenje prireditev
 • poslikava obraza
 • ozvočenje
 • napihljiva igrala (možna tudi samo izposoja)
 • maskote
 • DJ mini disco
 • animacije
 • izposoja kostumov
 • in še mnogo drugih stvari...

Vsak otrok po nastopu dobi pohvalo, na kateri je mini pobarvanka.

TEMATIKE:

 • Rajanje – plesno, pevska , športna zabava
 • Gusarska zabava
 • Kapljica vode
 • Medved in čebela,
 • Eko eko krava daje mleko,
 • Na kmetiji je lepo,
 • Glasbeni show,
 • Palačinka-rska zabava
 • Z glasbo in plesom okoli sveta
 • Čarodej in govoreči radio

OPIS tematik, iger, igral, ustvarjalnic, drugih predstav, ozvočenja, razsvetljave... NAJDETE SPODAJ.

Računate lahko na veliko glasbe, igre, plesa, petja in sprostitve.

Zabava je predvsem poučna, saj otroci skozi igro spoznajo nove pesmi in vse kar sodi zraven glasbe: ritem, petje, igranje, ples, smeh in vesela družba. Pa še like iz pesmi - spoznamo živalce v kostumih in rečemo kakšno o gibanju in športu.

Sem pevec, animator, voditelj ter izvajalec iger, delavnic in predstav za otroke in odrasle. Imam svojo glasbeno skupino, s katero sem izdal že 10 albumov in sodeloval na vseh slovenskih festivalih ter bil velikokrat tudi nagrajen. Za otroke sem posnel zelo zanimiv in uspešen glasbeni projekt (CD, DVD, pobarvanka) z naslovom "Z glasbo in gibanjem do zabave in znanja", ki je lahko tudi lepo darilo za razne priložnosti. V letošnjem letu bo izšla nova zgoščenka z otroškimi Slovenskimi uspešnicami v modernejši izvedbi mali BU.

GUSARSKA ZABAVA

Prava gusarska zabava z veliko sceno in številnimi rekviziti, ki obogatijo program in pripomorejo, da je vzdušje nepozabno in res gusarsko obarvano. Veliko izvemo o gusarskem življenju in njihovih navadah (skrinja zakladov, papagaj, top, tiger, palme, barčica....). Ko se vsi spremenimo v gusarje (daljnogled, gusarska ruta, preveza za oči, sablja, ki jo uporabljamo le za spretnostni poligon, zlatniki, zemljevid...) se igra začne. V igro je vključena motorična in spretnostna animacija na velikem poligonu. Med igro plešemo in pojemo gusarske pesmi na koncu pa si vsakdo lahko izdela kakšnega od rekvizitov (rute, daljnogledi, poveze za oči, sablje). Sodelujočim podarimo sabljo iz balona in seveda pohvalo za sodelovanje, s katero postaneš tudi član gusarske druščine. Kaj vse se še lahko igramo; gusarski poligon, iskanje zaklada, gusarske ustvarjalnice, tihotapljenje zaklada, beg z otoka, zaprti morski razbojniki, morska bolezen...

 • Predstava je primerna za otroke do 10 leta starosti.

MEDVED IN ČEBELA

Medved in čebela postaneta nerazdružljiva prijatelja. Drug od drugega se učita ter se skupaj zabavata. Zgodba ima predvsem poučno vsebino, ki se spretno prepleta s humorjem. Otroci izvejo marsikaj koristnega o življenju in delovnih navadah marljivih čebel. Nastopata dva animatorja eden v kostumu medveda, drugi v kostumu čebele. Oder je primerno scensko pripravljen (čebelnjak, travnik, gozd, cvetlice). Po predstavi skupaj zaplešemo in zapojemo nekaj medvedjih in čebeljih pesmi, ter se igramo še nekaj zanimivih in poučnih igric.

 • Sama predstava traja cca 20 min, vse skupaj 1 uro.

POSEBNE IGRE ZA DRUŽINE IN KRATKA ZABAVA S PLESOM

Človeško telo je ustvarjeno za gibanje in to velikokrat pozabljamo. V preteklosti je bilo gibanje v veliko večji meri sestavni del življenja ljudi (potrebno je bilo za obdelovanje zemlje, za premagovanje razdalj...), danes pa okolje, v katerem živimo, študiramo, delamo in preživljamo prosti čas, vse manj prispeva k telesni dejavnosti oziroma jo pogosto tudi izriva iz našega vsakdana, zato je vedno bolj pomembno, da telesno dejavnost zavestno vključimo v naš življenjski slog.

Razpored animacije določimo skupaj. Vse kar je potrebno za izvedbo dobrega programa priskrbimo sami (ozvočenje, light show, vse rekvizite za show in igre). Zaradi številnih zanimivih rekvizitov, iger in animatorjev, ki se bomo res trudili bodo ljudje začutili pravo družinsko vzdušje. Vsi sodelujoči bodo nagrajeni s pohvalami, v tekmovalnem delu nekateri s pobarvankami, veliki zmagovalec pa tudi z zgoščenko in plakatom. K sodelovanju se lahko povabi tudi pokrovitelje (praktične nagrade), ki jih bomo z veseljem razdelili.

ŽIVLJENJA KAPLJIC VODE

Voda je vir življenja. Pomembna za vsa živa bitja in uporabljena za različne namene. Prav je, da se otroci že zgodaj pričnejo zavedati njenega velikega pomena. Pa ste že kdaj razmišljali za kaj vse se voda uporablja? Vodne kapljice nam na izviren način pripovedujejo kaj jih čaka v njihovem kapljičnem življenju. Nekatere so svoje vloge vesele, drugim je njihova naloga celo odveč. Ampak vsako delo je častno delo. Otroci so v predstavo aktivno vključeni in se naučijo enostavnih vlog, ki jih imajo kapljice. Njihovo delo je predvsem dobra mimika, gibanje in ples. Ob tem pa se naučijo veliko koristnega.

 • Sama predstava traja cca 30 min, vse skupaj 1 uro.

EKO, EKO, EKO, krava daje...? Mleko!!!

Marjan, ki prihaja iz mesta, ni nikoli razmišljal kako se pride do mleka v tetrapaku. Špela, ki stanuje na podeželju, pa živi z naravo in ji je to samoumevno. V kratkem času Marjana, ki pride k njej na počitnice, prepriča, da je mleko zdravo in da je življenje na podeželju lepše, kot v mestu. Če se mu je še pred kratkim zdelo, da v hribih ne bo mogel brez Facebook prijateljev, ob Špeli le teh ni več pogrešal. Predstava je za otroke zagotovo nekaj posebnega, saj jih poleg Špele in Marjana navdušita še kravica Liska in njen mali teliček. Za predstavo imamo odlično kuliso, glasbo ter polno idej s katerimi vključimo v dogajanje prav vse nadobudneže.

 • Predstava je primerna za osnovnošolske, kot tudi za vrtčevske otroke.
 • Sama predstava traja cca 30 min, vse skupaj 1 uro.

CIRKUS "M"

Cirkuški triki z nerodnim zajčkom, žonglerska predstava. Zajček je rahlo neroden in z nekaj pomoči mu uspeva zabavati občinstvo. Nato sledi žonglerski del, kjer so na vrsti vragolije in norčije, ki se izvajajo z različnimi žonglerskimi rekviziti. Na koncu za vrhunec sledi še izvajanje čarobnih trikov in vsi udeleženci dobijo modelirne balone.

 • Cirkuška zabava za otroke v kateri otroci tudi nastopajo in sodelujejo, vključena pa je tudi plesna animacija.
 • Trajanje predstave cca 30 minut, vse skupaj do 2 ure.
 • Dodatno lahko ponudimo tudi: cirkuške delavnice, učenje cirkuških vragolij in norčij, motorične in spretnostne animacija, miselne igre, igre z avtomobilčki na daljinsko, poslikavo rok ali obraza.

CIRKUS »M« lahko popestrimo tudi z:

 • Cirkuškim napihljivčkom – napihljivo igralo v velikosti 4m x 5m, primerno za otroke do 6. leta starosti (maksimalno število otrok, ki lahko skače istočasno je 5), medtem se lahko ostali igrajo z nečim drugim ali ustvarjajo.
 • Animacijo z milnimi mehurčki – ustvarjanje velikih milnih mehurčkov (le pri nastopih na prostem - drseča tla!!!).
 • »Fire show« (ognjeni program) bruhanje ognja in razni triki z ognjem (le pri nastopih na prostem).

VARNOST V PROMETU

Postavimo poligon s številnimi rekviziti in progo tako, da se otroci vozijo in skozi vprašanja spoznavajo in se naučijo prometne znake, varno vožnjo in pravila obnašanja v prometu. S seboj imamo poleg poligona tudi vozila (preprogo z motivom ceste in veliko malih avtomobilčkov, kolo, poganjavček, motor na baterijo, rolke, skiro, čelade, pobarvanke, brošure, uganke ...).Vsi se skozi igro zabavamo in res veliko naučimo o varnosti v prometu.

 • Sama predstava traja cca 30 min, vse skupaj 1 do 2 uri.
 • Prometna delavnica: v njej pripravimo otroški poligon s prometnimi znaki, kjer se otroci spoznajo z njimi, prehod za pešce, semafor, kako hodimo po pločniku, barvajo prometno pobarvanko, igrajo prometni človek ne jezi se.

DRUGE PREDSTAVE

Sinek Martinek, Škrat Lenko in Vila Lucija, dojenček in varuška, Cirkuška predstava. V predstave uspešno vključujemo otroke, ki s svojo aktivnostjo predstavo naredijo živo in še bolj zanimivo.

RAZNE IGRE IN POSEBNA IGRALA

Zabavne mini olimpijske igre, stare pozabljene igre, ljudski plesi, izštevanke, vlečenje vrvi, molža krave, kolo sreče, tombola, metanje velike kocke, skakanje v vrečah, tek na smučeh v trojicah gusarske igre, razne otroške delavnice po dogovoru pri nekaterih predstavah ali raznih zabavnih igrah...

OTROŠKE USTVARJALNICE

 risanje (barvice, voščenke, vodenke, flomastri, krede),  barvanje (pobarvank, modelčkov iz gipsa),  izdelovanje lovilcev sanj,  poslikava obraza in telesa - tatuji (z barvami in bleščicami), izdelovanje figuric iz lesenih žlic.

PROGRAM ZA POSEBNE PRILOŽNOSTI

 Veseli december,  Pustovanje,  Otroško silvestrovanje,  Halloween,...

OZVOČENJE, RAZSVETLJAVA, NAPIHLJIVI ZASLON,...
Nudimo profesionalno ozvočenje in razsvetljavo prireditev, večnamenski atraktivni napihljiv zaslon (primeren za predvajanje risank, filmov, video igrice, lahko je kot kulisa).

Reference

 • velika pustovanja in otroška silvestrovanja - Ptuj, Mozirje, Celje, Jesenice, Portorož, Domžale, Kočevje, Ribnica, Izola, Sevnica, Krško, Hrastnik, Divača, Kostanjevica na Krki...
 • predstave za različna podjetja - Špar, Mercator, Parnad, BMW, Astelas, Peugeot Vič, Kolektor, Atotech, Olimeje, Rogaška, številne DPM, CSD, KS, ŠD, GD, ZD...

Kako smo drugačni

 • Ne kompliciram, ker se na terenu zelo znajdem in sem naredil že ogromno različnih nastopov na velikih in malih odrih za različne starosti otrok z možnostjo zabave tudi odraslih.
 • Takoj jih prepričam, da zraven aktivno sodelujejo in so vključeni v vsak program, ki ga izvajam ter so tako aktivni, zadovoljni da zmorejo praktično vse pa še čas jim zelo hitro mine.
 • S tako obširnim in pestrim programom ter občutkom za oder in veliko kilometrino terenskega dela lahko nastopam praktično povsod; od vrtcev, šol, trgovskih centrov, v šotorih, na raznih otvoritvah, gala prireditvah, rojstnih dnevih, presenečenjih, terasah, hotelih, bazenih, bolnicah...
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://www.mali-bu.si/
Storitve
Animacija na dogodkih (Ustvarjalne delavnice, Poslikava obraza, Plesni nastop, Čarodej, Klovn ali žongler (baloni, žongliranje, itd.), Napihljivi rekviziti (trampolin, tobogan), Maske (Miklavž, Božiček, gusarji, pravljice, itd.))
Lokacija
Podgraje 26A, 6250 Ilirska Bistrica

Storitve opravljamo v
Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
 • Špela J. 30. Sep. 2016
 • Preverjena ocena

Vsi smo bili navdušeni nad izvedbo, otroci in odrasli!

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (napihljivi rekviziti (trampolin, tobogan)) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za animacijo na dogodkih in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete animacijo na dogodkih (napihljivi rekviziti (trampolin, tobogan))?

Pomagali vam bomo najti pravo animacijo za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

B.C. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Za prvi rojstni dan

V.H. išče animacijo za dogodek (Plesni nastop)

Hčerka ima rada vse za princesk , unikorne, rada pleše. rekvizite naj poskrbijo animatorji.

U.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Iščem animacijo in varstvo za otroke na poroki, ki bo 2.7.202. Otrok bo okrog približno 10. Dogodek se b odvijal v Zgornji kungoti.

Ž.C. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Na poroki bo cca 30 otrok. Večina jih je starih od 3-10 let, nekateri so tudi starejši in za njih mislim,da varstvo ne bo potrebno. Želim,da imajo svoje rekvizite, napihljiv grad

P.G. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni, 21.5.22 se porociva in povoraszjeva po animatorki, otrok bo priblizno 15, starost od 11m - 10let. Tam je sicer ze nekaj igral morda bi potrebovali se kaksen rekvizit. Je poroka na prostem.(pr klamfi, kolovec? Hvala za ponudbo. Lep pozdrav, Petja

I.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni, na dogodku za odrasle potrebujemo animacijo in varstvo za otrkke. Dobrodošli rekviziti in maske.

J.R. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Potrebujemo prostega animatorja za 2uri v nedeljo, 19.09., lahko med 10 in 12 ali po 12.uri, smo fleksibilni, ker nam je rezerviran zaradi bolezni odpovedal, lokacija: Podkum, zunaj

T.R. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Za hrano in pijaco otrok bo poskrbljeno, potrebujemo samo animacije.

L.S. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

S partnerjem iščeva animatorja za 10 otrok starih od 3 do 9 let. Cena do 100eur. Animacija bi potekala od 20- 24 ure

M.B. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Poroko imamo 10 aprila in imamo 7 otrok in bi rabili animatorje za otroke.

T.Z. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Otrok bo približno 12, stari bodo od 1-12 let, rabimo nekoga ki bo znal animirati vse

A.H. išče animacijo za dogodek (Napihljivi rekviziti (trampolin, tobogan) / Škofja Loka)

Želiva večje napihljivo igralo. Brez animacije. rabiva za cel vikend 7.7.-9.7.

N.T. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Poroka je v Mariboru. Cc 15 otrok in animacija bi trajala nekje 8 ur

U.&. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Iščemo neko popestritev praznovanja -- dve hčerki stari 6 in 8 let praznujeta, ena si želi poslikave obraza druga napihljivi grad. Prosim za čim ugodnejše ponudbe, .. v primeru slabega vremena bi praznovanje prestavili na naslednjo soboto. lp Urška

A.F. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Potrebujemo animacijo za rojstni dan otroka, ki bo dopolnil 1 leto. Zamislili smo si, da bi prišla maskota imela ustvarjalne delavnice, nudila otrokom poslikavo obraza in žonglirala.

Ž.C. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Na poroki bo cca 33 otrok. Animator naj ima svoj napihljiv grad.

U.G. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni :) zanima me ali je možno najeti animatorja za otroško zabavo (cca 2do3ure ozrioma kaj predlagate)? Starostna skupina otrok 3-6 število otrok: cca 10

S.D. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni, Iščem animatorja/ko s poslikavo obraza za cc10 otrok prej bo kaksen manj starih od 3-11 let. Pri praznovanju 40ke bi rada da bi mi za vsaj 3-4 ure nekdo malo animiral otroke. Praznovali bomo v vinski kleti v okolici Trebnjega. Zunaj je veliko prostora, notri pa malo manj. Zabavo pricnemo ob 14h, animacijo bi imela kmalu po 15h. Najlepsa hvala in lep pozdrav Sabina Drobnic

B.H. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Praznovanje 9 roj.dne. Za sina. Animirane otrok in da je poskrbljeno za hrano in pijačo.

B.H. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Praznovanje 9 roj.dne. Za sina. Animirane otrok in da je poskrbljeno za hrano in pijačo.

D.V. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Pozdravljeni. Iščeva animatorja za 19 otrok starih 7,8,9,10 let. In 6 otrok starih 4,5let. Za poroko 25.6.22 v okolici Škofje Loke,v primeru dežja je še en večji lep prostor od 17 ure dalje za cca 7,8 ur. Zanima me seveda cena koliko animatorjev,... kakšna animacija Za odgovor se vnaprej najlepše zahvaljujem. Lp,Damjana

E. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Praznovanje rojstnega dneva.Hrana brez svinine pijaca

A.V. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujem bolj večerno/nočno animacijo/varstvo.

M.C. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujem varstvo in animcijo otrok na poroki. Želela bi, da poskrbite tudi za rekvizite, saj je za ostalo poskrbljeno.

V.V. išče animacijo za dogodek (Plesni nastop)

Pozdravljeni! Iščem krajšo animacijo otrok za sinov 5. rojstni dan. Praznovanje bo 26.12. v telovadnici med 10.to in 12.to uro. Lokacija gorenjska. Hvala

T. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Poroka, maj 2022, otroci bodo stari od 1,5leta do 10let, zelela bi animacijo v smislu poslikave obrazov, kaksne igre,... Eden iz med otrok je tudi moj in bi na svoji poroki res zelela najbolje zase in svojega otroka (3leta staro puncko)

M.R. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Animacija na poroki od 19. ure dalje. priblizno 12 otrok, 3 stari 2,5let, ostalo starejse od 5 let.

L. išče animacijo za dogodek (Plesni nastop)

Mask nočem hrano hočem pijačo hočem poroka ja hočem rekvizite

R.B. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni, zanimam se za varstvo otrok na poporočnem pikniku, datum 20.8.2021 od 15ih dalje. Lokacija: Dvor Jezeršek. Starost otrok 3-10, št: 17. Napihljiv grad in pa urejen kotiček z animacijami in rekviziti, pijača in hrana bo na lokaciji. LP, Rebecca

M.R. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Organiziram dogodek in potrebujem animacijo za otroke

N.H. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Rabili bi samo animacijo (poslikava obraza, predstava, ples) Ter organizacijo krsta ampak datum še ni znan zaradi ukrepov. Hvala

Š.G. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Animacija na prostem v času porocnega slavja za 8 otrok starih od 4 do 8 let. Želimo da imajo animatorji posluh za otroke in vse rekvizite zraven napihljivo igralo pa bomo organizirali mi.

P.U. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Želimo animatorje na poroki za cca.20 otrok starih od 4 do 12 let za cca.5 ur. Animatorji bodo v posebnem prostoru z otroci,kjer bodo tudi jedli. Želimo tudi napihljiva igrala in igrala oz. igre za igro na prostem.

T.J. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Animacija za 1. Rojstni dan do 10 otrok

I.T. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Praznovanje 6.rojstnega dne za sina. Dne 4.7.2020 Lokacija že izbrana - Športno igrišče Rega Podlog, Šempeter. Zanima me cena animacije za cca 2 uri (npr. Od 16.00-18.00) Mogoče kakšno iskanje zaklada, čarovnije, poslikava obrazov,... Starši bodo prisotni na lokaciji. Za hrano in pijačo poskrbljeno. Število otrok cca 20 (različnih starosti)

A.L. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni. Imeli bi animatorja, ki je pripravljen 2 uri zabavt 5 letnike v temi "tačke na patrulji". Lahko tudi poslikave obraza, baloni, rekviziti, ustvarjanje, igre na prostem,...pri nas doma. Občina Radeče

L.D. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Otroci so stari od 2-12 let. Nimam še potrjenega števila otrok vendar naj bi jih bilo 20.

D.S. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Za hrano in pijačo bo poskrbljeno. Otroci bodo stari od 2 let pa do približno 12. Jih bo pa okrog 10.

D.K. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Otroci stari od 1,5 leta naprej Prinesejo sabo rekvizite Datum: 1.8.2020 Cena?

R.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni. Zanima me potek in cena animacije otrok (starih od 2-7let) za priblizno 2-5ur na poroki. Poroka je v Mariboru.

M.T. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Iščem animatorja/ko za varstvo otrok na poroki (27.6 ali 4.7. 2020) v okolici Kopra. Na poroki bo 8 otrok do 10 let.

M.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Iščem animacijo otrok za otroški rojstni dan. Želeli bi dve varuški, napihljiv grad ter poslikavo obrazov.

L.L. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Živjo, za sredo 17.7.2019 od 17:00 naprej načrtujemo rojstnodnevno zabavo za 4.letno hčerko. Pride do 10 otrok starih med 4 in 6 let. Rezervacijo imamo v lokalu ob javnem igrišču. Iščemo animatorja ali animatorko za eno uro ali uro in pol, ki bi animacijo lahko izvajal zunaj ali znotraj (v primeru dežja). Posebnih želja nimamo, smo pa odprti za iskanje zakladov, velike milne mehurčke, pravljične like, ples ali igre, ... Oteževalna okoliščina je, da ne bomo mogli preprečiti, da bodo v bližini ali zraven tudi drugi otroci, ki bodo takrat na igrišču. V naprej se zahvaljujem za ponudbe, lep pozdrav od Leje

A.C. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Varstvo in animacija cca 15 otrok na poroki.

K.M. išče animacijo za dogodek (Napihljivi rekviziti (trampolin, tobogan))

Potrebujem za drugi dan poroke napihljivi grad - tobogan za otroke od 1 do 14 let. Število otrok je približno 45.

Anonimen išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Gre se za dogodek, ki ga organizira podjetje za svoje zaposlene in njihove družinske člane (otroci tudi). Gre s eza zabaven dogodek, v popoldanskem času, v trajanju cca 4h. Poskrbljeno mora biti za animacijo otrok in odraslih. Dobrodošla so raznorazna napihljiva igrala za otroke in tudi kakšne igre za odrasle. Lahko je vključena tudi kakšna povezovalna oseba. Potrebujemo tudi hrano in pijačo. Čim več dogajanja, te boljše je.

M.B. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Rojstni dan za 10 let. Petek 10.5.2019, z začetkom ob 17h, v Ljubljani. Potrebujemo dve uri animacije za cca. 15 otrok. Prostor, pogostitev sta naša skrb.

U.&. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Praznovanje: otroški rojstni dan dve slavljenki (3 in 5 let) praznovanje na prostem cca 15 - 20 otrok potrebujemo ali animatorja (poslikava obraza, pečenje palačink, čarovnik..) .. ali napihljivi grad nekaj da bo zanimivo otrokom prosimo za ponudbo lokacija: Radovljica-Begunje; 4.5. ali 11.5.

A. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni. Potrebujemo animacijo za 1.roj dan. Za 20.4. Prosim za cimprejsnji odziv. Hvala lp Anela

K.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Zelim ca 2,5-3h animacijo otrok z poslikavami obraza ter otroskimi tattoji, na nasem domu, po moznosti obisk sosednjega gozdu in iskanje zaklada v gozdu, moznost najema manjsega napihljivega igrala. Smo stajerska regija. Gre se za rojstni dan 5 letnika.lp

K.K. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Rabimo animatorje za otroke na poroki starost otrok 2leti do 14 let z rekviziti

M. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Rojstno dnevna zabava za 4-letnega sina + 13otrok Zabava bo v telovadnici - prostorske stiske ni, prosimo za napihljivi grad, rekvizite, poslikava obraza, baloni,...

B.S. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Rojstnodnevna zabava 4 leta starega sina v popoldanskem času (17.00-19.30) na najeti lokaciji (naš strošek) odvisno od vremena. Lepo vreme - ograjeno igrišče z umetno travo, grdo vreme - prostor v športni dvorani. Hrana, pijača, torta (naš strošek). Želimo samo animacijo z rekviziti¸, po možnosti večimi, saj se otroci ene stvari hitro naveličajo. Trajanje 2h + 30min za hrano, pijačo in torto. število otrok: max. 30. Lokacija ROGATEC.

N.N. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Animator naj poskrbi za rekvizite

L.P. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Potrebujemo animacijski team za obdobje 28.4. - 6.5. v hotelu Golte nad Mozirjem. Animacije bi potekale od dopoldneva do popoldneva, vse dni v tem obdobju. Zajemale naj bi športne, miselne, družinske igre ipd. za otroke in odrasle oziroma družine.

N.E. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov / Nova Gorica)

Šport, gibanje

T.Z. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Na poroki bo okrog 20 otrok, starosti od 1-15 let, tako da iščem nekoga, ki zna animirati vse skupine otrok. Potrebujem varstvo za celi dan

A.Č. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni. 7.7.2018 potrebujem eno srcno, veselo osebo, ki ima rada delo z otroci. ker je to dan moje poroke, si zelim, da mi nekdo za par urc malo animira otroke. hrana in pijaca je preskrbljena, otroci niso mlajsi od 1 leta. za rekvizite in ostale potrebne stvari se bomo se dogovorili sproti. vaznno mi je samo, da je ta oseba rada v druzbi otrok in, da niso prepusceni sami sebi, ker nocem varstva otrok prelagat na stare starse. hvala

T.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Gre se za animacijo otrok na poroki, želim da animatorji priskrbijo rekvizite oz. pripomočke potrebne za animacijo. Pričakovanih otrok je nekje od 7-20. Če je možno bi se animacija zavlekla tudi v večerne ure nekje do cca 21h- 22h.

T.Z. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Animacija otrok starih od 1-16 let Animacija gostov zelo različne starosti, brez "zlajnanih" igric

D.K. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Zelim zabavo za otroke. Razne igre in iskanje nekaksnega zaklada. Lahko so tudi kaksni rekviziti in podobno. Igre z vodo itn. Otroci so stari cca 8 let.

P.F. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni, s podjetjem organiziramo team building (16.6., 17.6. in 18.6.) na katerem se nam bodo v soboto 17.6. pridružili tudi partnerji in njihovi otroci. Zaradi lažje izvedbe bi potrebovali animacijo za okoli 40 otrok, starosti od 1 leta do 14 leta. Team building bomo imeli v Metliki, v kampu Podzemelj. Animacijo bi potrebovali od približno 11 ure dalje pa vse do večera, recimo do 18 ure. Želimo si, da bi bili otroci toliko animirani, da bi lahko starši v miru uživali v koncertu, ki ga bomo izvedli. Hvala in LP, Petra Fetah

T.T. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Animacija otrok na poroki v okolici Radencev.

M.D. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza / Čečovje)

Potrebujemo animatorko (želimo žensko animatorko) za praznovanje rojstnega dne. Hči bo stara 4leta, povabljenih je 10 otrok, starih večinoma 4-5let. Animatorko potrebujemo 15ih-18ih, fino bi bilo, če lahko pripeljete tudi trampolin (ni pa to pogoj) Za torto in pogostitev bomo poskrbeli sami. Mail redko preverjam, zato vas prosim da me tudi pokličete.

Z.Z. išče animacijo za dogodek (Napihljivi rekviziti (trampolin, tobogan))

Podjetje za daljše časovno obdobje najame napihljivo otroško igralo - od konec maja do konca septembra 2017. Hvala.

N.T. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Otrok praznuje 7 rojstni dan. potrebujem nekoga na domu za animacijo ali kakšen poseben dogodek, ne vem kaj naj izberem

M.A. išče animacijo za dogodek (Napihljivi rekviziti (trampolin, tobogan))

Prvi rojstni dan, iscemo napihljiva igrala ( tobogan, za skakanje ) Kje se lahko prevzamejo stvari, cena ter slike ?

B.J. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni, Klub študentskih in dijaških družin Maribor (KŠDDM) skupaj s Štukom pripravlja projekte, ki bodo primerni za otroke in celotno družino. Odvijali bi se med vikendi (petek, sobota), v mesecu maju in juniju. Prireditveni prostor je dvorana Štuk, zunanjost Štuka (terasa), na voljo pa bo tudi travnata ploščad . Za otroke bi radi pripravili čim več različnih in aktualnih stvari, ki bodo cenovno dostopni. Otroci so stari od 0 do 12 let, na vsakem dogodku pa jih pričakujemo približno 30. Prosim za ceno in opis aktivnosti, ki jih izvajate. Hvala in lep pozdrav, Bernarda Jeraj - predsednica KŠDDM

I.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Lepo pozdravljeni. Za drugi rojstni dan hčerke bi želela za piknik (lokacija Grosuplje) najeti animatorja/varuško/žonglerja, ki bi se igral z otroci in jih zabaval z raznimi igrami. Razmišljam tudi o sprehodu po gozdu z igrami. Kakšne vrste animacij ponujate? Mogoče tudi imitacijo npr. gozdnih živali s pravljico? Najem za približno 2 uri. Zanima me tudi najem napihljivega trampolina in seveda cena. (Datum 14. maj oziroma rezervni datum 13. maj) Hvala za vašo ponudbo. Želim vam lep dan, Ines

I.K. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Iščemo krajšo animacijo na pikniku - praznovanje rojstnega dne 3-leta, na Temo Maša in Medved. Nekje v terminu 8.7., 9.7. ali 15.7.,16.7. Slavljenec ima 3 leta, glavnina otrok je od 1-4 let, so pa do starosti 11.

S.P. išče animacijo za dogodek (Čarodej / Vransko)

Za sinovo praznovanje 8. rojstnega dne bi želeli animacijo v najeti športni dvorani Vransko.

N.Z. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov / Doma)

Gre za praznovanje 1.rojstnega dne hčere. Na praznovanju bo skupaj 15 otrok od 4 do 13 let. In 4 otroki ki še niso dopolnilnili 1. leta. Tema je lahko morda: Pravljični junaki, metulji... oziroma kakšni so vaši predlogi. Lahko bi se pekle tudi palačinke in seveda odvijale ustvarijalne delavnice... Ali pa morda kak napihljiv grad... Smo iz okolice Slovenske Bistrice. Javite se bližnji...

N.Z. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Gre za praznovanje 1.rojstnega dne deklice. Na zabavi bo cca 15 otrok. Od tega so 4 otroki stari manj kot 1leto. Ostali so v starosti od 4 do13 let .Kakšno tematiko priporočate? Morda: Pravljični junaki, metulji...Morda napihljiv grad.. Pekle bi se morda palačinke in nekaj zabavnih ustvarijalnih dejavnosti za otroke.Smo pa iz Okolice Slovenske Bistrice. Tako da prosim javite se bližnji...

M.S. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Vse da oni zrihtajo hrano pijačo maske it'd.

M.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

3.rojstni dan za deklico

D.G. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Prosil bi, da ima animator svoje rekvizite, maske,...... Gre za animacijo otrok na poroki.

B.Č. išče animacijo za dogodek (Čarodej / Ankaran)

Zdravo. Moj sin praznuje v nedeljo 16.10. njegov 1. rojstni dan. Ker bo otrok čez 10 ,mislim da tam 15 ali 16, skoraj vsi starejši od dveh pa tja do 8 let, se zanimam za animatorja. Nagibam se k klovnu ali bolje čarodeju. Praznovanje imamo v večjem prostoru v hostlu Ankaran..

A.B. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Iščem animatorja ki bi lahko zabaval 23-25 otrok (dve slavljenki stari 4 in 7 let) 2-3h. Želimo zelo odštekan rojstni dan, po možnosti da bi animator lahko prišel na dogovorjeno mesto. Želele bi zabavo z rekviziti ter po možnosti tudi z maskami da bi se otroci zabavali in se smejali v nedogled. Torto bomo imele svojo, prigrizke in pijačo tudi, naročili bomo tudi pizzo. Hvala in lep pozdrav. Aleksandra

M.M. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice / Maribor)

Nastop na odru prireditve Ob svetovnem dnevu srca (30.9. med 17.00-18.30. uro) v Qlandiji Maribor. V zameno za nastop nudimo promocijo na http://www.vitafit.si/vikend-za-zdravje-30-9-2-10-2016/, facebook promocijo (ob dogodku ali kasneje po vaši izbiri) ter navedbo na plakatu.

D.L. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Iščemo animatorja Oz. Klovna za 3 ur z napihljivim gradom in ostalimi rekviziti za našo slavljenko...roj dan praznuje 24.9 na prostem pihala pa bo 4 svečko.že v naprej se vam lepo zahvaljujem

T.T. išče animacijo za dogodek (Klovn ali žongler (baloni, žongliranje, itd.) / Maribor)

Animacija na roj.dnevu, nasa lokacija.

M.Ž. išče animacijo za dogodek (Napihljivi rekviziti (trampolin, tobogan))

12 otrok. Zelim,da poskrbijo za rekvizite in maske. Hrano in pijaco ze imamo.

M.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

V nedeljo, 14.8.2016 bomo doma (okolica Škofljice) praznovali rojstni dan 2-letnice. Na praznovanju bodo odrasli ter 9 otrok različnih starosti, med 2 in 10 let. Za otroke bi želeli eno presenečenje.

G.G. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Podjetje ima družinski piknik in bi bilo fajn, če bodo otroci imeli "zaposlitev". Gre za Pomursko regijo, sicer...

S.S. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov / Skofja Loka)

Rojstni dan za 5 letnika. Igra z vodo, žogo, sportne igre... Animatorji poskrbijo za rekvizite!

I.H. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice / Maribor)

Otroški rojstni dan - zabava v naravi ali v telovadnici, prigrizki, torta.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.