fb

Povprečne cene: maske (miklavž, božiček, gusarji, pravljice, itd.)

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za animacijo na dogodkih - maske (miklavž, božiček, gusarji, pravljice, itd.) ter pridobite cene in ponudbe.

198.296
povpraševanj strank
8.441
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za animacijo na dogodkih (maske (miklavž, božiček, gusarji, pravljice, itd.))

Preverjeni animatorji
Mali BU - Logotip Zlati sponzor
Mali BU
5,0
(1)
Animacija na dogodkih
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Rajanje, predstave, delavnice, vodenje prireditev, poslikava obraza, ozvočenje, napihljiva igrala...
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 2 krat

Opis

CENA: cena je odvisna od izbire programa, dolžine programa in števila animatorjev, vse pa je stvar dogovora in seveda želje naročnika. Za več informacij, nas kontaktirajte.

V ceno in vsak posamezen dogodek je vključen: nastop, kulisa, igre, igrala, ozvočenje, vodenje, številni rekviziti, zanimivi kostumi in prevoz.

LOKACIJA: celotna Slovenija

KAJ NUDIMO:

 • rajanje
 • predstave
 • delavnice
 • vodenje prireditev
 • poslikava obraza
 • ozvočenje
 • napihljiva igrala (možna tudi samo izposoja)
 • maskote
 • DJ mini disco
 • animacije
 • izposoja kostumov
 • in še mnogo drugih stvari...

Vsak otrok po nastopu dobi pohvalo, na kateri je mini pobarvanka.

TEMATIKE:

 • Rajanje – plesno, pevska , športna zabava
 • Gusarska zabava
 • Kapljica vode
 • Medved in čebela,
 • Eko eko krava daje mleko,
 • Na kmetiji je lepo,
 • Glasbeni show,
 • Palačinka-rska zabava
 • Z glasbo in plesom okoli sveta
 • Čarodej in govoreči radio

OPIS tematik, iger, igral, ustvarjalnic, drugih predstav, ozvočenja, razsvetljave... NAJDETE SPODAJ.

Računate lahko na veliko glasbe, igre, plesa, petja in sprostitve.

Zabava je predvsem poučna, saj otroci skozi igro spoznajo nove pesmi in vse kar sodi zraven glasbe: ritem, petje, igranje, ples, smeh in vesela družba. Pa še like iz pesmi - spoznamo živalce v kostumih in rečemo kakšno o gibanju in športu.

Sem pevec, animator, voditelj ter izvajalec iger, delavnic in predstav za otroke in odrasle. Imam svojo glasbeno skupino, s katero sem izdal že 10 albumov in sodeloval na vseh slovenskih festivalih ter bil velikokrat tudi nagrajen. Za otroke sem posnel zelo zanimiv in uspešen glasbeni projekt (CD, DVD, pobarvanka) z naslovom "Z glasbo in gibanjem do zabave in znanja", ki je lahko tudi lepo darilo za razne priložnosti. V letošnjem letu bo izšla nova zgoščenka z otroškimi Slovenskimi uspešnicami v modernejši izvedbi mali BU.

GUSARSKA ZABAVA

Prava gusarska zabava z veliko sceno in številnimi rekviziti, ki obogatijo program in pripomorejo, da je vzdušje nepozabno in res gusarsko obarvano. Veliko izvemo o gusarskem življenju in njihovih navadah (skrinja zakladov, papagaj, top, tiger, palme, barčica....). Ko se vsi spremenimo v gusarje (daljnogled, gusarska ruta, preveza za oči, sablja, ki jo uporabljamo le za spretnostni poligon, zlatniki, zemljevid...) se igra začne. V igro je vključena motorična in spretnostna animacija na velikem poligonu. Med igro plešemo in pojemo gusarske pesmi na koncu pa si vsakdo lahko izdela kakšnega od rekvizitov (rute, daljnogledi, poveze za oči, sablje). Sodelujočim podarimo sabljo iz balona in seveda pohvalo za sodelovanje, s katero postaneš tudi član gusarske druščine. Kaj vse se še lahko igramo; gusarski poligon, iskanje zaklada, gusarske ustvarjalnice, tihotapljenje zaklada, beg z otoka, zaprti morski razbojniki, morska bolezen...

 • Predstava je primerna za otroke do 10 leta starosti.

MEDVED IN ČEBELA

Medved in čebela postaneta nerazdružljiva prijatelja. Drug od drugega se učita ter se skupaj zabavata. Zgodba ima predvsem poučno vsebino, ki se spretno prepleta s humorjem. Otroci izvejo marsikaj koristnega o življenju in delovnih navadah marljivih čebel. Nastopata dva animatorja eden v kostumu medveda, drugi v kostumu čebele. Oder je primerno scensko pripravljen (čebelnjak, travnik, gozd, cvetlice). Po predstavi skupaj zaplešemo in zapojemo nekaj medvedjih in čebeljih pesmi, ter se igramo še nekaj zanimivih in poučnih igric.

 • Sama predstava traja cca 20 min, vse skupaj 1 uro.

POSEBNE IGRE ZA DRUŽINE IN KRATKA ZABAVA S PLESOM

Človeško telo je ustvarjeno za gibanje in to velikokrat pozabljamo. V preteklosti je bilo gibanje v veliko večji meri sestavni del življenja ljudi (potrebno je bilo za obdelovanje zemlje, za premagovanje razdalj...), danes pa okolje, v katerem živimo, študiramo, delamo in preživljamo prosti čas, vse manj prispeva k telesni dejavnosti oziroma jo pogosto tudi izriva iz našega vsakdana, zato je vedno bolj pomembno, da telesno dejavnost zavestno vključimo v naš življenjski slog.

Razpored animacije določimo skupaj. Vse kar je potrebno za izvedbo dobrega programa priskrbimo sami (ozvočenje, light show, vse rekvizite za show in igre). Zaradi številnih zanimivih rekvizitov, iger in animatorjev, ki se bomo res trudili bodo ljudje začutili pravo družinsko vzdušje. Vsi sodelujoči bodo nagrajeni s pohvalami, v tekmovalnem delu nekateri s pobarvankami, veliki zmagovalec pa tudi z zgoščenko in plakatom. K sodelovanju se lahko povabi tudi pokrovitelje (praktične nagrade), ki jih bomo z veseljem razdelili.

ŽIVLJENJA KAPLJIC VODE

Voda je vir življenja. Pomembna za vsa živa bitja in uporabljena za različne namene. Prav je, da se otroci že zgodaj pričnejo zavedati njenega velikega pomena. Pa ste že kdaj razmišljali za kaj vse se voda uporablja? Vodne kapljice nam na izviren način pripovedujejo kaj jih čaka v njihovem kapljičnem življenju. Nekatere so svoje vloge vesele, drugim je njihova naloga celo odveč. Ampak vsako delo je častno delo. Otroci so v predstavo aktivno vključeni in se naučijo enostavnih vlog, ki jih imajo kapljice. Njihovo delo je predvsem dobra mimika, gibanje in ples. Ob tem pa se naučijo veliko koristnega.

 • Sama predstava traja cca 30 min, vse skupaj 1 uro.

EKO, EKO, EKO, krava daje...? Mleko!!!

Marjan, ki prihaja iz mesta, ni nikoli razmišljal kako se pride do mleka v tetrapaku. Špela, ki stanuje na podeželju, pa živi z naravo in ji je to samoumevno. V kratkem času Marjana, ki pride k njej na počitnice, prepriča, da je mleko zdravo in da je življenje na podeželju lepše, kot v mestu. Če se mu je še pred kratkim zdelo, da v hribih ne bo mogel brez Facebook prijateljev, ob Špeli le teh ni več pogrešal. Predstava je za otroke zagotovo nekaj posebnega, saj jih poleg Špele in Marjana navdušita še kravica Liska in njen mali teliček. Za predstavo imamo odlično kuliso, glasbo ter polno idej s katerimi vključimo v dogajanje prav vse nadobudneže.

 • Predstava je primerna za osnovnošolske, kot tudi za vrtčevske otroke.
 • Sama predstava traja cca 30 min, vse skupaj 1 uro.

CIRKUS "M"

Cirkuški triki z nerodnim zajčkom, žonglerska predstava. Zajček je rahlo neroden in z nekaj pomoči mu uspeva zabavati občinstvo. Nato sledi žonglerski del, kjer so na vrsti vragolije in norčije, ki se izvajajo z različnimi žonglerskimi rekviziti. Na koncu za vrhunec sledi še izvajanje čarobnih trikov in vsi udeleženci dobijo modelirne balone.

 • Cirkuška zabava za otroke v kateri otroci tudi nastopajo in sodelujejo, vključena pa je tudi plesna animacija.
 • Trajanje predstave cca 30 minut, vse skupaj do 2 ure.
 • Dodatno lahko ponudimo tudi: cirkuške delavnice, učenje cirkuških vragolij in norčij, motorične in spretnostne animacija, miselne igre, igre z avtomobilčki na daljinsko, poslikavo rok ali obraza.

CIRKUS »M« lahko popestrimo tudi z:

 • Cirkuškim napihljivčkom – napihljivo igralo v velikosti 4m x 5m, primerno za otroke do 6. leta starosti (maksimalno število otrok, ki lahko skače istočasno je 5), medtem se lahko ostali igrajo z nečim drugim ali ustvarjajo.
 • Animacijo z milnimi mehurčki – ustvarjanje velikih milnih mehurčkov (le pri nastopih na prostem - drseča tla!!!).
 • »Fire show« (ognjeni program) bruhanje ognja in razni triki z ognjem (le pri nastopih na prostem).

VARNOST V PROMETU

Postavimo poligon s številnimi rekviziti in progo tako, da se otroci vozijo in skozi vprašanja spoznavajo in se naučijo prometne znake, varno vožnjo in pravila obnašanja v prometu. S seboj imamo poleg poligona tudi vozila (preprogo z motivom ceste in veliko malih avtomobilčkov, kolo, poganjavček, motor na baterijo, rolke, skiro, čelade, pobarvanke, brošure, uganke ...).Vsi se skozi igro zabavamo in res veliko naučimo o varnosti v prometu.

 • Sama predstava traja cca 30 min, vse skupaj 1 do 2 uri.
 • Prometna delavnica: v njej pripravimo otroški poligon s prometnimi znaki, kjer se otroci spoznajo z njimi, prehod za pešce, semafor, kako hodimo po pločniku, barvajo prometno pobarvanko, igrajo prometni človek ne jezi se.

DRUGE PREDSTAVE

Sinek Martinek, Škrat Lenko in Vila Lucija, dojenček in varuška, Cirkuška predstava. V predstave uspešno vključujemo otroke, ki s svojo aktivnostjo predstavo naredijo živo in še bolj zanimivo.

RAZNE IGRE IN POSEBNA IGRALA

Zabavne mini olimpijske igre, stare pozabljene igre, ljudski plesi, izštevanke, vlečenje vrvi, molža krave, kolo sreče, tombola, metanje velike kocke, skakanje v vrečah, tek na smučeh v trojicah gusarske igre, razne otroške delavnice po dogovoru pri nekaterih predstavah ali raznih zabavnih igrah...

OTROŠKE USTVARJALNICE

 risanje (barvice, voščenke, vodenke, flomastri, krede),  barvanje (pobarvank, modelčkov iz gipsa),  izdelovanje lovilcev sanj,  poslikava obraza in telesa - tatuji (z barvami in bleščicami), izdelovanje figuric iz lesenih žlic.

PROGRAM ZA POSEBNE PRILOŽNOSTI

 Veseli december,  Pustovanje,  Otroško silvestrovanje,  Halloween,...

OZVOČENJE, RAZSVETLJAVA, NAPIHLJIVI ZASLON,...
Nudimo profesionalno ozvočenje in razsvetljavo prireditev, večnamenski atraktivni napihljiv zaslon (primeren za predvajanje risank, filmov, video igrice, lahko je kot kulisa).

Reference

 • velika pustovanja in otroška silvestrovanja - Ptuj, Mozirje, Celje, Jesenice, Portorož, Domžale, Kočevje, Ribnica, Izola, Sevnica, Krško, Hrastnik, Divača, Kostanjevica na Krki...
 • predstave za različna podjetja - Špar, Mercator, Parnad, BMW, Astelas, Peugeot Vič, Kolektor, Atotech, Olimeje, Rogaška, številne DPM, CSD, KS, ŠD, GD, ZD...

Kako smo drugačni

 • Ne kompliciram, ker se na terenu zelo znajdem in sem naredil že ogromno različnih nastopov na velikih in malih odrih za različne starosti otrok z možnostjo zabave tudi odraslih.
 • Takoj jih prepričam, da zraven aktivno sodelujejo in so vključeni v vsak program, ki ga izvajam ter so tako aktivni, zadovoljni da zmorejo praktično vse pa še čas jim zelo hitro mine.
 • S tako obširnim in pestrim programom ter občutkom za oder in veliko kilometrino terenskega dela lahko nastopam praktično povsod; od vrtcev, šol, trgovskih centrov, v šotorih, na raznih otvoritvah, gala prireditvah, rojstnih dnevih, presenečenjih, terasah, hotelih, bazenih, bolnicah...
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://www.mali-bu.si/
Storitve
Animacija na dogodkih (Ustvarjalne delavnice, Poslikava obraza, Plesni nastop, Čarodej, Klovn ali žongler (baloni, žongliranje, itd.), Napihljivi rekviziti (trampolin, tobogan), Maske (Miklavž, Božiček, gusarji, pravljice, itd.))
Lokacija
Podgraje 26A, 6250 Ilirska Bistrica

Storitve opravljamo v
Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
 • Špela J. 30. Sep. 2016
 • Preverjena ocena

Vsi smo bili navdušeni nad izvedbo, otroci in odrasli!

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (maske (miklavž, božiček, gusarji, pravljice, itd.)) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za animacijo na dogodkih in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete animacijo na dogodkih (maske (miklavž, božiček, gusarji, pravljice, itd.))?

Pomagali vam bomo najti pravo animacijo za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

I.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni, na dogodku za odrasle potrebujemo animacijo in varstvo za otrkke. Dobrodošli rekviziti in maske.

M. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza / Miklavz Na Dravskem Polju)

Potreboval bi animacijo za hčerkin rojstni dan dne 12.9.2021 med 16 in 18h dopolnila bo 5 let na rojstnem dnevu bi potreboval cca 1h animacije za otroke ( bo jih okvirno 10starost od 3 do 5 let)

M. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Potreboval bi animacijo za hčerkino rojstni dan dopolnila bo 5 let na rojstnem dnevu bi potreboval cca 1h animacije za otroke ( bo jih okvirno 10starost od 3 do 5 let)

M.H. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Sinček bo praznoval rojstni dan 8. avgusta, doma (53 kvadratno stanovanje), po 12.00 uri, do 8 otrok, okraske in hrano pripravim sama, ni neke teme, bi pa da bi jih kdo prišel malo animirati da jim ne bi bilo dolgčas. Samo fantki, 7 let, en (bratranec) 9. Rad ima nogomet, Ronalda in Messia, borilne veščine, ples in petje. Hvala!

V.P. išče animacijo za dogodek (Maske (Miklavž, Božiček, gusarji, pravljice, itd.) / Kraji V Okolici Gornje Radgone)

Letos moramo zaradi razmer prirediti posebno obdarovanje otrok zaposlenih v našem podjetju. Zamislili smo si, da bi najeli nekoga nekoga, ki bi se znal vživeti v vlogo Božička ali Miklavža in bi razvozil darila na domove otrok zaposlenih in (pred vrsti domov) pozdravil otroke. Večina jih živi v Pomurju v okolici Gornje Radgone (2 družini sta iz Maribora in Rač). Točnega števila družin še nimamo, ker moramo najprej raziskati možnosti, ceno in število zainteresiranih (obiskali bi samo družine, ki bi se prijavile). Maksimalno število je okoli 25 družin. Animator potrebuje lasten prevoz in kostum. Razvoz bi potekal popoldne po 4.uri, lahko v nekaj dneh). Razvoz bi se vršil v decembru, točnega datuma še nimamo. Če vas zanima, mi pošljite ponudbo na mojo elektronsko pošto. V kolikor se bomo odločili za tako obliko obdarovanja, vas kontaktiram.

B.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Zaradi bolezni nujno iščem animtorko za otroški rojstni dan in sicer za v nedeljo, 2.2.2020 ob 10 in 17 uri. Tematika je Frozen (Ledeno kraljestvo) tako da bi bilo super, da se animatoka spozna na tematiko.

A.G. išče animacijo za dogodek (Plesni nastop)

Rojstnodnevna zabava za otroke stare od 4-7 let, naj bi se čimbolj zabavali

N.T. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Poroka je v Mariboru. Cc 15 otrok in animacija bi trajala nekje 8 ur

G.H. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Iscem animatorko v kostumu Elze za roj.dan 4 letnice konec avgusta.

A.V. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujem bolj večerno/nočno animacijo/varstvo.

R.Z. išče animacijo za dogodek (Maske (Miklavž, Božiček, gusarji, pravljice, itd.))

Spoštovani, Za namen obdarovanja zaposlenih v Mariboru bi želeli najeti Božička. Obdarovanje bi trajalo približno 30 minut, v dopoldanskem ali popoldanskem času. Želeni termin je 16. ali 17.12.2021. Z vaše strani bomo hvaležni za informativni izračun in razpoložljivost.

I.J. išče animacijo za dogodek (Maske (Miklavž, Božiček, gusarji, pravljice, itd.))

Pri odpiranju nove poslovalnice v Ravnah na Koroskem potrebujemo animatorja, ki bi animiral in privabljal ljudi v trgovino, delil balone in otrokom bonbone.

R.M. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Pozdravljeni. V podjetju organiziramo zaključek za zaposlene in njihove družine. Iščemo nekoga, ki ponuja obisk dobrega moža (Božička) in izvesti predstavo za otroke stare od 1 leta do cca. 10 let. Božiček bi razdelil v naprej pripravljena darila. Lep pozdrav. Rada Močnik

F.Ž. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Hčerin 8. rojstni dan, prosim tudi za rekvizite in masko, brez hrane in pijače. Praznovanje doma.

O.Š. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Bomo praznovali 6 rojstni dan otroka(fantka). Želimo, da za otroke preredite zabavo z maskami, pustolovščino, z igrami. Praznovati mislimo v restavraciji, če se le bo dalo. Pa zanima nas cena vaše ponudbe.

S.S. išče animacijo za dogodek (Maske (Miklavž, Božiček, gusarji, pravljice, itd.))

Pozdravljen me zanima ce imaste masko od spiderman gre se za otroka od 2 leti? Lp

M.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni! Iščem animatorja, ki bi zabaval cca 10 otrok starih 3+ leta, za 3h.

M.R. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Organiziram dogodek in potrebujem animacijo za otroke

N.H. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Rabili bi samo animacijo (poslikava obraza, predstava, ples) Ter organizacijo krsta ampak datum še ni znan zaradi ukrepov. Hvala

M.Š. išče animacijo za dogodek (Maske (Miklavž, Božiček, gusarji, pravljice, itd.))

Večje podjetje išče animatorja/ko, za animacijo hokejskih tekem HK SŽ Olimpije v maskoti zmajčka, ter občasno animacijo maskote vlakca na raznih prireditvah. Datum tekem je neznan, ponudbo iščemo za daljši čas.

M.T. išče animacijo za dogodek (Maske (Miklavž, Božiček, gusarji, pravljice, itd.))

Potrebujem krst za abrahama, torej animatorja, ki bi bil kot "star" abraham ali župnik in bi opravil krst.

M.C. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Kmalu bo potrkal na vrata pust in naše vsakoletno otroško pustovanje v Zidanem Mostu. Letos bi rada popestrila naše pustovanje. Želim si zabave in užitka za naše otroke na maškaradi, da jim bo ostalo v prijetnem spominu.

U.N. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni, V turisticnem drustvu Smarna gora-Tacen prirejamo vsakoletno rajanje za okoliske otroke na pustni torek, letos 25.2., popoldan, v KD Tacen (dvorana). Zelimo si animacijo za otroke, cca. 1,5-2 uri, da se otrokom v maskah nekaj usmerjenega dogaja. Gre za mlajše otroke 1-9 let, pride cca. 30-60 otrok... vsi otroci dobijo tudi krof. Prosim vas za informacijo, ali izvajate tovrstne animacije in ce bi imeli moznost dogovora oz. za vašo ponudbo. Hvala in obilo uspehov.

B.T. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Animacija pri obdarovanju otrok - čarodej, maska, izdelovanje balonov ali kaj podobnega.

T.P. išče animacijo za dogodek (Plesni nastop)

Sprejem, animacija vzporedno z dogajanjem

Š.K. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Poroka z do desetimi malimi otroci. Želim da animator poskrbi za njihovo zabavo z igrami, lahko tudi kako risanko, barvanjem ipd. Za hrano in pijačo za otroke in tudi animatorja/e bo pokrbljeno. Rekvizite, ki bi jih potreboval animator prinese sam, lahko se poskrbi za kak diaprojektor in prenosnik za risanke, barvice, pobarvanke. Predvsem želim, da animator poskrbi za zabavo otrok in posledično brezskrben veler za njihove starše.

L.L. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Živjo, za sredo 17.7.2019 od 17:00 naprej načrtujemo rojstnodnevno zabavo za 4.letno hčerko. Pride do 10 otrok starih med 4 in 6 let. Rezervacijo imamo v lokalu ob javnem igrišču. Iščemo animatorja ali animatorko za eno uro ali uro in pol, ki bi animacijo lahko izvajal zunaj ali znotraj (v primeru dežja). Posebnih želja nimamo, smo pa odprti za iskanje zakladov, velike milne mehurčke, pravljične like, ples ali igre, ... Oteževalna okoliščina je, da ne bomo mogli preprečiti, da bodo v bližini ali zraven tudi drugi otroci, ki bodo takrat na igrišču. V naprej se zahvaljujem za ponudbe, lep pozdrav od Leje

K.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujem animacijo za 3.rojstni dan za hčerko. Praznovanje bo potekalo doma na vrtu v Mariboru, 9.6.2019 s pričetkom okoli 15h, povabljeno bo okoli 12 otrok (različne starosti). Animacija za otroke bi trajala od 1,5 do 2 ure odvisno od tematike. Tema rojstnega dneva bodo tačke na patrulji. Teme animacije so lahko različne, najboljše bi bilo če izvedejo tačke na patrulji, drugače pa ima hčerka rada čaranje, lutke, skakanje, lovljenje, ples,.. Če ima kdo v ponudbi tudi hrano, lahko še dodatno pošlje ponudbo, je pa glavna animacija. Animator naj poskrbi za vse potrebne rekvizite, maske oz. kar potrebuje za animacijo. Prosim za različne ponudite animacij (lahko dodajo še hrano) kaj vsebuje in koliko je cena.

Ž.K. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Iščem otroškega animatorja/animatorko za rojstni dan (7 let). Zabava bo trajala 2-3 ure. Zabava bo na domu (okolica Maribora). Željena tema - lov na zaklad.

M.L. išče animacijo za dogodek (Plesni nastop)

Pozdravljeni! 15.06. od ca.10-14. ure želimo organizirati praznovanje 3. rojstnega dne hčerke z otroci in njihovimi starši- bivšimi vrstniki iz vrtca Benedikt in vrstniki vrtca v avstrijski Gornji Radgoni(nemško govoreči) za ca.15 otrok, sorojencev in njihovih staršev.Imamo prostor doma, rezerviran najem napihljivega igrala. Želeli bi animacijo otrok-( v mislih smo imeli kakšnega klovna ali kaj podobnega- kakšen drugi lik, ki bi bil zanimiv za ca. 3 letnike) kot popestritev k igri in druženju za cirka pol do 1 ure. Za hrano in pijačo bomo poskrbeli sami. Pomembna je cena in kvaliteta....- oboje Hvala in lep pozdrav Marija Lorenčič

M.Ž. išče animacijo za dogodek (Maske (Miklavž, Božiček, gusarji, pravljice, itd.))

Miklavž v trgovini za otroke

M.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Za hrano bomo poskrbeli sami.

B.S. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Rojstnodnevna zabava 4 leta starega sina v popoldanskem času (17.00-19.30) na najeti lokaciji (naš strošek) odvisno od vremena. Lepo vreme - ograjeno igrišče z umetno travo, grdo vreme - prostor v športni dvorani. Hrana, pijača, torta (naš strošek). Želimo samo animacijo z rekviziti¸, po možnosti večimi, saj se otroci ene stvari hitro naveličajo. Trajanje 2h + 30min za hrano, pijačo in torto. število otrok: max. 30. Lokacija ROGATEC.

L.P. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Potrebujemo animacijski team za obdobje 28.4. - 6.5. v hotelu Golte nad Mozirjem. Animacije bi potekale od dopoldneva do popoldneva, vse dni v tem obdobju. Zajemale naj bi športne, miselne, družinske igre ipd. za otroke in odrasle oziroma družine.

J.P. išče animacijo za dogodek (Plesni nastop)

Anin sejem v Višnji Gori je tradicionalen praznik. Vsako leto želimo nekaj pripraviti za otroke . Kaj? Nekaj izvirnega.

M.B. išče animacijo za dogodek (Maske (Miklavž, Božiček, gusarji, pravljice, itd.) / Ljubljana)

V Klubu študentskih družin Slovenije kot vsako leto organiziramo pustovanje na pustni torek, 13. 2. 2018, ob 16. ali 17. uri (točno uro bomo še določili). Pustovanje bo v mali telovadnici na upravi Študentskega doma Ljubljana v Rožni dolini. Pustovanja se navadno udeleži okrog 15 otrok, starih do 5 let, med katerimi je kar nekaj najmlajših. Za prigrizke, pijačo in krofe poskrbimo mi. Kaj iščemo: - animacija naj bo dolga največ eno uro (raje manj, cca. 30-45 min); - za rekvizite poskrbi animator; - animacija naj bo primerna za starost od 2 do 5 let; če vključuje tudi mlajše otroke, še toliko bolje; - animacija je lahko športno-gibalna, v obliki predstave, z elementi plesa/glasbe itd.; - indijanci, klovni, pirati, princeske, princi ipd. niso zaželeni; - lani smo imeli Piko Nogavičko, tako da tudi to letos odpade; - ne želimo ustvarjanja ali poslikave obraza; - prednost imajo: Maček Muri (sam ali z Muco Maco), Peter Pan (sam ali z Zvončico), živali (medvedi, čebelice ipd.); - ker smo neprofitno društvo z omejenimi sredstvi, nam je pomembna tudi cena; Veseli bomo vseh predlogov, idej in ponudb, ki jih lahko pošljete na kontaktni elektronski naslov.

M.N. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Rabili bi animacijo za otroke vse vikende v 7 ter 8 mesecu. Rekvizite naj imajo animatorji s sabo.

M.J. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Na pikniku bo poleg staršev tudi okoli 10 otrok od 1-6 let. Piknik bo na naslovu Strelac 10, 8220 Šmarješke Toplice

P.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Na praznovanju 4.rojstnega dne deklice pričakujemo približno 15 otrok. Želeli bi organizirati praznovanje na prostem v Ljubljani. Sami nimamo prostora, zato bi bilo fino v parku Tivoli oz. na vaš predlog kje drugje. Želeli bi, da se otroci sproščeno zabavajo, malo posladkajo, na željo pa po koncu animacije lahko v družbi staršev gredo še na igrala. Potrebovali bi torej animatorja, da starši malo poklepetamo in prepustimo otroke vam, pa tudi prostor, kjer lahko spodobno pojemo kos torte in se odžejamo (oboje lahko prinesemo sami, ni pa nujno) Datum ni fiksen in se lahko prilagajamo vašemu razpoložljivemu terminu - najraje bi med tednom in sicer enkrat pred 30.junijem. Animacijo bi želeli popoldne in sicer ob približno 16.30, za dobri 2 uri. Lepo prosim za predloge in ponudbe. Hvala!

Z.D. išče animacijo za dogodek (Maske (Miklavž, Božiček, gusarji, pravljice, itd.) / Trzin)

Za praznovanje rojstnega dne potrebujemo animatorja v vrtcu v Trzinu. Gre za zabavo za 3.rojstni dan, v vskupini je 14 otrok. Animatorja bi potrebovali dobro uro, okoli 10ih Nujno bi želeli tematiko Elza in Ana. Lepo prosim, da me po tem, ko mi ponudbo pošljete, pokličete tudi po telefonu.

I.M. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Se ena velika druzinska zabava v Postojni :-) .... praznujemo kar 8 rojstnih dnevov ( od 0 let do 67 let) Kdaj: sobota, 27.05., zbor od 12-13h, torta ob 16h Kje: lovska koca pri Pivki Jami kamu (slika pripeta), moznost praznovanja na prostem ali v "jurcku" Koloko odraslih: cca 60 Koliko otrok: cca 10 (od 4 do 10 let) Kaj potrebujemo: 1 - igrala in animacijo za otroke od 13h - 17h 2 - animacijo in ozvocenje za odrasle, najraje nekoga ki je oblecen v Donalda Trumpa ;-) Prosimo za predloge/ponudbo in cenik. Najlepsa hvala v naprej in lep pozdrav, Ina

S.D. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Rojstni dan otroka,star 4 leta,animatorji obleceni v nvm ali zivali maskote kaj podobnega,da igra kaksno igro ples poje karkoli

I.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Lepo pozdravljeni. Za drugi rojstni dan hčerke bi želela za piknik (lokacija Grosuplje) najeti animatorja/varuško/žonglerja, ki bi se igral z otroci in jih zabaval z raznimi igrami. Razmišljam tudi o sprehodu po gozdu z igrami. Kakšne vrste animacij ponujate? Mogoče tudi imitacijo npr. gozdnih živali s pravljico? Najem za približno 2 uri. Zanima me tudi najem napihljivega trampolina in seveda cena. (Datum 14. maj oziroma rezervni datum 13. maj) Hvala za vašo ponudbo. Želim vam lep dan, Ines

I.K. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Iščemo krajšo animacijo na pikniku - praznovanje rojstnega dne 3-leta, na Temo Maša in Medved. Nekje v terminu 8.7., 9.7. ali 15.7.,16.7. Slavljenec ima 3 leta, glavnina otrok je od 1-4 let, so pa do starosti 11.

M.H. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Zabava za 5-letnico v Cerknici, do 20 povabljenih otrok. Tema: bo zanimiva, aktivna. Zanimajo jo seveda princeske. Za hrano in pijačo poskrbimo sami.

D.Š. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice / Velenje)

Želeli bi animacijo otrok od 2-4 let, v kraju Velenje

Š.S. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov / Zagorje Ob Savi)

Iščemo animatorja za cca 6 otrok strosti 4-6 let med cca 17.00 in 19.00 uro.

M.D. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Praznovanje rojstnega dne 6 letne deklice bi želeli popestriti z animatorjem. Na praznovanju bo 10 otrok približno enake starosti. Fino bi bilo, če bi animatorji bili oblečeni v katere od risanih junakov, otroci pa bi bili deležni tudi poslikave obrazov. Prosim, da me kontaktira animator, ki je to soboto na voljo za animiranje otrok v Kočevju. Hvala!

Anonimen išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Dvojčici bosta praznovali 6.rojstni dan. Povabljenih bo cca.15 otrok. Potrebovala bi varstvo in animacijo za 2 uri. Praznovali bomo v veliki dvorani v Bovcu.

N.Z. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Gre za praznovanje 1.rojstnega dne deklice. Na zabavi bo cca 15 otrok. Od tega so 4 otroki stari manj kot 1leto. Ostali so v starosti od 4 do13 let .Kakšno tematiko priporočate? Morda: Pravljični junaki, metulji...Morda napihljiv grad.. Pekle bi se morda palačinke in nekaj zabavnih ustvarijalnih dejavnosti za otroke.Smo pa iz Okolice Slovenske Bistrice. Tako da prosim javite se bližnji...

S.P. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Zabava za 4. rojstni dan, trajanje 2h, cc 10 otrok, datum - v sredini decembra.

E.B. išče animacijo za dogodek (Maske (Miklavž, Božiček, gusarji, pravljice, itd.))

Iščemo animatorja za prvi rojstni dan hčerke. Želimo nekoga, ki bi se oblekel v Miki Miško in animiral otroke. Zabava za otroke bo potekala med 18ih-20ih v hotelu Slon, v Ljubljani.

T.K. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Hcerki praznujeta roj.dan in bo veliko otrok na praznovanju. Zabavo bi rada popestrila s kaksnim carodejem ali "risanim junakom" za kaksni 2 urci.. Vem, da je januar se dalec, vendar me vseeno zanima cena ter kaj vse je vsteto v njej.. hvala in lp

A.B. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Iščem animatorja ki bi lahko zabaval 23-25 otrok (dve slavljenki stari 4 in 7 let) 2-3h. Želimo zelo odštekan rojstni dan, po možnosti da bi animator lahko prišel na dogovorjeno mesto. Želele bi zabavo z rekviziti ter po možnosti tudi z maskami da bi se otroci zabavali in se smejali v nedogled. Torto bomo imele svojo, prigrizke in pijačo tudi, naročili bomo tudi pizzo. Hvala in lep pozdrav. Aleksandra

K.Z. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Praznovanje otroškega rojstnega dne (5 let). telefonski klic po 14 uri

N.B. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Animatorja potrebujemo za praznovanje 5 roj.dne na našem domu. Udeležnih bo 20 otrok.

S.S. išče animacijo za dogodek (Maske (Miklavž, Božiček, gusarji, pravljice, itd.))

Rojstni dan 8. letnega fanta v lovski koči na obali v nedeljo 11.09.2016. Rada bi popestrili zabavo našega sina mogoče na temo gusarji s kakšnimi igrami, iskanje zaklada ipd.

K.K. išče animacijo za dogodek (Maske (Miklavž, Božiček, gusarji, pravljice, itd.))

Praznovanje 5. rojstnega dne. Animator v obliki Racman Jaka, za ostalo je poskrbljeno.

T.P. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice / Prebold)

Gre za rojstno zabavo za 9 letnega otroka, približno 15 gostov. Zanima nas čarodej ali klovn. Zabavo bo v soboto, zato se malo mudi s ponudbami.

N.K. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice / Bled - Zunanje Igrišče Z Veliko Prostora)

Rojstni dan hči 7 let. Otrok cca.15

M.Ž. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Na zabavi bo cca 17 otrok starih vecina njih od 2 let do 5 let. Želeli bi jih nekako razvedriti s kaksnim presenecenjem (za kaksno urco animacije). Kaj tocno ne vem,bi pa zelela vase predloge,ideje,cene.

B.G. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza / Celje)

Gre za ulično predstavo na mestni plaži Celje. Gre za dogodek ob zakjučku sezone. Ker bo dogodek 1.10. in bi radi čimprej dogodek začeil promovirati, bi vas prosil za ponudbe čimprej. V primeru, da bomo zadovljni bi ponovili tudi drugo leto.

N.K. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Rojstnodnevna zabava za 2 fanta - bratca (3 in 5 let): dan: petek, 16.9. ali sobota 17.9. popoldne (okrog 16.00 - 1 do 2 uri) število otrok: 10-14 (3-6 let) Zabavo bi organizirali doma, poskrbimo tudi za hrano in ureditev ambienta... Potrebovali bi le osebo, ki bi malo zmotivirala otroke... Lahko ima tudi kake rekvizite, kar pa ni pogoj. Tema bi bila športno-pustolovska, ne preveč ustvarjanja... bolj v smislu iskanja zaklada, premagovanje ovir,... zaželeno je, da je oseba v kaki vlogi - kostumu, da otroke bolj pritegne...

S.S. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Otrok 5 let. Fantek. Rojstni dan. December 2016.

M.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

V nedeljo, 14.8.2016 bomo doma (okolica Škofljice) praznovali rojstni dan 2-letnice. Na praznovanju bodo odrasli ter 9 otrok različnih starosti, med 2 in 10 let. Za otroke bi želeli eno presenečenje.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.