fb

Povprečne cene: za podjetja / team building

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za animacijo na dogodkih - za podjetja / team building ter pridobite cene in ponudbe.

Cene za kategorijo „za podjetja / team building“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji za podjetja / team building, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Za podjetja / team building: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za za podjetja / team building in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

247.220
povpraševanj strank
8.912
ponudnikov storitev

Pomagali vam bomo najti pravo animacijo za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — za podjetja / team building — cene in ceniki

J.Š. išče animacijo za dogodek (Za podjetja / team building)

Iščemo voditelja dogodka 45 let območne obrtno-podjetniške zbornice Ravne na Koroškem, ki bo vključil tudi kratek (10-15 min) stand up. Na dogodku bo tudi podelitev jubilejnih priznanj obrtnikom in podjetnikom, za glasbene vložke bomo poskrbeli sami.

Anonimen išče animacijo za dogodek (Za podjetja / team building)

Od 20 do 100 udeležencev

L.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni, v podjetju MESI se zanimamo za plesno popestritev naše božično-novoletne zabave s plesno točko. Zabavo planiramo v četrtek 22.12 v Ljubljani - BTC, plesno popestritev bi si želeli okoli 19:30 ure. Naša ideja je, da bi prišla en ali dva plesalca in bi skupaj odplesali najbolj znane plese kot so: YMCA, Makarena, račke, Mambo no. 5, ... morda če imate tudi vi kakšen predlog kateri ples bi lahko skupaj odplesali. Trajanje plesne popestritve bi imeli okoli 1 uro.

H.H. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Na zaključku potrebujemo krajšo animacijsko točko za naše zaposlene, da bo cel dogodek bolj živahen. Hrana in pijača je že na dogodku, le animatorja še potrebujemo, ki bo odrasle zamotil in razvedril. Specifičnih omejitev glede animacije nimamo, spodaj sem obkljukal tiste najprimernejše za nas. V kolikor imate na podani datum še kaj na voljo, sem dosegljiv preko e-pošte kot tudi preko telefona V naprej se zahvaljujem za vaš odgovor in lep pozdrav

A.E. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Želeli bi cca 30 min nastop za zaključek podjetja ob približno 17. uri v okolici Celja.

N.N. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Želim, da animatorji poskrbijo za rekvizite, maske in pijačo

Š.P. išče animacijo za dogodek (Za podjetja / team building)

Pozdravljeni, prosim za ponudbo team building programa za naše podjetje. Število oseb: 30 Datum: 2.12.2022 Program: Raznolik, čim več različnih zabavnih/miselnih aktivnosti. Hrana in pijača: Da

Š.J. išče animacijo za dogodek (Za podjetja / team building)

Želim organizirati skupinsko delavnico, ki ne bi bila daljša od 2h ur za manjšo ekipo (6 ljudi), v smislu teambuildinga. Gre za ekipo, ki dela v računovodskem servisu. Starost udeležencev je od 30-60, primerno naj bo tudi za nosečke :) Glede datuma smo priladogljivi

K.K. išče animacijo za dogodek (Za podjetja / team building)

Cena: do 35 eur/osebo Predvideno število oseb: 250 Termin: sobota, 17.9. ali petek, 23.9.2022 Hrana, pijača, aktivnosti (rekviziti)

L.Č. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Za naslednji dogodek potrebujem enega, ki bi na dogodku na nasem promocijskem prostoru animiral s približno takim trikom (link spodaj), seveda so lahko lončki oz karkoli...Nekaj na podoben princip. (1197) The Shell Game (Magic Trick Explained) - YouTube Gre pa za spodnji dogodek: Od 7., 8., in 9.9. se v NOVI GORICI v Hotelu Perla odvija INFOSEK KONFERENCA PROGRAM (infosek.net). Ure dela: 7.9. od 12:00 do 18:00 8.9. od 7:00 do 17:00 9.9. od 7:00 do 14:00 Ne bo pa delo skozi ves čas, saj imajo vmes predavanja. Poleg carovnika bi bila prisotna še naša hostesa in dva predstavnika podjetja. Tako da s seboj nerabite nicesar drugega kot ta rekvizit.

B.S. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Na rijstnem dnevu bo cca 15 otrok, vsi so starosti 8. let, so sošolci. Prostor imamo na športnem igrišču z umetno travo ali v športni dvorani - odvisno od vremena. Praznujeta 2 otroka - sošolca. V poštev pridejo animatorji, ko pridejo na območje praznovanja, okolica Rogaške Slatine in imajo progrem prilagojen za 8. letnike in potrebne rekvizite. Hrano in pijačo, torto lahko organiziramo sami, smo prilagodljivi. Prosim za ponudbe.

T.B. išče animacijo za dogodek (Za podjetja / team building)

Pozdravljeni, iščemo animacijsko ekipo za piknik za dobrih 200 zaposlenih. Datum dogodka: 8.7.2022. Kraj dogodka: ŠD Brezje pri Dobrovi. Piknik bo trajal 15:00-22:00. Imamo lastnega DJ, ozvočenje in 2 mikrofona. Na lokaciji so športne površine - veliko košarkaško/nogometno igrišče. Budžet: 1200 EUR. Vljudno prosimo za ponudbe.

K.B. išče animacijo za dogodek (Za podjetja / team building)

Izbrali smo lokacijo piknik park Podpeč in iščemo animatorja, ki bi usmerjal športne aktivnosti za 120 udeležencev.

S.Š. išče animacijo za dogodek (Maske (Miklavž, Božiček, gusarji, pravljice, itd.))

Pozdravljeni, V soboto, 18.6.2022 bi v Portorožu potrebovali animacijsko ekipo za kratek sprejem gostov, animacijo/zabavo in razdeljevanje daril. Ekipo bi potrebovali med 10.00 in 11. uro, ekipo bi sestavljali: - mornar Šime, ki bi goste zabaval s kakšno "ribiško pričo", povedal kak vic, ipd... - harmonikar, ki zna nabor dalmatinskih in slovenskih pesmi - 2-3 hostese za razdeljevanje daril in postrežbo "ta kratkih" Po tem sprejemnu se skupina odpravi na plovbo z ladjico po zalivu. Poleg ekipe bi potrebovali še minimalno scenografijo (morda kak lesen sod, ribiške vrvi ali mreže, ipd...). Za vse dodatne informacije sem z veseljem na voljo preko telefona. Hvala in lep pozdrav, Simona

T.B. išče animacijo za dogodek (Za podjetja / team building)

Spoštovani, V terminu 17.6. imam klienta, ki bi si želel na Postojnsko/Vipavskem koncu v dopoldanskem času izvesti team building za svoje zaposlene (ca 40 oseb). Skupina štarta iz Ljubljane ob 9:00 zjutraj, kosilo pa imajo na Zemonu že ob 12:00. Bi se dalo kaj neprenapornega skombinirati v vmesnem času? Ne sme biti prenaporno in predolgo. Imate morda pri vas kakšne predloge, ponudbe. Hvala za odgovor in lep pozdrav,

A.O. išče animacijo za dogodek (Za podjetja / team building)

18-20 oseb -zaposlenih v podjetju, druženje in spoznavanje , formiranje ekipe , hrana in pijača naročena na kmetiji Obolnar

K.R. išče animacijo za dogodek (Za podjetja / team building)

Gre za skupino 120 ljudi, ki bodo na izobraževanju in želeli bi animacijo, da bi se preko kakšne igre bolje spoznali med seboj.

R.M. išče animacijo za dogodek (Čarodej)

Pozdravljeni. V podjetju organiziramo zaključek za zaposlene in njihove družine. Iščemo nekoga, ki ponuja obisk dobrega moža (Božička) in izvesti predstavo za otroke stare od 1 leta do cca. 10 let. Božiček bi razdelil v naprej pripravljena darila. Lep pozdrav. Rada Močnik

A.P. išče animacijo za dogodek (Za podjetja / team building)

Potrebujemo animatorje za TB igre. Igre so izvedene v skupinah (np: da morajo skupaj nekaj naredit). Izvajale bi se 2 do 3 ure. Lokacija bi bila DOM na Svetini. Približno število odraslih med 30 in 50 (mogoče tudi več). Starost je od 27 pa tja do 60 let. Termin bi bil 30. 8. z začetkom med 14.00 in 15.00 uro. Rekvizite bi bilo potrebno prinesti s sabo.

M.Š. išče animacijo za dogodek (Za podjetja / team building)

Za namen promocije bi v velikem javnem podjetju potrebovali animatorja v maskoti na kolesarski dirki Tour Slovenija, katere smo sponzor. Maskoto priskrbimo mi. Animacijo bi potrebovali na dveh dirkah in sicer na štartu ter na finišu. Pomembno je, da je animator prisoten na dogodku okoli pol ure pred in po startu/finishu oziroma dokler ne presodi sam kdaj se podelitev medalj zaključi. Ciljamo na medijsko izpostavitev maskote. Animator bi prav tako potreboval lastni prevoz med lokacijami. Dostope na omejena/zaprta območja bomo uredili po potrditvi sodelovanja.: 1. Ajdovščina, 12.06.2021: (Lavričev Trg) - Nova Gorica (Sveta Gora) • Dirka: Start: 10:50 - Finish: 14:38 - 15:14 • Prisotnost animatorja: Start: 10:10 - 11:00, - Finish: 14:15 - 15:40 2. Ljubljana, 13.06.2021: (BTC, Ameriška ulica) - Novo mesto (Glavni trg) • Dirka: Start: 10:15 - Finish: 14:34 - 15:11 • Prisotnost animatorja: Start: 9:30 - 10:30, - Finish: 14:10 - 15:40 Več informacij o dirki: https://touro*****.si Vljudno vas prosim za ponudbo s podpisom! Za več informacij in dodatna pojasnila sem dosegljiv na tel ***-***-*** Najlepša hvala!

M.R. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Organiziram dogodek in potrebujem animacijo za otroke

M.Š. išče animacijo za dogodek (Maske (Miklavž, Božiček, gusarji, pravljice, itd.))

Večje podjetje išče animatorja/ko, za animacijo hokejskih tekem HK SŽ Olimpije v maskoti zmajčka, ter občasno animacijo maskote vlakca na raznih prireditvah. Datum tekem je neznan, ponudbo iščemo za daljši čas.

Anonimen išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Spoštovani! V sodelovanju z turistično agencijo Relax Turizem d.d. vsako leto našim gostom pripravimo kakšna presenečenja, zato se obračamo na vas, da nam pošljete ponudbo. Ponudbo pošljite semkaj. Hvala.

T.P. išče animacijo za dogodek (Za podjetja / team building)

Voditelj programa za silvestrovo

/. išče animacijo za dogodek (Za podjetja / team building)

Efekte potrebujemo za koncert novembra.Druge animacije ne potrebujemo. Želeli bi si dim aparat/ CO2/milni mehurčki z meglo. Prosila bi če lahko vse tri primere pošljete na mail nina.kitel@klub-kms.si. Prosila bi tudi za predračune za vse tri efekte v najkrajšem možnem času. Lp, Nina KItel

Anonimen išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Gre se za dogodek, ki ga organizira podjetje za svoje zaposlene in njihove družinske člane (otroci tudi). Gre s eza zabaven dogodek, v popoldanskem času, v trajanju cca 4h. Poskrbljeno mora biti za animacijo otrok in odraslih. Dobrodošla so raznorazna napihljiva igrala za otroke in tudi kakšne igre za odrasle. Lahko je vključena tudi kakšna povezovalna oseba. Potrebujemo tudi hrano in pijačo. Čim več dogajanja, te boljše je.

E.V. išče animacijo za dogodek (Za podjetja / team building)

Potrebujemo animatorja na poslovnem dogodku (farmacija), čas animiranja 2x30 mintut, lokacija Ljubljana, 30.11.2018 zvečer.

S.L. išče animacijo za dogodek (Imitatorji / komedijanti / stand-up)

Želeli bi imeti cca eno uro razvedrilnega programa ob zaključku zaposlenih na srednji šoli za gostinstvo in turizem v Celju. Zaključno večerjo bi imeli v gostišču Smogavc v Gorenju nad Zrečami.

E.K. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Konec avgusta organiziramo sklop promocij ob praznovanju 10 let JYSK poslovalnic v Sloveniji. Organizirali bi »mobilno karavano« v sklopu katere bi se animator skupaj z 2 hostesama 10 dni selil po poslovalnicah JYSK po Sloveniji. Pred vsako poslovalnico bi bili maksimalno 3 ure in bi z gosti igrali igro »musical chairs«, zagotovo poznate igro – stoli so zloženi v krog in vedno je en stol manj kot je igralcev, ko igra muzika se sodelujoči gibljejo okoli stolov, ko se glasba ugasne se morajo igralci usesti, iz igre izpade tisti, ki ostane brez stola, primer: https://www.youtube.com/watch?v=xItLgWlSQVo&list=RDxItLgWlSQVo&start_radio=1 . Točne datume še usklajujemo z naročnikom, spodaj pripenjam naš predlog datumov, ki še ni končno potrjen. Naloga animatorja bi bila torej vodenje igre/animacija gostov, od lokacije do lokacije pa bi peljal tudi brendiran kombi, start bi bil vsak dan iz Ljubljane, saj bi se s kombijem peljali tudi hostesi. Prosim za resne animatorje in kontakt - le pokličite me ali pišite. Lep pozdrav.

G. išče animacijo za dogodek (Za podjetja / team building)

Animacija na pikniku. Skupinske dejavnosti

T.Č. išče animacijo za dogodek (Za podjetja / team building)

Spoštovani, v podjetju Genis d.o.o. imamo namen konec novembra oz. začetek decembra organizirati tradicionalni dogodek za naše poslovne partnerje, imenovan GeniSvet. Koncept dogodka je naslednji: - gre za dopoldanski dogodek, ki bi predvidoma potekal od 9. do 13. ure, - dogodka bi se udeležilo 70 do 100 ljudi, - dogodek je sestavljen iz več sklopov, ki vključujejo naše predstavitve, predvidoma 2 odmora in KRATKO ANIMACIJO za naše goste - poslovne partnerje, - med različnimi sklopi oz. med odmori bi organizirali Coffee Break in pogostitev. V daljšem odmoru bi radi organizirali animacijo za naše goste in pripravljeni smo sprejeti tudi vašo ponudbo, v primeru, da lahko pripravite nekaj inovativnega in zanimivega. Če imate v mislih kakšno "kulinarično animacijo", bomo veseli vaših predlogov.... odprti smo tudi za drugačne predloge, trajanje animacije pa naj ne bo daljše od 20 minut. LP, Tjaša Čebašek, Prodaja & Marketing, Genis d.o.o.

Š.J. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice / Polzela)

Organizirali bi dan odprtih vrat za zaposlene in njihove družinske člane, znance. Radi bi animirali vse udeležence. Pri nas že imamo postavljeno rusko kegljišče, kar pa ni dovolj, potrebovali bi še vsaj dve igri/animaciji. Dan odprtih vrat bo v popoldanskem času (od 17. ure dalje), za pogostitev bomo poskrbeli sami.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Za podjetja / team building — po mestih