fb

Povprečne cene: varuška na dogodkih / igre / učenje plesov

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za animacijo na dogodkih - varuška na dogodkih / igre / učenje plesov ter pridobite cene in ponudbe.

198.293
povpraševanj strank
8.441
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za animacijo na dogodkih (varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Preverjeni animatorji
Mali BU - Logotip Zlati sponzor
Mali BU
5,0
(1)
Animacija na dogodkih
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Rajanje, predstave, delavnice, vodenje prireditev, poslikava obraza, ozvočenje, napihljiva igrala...
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 2 krat

Opis

CENA: cena je odvisna od izbire programa, dolžine programa in števila animatorjev, vse pa je stvar dogovora in seveda želje naročnika. Za več informacij, nas kontaktirajte.

V ceno in vsak posamezen dogodek je vključen: nastop, kulisa, igre, igrala, ozvočenje, vodenje, številni rekviziti, zanimivi kostumi in prevoz.

LOKACIJA: celotna Slovenija

KAJ NUDIMO:

 • rajanje
 • predstave
 • delavnice
 • vodenje prireditev
 • poslikava obraza
 • ozvočenje
 • napihljiva igrala (možna tudi samo izposoja)
 • maskote
 • DJ mini disco
 • animacije
 • izposoja kostumov
 • in še mnogo drugih stvari...

Vsak otrok po nastopu dobi pohvalo, na kateri je mini pobarvanka.

TEMATIKE:

 • Rajanje – plesno, pevska , športna zabava
 • Gusarska zabava
 • Kapljica vode
 • Medved in čebela,
 • Eko eko krava daje mleko,
 • Na kmetiji je lepo,
 • Glasbeni show,
 • Palačinka-rska zabava
 • Z glasbo in plesom okoli sveta
 • Čarodej in govoreči radio

OPIS tematik, iger, igral, ustvarjalnic, drugih predstav, ozvočenja, razsvetljave... NAJDETE SPODAJ.

Računate lahko na veliko glasbe, igre, plesa, petja in sprostitve.

Zabava je predvsem poučna, saj otroci skozi igro spoznajo nove pesmi in vse kar sodi zraven glasbe: ritem, petje, igranje, ples, smeh in vesela družba. Pa še like iz pesmi - spoznamo živalce v kostumih in rečemo kakšno o gibanju in športu.

Sem pevec, animator, voditelj ter izvajalec iger, delavnic in predstav za otroke in odrasle. Imam svojo glasbeno skupino, s katero sem izdal že 10 albumov in sodeloval na vseh slovenskih festivalih ter bil velikokrat tudi nagrajen. Za otroke sem posnel zelo zanimiv in uspešen glasbeni projekt (CD, DVD, pobarvanka) z naslovom "Z glasbo in gibanjem do zabave in znanja", ki je lahko tudi lepo darilo za razne priložnosti. V letošnjem letu bo izšla nova zgoščenka z otroškimi Slovenskimi uspešnicami v modernejši izvedbi mali BU.

GUSARSKA ZABAVA

Prava gusarska zabava z veliko sceno in številnimi rekviziti, ki obogatijo program in pripomorejo, da je vzdušje nepozabno in res gusarsko obarvano. Veliko izvemo o gusarskem življenju in njihovih navadah (skrinja zakladov, papagaj, top, tiger, palme, barčica....). Ko se vsi spremenimo v gusarje (daljnogled, gusarska ruta, preveza za oči, sablja, ki jo uporabljamo le za spretnostni poligon, zlatniki, zemljevid...) se igra začne. V igro je vključena motorična in spretnostna animacija na velikem poligonu. Med igro plešemo in pojemo gusarske pesmi na koncu pa si vsakdo lahko izdela kakšnega od rekvizitov (rute, daljnogledi, poveze za oči, sablje). Sodelujočim podarimo sabljo iz balona in seveda pohvalo za sodelovanje, s katero postaneš tudi član gusarske druščine. Kaj vse se še lahko igramo; gusarski poligon, iskanje zaklada, gusarske ustvarjalnice, tihotapljenje zaklada, beg z otoka, zaprti morski razbojniki, morska bolezen...

 • Predstava je primerna za otroke do 10 leta starosti.

MEDVED IN ČEBELA

Medved in čebela postaneta nerazdružljiva prijatelja. Drug od drugega se učita ter se skupaj zabavata. Zgodba ima predvsem poučno vsebino, ki se spretno prepleta s humorjem. Otroci izvejo marsikaj koristnega o življenju in delovnih navadah marljivih čebel. Nastopata dva animatorja eden v kostumu medveda, drugi v kostumu čebele. Oder je primerno scensko pripravljen (čebelnjak, travnik, gozd, cvetlice). Po predstavi skupaj zaplešemo in zapojemo nekaj medvedjih in čebeljih pesmi, ter se igramo še nekaj zanimivih in poučnih igric.

 • Sama predstava traja cca 20 min, vse skupaj 1 uro.

POSEBNE IGRE ZA DRUŽINE IN KRATKA ZABAVA S PLESOM

Človeško telo je ustvarjeno za gibanje in to velikokrat pozabljamo. V preteklosti je bilo gibanje v veliko večji meri sestavni del življenja ljudi (potrebno je bilo za obdelovanje zemlje, za premagovanje razdalj...), danes pa okolje, v katerem živimo, študiramo, delamo in preživljamo prosti čas, vse manj prispeva k telesni dejavnosti oziroma jo pogosto tudi izriva iz našega vsakdana, zato je vedno bolj pomembno, da telesno dejavnost zavestno vključimo v naš življenjski slog.

Razpored animacije določimo skupaj. Vse kar je potrebno za izvedbo dobrega programa priskrbimo sami (ozvočenje, light show, vse rekvizite za show in igre). Zaradi številnih zanimivih rekvizitov, iger in animatorjev, ki se bomo res trudili bodo ljudje začutili pravo družinsko vzdušje. Vsi sodelujoči bodo nagrajeni s pohvalami, v tekmovalnem delu nekateri s pobarvankami, veliki zmagovalec pa tudi z zgoščenko in plakatom. K sodelovanju se lahko povabi tudi pokrovitelje (praktične nagrade), ki jih bomo z veseljem razdelili.

ŽIVLJENJA KAPLJIC VODE

Voda je vir življenja. Pomembna za vsa živa bitja in uporabljena za različne namene. Prav je, da se otroci že zgodaj pričnejo zavedati njenega velikega pomena. Pa ste že kdaj razmišljali za kaj vse se voda uporablja? Vodne kapljice nam na izviren način pripovedujejo kaj jih čaka v njihovem kapljičnem življenju. Nekatere so svoje vloge vesele, drugim je njihova naloga celo odveč. Ampak vsako delo je častno delo. Otroci so v predstavo aktivno vključeni in se naučijo enostavnih vlog, ki jih imajo kapljice. Njihovo delo je predvsem dobra mimika, gibanje in ples. Ob tem pa se naučijo veliko koristnega.

 • Sama predstava traja cca 30 min, vse skupaj 1 uro.

EKO, EKO, EKO, krava daje...? Mleko!!!

Marjan, ki prihaja iz mesta, ni nikoli razmišljal kako se pride do mleka v tetrapaku. Špela, ki stanuje na podeželju, pa živi z naravo in ji je to samoumevno. V kratkem času Marjana, ki pride k njej na počitnice, prepriča, da je mleko zdravo in da je življenje na podeželju lepše, kot v mestu. Če se mu je še pred kratkim zdelo, da v hribih ne bo mogel brez Facebook prijateljev, ob Špeli le teh ni več pogrešal. Predstava je za otroke zagotovo nekaj posebnega, saj jih poleg Špele in Marjana navdušita še kravica Liska in njen mali teliček. Za predstavo imamo odlično kuliso, glasbo ter polno idej s katerimi vključimo v dogajanje prav vse nadobudneže.

 • Predstava je primerna za osnovnošolske, kot tudi za vrtčevske otroke.
 • Sama predstava traja cca 30 min, vse skupaj 1 uro.

CIRKUS "M"

Cirkuški triki z nerodnim zajčkom, žonglerska predstava. Zajček je rahlo neroden in z nekaj pomoči mu uspeva zabavati občinstvo. Nato sledi žonglerski del, kjer so na vrsti vragolije in norčije, ki se izvajajo z različnimi žonglerskimi rekviziti. Na koncu za vrhunec sledi še izvajanje čarobnih trikov in vsi udeleženci dobijo modelirne balone.

 • Cirkuška zabava za otroke v kateri otroci tudi nastopajo in sodelujejo, vključena pa je tudi plesna animacija.
 • Trajanje predstave cca 30 minut, vse skupaj do 2 ure.
 • Dodatno lahko ponudimo tudi: cirkuške delavnice, učenje cirkuških vragolij in norčij, motorične in spretnostne animacija, miselne igre, igre z avtomobilčki na daljinsko, poslikavo rok ali obraza.

CIRKUS »M« lahko popestrimo tudi z:

 • Cirkuškim napihljivčkom – napihljivo igralo v velikosti 4m x 5m, primerno za otroke do 6. leta starosti (maksimalno število otrok, ki lahko skače istočasno je 5), medtem se lahko ostali igrajo z nečim drugim ali ustvarjajo.
 • Animacijo z milnimi mehurčki – ustvarjanje velikih milnih mehurčkov (le pri nastopih na prostem - drseča tla!!!).
 • »Fire show« (ognjeni program) bruhanje ognja in razni triki z ognjem (le pri nastopih na prostem).

VARNOST V PROMETU

Postavimo poligon s številnimi rekviziti in progo tako, da se otroci vozijo in skozi vprašanja spoznavajo in se naučijo prometne znake, varno vožnjo in pravila obnašanja v prometu. S seboj imamo poleg poligona tudi vozila (preprogo z motivom ceste in veliko malih avtomobilčkov, kolo, poganjavček, motor na baterijo, rolke, skiro, čelade, pobarvanke, brošure, uganke ...).Vsi se skozi igro zabavamo in res veliko naučimo o varnosti v prometu.

 • Sama predstava traja cca 30 min, vse skupaj 1 do 2 uri.
 • Prometna delavnica: v njej pripravimo otroški poligon s prometnimi znaki, kjer se otroci spoznajo z njimi, prehod za pešce, semafor, kako hodimo po pločniku, barvajo prometno pobarvanko, igrajo prometni človek ne jezi se.

DRUGE PREDSTAVE

Sinek Martinek, Škrat Lenko in Vila Lucija, dojenček in varuška, Cirkuška predstava. V predstave uspešno vključujemo otroke, ki s svojo aktivnostjo predstavo naredijo živo in še bolj zanimivo.

RAZNE IGRE IN POSEBNA IGRALA

Zabavne mini olimpijske igre, stare pozabljene igre, ljudski plesi, izštevanke, vlečenje vrvi, molža krave, kolo sreče, tombola, metanje velike kocke, skakanje v vrečah, tek na smučeh v trojicah gusarske igre, razne otroške delavnice po dogovoru pri nekaterih predstavah ali raznih zabavnih igrah...

OTROŠKE USTVARJALNICE

 risanje (barvice, voščenke, vodenke, flomastri, krede),  barvanje (pobarvank, modelčkov iz gipsa),  izdelovanje lovilcev sanj,  poslikava obraza in telesa - tatuji (z barvami in bleščicami), izdelovanje figuric iz lesenih žlic.

PROGRAM ZA POSEBNE PRILOŽNOSTI

 Veseli december,  Pustovanje,  Otroško silvestrovanje,  Halloween,...

OZVOČENJE, RAZSVETLJAVA, NAPIHLJIVI ZASLON,...
Nudimo profesionalno ozvočenje in razsvetljavo prireditev, večnamenski atraktivni napihljiv zaslon (primeren za predvajanje risank, filmov, video igrice, lahko je kot kulisa).

Reference

 • velika pustovanja in otroška silvestrovanja - Ptuj, Mozirje, Celje, Jesenice, Portorož, Domžale, Kočevje, Ribnica, Izola, Sevnica, Krško, Hrastnik, Divača, Kostanjevica na Krki...
 • predstave za različna podjetja - Špar, Mercator, Parnad, BMW, Astelas, Peugeot Vič, Kolektor, Atotech, Olimeje, Rogaška, številne DPM, CSD, KS, ŠD, GD, ZD...

Kako smo drugačni

 • Ne kompliciram, ker se na terenu zelo znajdem in sem naredil že ogromno različnih nastopov na velikih in malih odrih za različne starosti otrok z možnostjo zabave tudi odraslih.
 • Takoj jih prepričam, da zraven aktivno sodelujejo in so vključeni v vsak program, ki ga izvajam ter so tako aktivni, zadovoljni da zmorejo praktično vse pa še čas jim zelo hitro mine.
 • S tako obširnim in pestrim programom ter občutkom za oder in veliko kilometrino terenskega dela lahko nastopam praktično povsod; od vrtcev, šol, trgovskih centrov, v šotorih, na raznih otvoritvah, gala prireditvah, rojstnih dnevih, presenečenjih, terasah, hotelih, bazenih, bolnicah...
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://www.mali-bu.si/
Storitve
Animacija na dogodkih (Ustvarjalne delavnice, Poslikava obraza, Plesni nastop, Čarodej, Klovn ali žongler (baloni, žongliranje, itd.), Napihljivi rekviziti (trampolin, tobogan), Maske (Miklavž, Božiček, gusarji, pravljice, itd.))
Lokacija
Podgraje 26A, 6250 Ilirska Bistrica

Storitve opravljamo v
Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
 • Špela J. 30. Sep. 2016
 • Preverjena ocena

Vsi smo bili navdušeni nad izvedbo, otroci in odrasli!

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (varuška na dogodkih / igre / učenje plesov) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za animacijo na dogodkih in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

V katerem mestu iščete animacijo na dogodkih (varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)?

Pomagali vam bomo najti pravo animacijo za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

P.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Hrano in pijačo priskrbimo sami. Rojstni dan hči, 7 let, skupaj 6-8 otrok V domačem okolju. Za rekvizite poskrbite vi. Hvala.

M.Č. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Animiranje in čuvanje otrok, starih od 6 do 14 let. Na pikniku , ki bo kombinacija 40. RD in poslovilne zabave ob odhodu v tujino, rabim nekoga, ki bi popestril dan cca.10 otrokom. Igre z žogo, igre na prostem, itd. Lahko se pripravi tudi kakšna zabavna točka, ki vključuje vse otroke ali kaj podobnega. Nismo zahtevni, otroci so prijazni, ampak rabijo aktivnosti, da se ne začnejo prehitro dolgočasiti. Hvala!

A.C. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Praznovanje rojstnega dne v Ljubljani za punčko 6 let Stevilo otrok od 15-20. Iščemo 1 do 2 animatorja datum 4.6.2022 ob 10 uri... Na lokaciji bodo otroci že imeli eno dejavnost zato potrebujemo nekoga, ki bo ostale otroke ki so na rojstnem dnevu zabaval. Animatorja se potrebuje 1,5 ure

S. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Animator za otroke

B.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Praznovanje odraslega RD, 23.7. Zeleli plesno animacijo za odrasle. Dodatno se otroskega animatorja. Za hrano in pijaco bo poskrbljeno, zabava bo v gostiscu. Hvala.

U.S. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Želeli bi animacijo za cca 24 otrok na poroki. Otroci so stari od 2-12let.

B.C. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Za prvi rojstni dan

U.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Iščem animacijo in varstvo za otroke na poroki, ki bo 2.7.202. Otrok bo okrog približno 10. Dogodek se b odvijal v Zgornji kungoti.

M.J. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Za hrano in pijačo poskrbljeno, ostalo animator.

K.F. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Animacija otrok

Ž.C. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Na poroki bo cca 30 otrok. Večina jih je starih od 3-10 let, nekateri so tudi starejši in za njih mislim,da varstvo ne bo potrebno. Želim,da imajo svoje rekvizite, napihljiv grad

P.G. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni, 21.5.22 se porociva in povoraszjeva po animatorki, otrok bo priblizno 15, starost od 11m - 10let. Tam je sicer ze nekaj igral morda bi potrebovali se kaksen rekvizit. Je poroka na prostem.(pr klamfi, kolovec? Hvala za ponudbo. Lep pozdrav, Petja

I.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni, na dogodku za odrasle potrebujemo animacijo in varstvo za otrkke. Dobrodošli rekviziti in maske.

S.K. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebovala bi varuško za svoja otroka na najini poroki stara 2 leti in pol in 9 mesecev trenutno.

K.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujemo varstvo in animacijo za poroko za 30-40 otrok.

N.T. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Animacija za otroke stare od 3 do 10 let. Cca. 10 do 12 otrok. Časovno od 16h do cca. 22h.

S.L. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujeno animatorja ko zna z baloni delati razne stvari (lahko kupimo balone mi ali pa da poskrbi sam), ali potrebujemo animatoja ki zna čimveč idej za razne igre, ki rekvizite lahko sam prinese ali pa po dogovoru tudi sami zrihtamo ali., Potrebujemo animatorja ki je čarodej in rekvizite seboj prinese.

L.Z. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Varstvo cca.10 otrok na poroki v večernih urah med zabavo, cca.3-4 ure.

T.R. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Za hrano in pijaco otrok bo poskrbljeno, potrebujemo samo animacije.

E.B. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Iščem osebo, ki bi v večernem delu poroke animirala 10 otrok (do 5 let).

M.H. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Sinček bo praznoval rojstni dan 8. avgusta, doma (53 kvadratno stanovanje), po 12.00 uri, do 8 otrok, okraske in hrano pripravim sama, ni neke teme, bi pa da bi jih kdo prišel malo animirati da jim ne bi bilo dolgčas. Samo fantki, 7 let, en (bratranec) 9. Rad ima nogomet, Ronalda in Messia, borilne veščine, ples in petje. Hvala!

L.H. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Rabimo animacijo otrok na poroki v večernem čas, recimo 20-23 ure. Otrok na poroki bo 20+, starost med 2-12 let, starejši lahko pomagajo mlajšim. Poroka se bo odvijala v Trebnjem.

L.K. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Animacija otrok na poroki okoli 10 otrok od 4-10 let stari.

L.S. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

S partnerjem iščeva animatorja za 10 otrok starih od 3 do 9 let. Cena do 100eur. Animacija bi potekala od 20- 24 ure

M.B. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Poroko imamo 10 aprila in imamo 7 otrok in bi rabili animatorje za otroke.

J.S. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Na poroki bo predvidoma 10 otrok. Poroka bo potekala v hotelu City Maribor. Želela bi varstvo z animacijo otrok. Otroci so stari med 2-6 let.

B.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Zaradi bolezni nujno iščem animtorko za otroški rojstni dan in sicer za v nedeljo, 2.2.2020 ob 10 in 17 uri. Tematika je Frozen (Ledeno kraljestvo) tako da bi bilo super, da se animatoka spozna na tematiko.

T.D. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Zdravo Zelela bi ponudbe animacije na poroki

Đ.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Rabili bi varstvo otrok od 19h do 22h. Sami smo najeli napihljivi grad, potrebovali bi samo se varstvo. Hvala

K.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Zelim rekvizite.

T.Z. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Otrok bo približno 12, stari bodo od 1-12 let, rabimo nekoga ki bo znal animirati vse

J.O. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujemo animatorja za zaključno druženje v vrtcu- celotni vrtec (100 otrok) s starši v popoldanskem času. Predviden datume je 9.6. Lahko poteka animacija skupno krajši čas in potem kakšne delavnice v obliki postaj. Lahko je tudi bolj športno obarvano. Hrane in pijače ne potrebujemo, lahko pa so kakšni rekviziti.

N.T. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Poroka je v Mariboru. Cc 15 otrok in animacija bi trajala nekje 8 ur

R.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni. V nedeljo 8.5.2022 sin praznuje 5 let. Lokacija je igralnica v Ljubljani, ampak ker bodo na zabavi tudi otroci iz vrtca brez staršev, bi potebovala animatorja/animatorko ali dva, ki bi bila prisotna od 15ih do 18ih in zabavala otroke. V igralnici je sicer veliko igrač, ampak bi mogoče čas hitreje minil, če bi imeli več usmerjenih skupnih igric. Prisotni bodo starši nekaterih otrok, ampak bodo nekateri otroci brez staršev bi želela, da je nekdo z njimi čez celo zabavo. Točnega števila otrok še ne vem, ocenjujem pa da bo to cca 15 otrok, starih 4-6 let, ki bi potrebovali, da se jih animira. Nekaj otrok je mlajših od dveh let, ampak ti bodo imeli pri sebi starša. Najlepša hvala in lep dan še naprej. Lp, Renata

T.Z. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Rabim nekoga, da bi po pazil otroke na poroki

Ž.C. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Na poroki bo cca 33 otrok. Animator naj ima svoj napihljiv grad.

U.G. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni :) zanima me ali je možno najeti animatorja za otroško zabavo (cca 2do3ure ozrioma kaj predlagate)? Starostna skupina otrok 3-6 število otrok: cca 10

S.D. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni, Iščem animatorja/ko s poslikavo obraza za cc10 otrok prej bo kaksen manj starih od 3-11 let. Pri praznovanju 40ke bi rada da bi mi za vsaj 3-4 ure nekdo malo animiral otroke. Praznovali bomo v vinski kleti v okolici Trebnjega. Zunaj je veliko prostora, notri pa malo manj. Zabavo pricnemo ob 14h, animacijo bi imela kmalu po 15h. Najlepsa hvala in lep pozdrav Sabina Drobnic

B.H. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Praznovanje 9 roj.dne. Za sina. Animirane otrok in da je poskrbljeno za hrano in pijačo.

B.H. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Praznovanje 9 roj.dne. Za sina. Animirane otrok in da je poskrbljeno za hrano in pijačo.

I.B. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Za jutri bi potrebovali ob 17.00 animacijo za otroke za pustovanje. Ali ste prosti? Lokacija Dobliče pri Črnomlju

V.V. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni. Poročiva se 3.6.2022. Imava dva otroka, stara 1 in 3 leta, ki bi ju poleg ostalih otrok bilo potrebno vsaj malo zamotiti. Ne veva točnega števila otrok, cca 10jih bo v starostnem obdobju do 6let, se pa nagibava k najemu dveh varušk. Potrebovali bi tudi rekvizite, male mize, kjer bi otroci jedli ali se igrali. Lokacija slavja je okolica Slovenske Bistrice. Hvala in lep podzrav, Vanja

M.S. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Spoštovani. Poroka bo 2.7 in sicer na Sevniškem gradu ter potem v gostišču. Bodo otroci od 1 leta do 3 ( 5 malih navihančkov).

N.T. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Iščemo animacijo otrok na poroki. Cca. 10 otrok starih od 3 do 10 let.

A. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Poroka je 28.5. na odprtem,otrok bo cca 20 od 2let do 13. Zanima me vaša ponudba in cena. Animacije bi približno potrebovali 2h do 2.5h. Prosim za povratno informacijo. Hvala.lp,Anja

E. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Praznovanje rojstnega dneva.Hrana brez svinine pijaca

A.V. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujem bolj večerno/nočno animacijo/varstvo.

K.U. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni. Iščem animacijo / varstvo otrok za poroko. Za natančen časovni termin se bi dogovorili kasneje. Začelo bi se nekje okoli 17h, večerja je planirana ob 18h. Lahko napišete tudi svoje predloge oz. predstavite najboljše prakse iz svojih izkušenj. Maksimalno število otrok je 12. Starih od 3 do 10let. Varstvo bi trajalo vsaj do polnoči. Prosim za ponudbe s ceno, programom in časovnimi okvirji. Hvala.

M.C. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujem varstvo in animcijo otrok na poroki. Želela bi, da poskrbite tudi za rekvizite, saj je za ostalo poskrbljeno.

N.E. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Iščem animatorka za otroke na poroki.

N.L. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujem animatorja na poroki za cca 8 otrok od 3,5 do 8 let.

M.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Na poroki bodo otroci imeli svojo sobo,miza s hrano bo v prostoru z starši. Prišlo bo max.15 otrok starosti 3-10. Potrebovali bi varstvo od 18h dalje, predvidoma do 00.00. Predvsem iščemo varstvo - torej ni potrebno veliko animacije, samo da so otroci pod nadzorom odrasle osebe. Kraj dogodka bo na Dobrni.

S.B. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Hrana in pijaca bo. Zabava bi bila na prostem ob nogometnem igriscu v vssi Utik (Vodice). Oblikovali bodo tudi svoje buce.

I.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Varstvo otrok med poroko- animacija

U.T. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov / Izola)

Varstvo in animacija na poroki za 8 otrok. Lokacija Izola, datum 20.8.2022. Lp Urška

A.Z. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujemo informativno ponudbo za varstvo cca 10 otrok na poroki.

F.Ž. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Hčerin 8. rojstni dan, prosim tudi za rekvizite in masko, brez hrane in pijače. Praznovanje doma.

K.R. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Priblizno 10 otrok od tega 5 italijansko govorecih. Je kaksna moznost?

A.B. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Praznovanje 40-tke. Animacija za otroke povabljenih

V. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Na poroki bo cca 11 otrok starosti od 3 let do 12 let.. Lokacija Jelenov greben. Otroci so živahni, radi imajo skupinske igre z žogo in ustvarjalne delavnice. Glede žog lahko prinesemo sami, prav tako družabne igre.

A.J. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Animacija otrok na poroki v mesecu maju 2022 za cca 20 otrok starosti 2-8 let.

S.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Na domu bomo tekom dneva gostili prijatelje, ki bodo prihajali z otroki, zato bi želeli najti nekoga, ki bi jih čuval in po potrebi tudi animiral. Otrok bo 5-10, starost 3-8 (večinoma predšolski), sobota 12.6., v Ljubljani

A.T. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Iščem animatorko za otroški rojstni dan v nedeljo, 27.6.2021 - za cca 12 otrok starih 8 let. Program naj bi trajal cca 2 uri. Animacija bi potekala na prostem (travnik, zasebno zemljišče). Za hrano in pijačo bi poskrbeli sami. Lokacija: Miklavž na Dravskem polju

D. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Iscemo animacijo za otroke starosti med 6 in 10 let

M.R. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Animacija na poroki od 19. ure dalje. priblizno 12 otrok, 3 stari 2,5let, ostalo starejse od 5 let.

Z.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Iščemo neko popestritev za otroke ob praznovanju prvega rojstnega dne naših dvojčkov. Pričakujemo nekje do 10 otrok, polovica od teh bo do 4 leta, polovica pa nad 4 leta. Praznovanje bo v restavraciji, kjer bodo tudi ostali gosti-starši in kjer bo tudi band zabaval goste. Zato razmišljamo, kako bi za uro ali dve konkretno poskrbeli tudi za najmlajše. Razmišljali smo, da se najprej pripravi ena točka z animacijo z baloni za vse prisotne, potem pa gredo vsi otroci v eno sobo, kjer bi se nekdo z njimi ukvarjal, animiral...da se tudi mame nekoliko oddahnejo. Upam, da sem dal neke iztočnice, da lahko malo razmislite, kaj bi nam ponudili.

A.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Varstvo otrok in animacija med 14.00 in max 17.30to uro. Gre za varstvo med samim kosilom in po kosilu.

R.B. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni, zanimam se za varstvo otrok na poporočnem pikniku, datum 20.8.2021 od 15ih dalje. Lokacija: Dvor Jezeršek. Starost otrok 3-10, št: 17. Napihljiv grad in pa urejen kotiček z animacijami in rekviziti, pijača in hrana bo na lokaciji. LP, Rebecca

M.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni! Iščem animatorja, ki bi zabaval cca 10 otrok starih 3+ leta, za 3h.

M.R. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Organiziram dogodek in potrebujem animacijo za otroke

S.L. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Gre za praznovanje 3 rojstnega dne sina, ki obožuje radovednega Georga (Courious George). Otrok bi bilo do 10, zabava bi bila doma na prostem (upamo, da bo lepo vreme) ali pod šotorom. Razmišljam torej o tematskem praznovanju z radovednim Georgom. Vabila, girlande in zahvale so že v pripravi, razmišljam še o piñadi, foto kotičku in igri hranjenja radovednega Georga z bananami iz blaga. Za ostalo mi zmanjka idej. Smo iz Maribora

M.H. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Zelim da animator poskrbi samo za show za otroke da zabavi otroke zanima me cena na uro

B.B. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Animator, varuška za prb 15 otrok, animacija, igre, poslikava obraza.

S.G. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Animacija otrok

N.H. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Rabili bi samo animacijo (poslikava obraza, predstava, ples) Ter organizacijo krsta ampak datum še ni znan zaradi ukrepov. Hvala

K.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Prosim za ponudbo varstva na poroki od 17:00 ure dalje do cca. druge ure zjutraj.

Š.G. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Animacija na prostem v času porocnega slavja za 8 otrok starih od 4 do 8 let. Želimo da imajo animatorji posluh za otroke in vse rekvizite zraven napihljivo igralo pa bomo organizirali mi.

T.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Za rojstno dnevno zabavo 5 letnika bi potrebovali klovna, animatorja/ko za 1 uro.

D.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujemo rekvizite, poslikave obraza, izdelovanje

P.U. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Želimo animatorje na poroki za cca.20 otrok starih od 4 do 12 let za cca.5 ur. Animatorji bodo v posebnem prostoru z otroci,kjer bodo tudi jedli. Želimo tudi napihljiva igrala in igrala oz. igre za igro na prostem.

N.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Dogodek je poroka in praznovanje roj.dneva v enem. Gostov bo maksimalno 40 (35 let do 60let), otrok maksimalno do 10 let. praznovanje bo na prostem, grad Komenda na Polzeli. Predstavo za odrasle bi imeli med 19 h in 20 h zvecer, za otroke 3 ure animacije v popoldanskem casu

N.K. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

24.4.2020, zvecer od 19.00 do 00.00 ure, bi potrebovala animatorje za priblizno 10 otrok starosti od 4 do 10 leta. Zabava bo v gostilni,kjer bomo praznovali 40 rojstni dan,animacija bi se izvajala v locenem, praznem,dokaj velikem prostoru! Za hrano ter pijaco je poskrbljeno.

T.J. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Animacija za 1. Rojstni dan do 10 otrok

S.K. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Animacija in varstvo malih otrok na poroki.

E.B. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Na poroki boddo otroci stari od leta dni do 10 let, želela bi animacijo zanje.

M.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujemo animacijo otrok ob 50.letnici na katero lahko oovabljenci pripeljejo tudi svoje otroke. Animacija od 18h dalje

Š.E. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Animacija otrok, da jim ne bo dolgčas na poroki. Da se bodo zabavali in da bom kot nevesta brez skrbi, kje so otroci (poroka je ob ribniku) . Animator naj poskrbi za rekvizite, lahko tudi poslikava obraza, tatooji. Otrok bo najmanj 4, starosti od 3 let do 11.

M.Ž. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Praznovanje hčerinega 10. rojstnega dne doma v Ljubljani cca 15 otrok. Ker so to otroci, ki so na pragu najstništva, bi kaj drugačnega (da jim ne bo preotročje).V večini so kar vsi športno naravnani. Okoli hiše imamo nekaj vrta, imamo namizni nogomet in ping pong mizo, bazena pa verjetno še ne bomo imeli. Za hrano in pijačo bi poskrbeli sami. Mogoče malo športne aktivnosti, poligon, skriti zaklad, učenje žongliranja, čarodej,... V bistvu bi še kakšen vaš predlog potrebovala.

I.S. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebovali bi animatorja za otroski rojstni dan, cca 20 otrok, v Mostecu v Ljubljani . Radi bi izvedli lov na zaklad in razbijanje pinjate.

M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Zanima me cena za animatorje otrok na poroki.

A.L. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni. Imeli bi animatorja, ki je pripravljen 2 uri zabavt 5 letnike v temi "tačke na patrulji". Lahko tudi poslikave obraza, baloni, rekviziti, ustvarjanje, igre na prostem,...pri nas doma. Občina Radeče

L.D. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Otroci so stari od 2-12 let. Nimam še potrjenega števila otrok vendar naj bi jih bilo 20.

M.Š. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Varstvo in animacija otrok na poroki. 2-5 let.

I. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Cca 10 otrok, povprecna starost 4 leta. Rojstni dan. Na naši lokaciji v bližini Mb. Radi bi vkljuceno poslikavo obraza.

T.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujemo animacijo otrok na poroki 20.6.2020 v Mariboru. Zelela bi si poslikavo obraza, razne rekvizite kj jih pac imate na voljo.

D.K. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Otroci stari od 1,5 leta naprej Prinesejo sabo rekvizite Datum: 1.8.2020 Cena?

N.E. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Želim varstvo/animacijo otrok na svoji poroki. Otrok bo cca.25.

U.N. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni, V turisticnem drustvu Smarna gora-Tacen prirejamo vsakoletno rajanje za okoliske otroke na pustni torek, letos 25.2., popoldan, v KD Tacen (dvorana). Zelimo si animacijo za otroke, cca. 1,5-2 uri, da se otrokom v maskah nekaj usmerjenega dogaja. Gre za mlajše otroke 1-9 let, pride cca. 30-60 otrok... vsi otroci dobijo tudi krof. Prosim vas za informacijo, ali izvajate tovrstne animacije in ce bi imeli moznost dogovora oz. za vašo ponudbo. Hvala in obilo uspehov.

N.J. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Poroka 11.7.2020 v Portorožu. Cca 15 otrok, starosti 2-9 let. Varstvo potrebno od 18h do 24h. Lp

R.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni. Zanima me potek in cena animacije otrok (starih od 2-7let) za priblizno 2-5ur na poroki. Poroka je v Mariboru.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.