fb

Povprečne cene: poslikava obraza

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za animacijo na dogodkih - poslikava obraza ter pridobite cene in ponudbe.

198.296
povpraševanj strank
8.441
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za animacijo na dogodkih (poslikava obraza)

Preverjeni animatorji
Mali BU - Logotip Zlati sponzor
Mali BU
5,0
(1)
Animacija na dogodkih
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Rajanje, predstave, delavnice, vodenje prireditev, poslikava obraza, ozvočenje, napihljiva igrala...
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 2 krat

Opis

CENA: cena je odvisna od izbire programa, dolžine programa in števila animatorjev, vse pa je stvar dogovora in seveda želje naročnika. Za več informacij, nas kontaktirajte.

V ceno in vsak posamezen dogodek je vključen: nastop, kulisa, igre, igrala, ozvočenje, vodenje, številni rekviziti, zanimivi kostumi in prevoz.

LOKACIJA: celotna Slovenija

KAJ NUDIMO:

 • rajanje
 • predstave
 • delavnice
 • vodenje prireditev
 • poslikava obraza
 • ozvočenje
 • napihljiva igrala (možna tudi samo izposoja)
 • maskote
 • DJ mini disco
 • animacije
 • izposoja kostumov
 • in še mnogo drugih stvari...

Vsak otrok po nastopu dobi pohvalo, na kateri je mini pobarvanka.

TEMATIKE:

 • Rajanje – plesno, pevska , športna zabava
 • Gusarska zabava
 • Kapljica vode
 • Medved in čebela,
 • Eko eko krava daje mleko,
 • Na kmetiji je lepo,
 • Glasbeni show,
 • Palačinka-rska zabava
 • Z glasbo in plesom okoli sveta
 • Čarodej in govoreči radio

OPIS tematik, iger, igral, ustvarjalnic, drugih predstav, ozvočenja, razsvetljave... NAJDETE SPODAJ.

Računate lahko na veliko glasbe, igre, plesa, petja in sprostitve.

Zabava je predvsem poučna, saj otroci skozi igro spoznajo nove pesmi in vse kar sodi zraven glasbe: ritem, petje, igranje, ples, smeh in vesela družba. Pa še like iz pesmi - spoznamo živalce v kostumih in rečemo kakšno o gibanju in športu.

Sem pevec, animator, voditelj ter izvajalec iger, delavnic in predstav za otroke in odrasle. Imam svojo glasbeno skupino, s katero sem izdal že 10 albumov in sodeloval na vseh slovenskih festivalih ter bil velikokrat tudi nagrajen. Za otroke sem posnel zelo zanimiv in uspešen glasbeni projekt (CD, DVD, pobarvanka) z naslovom "Z glasbo in gibanjem do zabave in znanja", ki je lahko tudi lepo darilo za razne priložnosti. V letošnjem letu bo izšla nova zgoščenka z otroškimi Slovenskimi uspešnicami v modernejši izvedbi mali BU.

GUSARSKA ZABAVA

Prava gusarska zabava z veliko sceno in številnimi rekviziti, ki obogatijo program in pripomorejo, da je vzdušje nepozabno in res gusarsko obarvano. Veliko izvemo o gusarskem življenju in njihovih navadah (skrinja zakladov, papagaj, top, tiger, palme, barčica....). Ko se vsi spremenimo v gusarje (daljnogled, gusarska ruta, preveza za oči, sablja, ki jo uporabljamo le za spretnostni poligon, zlatniki, zemljevid...) se igra začne. V igro je vključena motorična in spretnostna animacija na velikem poligonu. Med igro plešemo in pojemo gusarske pesmi na koncu pa si vsakdo lahko izdela kakšnega od rekvizitov (rute, daljnogledi, poveze za oči, sablje). Sodelujočim podarimo sabljo iz balona in seveda pohvalo za sodelovanje, s katero postaneš tudi član gusarske druščine. Kaj vse se še lahko igramo; gusarski poligon, iskanje zaklada, gusarske ustvarjalnice, tihotapljenje zaklada, beg z otoka, zaprti morski razbojniki, morska bolezen...

 • Predstava je primerna za otroke do 10 leta starosti.

MEDVED IN ČEBELA

Medved in čebela postaneta nerazdružljiva prijatelja. Drug od drugega se učita ter se skupaj zabavata. Zgodba ima predvsem poučno vsebino, ki se spretno prepleta s humorjem. Otroci izvejo marsikaj koristnega o življenju in delovnih navadah marljivih čebel. Nastopata dva animatorja eden v kostumu medveda, drugi v kostumu čebele. Oder je primerno scensko pripravljen (čebelnjak, travnik, gozd, cvetlice). Po predstavi skupaj zaplešemo in zapojemo nekaj medvedjih in čebeljih pesmi, ter se igramo še nekaj zanimivih in poučnih igric.

 • Sama predstava traja cca 20 min, vse skupaj 1 uro.

POSEBNE IGRE ZA DRUŽINE IN KRATKA ZABAVA S PLESOM

Človeško telo je ustvarjeno za gibanje in to velikokrat pozabljamo. V preteklosti je bilo gibanje v veliko večji meri sestavni del življenja ljudi (potrebno je bilo za obdelovanje zemlje, za premagovanje razdalj...), danes pa okolje, v katerem živimo, študiramo, delamo in preživljamo prosti čas, vse manj prispeva k telesni dejavnosti oziroma jo pogosto tudi izriva iz našega vsakdana, zato je vedno bolj pomembno, da telesno dejavnost zavestno vključimo v naš življenjski slog.

Razpored animacije določimo skupaj. Vse kar je potrebno za izvedbo dobrega programa priskrbimo sami (ozvočenje, light show, vse rekvizite za show in igre). Zaradi številnih zanimivih rekvizitov, iger in animatorjev, ki se bomo res trudili bodo ljudje začutili pravo družinsko vzdušje. Vsi sodelujoči bodo nagrajeni s pohvalami, v tekmovalnem delu nekateri s pobarvankami, veliki zmagovalec pa tudi z zgoščenko in plakatom. K sodelovanju se lahko povabi tudi pokrovitelje (praktične nagrade), ki jih bomo z veseljem razdelili.

ŽIVLJENJA KAPLJIC VODE

Voda je vir življenja. Pomembna za vsa živa bitja in uporabljena za različne namene. Prav je, da se otroci že zgodaj pričnejo zavedati njenega velikega pomena. Pa ste že kdaj razmišljali za kaj vse se voda uporablja? Vodne kapljice nam na izviren način pripovedujejo kaj jih čaka v njihovem kapljičnem življenju. Nekatere so svoje vloge vesele, drugim je njihova naloga celo odveč. Ampak vsako delo je častno delo. Otroci so v predstavo aktivno vključeni in se naučijo enostavnih vlog, ki jih imajo kapljice. Njihovo delo je predvsem dobra mimika, gibanje in ples. Ob tem pa se naučijo veliko koristnega.

 • Sama predstava traja cca 30 min, vse skupaj 1 uro.

EKO, EKO, EKO, krava daje...? Mleko!!!

Marjan, ki prihaja iz mesta, ni nikoli razmišljal kako se pride do mleka v tetrapaku. Špela, ki stanuje na podeželju, pa živi z naravo in ji je to samoumevno. V kratkem času Marjana, ki pride k njej na počitnice, prepriča, da je mleko zdravo in da je življenje na podeželju lepše, kot v mestu. Če se mu je še pred kratkim zdelo, da v hribih ne bo mogel brez Facebook prijateljev, ob Špeli le teh ni več pogrešal. Predstava je za otroke zagotovo nekaj posebnega, saj jih poleg Špele in Marjana navdušita še kravica Liska in njen mali teliček. Za predstavo imamo odlično kuliso, glasbo ter polno idej s katerimi vključimo v dogajanje prav vse nadobudneže.

 • Predstava je primerna za osnovnošolske, kot tudi za vrtčevske otroke.
 • Sama predstava traja cca 30 min, vse skupaj 1 uro.

CIRKUS "M"

Cirkuški triki z nerodnim zajčkom, žonglerska predstava. Zajček je rahlo neroden in z nekaj pomoči mu uspeva zabavati občinstvo. Nato sledi žonglerski del, kjer so na vrsti vragolije in norčije, ki se izvajajo z različnimi žonglerskimi rekviziti. Na koncu za vrhunec sledi še izvajanje čarobnih trikov in vsi udeleženci dobijo modelirne balone.

 • Cirkuška zabava za otroke v kateri otroci tudi nastopajo in sodelujejo, vključena pa je tudi plesna animacija.
 • Trajanje predstave cca 30 minut, vse skupaj do 2 ure.
 • Dodatno lahko ponudimo tudi: cirkuške delavnice, učenje cirkuških vragolij in norčij, motorične in spretnostne animacija, miselne igre, igre z avtomobilčki na daljinsko, poslikavo rok ali obraza.

CIRKUS »M« lahko popestrimo tudi z:

 • Cirkuškim napihljivčkom – napihljivo igralo v velikosti 4m x 5m, primerno za otroke do 6. leta starosti (maksimalno število otrok, ki lahko skače istočasno je 5), medtem se lahko ostali igrajo z nečim drugim ali ustvarjajo.
 • Animacijo z milnimi mehurčki – ustvarjanje velikih milnih mehurčkov (le pri nastopih na prostem - drseča tla!!!).
 • »Fire show« (ognjeni program) bruhanje ognja in razni triki z ognjem (le pri nastopih na prostem).

VARNOST V PROMETU

Postavimo poligon s številnimi rekviziti in progo tako, da se otroci vozijo in skozi vprašanja spoznavajo in se naučijo prometne znake, varno vožnjo in pravila obnašanja v prometu. S seboj imamo poleg poligona tudi vozila (preprogo z motivom ceste in veliko malih avtomobilčkov, kolo, poganjavček, motor na baterijo, rolke, skiro, čelade, pobarvanke, brošure, uganke ...).Vsi se skozi igro zabavamo in res veliko naučimo o varnosti v prometu.

 • Sama predstava traja cca 30 min, vse skupaj 1 do 2 uri.
 • Prometna delavnica: v njej pripravimo otroški poligon s prometnimi znaki, kjer se otroci spoznajo z njimi, prehod za pešce, semafor, kako hodimo po pločniku, barvajo prometno pobarvanko, igrajo prometni človek ne jezi se.

DRUGE PREDSTAVE

Sinek Martinek, Škrat Lenko in Vila Lucija, dojenček in varuška, Cirkuška predstava. V predstave uspešno vključujemo otroke, ki s svojo aktivnostjo predstavo naredijo živo in še bolj zanimivo.

RAZNE IGRE IN POSEBNA IGRALA

Zabavne mini olimpijske igre, stare pozabljene igre, ljudski plesi, izštevanke, vlečenje vrvi, molža krave, kolo sreče, tombola, metanje velike kocke, skakanje v vrečah, tek na smučeh v trojicah gusarske igre, razne otroške delavnice po dogovoru pri nekaterih predstavah ali raznih zabavnih igrah...

OTROŠKE USTVARJALNICE

 risanje (barvice, voščenke, vodenke, flomastri, krede),  barvanje (pobarvank, modelčkov iz gipsa),  izdelovanje lovilcev sanj,  poslikava obraza in telesa - tatuji (z barvami in bleščicami), izdelovanje figuric iz lesenih žlic.

PROGRAM ZA POSEBNE PRILOŽNOSTI

 Veseli december,  Pustovanje,  Otroško silvestrovanje,  Halloween,...

OZVOČENJE, RAZSVETLJAVA, NAPIHLJIVI ZASLON,...
Nudimo profesionalno ozvočenje in razsvetljavo prireditev, večnamenski atraktivni napihljiv zaslon (primeren za predvajanje risank, filmov, video igrice, lahko je kot kulisa).

Reference

 • velika pustovanja in otroška silvestrovanja - Ptuj, Mozirje, Celje, Jesenice, Portorož, Domžale, Kočevje, Ribnica, Izola, Sevnica, Krško, Hrastnik, Divača, Kostanjevica na Krki...
 • predstave za različna podjetja - Špar, Mercator, Parnad, BMW, Astelas, Peugeot Vič, Kolektor, Atotech, Olimeje, Rogaška, številne DPM, CSD, KS, ŠD, GD, ZD...

Kako smo drugačni

 • Ne kompliciram, ker se na terenu zelo znajdem in sem naredil že ogromno različnih nastopov na velikih in malih odrih za različne starosti otrok z možnostjo zabave tudi odraslih.
 • Takoj jih prepričam, da zraven aktivno sodelujejo in so vključeni v vsak program, ki ga izvajam ter so tako aktivni, zadovoljni da zmorejo praktično vse pa še čas jim zelo hitro mine.
 • S tako obširnim in pestrim programom ter občutkom za oder in veliko kilometrino terenskega dela lahko nastopam praktično povsod; od vrtcev, šol, trgovskih centrov, v šotorih, na raznih otvoritvah, gala prireditvah, rojstnih dnevih, presenečenjih, terasah, hotelih, bazenih, bolnicah...
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://www.mali-bu.si/
Storitve
Animacija na dogodkih (Ustvarjalne delavnice, Poslikava obraza, Plesni nastop, Čarodej, Klovn ali žongler (baloni, žongliranje, itd.), Napihljivi rekviziti (trampolin, tobogan), Maske (Miklavž, Božiček, gusarji, pravljice, itd.))
Lokacija
Podgraje 26A, 6250 Ilirska Bistrica

Storitve opravljamo v
Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
 • Špela J. 30. Sep. 2016
 • Preverjena ocena

Vsi smo bili navdušeni nad izvedbo, otroci in odrasli!

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (poslikava obraza) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za animacijo na dogodkih in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pomagali vam bomo najti pravo animacijo za vaš dogodek

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

P.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Hrano in pijačo priskrbimo sami. Rojstni dan hči, 7 let, skupaj 6-8 otrok V domačem okolju. Za rekvizite poskrbite vi. Hvala.

A.B. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Iščemo animatorja za otrosko rojstnodnevno zabavo (otroci stari 5-7 let). Pretežno poslikave obraza, mogoče še kakšna krajša dodatna animacija. Načeloma se dogaja zabava na igralih tako, da bodo imeli kaj za početi.

J.Š. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Pozdravljeni, želeli bi poslikavo obraza za cca. 6 otrok na rojstnem dnevu (ne gre za otroški rojstni dan).

U.S. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Želeli bi animacijo za cca 24 otrok na poroki. Otroci so stari od 2-12let.

Anonimen išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Smo gostinski lokal in bi radi naredili sobotno prireditev za otroke z igrali in kaksno animacijo

U.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Iščem animacijo in varstvo za otroke na poroki, ki bo 2.7.202. Otrok bo okrog približno 10. Dogodek se b odvijal v Zgornji kungoti.

M.J. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Za hrano in pijačo poskrbljeno, ostalo animator.

B.K. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Animatorji naj poskrbijo za rekvizite.

K.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujemo varstvo in animacijo za poroko za 30-40 otrok.

A.D. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Potrebujemo animatorja, ki bo poslikal obraz 11 otrokom. Praznujemo doma od 9h do 13h.

N.T. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Animacija za otroke stare od 3 do 10 let. Cca. 10 do 12 otrok. Časovno od 16h do cca. 22h.

M.Š. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Zabava za rojstni dan bo potekala v igralnici. Prisotnih bo cca. 10-12 otrok. Zanima me cena?

M.Š. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Zabava za rojstni dan bo potekala v igralnici, potrebujem le poslikavo obraza za cca. 10-12 otrok. Zanima ne cena?

S.S. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Ples, poslikava

P.K. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Pozdravljeni! Zanimam se za animacijo rojstnodnevne zabave za 5. Rojstni dan svoje hcerke. Zabava bo potekala doma. Ker se ni nikoli praznovala drugje kot doma....in ocitno letos zaradi cirone to spet ne bo mogoce, bi ji rada vsaj malo popestrila njen poseben dan in jo presenetila vse skupaj bo cca 10-12 otrok. Praznovanje bi bilo okoli 18.12. Prosim za ponudbe. Hvala, lep pozdrav, Krel Petra

L.Z. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Varstvo cca.10 otrok na poroki v večernih urah med zabavo, cca.3-4 ure.

M.C. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Otroška rojstnodnevna zabava , poslikavo obraza za 7 punčk

M. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza / Miklavz Na Dravskem Polju)

Potreboval bi animacijo za hčerkin rojstni dan dne 12.9.2021 med 16 in 18h dopolnila bo 5 let na rojstnem dnevu bi potreboval cca 1h animacije za otroke ( bo jih okvirno 10starost od 3 do 5 let)

M. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Potreboval bi animacijo za hčerkino rojstni dan dopolnila bo 5 let na rojstnem dnevu bi potreboval cca 1h animacije za otroke ( bo jih okvirno 10starost od 3 do 5 let)

T.R. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Za hrano in pijaco otrok bo poskrbljeno, potrebujemo samo animacije.

M.H. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Sinček bo praznoval rojstni dan 8. avgusta, doma (53 kvadratno stanovanje), po 12.00 uri, do 8 otrok, okraske in hrano pripravim sama, ni neke teme, bi pa da bi jih kdo prišel malo animirati da jim ne bi bilo dolgčas. Samo fantki, 7 let, en (bratranec) 9. Rad ima nogomet, Ronalda in Messia, borilne veščine, ples in petje. Hvala!

L.H. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Rabimo animacijo otrok na poroki v večernem čas, recimo 20-23 ure. Otrok na poroki bo 20+, starost med 2-12 let, starejši lahko pomagajo mlajšim. Poroka se bo odvijala v Trebnjem.

S.Š. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Zabavna animacija vsecno otrokom

L.K. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Animacija otrok na poroki okoli 10 otrok od 4-10 let stari.

L.S. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

S partnerjem iščeva animatorja za 10 otrok starih od 3 do 9 let. Cena do 100eur. Animacija bi potekala od 20- 24 ure

M.B. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Poroko imamo 10 aprila in imamo 7 otrok in bi rabili animatorje za otroke.

J.S. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Na poroki bo predvidoma 10 otrok. Poroka bo potekala v hotelu City Maribor. Želela bi varstvo z animacijo otrok. Otroci so stari med 2-6 let.

B.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Zaradi bolezni nujno iščem animtorko za otroški rojstni dan in sicer za v nedeljo, 2.2.2020 ob 10 in 17 uri. Tematika je Frozen (Ledeno kraljestvo) tako da bi bilo super, da se animatoka spozna na tematiko.

T.D. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Zdravo Zelela bi ponudbe animacije na poroki

J.V. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Poslikava obraza v Ljubljani. cca 15 otrok, čas: 30 minut do 1 h.

K.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Zelim rekvizite.

J.O. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujemo animatorja za zaključno druženje v vrtcu- celotni vrtec (100 otrok) s starši v popoldanskem času. Predviden datume je 9.6. Lahko poteka animacija skupno krajši čas in potem kakšne delavnice v obliki postaj. Lahko je tudi bolj športno obarvano. Hrane in pijače ne potrebujemo, lahko pa so kakšni rekviziti.

N.T. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Poroka je v Mariboru. Cc 15 otrok in animacija bi trajala nekje 8 ur

U.&. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Iščemo neko popestritev praznovanja -- dve hčerki stari 6 in 8 let praznujeta, ena si želi poslikave obraza druga napihljivi grad. Prosim za čim ugodnejše ponudbe, .. v primeru slabega vremena bi praznovanje prestavili na naslednjo soboto. lp Urška

G.H. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Iscem animatorko v kostumu Elze za roj.dan 4 letnice konec avgusta.

M.P. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Samo poslikava obraza

A.F. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Potrebujemo animacijo za rojstni dan otroka, ki bo dopolnil 1 leto. Zamislili smo si, da bi prišla maskota imela ustvarjalne delavnice, nudila otrokom poslikavo obraza in žonglirala.

A.F. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Pozdravljeni! 30.4. med 17.00 in 19.30, potrebujemo animatorja za otroke v okviru občinskega praznika v kraju Vogrsko. Animator naj poskrbi tudi za rekvizite. Lep pozdrav!

Ž.C. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Na poroki bo cca 33 otrok. Animator naj ima svoj napihljiv grad.

U.G. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni :) zanima me ali je možno najeti animatorja za otroško zabavo (cca 2do3ure ozrioma kaj predlagate)? Starostna skupina otrok 3-6 število otrok: cca 10

N.Š. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Pozdrav. V sredini aprila bomo imeli otvoritev nove trgovine. Za otvoritev potrebujemo animacijo za otroke. Dogajalo bi se pred trgovino (klovn, barvanje obraza, delo z baloni...). Karkoli se vam zdi primerno za tak dogodek. Hvala. Nataša Šanca

S.D. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni, Iščem animatorja/ko s poslikavo obraza za cc10 otrok prej bo kaksen manj starih od 3-11 let. Pri praznovanju 40ke bi rada da bi mi za vsaj 3-4 ure nekdo malo animiral otroke. Praznovali bomo v vinski kleti v okolici Trebnjega. Zunaj je veliko prostora, notri pa malo manj. Zabavo pricnemo ob 14h, animacijo bi imela kmalu po 15h. Najlepsa hvala in lep pozdrav Sabina Drobnic

P.Č. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Samo animacija

I.B. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Za jutri bi potrebovali ob 17.00 animacijo za otroke za pustovanje. Ali ste prosti? Lokacija Dobliče pri Črnomlju

N.T. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Iščemo animacijo otrok na poroki. Cca. 10 otrok starih od 3 do 10 let.

A. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Poroka je 28.5. na odprtem,otrok bo cca 20 od 2let do 13. Zanima me vaša ponudba in cena. Animacije bi približno potrebovali 2h do 2.5h. Prosim za povratno informacijo. Hvala.lp,Anja

A.V. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujem bolj večerno/nočno animacijo/varstvo.

K.U. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni. Iščem animacijo / varstvo otrok za poroko. Za natančen časovni termin se bi dogovorili kasneje. Začelo bi se nekje okoli 17h, večerja je planirana ob 18h. Lahko napišete tudi svoje predloge oz. predstavite najboljše prakse iz svojih izkušenj. Maksimalno število otrok je 12. Starih od 3 do 10let. Varstvo bi trajalo vsaj do polnoči. Prosim za ponudbe s ceno, programom in časovnimi okvirji. Hvala.

N.E. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Iščem animatorka za otroke na poroki.

V.P. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Praznovanje 6. rojstnega dne za deklico.

S.B. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Hrana in pijaca bo. Zabava bi bila na prostem ob nogometnem igriscu v vssi Utik (Vodice). Oblikovali bodo tudi svoje buce.

S.M. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Pozdravljeni, hči bo 5.10. praznovala svoj 7 rojstni dan, praznovanje bo potekalo v dvorani (lokacija Novo mesto Kmetija Kastelic-dvorana). Prisotnih bo okoli 25 otrok, rada bi ji pripravila gosta presenečenja. Zanima me tudi če ima kdo možnost plačila z boni? lp Senida

A.Z. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujemo informativno ponudbo za varstvo cca 10 otrok na poroki.

A.Ž. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Pozdravljeni. Zanima me animacija otrok. Hčerka praznuje 8 rojstni dan 28.8.

F.Ž. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Hčerin 8. rojstni dan, prosim tudi za rekvizite in masko, brez hrane in pijače. Praznovanje doma.

S.K. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza / Dobrna)

Potrebujemo animacijo na poroki za cca. 11 otrok. Dva otroka sta malčka (do dveh let), ostali pa od 6-12 let. V mislih imamo kakšnega klovna, čarodeja, poslikavo obrazov, napihovanje balonov. Stvari v katerih bi otroci uživali, ne bi se pa preveč umazali oz. spotili saj le gre za poroko, kar traja dlje časa. Za hrano in pijačo bo seveda poskrbljeno, dobrodošli so pa razni rekviziti, maske in ostali pripomočki.

S.K. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Potrebujemo animacijo na poroki za cca. 11 otrok. Dva otroka sta malčka (do dveh let), ostali pa od 6-12 let. V mislih imamo kakšnega klovna, čarodeja, poslikavo obrazov, napihovanje balonov. Stvari v katerih bi otroci uživali, ne bi se pa preveč umazali oz. spotili saj le gre za poroko, kar traja dlje časa. Za hrano in pijačo bo seveda poskrbljeno, dobrodošli so pa razni rekviziti, maske in ostali pripomočki.

O.Š. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Bomo praznovali 6 rojstni dan otroka(fantka). Želimo, da za otroke preredite zabavo z maskami, pustolovščino, z igrami. Praznovati mislimo v restavraciji, če se le bo dalo. Pa zanima nas cena vaše ponudbe.

K.R. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Priblizno 10 otrok od tega 5 italijansko govorecih. Je kaksna moznost?

P.P. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Animacija za 9.rojstni dan, za 10 otrok, v Libeličah.

Z.H. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Imamo delavnico za otroke, kjer se bo najprej prebrala pravljica. Nato pa rabimo klovna, ki bi izvajal manjše zadeve kot so žongliranje, napihovanje balonov,ki bi jih otrokom tudi podaril in kaj manjšega še podobnega. Istočasno po potrebujemo tudi osebo za poslikavo obrazov otrok z bolj enostavnimi liki kot je zvezdica, luna, sonce in kakšen metuljček za kakšnih 20 do 30 otrok...ne vemo koliko se jih bo odzvalo na naše povabilo, lahko jih pride tudi manj. Glede na epidemije pa se trudimo dobiti tudi prostor za enako delavnico tudi konec meseca avgusta. Bralca pravljic že imamo. Prosimo za ponudbe. Blanka

V. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Na poroki bo cca 11 otrok starosti od 3 let do 12 let.. Lokacija Jelenov greben. Otroci so živahni, radi imajo skupinske igre z žogo in ustvarjalne delavnice. Glede žog lahko prinesemo sami, prav tako družabne igre.

A.J. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Animacija otrok na poroki v mesecu maju 2022 za cca 20 otrok starosti 2-8 let.

T.J. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

V KS Lesce vsako leto ob krajevnem prazniku organiziramo tudi prireditev za otroke. Organizirali bi jo tudi letos, in sicer v soboto, 10.7.2021, ob 18:00 uri na otroškem igrišču v Lescah, trajala pa naj bi nekje uro do ure in pol. Na igrišču imamo elektriko in vodo. Za hrano in pijačo posrbimo sami, za vse rekvizite pa animatorji. Prosim za ponudbo animacije.

N.G. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Pozdravljeni gre za Kavarno v Kranju kjer imamo veliko igral , za stranke bi pripravili animoran program oz za privabitev gostov Zakljucek sezone / sole

T. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Poroka, 10 otrok ob 1,5leta do 10let varstvo nekje 7h

A.T. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Iščem animatorko za otroški rojstni dan v nedeljo, 27.6.2021 - za cca 12 otrok starih 8 let. Program naj bi trajal cca 2 uri. Animacija bi potekala na prostem (travnik, zasebno zemljišče). Za hrano in pijačo bi poskrbeli sami. Lokacija: Miklavž na Dravskem polju

T. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Poroka, maj 2022, otroci bodo stari od 1,5leta do 10let, zelela bi animacijo v smislu poslikave obrazov, kaksne igre,... Eden iz med otrok je tudi moj in bi na svoji poroki res zelela najbolje zase in svojega otroka (3leta staro puncko)

M.R. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Animacija na poroki od 19. ure dalje. priblizno 12 otrok, 3 stari 2,5let, ostalo starejse od 5 let.

R.B. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni, zanimam se za varstvo otrok na poporočnem pikniku, datum 20.8.2021 od 15ih dalje. Lokacija: Dvor Jezeršek. Starost otrok 3-10, št: 17. Napihljiv grad in pa urejen kotiček z animacijami in rekviziti, pijača in hrana bo na lokaciji. LP, Rebecca

M.M. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni! Iščem animatorja, ki bi zabaval cca 10 otrok starih 3+ leta, za 3h.

M.R. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Organiziram dogodek in potrebujem animacijo za otroke

S.L. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Gre za praznovanje 3 rojstnega dne sina, ki obožuje radovednega Georga (Courious George). Otrok bi bilo do 10, zabava bi bila doma na prostem (upamo, da bo lepo vreme) ali pod šotorom. Razmišljam torej o tematskem praznovanju z radovednim Georgom. Vabila, girlande in zahvale so že v pripravi, razmišljam še o piñadi, foto kotičku in igri hranjenja radovednega Georga z bananami iz blaga. Za ostalo mi zmanjka idej. Smo iz Maribora

T.K. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Roj ni dan 4 leta stara punck. Okolica Kopra Bosamarin. 13 otrok od 4-8 let poslikava obrata

B.B. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Animator, varuška za prb 15 otrok, animacija, igre, poslikava obraza.

N.H. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Rabili bi samo animacijo (poslikava obraza, predstava, ples) Ter organizacijo krsta ampak datum še ni znan zaradi ukrepov. Hvala

N.P. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Zanima me cena za 15 otrok (starost okrog 1-6let). Varstvo za 4 ure. Okolica Maribora. Zelim da poskrbite za rekvizite, pobarvanke, igre...

P.S. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Iščemo klovna/carovnika/animatorja za otrosko zabavo za rojstni dan za fantka ki bo star 5. Let. Na zabavi bo 10-12 otrok in bo doma. Ne rabimo hrane in pijace oz. jo bomo imeli mi.

P.S. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Iščemo klovna/čarodeja/animatorja za rojstnodnevno zabavo za fantka, ki bo star 5 let. Po moznosti bi bila kratka "predstava" , ples ali disko, poslikava obraza/roke. Hrana in pijaca bo s strani nas. Iscemo za 1 uro.

T.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Za rojstno dnevno zabavo 5 letnika bi potrebovali klovna, animatorja/ko za 1 uro.

A.E. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Pozdravljeni, potrebujem animacijo za soboto, 3.oktobra predvidoma od 18.00- 21.00 ure v Trzinu gostilna Orhideja. Otrok bo 5. Želim da animator poskrbi za rekvizite in animacijo (v notranjih prostorih).

D.P. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Potrebujemo rekvizite, poslikave obraza, izdelovanje

A.B. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza / Ljubljana)

Pozdravljeni. Hčerka praznuje 5.roj.dan na domu v stanovanju (LJ). Povabila bi 10 prijateljev in se bi zabavali doma. Za popestritev bi povabili animatorko za 1-2h. Vsi bodo v maskah po želji, stil pa bo Elza in Ana. Ali imate na to temo kaj-Frozen? Mogoče kaj smesnega? Mogoče kaksno carovnijo? Kaksen ples? Fanti sicer ne radi plešejo. Hvala, veseli bomo če podate kaksen predlog. Prav tako nas zanima tudi cena. Hvala Ana Brgan

P.U. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Želimo animatorje na poroki za cca.20 otrok starih od 4 do 12 let za cca.5 ur. Animatorji bodo v posebnem prostoru z otroci,kjer bodo tudi jedli. Želimo tudi napihljiva igrala in igrala oz. igre za igro na prostem.

D.P. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

7 letna hci prazuje r.d. Ob praznovanju bi potrebovali animacijo. Prazujem na dan 13.09. V stanovanjski hisi v Kopru. Zanima me ali je kdo interesent, vas program in cena.

L.K. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Pozdravljeni, zanima me cena animacije otrok na poroki. Potrebovala bi animatorja za cca. 10-15 otrok za priblizno 4 ure. Lp

N.K. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

24.4.2020, zvecer od 19.00 do 00.00 ure, bi potrebovala animatorje za priblizno 10 otrok starosti od 4 do 10 leta. Zabava bo v gostilni,kjer bomo praznovali 40 rojstni dan,animacija bi se izvajala v locenem, praznem,dokaj velikem prostoru! Za hrano ter pijaco je poskrbljeno.

U.G. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Animatorji: rekviziti, poslikava obraza. Lahko tudi zanimivo kaj za odrasle.

M.P. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Princeski a zabava z glasbeno plesno in športno animacijo. Pomoč pri okrasitvi na to temo. Poslikava obraza, izdelava figur iz balonov...

E.B. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Na poroki boddo otroci stari od leta dni do 10 let, želela bi animacijo zanje.

A.A. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Smo iz Maribora rabim pomoč pri organizaciji roj dneva za 6 let stara hčerka, gre za 13 otrok starost od 04 d0 07 let. 0d 16:00 do 18:00 sobota 04.07 Lp, Alkafarna

M.Ž. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice / Bistrica Ob Dravi)

Potrebujemo animacijo za otroški rojstni dan. Povabljenci bodo otroci stari od 4 leta do 6 let. Potrebovali bi na našem domu, na štajerskem.

Š.E. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Animacija otrok, da jim ne bo dolgčas na poroki. Da se bodo zabavali in da bom kot nevesta brez skrbi, kje so otroci (poroka je ob ribniku) . Animator naj poskrbi za rekvizite, lahko tudi poslikava obraza, tatooji. Otrok bo najmanj 4, starosti od 3 let do 11.

N.T. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Pozdravljeni. Hčerka praznuje 6 rojstni dan in bi jo rada presenetila, rada bi se poslikave obraza, uglavnem da bi se zabavali in imeli fajn

I.T. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Praznovanje 6.rojstnega dne za sina. Dne 4.7.2020 Lokacija že izbrana - Športno igrišče Rega Podlog, Šempeter. Zanima me cena animacije za cca 2 uri (npr. Od 16.00-18.00) Mogoče kakšno iskanje zaklada, čarovnije, poslikava obrazov,... Starši bodo prisotni na lokaciji. Za hrano in pijačo poskrbljeno. Število otrok cca 20 (različnih starosti)

A.L. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Pozdravljeni. Imeli bi animatorja, ki je pripravljen 2 uri zabavt 5 letnike v temi "tačke na patrulji". Lahko tudi poslikave obraza, baloni, rekviziti, ustvarjanje, igre na prostem,...pri nas doma. Občina Radeče

L.D. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Otroci so stari od 2-12 let. Nimam še potrjenega števila otrok vendar naj bi jih bilo 20.

I. išče animacijo za dogodek (Varuška na dogodkih / igre / učenje plesov)

Cca 10 otrok, povprecna starost 4 leta. Rojstni dan. Na naši lokaciji v bližini Mb. Radi bi vkljuceno poslikavo obraza.

D.S. išče animacijo za dogodek (Ustvarjalne delavnice)

Za hrano in pijačo bo poskrbljeno. Otroci bodo stari od 2 let pa do približno 12. Jih bo pa okrog 10.

M.C. išče animacijo za dogodek (Poslikava obraza)

Pozdravljeni, pišem v imenu KD Svoboda Zidani Most. Kmalu bo potrkal na vrata pust in naše vsakoletno otroško pustovanje v Zidanem Mostu. Letos bi rada popestrila naše pustovanje zato me zanima, če imate 22.2. ob 16. uri prost termin in koliko računate? Hvala za odgovor. Predsednica društva.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.