fb

Fitnes / osebni trener 💪

Hitro povprašajte vse preverjene osebne trenerje ter pridobite cene in ponudbe.

248.958
povpraševanj strank
8.956
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za osebnega trenerja (fitnes / osebni trener)

Preverjeni trenerji
Osebni fitnes studio FIT-ON - Logotip
Osebni fitnes studio FIT-ON
5,0
(14)
Osebni trener
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Z znanjem do boljšega počutja
Garancija zadovoljstva Izbran že 10 krat

Opis

Osebni fitnes studio FIT-ON je prostor rezerviran samo za vas kjer se popolnoma posvetite sebi in svojim ciljem.
Specializirani smo za osebno trenerstvo, hujšanje, prehrano in masaže.

Reference

Fakultete za šport, smer kondicijsko treniranje
Biotehniški izobraževalni center, smer živilstvo in prehrana
Akademija za manualno terapijo
NPK klasična masaža

Kako smo drugačni

Naše prednosti so:

 • osebni fitnes studio, kjer ste deležni čistih naprav, svežega zraka in zasebnega prostora
 • osebni pristop, kjer se posvetimo vsaki stranki. Treningi potekajo individualno ali v paru
 • časovno učinkovit sistem vadbe, pri katerem en trening nadomesti več klasičnih
 • strokovno podkovan kader, od katerega se boste veliko naučili tudi za samostojno izvajanje vadbe
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
Storitve
Osebni trener (Fitnes / osebni trener, Borilne veščine, Joga, Plavanje, Ples ob drogu, Plesna vadba (Zumba, Bokwa, Piloxing, ...), Golf, Skupinska vadba (cross fit, body pump, pilates, spinning, tnz, trx, ...), Tek, Visoko-intenzivni intervalni trening (HIIT), Zdrava prehrana / nutricionist)
Lokacija
Podraga 46, 5272 Podnanos

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 14 uporabnikov.
 • Tej E. 16. Sep. 2017

Odlični treningi in dobri nasveti.

 • Jana P. 19. Avg. 2017

zelo dobra pripravljena vadba glede na zmogljivosti posameznika,raznolikost vadbe, poleg vadbe omogočene tudi druge možnosti, ki pomagajo pri hujšanju in oblikovanju postave kot je savna in masaža, svetovanje za prehrano (jedilniki) in tudi razni dodatki za pospeševanje metabolizma. Seveda ne smem izpustiti tudi pogovor. Priporočam obisk vsem, ki želijo kaj narediti zase in za svoje telo.

 • Marjeta P. 12. Avg. 2017

Odličen trener, super pripravljene vadbe.

 • Marko L. 09. Avg. 2017

Všeč mi je strokovnost, prijaznost in preprostost osebnega trenerja (Tadej), ki pripravi kvaliteten, raznolik trening, hkrati pa da povsem jasna in logična navodila ter pojasnila, glede prehrane in vpliva določenih vaj na telesne spremembe, kar potrjujejo tudi rezultati vadbe. Tudi v primeru poškodb oz. bolečin (v mojem primeru bolečine v ramenskem obroču zaradi izpostavljanji klimi) vadbo ustrezno prilagodi in z ustrezno masažo uspešno odpravi bolečine. Prostor za vadbo je urejen, in čist. Že po nekaj treningih (cca 8) sem opazil spremembe na telesu, kot je boljša čvrstost, gibljivost in stabilnost telesa ter hitro in vidno izgubljanje maščobe, kar mi je dalo motivacijo za naprej. Z treningi sem več kot zadovoljen, zato vse pohvale. Priporočam!

 • Gordana D. 08. Avg. 2017

Strokovnost in prijaznost čista petica

 • Andrej G. 08. Avg. 2017

dobil sem veliko koristnih nasvetov

 • Alenka G. 08. Avg. 2017

Izreden strokovni pristop in še pomembnejše, da zna prisluhniti in prepoznati napake trenutnega življenjskega sloga. Zelo priporočam !

 • David T. 06. Avg. 2017

Močnejša povezava med vadbo izven studia ter vadbo in prehrano. Žal je to največ na nas samih, a...

 • Rado J. 06. Avg. 2017

Velika profesionalnost!!!

 • Dragana K. 05. Avg. 2017

Lepa iskusnja.

 • Mari B. 05. Avg. 2017

Zelo se trudi

 • Mitja S. 05. Avg. 2017

Najboljsi osebni trener!

 • Robert K. 05. Avg. 2017

.več orodij

 • Tilen V. 05. Avg. 2017

Imel probleme z ramo, katere smo odpravili strokovno.

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (fitnes / osebni trener) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2023. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za osebnega trenerja in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (fitnes / osebni trener)

Koliko stane osebni trener?

Za osebno trenerstvo boste odšteli med 25-40 €/h, oziroma med 100 in 300 € / mesec.

Kakšne raztezne vaje svetuejo fitnes trenerji po vadbi?

Tako kot je pred vadbo pomembno ogrevanje, po vadbi sledi raztezanje. Verjetno ste po vadbi pogosto že zelo utrujeni in se vprašate: Zakaj so vaje za raztezanje sploh pomembne? Razlogov je več: raztezanje telesa zmanjšuje verjetnost nadaljnjih poškodb, dan po vadbi boste zagotovo manj čutili obremenitev mišič od prejšnjega dne, dolgotrajno pa raztezne vaje pripomorejo k boljši gibčnosti vašega telesa. Vaje lahko izvajate kjerkoli, pomembno je le, da se potrudite in tega dela vadbe ne izpustite!

Raztezne vaje: najprej vratne mišice

Mišice vratu si raztezate z odklonom glave na stran, pri čemer si lahko pomagate tudi z roko, kot je prikazano na sliki.

Raztezne vaje za vrat

Sledijo mišice rok

Pri prvi vaji za raztezanje mišic rok potisnite komolec k nasprotnemu ramenu in vztrajajte nekaj sekund.

Vaje za roke

Pri drugi vaji roki dvignite nad glavo, nato dlan ene roke položite na nasprotni komolec in ga poskušajte potisniti čim dlje za glavo.

Vaje za roke

Pri tej vaji roki sklenite za hrbtom in ju skušajte potisniti čim višje. Pazite, da vaš trup ostane vzravnan.

Vaje za roke

Nato hrbtne mišice

Za raztezanje mišic hrbta eno roko dvignite ob telo, nato pa poskusite skleniti roki za hrbtom kot prikazuje slike. V kolikor ena roka ne doseže druge, si lahko pomagate s kakšnim podolgovatim predmetom, na primer s palico. Pomembno je, da ohranite vzravnano telo.

Vaje za raztezanje hrbta

Vaje za raztezanje hrbta[/caption]Pri naslednji vaji se usedite kot prikazuje spodnja slika. Ena noga naj bo iztegnjena pred telesom, druga pa pokrčena v kolenu in postavljena čez iztegnjeno nogo. Glava naj bo postavljena vstran. Eno roko imejte na tleh, drugo pa naslonite na zunanjo spodnjo stran noge, ki je pokrčena. Raztezanje povečujte s potiskom komolca ob koleno.

Razteg hrbta

Za na konec še mišice nog

Pri prvi vaji za raztezanje mišic nog se postavite proti steni ali kakšni drugi opori in se z rokama naslonite nanjo. Z eno nogo naredite korak naprej, v drugi meči pa boste po nekaj sekundah vztrajanja začutili sprostitev.

Vaje za noge

Pri drugi vaji se postavite v razkorak, nato eno nogo nekoliko pokrčite, hkrati pa na njej ohranite težišče. V drugi nogi boste začutili rahlo bolečino, ki bo z vztrajanjem v tem položaju pojenjala. Nato enako ponovite še z drugo nogo.

Vaje za noge

Pri naslednji vaji za raztezanje se ulezite na hrbet in oprimite koleno z rokama. Nato ga potiskajte k trupu dokler ne začutite mišic kolka. Enako ponovite tudi z drugo nogo.

Vaje za noge

Pri tej vaji se postavite v razkorak naprej, nato pa se oprite na sprednjo nogo in boke potiskajte naprej. Začutili boste raztezanje stegenskih mišic.

Vaje za noge

Pri naslednji vaji se usedite in pokrčite noge. Nato potisnite kolena navzven in z rokama objemite gležnje. Telo pritiskajte naprej in začutili boste notranje stegenske mišice.

Vaje za noge

Prestavljene vaje za raztezanje lahko izvajate kjerkoli. Dobro je, da si ustvarite prijetno okolje, poskusite lahko tudi s pomirjajočo glasbo. Za dodatne nasvete ali prilagojeno vadbo pa se obrnite na Omisli.si preverjene trenerje.

Pomagali vam bomo najti pravega trenerja za vaš cilj

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / trenerji

 • Tina P. je ocenil/a osebnega trenerja Imago center 11. Mar. 2023

Preprosto super!

 • Medeja M. je ocenil/a osebnega trenerja Imago center 11. Mar. 2023

Praktično celo življenje sem se mučila z raznimi dietami, shujšala, se zredila... Kako mi je Matevž spremenil pogled na prehrano, to je neverjetno! Hvala, hvala in se enkrat hvala 💛

 • Andraž K. je ocenil/a osebnega trenerja Imago center 11. Mar. 2023

Storitev na najvišjem nivoju v zelo lepem prostoru.

 • Mojca P. je ocenil/a osebnega trenerja Imago center 11. Mar. 2023
 • Preverjena ocena

Boljšega trenerja si ne bi mogla želeti, prijazen, simpatičen in odličen motivator. Z njegovo pomočjo sem dosegla rezultate, ki jih prej nisem pri nikomer. Vsekakor priporočam!

Zelo dobro.

Nič, spam da je dovolj dolgo @@@@@@@@@@@

Pri Matevžu sva s punco trenirala pol leta in bila sva več kot zadovoljna. Pomagal nama je pri prehrani, vajah, te pa tudi prilagodil glede na pretekle poškodbe.
Čeprav pri njem ne trenirava več se njegovih nasvetov še vedno drživa.

Izkušen, poln znanja in vedno pozitiven trener!

Matevz lepo nadzoruje izvedbo vaj, motivira za dosego večje vztrajnosti in prijazno kramlja med odmori vaj.

Matevz je super trener, skozi celoten trening je vedno zivahno. Ima ogromno znanja s prehrano in dobro sestavi tedenski plan prehranjevanja.

Je potrpežljiv in vedno najde prave spodbudne besede na duhovit način

Treningi so zabavni,profesionalni.
Definitivno so rezultati opazni.
Hkrati pa tudi veliko znanja o prehrani in prehranskih dodatkih.
Uglavnem smeh,trening,lepa postava,zdrava prehrana...vse na enem mestu.
TOP

Všeč mi je bila profesionalnost in natančnost ter doslednost in točnost treningov👍 skratka profesionalec na svojem področju👍

Dobro oceni telesno pripravljenost posameznika in upošteva njegove zelje. V mojem primeru, sem imela plico kolena, zato je treninge zelo dobro prilagodil moji tezavi. Napredek se je začel hitro kazati in mi precej olajšal gibanje. Ce bi se odlocala se enkrat bi definitiuno izbrala istega trenerja:)

Matevž je prijazen, strokoven, duhovit in marljiv, kar pripomore k motivaciji in uspehu pri treningih.

Odlicen trener. Strokovno vodenje. Matevž mi je pomamgal doseči želen rezultat.

Trener na mestu.

Moje izkušnje pri trenerju Matevžu so same pohvale in res kvalitetno.Še posebej njegova prijaznost.

Vsak del treninga je bil prilagojen meni in mojemu telesu in vsak trening je minil hitro in efektivno!

Izjemno strokoven in profesionalen

Prijazen in potrpezljiv trener... use razlozi v nulo.

Odlicno vodenje treninga.

Fleksibilnost

Odlična izkušnja, trener je bil profesionalen in prijazen, tako sem hitro dosegel svoj cilj shujšati in preoblikovati telo.

Vse super.

Priporočam. Zelo profesionalen indivodualen pristop. Pripravil mi je jedilnik na podlagi moje genetike in vadba je vsak dan nekaj novega. Nisem niti vedel koliko vaj obstaja dokler nisem pričel z Matevžom. Preprosto svetoval bi ga vsakemu, ki se odloča, da nekaj naredi za svoje zdravje ali osebni napredek. Hvala še enkrat.

dobro prijaznost pomoč

Zelo zadovoljen z terapijo , komunikacijo in odzivnost terapevta
Priporočam storitev
Hvala g. Iztok
Lp

Neverjetna pozitivna izkusnja. S pozitivnimi reakcijami.

Sem profesionalni nogometaš. Imel sem že pri 11 letih bolečine v levem kolenu. To se je ponavljalo do 17 leta starosti. 6 let me je bolelo levo koleno. Zdravniki niso vedeli kaj narediti, mislili so, da je zaradi rasti. Iztok mi je zelo pomagal s terapijo. Začela sva terapijo in razreševati traumatične dogodke na moji športni poti in v mojem privat življenju. Že med samo terapijo sem začutil v obeh kolenih močno utripanje. Utripanje je proti koncu terapije v obeh kolenih ponehalo.
Naslednje jutro sem se počutil kot prerojen. Po vseh teh letih so bolečine v kolenu popolnoma izvenele. Zelo sem vesel, da sem se odločil za Iztoka in njegovo terapijo. Prporočam s podobnimi problemi, to terapijo tudi drugim. Še enkrat ti hvala, Iztok.

Gospod je odlicen.Posveti se problemu, poglobi in resi problem.Dela res z srcem.Imel sem tezave z glavoboli in probleme pri koordinaciji hoje.Z 1 terapijo se je stanje mocno izbolsalo.Hvala.

Sem zelo HVALEŽNA. Bila sem deležna več njegovih terapij. Ob diagnozi raka, mi je pomagal, da sem ostala stabilna, pozitivno naravnana oseba. Po več njegovih terapijah, je sledila operacija, ko mi je kirurg dejal, da boljšega rezultata ne bi moglo biti. Pomagal mi je tudi pri odpravi bolečine( stara poškodba)ledvenega dela hrbtenice. Res sem morala vzeti analgetik, vendar mi je po dveh terapijah bilo(70%)bolje. Naslednji dan, po tretji pa je bolečina izzvenela. Iztok, HVALA TI.

Na g.Iztoka sem se obrnil zaradi bolecin v ramenih in vratu. Naredila sva terapijo Lightkeeper in Thetahealing. Že po dveh terapijah sem opazil izboljšanje. Hude bolečine so se precej zmanjšale. G. Iztoku se iskreno zahvaljujem in ga priporočam vsem.

Imela sem močne bolečine po operacije hernije, gospod mi je olajšal bolečine že po 1 terapiji, se veliko boljše počutim, spala sem prvič po ne vem koliko letih. Zelo zadovoljna in priporočam čudovito izkušnjo tudi ostalim. Lp

Iztok mi je pomagal ko sem bil že v bolnici in sicer zaradi hernije med vretenci l4 in l5. Za tovrstno zdravljenje prej sploh še nisem slišal, nato mi je Iztoka predstavil moj brat. Moje stanje je bilo že kar kritično in so se kirurgi odločili že za operacijo,... Nato smo se po pogovoru strinjali da počakamo z operacijo še en dan. V tem času pa je Iztok izvedel svoje zdravljenje preko telefona kar v bolnišnico, po zdravljenju je bilo počutje neprimerno boljše in tudi bolečina je skoraj v celoti izvenela. Ostalo je še mravljinčenje v levi nogi ki pa sva ga uspešno odpravila z obnovitvento terapijo. Danes mineva osmi dan odkar sem bil urgentno sprejet v bolnišnico ter sedmi od prve terapije z Iztokom in počutje je v 95% enako kot pred bolečinami v križu občasno se še pojavi mravljinčenje v nogi. Skratka rezultat je skoraj da neverjeten za kar sem Iztoku izjemno hvaležen in bi podobno zdravljenje brez pomisleka priporočil vsem z podobnimi težavami.Iztok HVALA še 1x!

Moja izkusnja je zelo pozitivna.

Imel sem probleme z gleznjem ker se mi je nabirala voda v gleznju. To se mi je dogajalo ze vec kot 6 let no po 6h letih pa mi je g. Iztok odvzel bolecino tako da me ne boli vec

S ponudnikom sem zelo zadovoljna, bolečine v hrbtu so praktično izginile, tudi splošno počutje je veliko noljše. Priporočam Lightkeeping terapijo!

Zelo zadovoljna, takojšni učinek terapije. Priporočam..

Odlično! Zelo priporočam

Vse super!

 • Luc A. je ocenil/a osebnega trenerja ProStyle team 04. Jun. 2022
 • Preverjena ocena

......................................

Več kot 2 meseca se mi je v spanju pojavljala neznosna bolečina, ki kar ni in ni hotela izginiti. Postopoma se je ta bolečina začela pojavljati tudi čez dan in bilo je nevzdržno, sploh v službi, kjer sem večino časa na nogah. Z gospodom Iztokom sva odkrila vzrok, na podlagi česa je prišlo do tega. Z menjavo vzorca v podzavesti in popolne zaščite je bolečina postopoma izginjala in v nekaj dneh izvenela. Vse zahvale in seveda pohvale gospod Iztok. Hvala vam za vašo pomoč.

Vse je bilo vrhunsko. Prezadovoljna👍👍👍👍. Priporočam vsakemu. Naredil terapijo in ThetaHealing. Počutje fantastično.
HVala1000x. Iz mene padla bremena, ki sem jih nosila, kar nekaj let in poslednično so se začele zdravstvene težave. Zdravniki, žal niso imeli odgovorov in načina, kako pristopiti razen z kemijo.... Iztok velik HVALA

Po večmesečnih bolecinah v hrbtenici, vratu, pljucih sva se slucajno srecala in me je seznail o svojem delu. Po dogovoru je drugi dan še enkrat opravil seanso, ko sem bila doma. Po ca. 20 min. sem imela urin temen in zelo smrdec, povedal kasbeje, da je zo ciscenje teless, bolecine so izginile 100%..... Skrarka NEVERJETNO, pocutim se kot prenoljena. Zelo priporocam, ne bo vam žal.

Zelo strokoven in podkovan, z svojim znanjem in pristopom mi je zelo pomagal.

Neverjetni občutki pri terapijah.Energija leti
Popolni občutki zadovoljstva.
Skratka čista petica
Hvala za vse

Bolela sta me je hrbtenica od prometne nesreče dalje (09.07.1983) ampak bolečine so bile občasne od približno začetka novembra do začetka decembra 2021 pa vsako dnevene bolečine sedaj pa teh bolečin ni vstanem z lahkoto hodim normalno in to največ šteje in bilo je tudi tako,da po 20 minutah so bolečine izginile . Potem pa sem gospoda Iztoka Pogačnika poprosil đše za gleženj da me boli že trideset let in ob koncu decembra 2021 in prav tako me ke p 20 minutah gleženj nehal boleti za kar sem mu zelo hvaležen.

V prvi vrsti,gospod ki dela z srcem, izreden posluh za sočloveka.Moja izkušnja je bila pozitivna,imel sm bolečino v delu vrata in desne rame.Gospod Iztok, mi je predlagal svoj trentman, seveda neobvezujoče a mi ni žal.Bolečina je izginila po kakih 15-17 minutah.Hvala Iztok za vse!

Navdušen nad gospodom Iztokom. Pred nekaj leti sem imel prometno nesrečo, po njej so se pojavile bolrčine v hrbtu. Z terapijo ThetaHealing so se težave končale.
Priporočam vsem ki imajo podobne težave.

 • Petra Z. je ocenil/a osebnega trenerja ProStyle team 10. Sep. 2021
 • Preverjena ocena

Poročni ples je prilagodil najinim željam in sposobnostim. Ponudnika priporočava.

Je prijazen dobro zna razložiti in pokazati vaje

Najboljsi ,ima super in kvalitetne treninge,super,korekten,spostljiv odnos do dela in stranke

Super trening in trener, ki se zna prilagoditi, strokoven, dosleden, trening ustrezno in primerno individualno prilagodi

Pozitivna, razigrana, vedno dobre volje in pripravljena na šalo, pomoč in vzpodbudo. Imaš perfekten občutek o zmogljivosti. Ure ki sva jih, in jih še bova, preživeli skupaj so bile nepozabne in neponovljive. Vsaka ura vadbe je bila nekaj pisebnega in drugačna od prejšnje. Darja, samo tako naprej! Super si! Mija

Darja ima trening za oblikovanje postave in res deluje. Gre za kombinacijo vaj za oblikovanje posameznih delov telesa in vaj za kurjenje kalorij. Pri vsaki vaji razloži tudi namen, nadzoruje izvajanje, tako da jih res delaš pravilno in učinkovito. V lepem vremenu vadba poteka zunaj, kar je super!!

Zadovoljna sem z odzivnostjo, odnosom in kvalitetno vadbe.

 • Karmen&Marko je ocenil/a osebnega trenerja ProStyle team 03. Avg. 2020
 • Preverjena ocena

Odlicno in zabavno! Zelo priporocam!

Distingviran, kakovosten trener s širokim naborom znanja. Pozna anatomijo in gibalne vzorce. Opazi morebitne napake med izvajanjem vaj in te hitro popravi. Rezultat tega je zdrav ter dokaj naporen trening brez poškodb. Sem izjemno zadovoljen.

Po 2 letih treniranja v fitnesu sem se odločil, da si najamem osebnega trenerja. Žal mi je samo to, da tega nisem že prej naredil.
Iztok ima ogromno znanja, je zelo profesionalen in se ti zares posveti med vadbo. Iz tebe stisne to, kar niti ne veš da je v tebi.
Meni je bilo zakon z njim trenirati!

Odličen in profesionalni pristop, naložba za življenje.

 • Sara S. je ocenil/a osebnega trenerja ProStyle team 21. Nov. 2019
 • Preverjena ocena

Odlično 👏👍

 • Klavdija Š. je ocenil/a osebnega trenerja ProStyle team 15. Maj. 2019
 • Preverjena ocena

priporočam vsakomur!

Dela z sinom in to v vseh pogledih odlično!

 • Žiga M. je ocenil/a osebnega trenerja ProStyle team 21. Okt. 2018
 • Preverjena ocena

Priporočava vsem ki potrebujejo učne ure individualnega plesa.

 • Matej S. je ocenil/a osebnega trenerja ProStyle team 30. Avg. 2018
 • Preverjena ocena

Z eno besedo odlično!

Priporočam. Vadbe so prijetne, dobro organizirane in odnos je oseben. Motivacijsko.

Prostor, kjer se kakovost sreča s prijaznostjo :)

lahko bi bilo po tleh malo bolj čisto

Kot je razvidno iz ocene, mi je v Primusu vse super!

Fleksibilnost pri prilagajanju vadbe drugim obveznostim
Value for money
Odličen vibe - v smislu sproščenosti

Prijaznost, korektnost, strokovnost

Všeč mi je dobra organiziranost vadbenega centra (prijave, odjave, plačila, obveščanje, čistoča prostorov, točnost, opremljenost s pripomočki)

Vse ok. Vsi prijazni, strokovni. Zaenkrat nimam pripomb.

Meni je bilo najbolj ušeč da se lahko zaneseš na trenerja in da se res počutiš sproščeno in sprejeto. Glede vadbe pa mi je zelo všeč da vedno delaš toliko kolikor zmoreš in da te pri vsem spodbujajo, kar se mi zdi zelo pomembno.

Veliko različne ponudbe in opreme, tako da se za vsako dušo nekaj najde. Razen omejitve prostora ne vidim druge slabosti.

Kljub temu, da je Hiit vodena vadba je v Primusu infividualna obravnava posameznega udeleženca.

Naj vse ostane kot je, ker vse štima.

Res super trener Primoz, med vadbo nas vedno popravi ce narobe izvajamo vajo in nam naredi super trening, za vse misice... preko mailov in sms pa smo zagotovo dobro obvescrni o novostih, terminih... :)

Običajno sem že po nekaj obiskih prenehala obiskovati vodene vadbe, v Primus centru pa na vadbe hodim z veseljem, ker je vsakič nekaj novega, skupine so manjše in pristop bolj individualen.

Super izkušnja.

Zakon! Life changing experience

Odlični in strokovni vaditelji, prijeten ambient.

Tadej je odličen trener tudi za nekoliko neobičajne obiskovalce fitnesa, starost 66 in 62 let, povečana telesna teža, srednja zasedenost, s tem pa nekoliko drugačne potrebe in cilji vadbe. Tadej zna prilagoditi vadbo in primerno stopnjevati tempo, tako da sva kljub naporu na vadbi, prepoznala ugodne učinke zlasti večjo gibljivost in kondicijo. Humornost in velika potrpežljivost sta njegovi odliki.

Super trener in tudi kot oseba sproščen, dostopen in prijazen, lepo ti vse razloži, kar te zanima. Glede na nizko ceno ponudbe dobiš pri njemu zelo kvalitetno storitev. Spozna se na svoje področje in ti pokaže pravilne izvedbe vadbe ter jih prilagodi glede na osebne želje in morebitne fizične prepreke, če jih imaš. Fino pri njem je tudi to, ker se zelo spozna na prehrano, saj je strokovnjak tudi na tem področju kot nutricionist. Priporočam vsekakor :)

Tadej je profesionalec, osebni trener, ki obvlada svoj posel. Široko znanje, izkušnje, profesionalen pristop ter hkrati oseben (človeški) odnos so vrline, ki ga krasijo kot trenerja in človeka. Ne samo na področju vadbe ampak tudi širše (npr. prehrana, psihologija). Hkrati premore empatijo do strank, saj prisluhne posebnostim in specifičnim željam ter prilagodi vadbo posamezniku. Tadej je odličen trener in hkrati pozitivna osebnost, zato vadbo z njim toplo priporočam vsem, ki bi želeli nekaj storiti za svoje zdravje in boljše počutje.

Personaliziran pristop, super vaje, odličen motivator!

Odlicen trener in motivator, ki iztisne iz tebe vec kot mislis da si sposoben. Rezultati in napredek, odkar sodelujeva, so neverjetni in to kljub temu, da se ze vec let aktivno ukvarjam z vzdrzljivostnimi sporti.

Res osebno prilagojene vaje in težavnost treninga. Zadovoljna.

Super, rad pomaga, svetuje itd.

Je enkraten trener

Sicer sem z njim trenirala kratek cas, ampak sem bila zelo zadovoljna z njegovim strokovnim znanjem in pristopom. Z veseljem sem hodila na treninge in ne z odporom, saj me je znal motivirati in me spraviti do maksimuma. Ima ogromno znanja, ki ga prenese nate, pravi pistop, hkrati pa je se ugoden, kar je velik plus. Lahko ga samo pohvalim! :)

Odlična motivacija, vedno znal prisluhniti problemom in svetovati do željenih rezultatov. Odličen svetovalec in trener!

Hitro se je odzval na moja vprašanja in probleme, jih podrobo opisal in dal dobre nasvete.

Tadej je super trener, ker vsakemu posamezniku lepo prilagodi trening njegovim željam in tudi svetuje kaj bi bilo mogoče bolje prej popraviti ( osebno želel zmanjšati obseg trebuha, vendar so bile prisotne tudi druge težave, ki jih sedaj tudi dobro odpravljava in sem ti tudi hvaležen ker je počutje sedaj veliko boljše. Aja seveda sva tudi zmanjšala obseg trebuha.). Drugače pa strokovnost, prijaznost, fleksibilnost na zelo visokem nivoju za zelo ugodno ceno. Tako da le tako naprej 😃.

Nimam nobene pripombe...

Potrpežljiv trener, ki me je spravil na noge ter dal zagon za šport ter boljšo prehrano.
Povrh vsega pa še prijazen ter zabaven
Četudi me je po vsakem treningu obiskal pošten ‘muskelfiber’ kar je seveda dober znak, Tadeja priporočam komerkoli na kakršnikoli stopnji pripravljenosti

Odlični treningi, odlično vzdušje in odličen trener.

Vanca poznam ze nekje 6let. Najino prvo srecanje je bilo v sportnem drustvu Gib kjer sem kupila 12 obiskov njegove vodene vadbe. Pri prvi uri sem mislila, da bom umrla in ce ne bi naletela na njega mislim, da se nikoli vec ne bi vrnila nazaj na vadbo.

Tako, da sedaj pridno trenirava ze skoraj 6 let z vmesnimi krajsimi pavzami. Kamor gre on grem tudi jaz ( lokacije fitnesov)

Je neverjetna osebost, trener in motivator..kar je pa najpomembnejse clovek s srcem, ki zna prisluhniti in te pripelje do zeljenih ciljev.

Ce si zelite trenetja, za katerega ne boste le stevilka izberite Vanja Cipot

Vanc najboljsi si!!!!!!!

Zakaj je Vanč super trener? Razlogov je več. Je super motivator in ko misliš, da ne zmoreš več, te spodbudi, da stisneš še zadnje atome iz sebe. Všeč mi je,ker se prilagodi tvojemu urniku in nikoli ti ne da občutka,da mu je kaj težko. Svoje delo opravlja profesionalno in z nasmehom.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.