fb

Fitnes / osebni trener 💪

Hitro povprašajte vse preverjene osebne trenerje ter pridobite cene in ponudbe.

309.750
povpraševanj strank
11.245
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za osebnega trenerja (fitnes / osebni trener)

Preverjeni trenerji
Alfa Gym d.o.o. - Logotip Zlati partner
Alfa Gym d.o.o.
5,0
(1)
Prehransko svetovanje · Osebni trener
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Osebno trenerstvo in vodene vadbe.
Preverjeni ponudnik

Opis

Alfa Gym - fitnes studio, namenjen vsem, ki želijo spremeniti svoj način življenja, ohranjati kondicijo in zdravje ter se počutiti bolje v svoji koži. Obiskujejo nas tako mladi kot tudi starejši, vse od začetnikov, do športnikov in tekmovalcev.

Ker smo prepričani v individualni pristop, je celotna ekipa Alfa Gym vedno na voljo za odgovore na vaša vprašanja!

Izmed naših 25 licenciranih trenerjev, bomo za vas skrbno izbrali osebnega trenerja ali trenerko, ki je specializiran(a) na področju, kjer si želite doseči največji napredek. Ta bo z vami sodeloval(a) pri doseganju vaših ciljev. Nudimo tudi različne vodene vadbe, ki so predstavljene spodaj v opisu.

LOKACIJA:

Najdete nas na Dunajski cesti 49, v Ljubljani.

CENIK:

 • Paket SOLO - 1 mesečni trening paket z osebnim trenerjem: 400 € (vključuje: mesečna karta, 12x trening s fitnes trenerjem, jedilnik, 12x beljakovinski regeneracijski napitek)
 • Paket SOLO KVADRAT - 2 mesečni trening paket z osebnim trenerjem: 650 € (vključuje: mesečna karta, 24x trening s fitnes trenerjem, jedilnik, 24x beljakovinski regeneracijski napitek)
 • Paket TRIO - mesečni trening paket za 2 ali 3 osebe: 500 € za 2 osebi, 730 € za 3 osebe. (Vključuje: 2/3x mesečna karta, 12x trening s fitnes trenerjem, 24/36x beljakovinski regeneracijski napitek)
 • NOVO: 1h vadba, 2x tedensko TOR in ČET (termini: 8h, 9h zjutraj ali ob 16:30). Prvi mesec (skupinski z osebnim trenerjem + 3x individualni trening s fitnes trenerjem): 300 €, vsak nadaljnji mesec: 200 €

Na voljo so tudi različne VODENE VADBE, kot so:

 • Alfa Pump,
 • Pilates
 • TNZ,
 • Boot Camp in
 • Joga.

Reference

»Alfa GYM je top izbira! Ne glede na to ali se s fitnesom ukvarjaš rekreativno ali tekmovalno, boš vedno našel super izbiro naprav in pripomočkov, ter naredil več kot odličen trening. Vse to v urejenem okolju in super družbi, saj tako receptorji kot ostali člani ustvarjajo super vzdušje v gymu.« - Vanja Štemberger

»Alfa je bil moj prvi fitnes v katerem sem začela bolj »resno« trenirat. Moj dan se vedno začne ali pa konča tukaj. Spoznala sem ogromno kul folka in se res udomačila. Alfa je zakon, veselim se vsakega treninga, ki še pride." - Gaja Prestor

Kako smo drugačni

Sodobne naprave, izkušeni trenerji, pogoste akcije, klimatizirani/ogrevani in vedno urejeni prostori.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Prehransko svetovanje, Osebni trener (Fitnes / osebni trener, Joga, Plesna vadba (Zumba, Bokwa, Piloxing, ...), Skupinska vadba (cross fit, body pump, pilates, spinning, tnz, trx, ...), Tek, Hujšanje, Visoko-intenzivni intervalni trening (HIIT), Zdrava prehrana / nutricionist)
Lokacija
Ljubljana
Storitve opravljamo v okolici:
Borovnica, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Kranj, Litija, Ljubljana, Logatec, Medvode, Mengeš, Moravče, Naklo, Preddvor, Sodražica, Šenčur, Škofja Loka, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Videm, Višnja Gora, Vodice, Vrhnika, Železniki, Žiri
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[5,0]
Hitrost in odzivnost:
[5,0]
 • Tjaša F. 22. Avg. 2023

Alfa Gym obiskujem že več kot dve leti in sem zelo zadovoljna. Sproščeno vzdušje, dobri trenerji, ugodne cene in odlične vadbe!
P.S. pogosto imajo dobre akcije, se splača😉

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (fitnes / osebni trener) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za osebnega trenerja in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja (fitnes / osebni trener)

Koliko stane osebni trener?

Za osebno trenerstvo boste odšteli med 25-40 €/h, oziroma med 100 in 300 € / mesec.

Kakšne raztezne vaje svetuejo fitnes trenerji po vadbi?

Tako kot je pred vadbo pomembno ogrevanje, po vadbi sledi raztezanje. Verjetno ste po vadbi pogosto že zelo utrujeni in se vprašate: Zakaj so vaje za raztezanje sploh pomembne? Razlogov je več: raztezanje telesa zmanjšuje verjetnost nadaljnjih poškodb, dan po vadbi boste zagotovo manj čutili obremenitev mišič od prejšnjega dne, dolgotrajno pa raztezne vaje pripomorejo k boljši gibčnosti vašega telesa. Vaje lahko izvajate kjerkoli, pomembno je le, da se potrudite in tega dela vadbe ne izpustite!

Raztezne vaje: najprej vratne mišice

Mišice vratu si raztezate z odklonom glave na stran, pri čemer si lahko pomagate tudi z roko, kot je prikazano na sliki.

Raztezne vaje za vrat

Sledijo mišice rok

Pri prvi vaji za raztezanje mišic rok potisnite komolec k nasprotnemu ramenu in vztrajajte nekaj sekund.

Vaje za roke

Pri drugi vaji roki dvignite nad glavo, nato dlan ene roke položite na nasprotni komolec in ga poskušajte potisniti čim dlje za glavo.

Vaje za roke

Pri tej vaji roki sklenite za hrbtom in ju skušajte potisniti čim višje. Pazite, da vaš trup ostane vzravnan.

Vaje za roke

Nato hrbtne mišice

Za raztezanje mišic hrbta eno roko dvignite ob telo, nato pa poskusite skleniti roki za hrbtom kot prikazuje slike. V kolikor ena roka ne doseže druge, si lahko pomagate s kakšnim podolgovatim predmetom, na primer s palico. Pomembno je, da ohranite vzravnano telo.

Vaje za raztezanje hrbta

Vaje za raztezanje hrbta[/caption]Pri naslednji vaji se usedite kot prikazuje spodnja slika. Ena noga naj bo iztegnjena pred telesom, druga pa pokrčena v kolenu in postavljena čez iztegnjeno nogo. Glava naj bo postavljena vstran. Eno roko imejte na tleh, drugo pa naslonite na zunanjo spodnjo stran noge, ki je pokrčena. Raztezanje povečujte s potiskom komolca ob koleno.

Razteg hrbta

Za na konec še mišice nog

Pri prvi vaji za raztezanje mišic nog se postavite proti steni ali kakšni drugi opori in se z rokama naslonite nanjo. Z eno nogo naredite korak naprej, v drugi meči pa boste po nekaj sekundah vztrajanja začutili sprostitev.

Vaje za noge

Pri drugi vaji se postavite v razkorak, nato eno nogo nekoliko pokrčite, hkrati pa na njej ohranite težišče. V drugi nogi boste začutili rahlo bolečino, ki bo z vztrajanjem v tem položaju pojenjala. Nato enako ponovite še z drugo nogo.

Vaje za noge

Pri naslednji vaji za raztezanje se ulezite na hrbet in oprimite koleno z rokama. Nato ga potiskajte k trupu dokler ne začutite mišic kolka. Enako ponovite tudi z drugo nogo.

Vaje za noge

Pri tej vaji se postavite v razkorak naprej, nato pa se oprite na sprednjo nogo in boke potiskajte naprej. Začutili boste raztezanje stegenskih mišic.

Vaje za noge

Pri naslednji vaji se usedite in pokrčite noge. Nato potisnite kolena navzven in z rokama objemite gležnje. Telo pritiskajte naprej in začutili boste notranje stegenske mišice.

Vaje za noge

Prestavljene vaje za raztezanje lahko izvajate kjerkoli. Dobro je, da si ustvarite prijetno okolje, poskusite lahko tudi s pomirjajočo glasbo. Za dodatne nasvete ali prilagojeno vadbo pa se obrnite na Omisli.si preverjene trenerje.

Pomagali vam bomo najti pravega trenerja za vaš cilj

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / trenerji

 • Silvija B. je ocenil/a osebnega trenerja Sašo Račič s.p. 10. Avg. 2023
 • Preverjena ocena

Super, prijazen, strokoven...

 • Renata P. je ocenil/a osebnega trenerja Imago center 11. Maj. 2023
 • Preverjena ocena

Odlično, same pohvale! Rezultati so vidni, spremljamo jih z mesečnimi meritvami, vzdušje in strokovnost pa na najvišjem nivoju.

 • Tina P. je ocenil/a osebnega trenerja Imago center 11. Mar. 2023

Preprosto super!

 • Medeja M. je ocenil/a osebnega trenerja Imago center 11. Mar. 2023

Praktično celo življenje sem se mučila z raznimi dietami, shujšala, se zredila... Kako mi je Matevž spremenil pogled na prehrano, to je neverjetno! Hvala, hvala in se enkrat hvala 💛

 • Andraž K. je ocenil/a osebnega trenerja Imago center 11. Mar. 2023

Storitev na najvišjem nivoju v zelo lepem prostoru.

 • Mojca P. je ocenil/a osebnega trenerja Imago center 11. Mar. 2023
 • Preverjena ocena

Boljšega trenerja si ne bi mogla želeti, prijazen, simpatičen in odličen motivator. Z njegovo pomočjo sem dosegla rezultate, ki jih prej nisem pri nikomer. Vsekakor priporočam!

Zelo dobro.

Nič, spam da je dovolj dolgo @@@@@@@@@@@

Pri Matevžu sva s punco trenirala pol leta in bila sva več kot zadovoljna. Pomagal nama je pri prehrani, vajah, te pa tudi prilagodil glede na pretekle poškodbe.
Čeprav pri njem ne trenirava več se njegovih nasvetov še vedno drživa.

Izkušen, poln znanja in vedno pozitiven trener!

Matevz lepo nadzoruje izvedbo vaj, motivira za dosego večje vztrajnosti in prijazno kramlja med odmori vaj.

Matevz je super trener, skozi celoten trening je vedno zivahno. Ima ogromno znanja s prehrano in dobro sestavi tedenski plan prehranjevanja.

Je potrpežljiv in vedno najde prave spodbudne besede na duhovit način

Treningi so zabavni,profesionalni.
Definitivno so rezultati opazni.
Hkrati pa tudi veliko znanja o prehrani in prehranskih dodatkih.
Uglavnem smeh,trening,lepa postava,zdrava prehrana...vse na enem mestu.
TOP

Všeč mi je bila profesionalnost in natančnost ter doslednost in točnost treningov👍 skratka profesionalec na svojem področju👍

Dobro oceni telesno pripravljenost posameznika in upošteva njegove zelje. V mojem primeru, sem imela plico kolena, zato je treninge zelo dobro prilagodil moji tezavi. Napredek se je začel hitro kazati in mi precej olajšal gibanje. Ce bi se odlocala se enkrat bi definitiuno izbrala istega trenerja:)

Matevž je prijazen, strokoven, duhovit in marljiv, kar pripomore k motivaciji in uspehu pri treningih.

Odlicen trener. Strokovno vodenje. Matevž mi je pomamgal doseči želen rezultat.

Trener na mestu.

Moje izkušnje pri trenerju Matevžu so same pohvale in res kvalitetno.Še posebej njegova prijaznost.

Vsak del treninga je bil prilagojen meni in mojemu telesu in vsak trening je minil hitro in efektivno!

Izjemno strokoven in profesionalen

Prijazen in potrpezljiv trener... use razlozi v nulo.

Odlicno vodenje treninga.

Fleksibilnost

Odlična izkušnja, trener je bil profesionalen in prijazen, tako sem hitro dosegel svoj cilj shujšati in preoblikovati telo.

Vse super.

Priporočam. Zelo profesionalen indivodualen pristop. Pripravil mi je jedilnik na podlagi moje genetike in vadba je vsak dan nekaj novega. Nisem niti vedel koliko vaj obstaja dokler nisem pričel z Matevžom. Preprosto svetoval bi ga vsakemu, ki se odloča, da nekaj naredi za svoje zdravje ali osebni napredek. Hvala še enkrat.

......................................

Poročni ples je prilagodil najinim željam in sposobnostim. Ponudnika priporočava.

Težave sem imel z bolečinami v hrbtenici. Izboljšanje je sledilo že po prvem obisku.

Vse super, močna masaža.

Strokovna obravnava, prijazno osebje ter dobri rezultati.

Odlicno in zabavno! Zelo priporocam!

Odlično 👏👍

priporočam vsakomur!

Priporočava vsem ki potrebujejo učne ure individualnega plesa.

Z eno besedo odlično!

Priporočam. Vadbe so prijetne, dobro organizirane in odnos je oseben. Motivacijsko.

Prostor, kjer se kakovost sreča s prijaznostjo :)

lahko bi bilo po tleh malo bolj čisto

Kot je razvidno iz ocene, mi je v Primusu vse super!

Fleksibilnost pri prilagajanju vadbe drugim obveznostim
Value for money
Odličen vibe - v smislu sproščenosti

Prijaznost, korektnost, strokovnost

Všeč mi je dobra organiziranost vadbenega centra (prijave, odjave, plačila, obveščanje, čistoča prostorov, točnost, opremljenost s pripomočki)

Vse ok. Vsi prijazni, strokovni. Zaenkrat nimam pripomb.

Meni je bilo najbolj ušeč da se lahko zaneseš na trenerja in da se res počutiš sproščeno in sprejeto. Glede vadbe pa mi je zelo všeč da vedno delaš toliko kolikor zmoreš in da te pri vsem spodbujajo, kar se mi zdi zelo pomembno.

Veliko različne ponudbe in opreme, tako da se za vsako dušo nekaj najde. Razen omejitve prostora ne vidim druge slabosti.

Kljub temu, da je Hiit vodena vadba je v Primusu infividualna obravnava posameznega udeleženca.

Naj vse ostane kot je, ker vse štima.

Res super trener Primoz, med vadbo nas vedno popravi ce narobe izvajamo vajo in nam naredi super trening, za vse misice... preko mailov in sms pa smo zagotovo dobro obvescrni o novostih, terminih... :)

Običajno sem že po nekaj obiskih prenehala obiskovati vodene vadbe, v Primus centru pa na vadbe hodim z veseljem, ker je vsakič nekaj novega, skupine so manjše in pristop bolj individualen.

Super izkušnja.

Zakon! Life changing experience

Odlični in strokovni vaditelji, prijeten ambient.

Barbara je s svojim DJ Teyom poskrbela za odlično poroko. Ozvočila sta mi obred z super belimi zvočniki, Poskrbela sta za animacijo gostov na zabavi ter poskrbela za odličen izbor glasbe. Barbara je tudi izpeljala igre za se bolj pestro dogajanje. Imata super zvočnike in tudi lajtšov zaradi katere smo imei pravo diskoteko zase. Priporočam tudi vam, ker sta super tim.

Peter je izreden plesalec, zelo prijazen. Naredil nam je fantastično koreografijo, med tem nas je naučil tudi korake ostalih plesov. Cenovno nam je tudi najbolj ustrezal. Dodatne ure, če so potrebne tudi niso drage. Bila je zelo zabavna in sproščena atmosfera. Hvaležna sva mu ker nam je pomagal naredi naš dan še bolj posebnim. :)

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.