fb
Osebni trener in prehranski svetovalec Tadej Jurman S.P. - Logotip

Osebni trener in prehranski svetovalec Tadej Jurman S.P.

5,0
(23)
Coaching · Osebni trener
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
osebni trener in prehranski svetovalec
Garancija zadovoljstva Izbran že 17 krat

Opis

Licenciran trener fitnesa (3. stopnje), ki osebna trenerstva izvaja že 10 let in strankam stoji ob strani pri dosegi začrtanih ciljev. Nutricionist, prehranski svetovalec, pisec člankov, motivator, NLP praktik in mnogo več.

Reference

Za seboj imam že:
10 let osebnih trenerstev,
5 let vodja fitnesa,
cca 200 člankov objavljenih v različnih revijah in na športnih portalih,
cca 250 prehranskih planov

Kako smo drugačni

Od ostalih trenerjev se razlikujem predvsem po širini znanja (deloval sem tako na področju bodybuildinga, powerliftinga, bootcampa, kondicijskih priprav, crossfita, po poškodbene terapije...), neizmerno radovednostjo na sorodnih področjih (prehrana, fizioterapija, psihologija, medicina ipd.) ter pravim občutkom za sočloveka.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Coaching (Poslovni coaching (podjetniški, vodstveni, korporativni), Karierni coaching, NLP coaching, Life coaching (življenjski / osebni coaching), Partnerski coaching), Osebni trener (Fitnes / osebni trener, Visoko-intenzivni intervalni trening (HIIT), Zdrava prehrana / nutricionist)
Lokacija
Ljubljana
Storitve opravljamo v okolici:
Ajdovščina, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Črna na Koroškem, Divača, Dobrna, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dravograd, Gornji Grad, Grosuplje, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Jesenice, Kamnik, Kobarid, Komen, Komenda, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Laško, Litija, Ljubljana, Logatec, Luče, Medvode, Mengeš, Mežica, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravče, Mozirje, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Osilnica, Pivka, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Radeče, Radovljica, Ravne na Koroškem, Rečica ob Savinji, Ribnica, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Sodražica, Solčava, Straža, Šempeter pri Gorici, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trzin, Tržič, Velenje, Velike Lašče, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Zagorje ob Savi, Žalec, Železniki, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Ocene
Ocena: 5,0 od 23 uporabnikov.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[5,0]
Hitrost in odzivnost:
[5,0]
 • Gorazd K. 23. Feb. 2019
 • Preverjena ocena

Dela z sinom in to v vseh pogledih odlično!

 • Marjana In Cene A. 17. Maj. 2018

Tadej je odličen trener tudi za nekoliko neobičajne obiskovalce fitnesa, starost 66 in 62 let, povečana telesna teža, srednja zasedenost, s tem pa nekoliko drugačne potrebe in cilji vadbe. Tadej zna prilagoditi vadbo in primerno stopnjevati tempo, tako da sva kljub naporu na vadbi, prepoznala ugodne učinke zlasti večjo gibljivost in kondicijo. Humornost in velika potrpežljivost sta njegovi odliki.

 • Nina Š. 10. Apr. 2018

Super trener in tudi kot oseba sproščen, dostopen in prijazen, lepo ti vse razloži, kar te zanima. Glede na nizko ceno ponudbe dobiš pri njemu zelo kvalitetno storitev. Spozna se na svoje področje in ti pokaže pravilne izvedbe vadbe ter jih prilagodi glede na osebne želje in morebitne fizične prepreke, če jih imaš. Fino pri njem je tudi to, ker se zelo spozna na prehrano, saj je strokovnjak tudi na tem področju kot nutricionist. Priporočam vsekakor :)

 • Matej Š. 26. Mar. 2018

Tadej je profesionalec, osebni trener, ki obvlada svoj posel. Široko znanje, izkušnje, profesionalen pristop ter hkrati oseben (človeški) odnos so vrline, ki ga krasijo kot trenerja in človeka. Ne samo na področju vadbe ampak tudi širše (npr. prehrana, psihologija). Hkrati premore empatijo do strank, saj prisluhne posebnostim in specifičnim željam ter prilagodi vadbo posamezniku. Tadej je odličen trener in hkrati pozitivna osebnost, zato vadbo z njim toplo priporočam vsem, ki bi želeli nekaj storiti za svoje zdravje in boljše počutje.

 • Jan S. 25. Jan. 2018

Personaliziran pristop, super vaje, odličen motivator!

 • Sebastjan C. 11. Jan. 2018

Odlicen trener in motivator, ki iztisne iz tebe vec kot mislis da si sposoben. Rezultati in napredek, odkar sodelujeva, so neverjetni in to kljub temu, da se ze vec let aktivno ukvarjam z vzdrzljivostnimi sporti.

 • Dragica T. 17. Dec. 2017

Res osebno prilagojene vaje in težavnost treninga. Zadovoljna.

 • Klavdija R. 10. Dec. 2017

Super, rad pomaga, svetuje itd.

 • Dragica E. 09. Dec. 2017
 • Preverjena ocena

Je enkraten trener

 • Nina N. 07. Dec. 2017

Sicer sem z njim trenirala kratek cas, ampak sem bila zelo zadovoljna z njegovim strokovnim znanjem in pristopom. Z veseljem sem hodila na treninge in ne z odporom, saj me je znal motivirati in me spraviti do maksimuma. Ima ogromno znanja, ki ga prenese nate, pravi pistop, hkrati pa je se ugoden, kar je velik plus. Lahko ga samo pohvalim! :)

 • Loti J. 06. Dec. 2017

Odlična motivacija, vedno znal prisluhniti problemom in svetovati do željenih rezultatov. Odličen svetovalec in trener!

 • Tilen J. 14. Nov. 2017

Hitro se je odzval na moja vprašanja in probleme, jih podrobo opisal in dal dobre nasvete.

 • Žan A. 14. Nov. 2017

Tadej je super trener, ker vsakemu posamezniku lepo prilagodi trening njegovim željam in tudi svetuje kaj bi bilo mogoče bolje prej popraviti ( osebno želel zmanjšati obseg trebuha, vendar so bile prisotne tudi druge težave, ki jih sedaj tudi dobro odpravljava in sem ti tudi hvaležen ker je počutje sedaj veliko boljše. Aja seveda sva tudi zmanjšala obseg trebuha.). Drugače pa strokovnost, prijaznost, fleksibilnost na zelo visokem nivoju za zelo ugodno ceno. Tako da le tako naprej 😃.

 • Marjeta D. 13. Nov. 2017

Nimam nobene pripombe...

 • Blaž A. 13. Nov. 2017

Potrpežljiv trener, ki me je spravil na noge ter dal zagon za šport ter boljšo prehrano.
Povrh vsega pa še prijazen ter zabaven
Četudi me je po vsakem treningu obiskal pošten ‘muskelfiber’ kar je seveda dober znak, Tadeja priporočam komerkoli na kakršnikoli stopnji pripravljenosti

 • Tanja C. 05. Jun. 2017

Tadej je zelo prijazen in profesionalen. Resnicno poslusa in vso vadbo prilagodi individualno ter ne vsiljuje necesa kar ti ni po godu. Ker sem si zastavila kar hardcore cilj, so tudi treningi tem prilagojeni. Po treningu sem zelo zmatrana, ampak vseeno grem s treninga zelo dobre volje.

 • Mihael B. 31. Maj. 2017

Strokovnost, natancnost, motivira, z njegovimi vajami do optimalnega cilja oz. napredka itd..

 • Neja K. 31. Maj. 2017

Super trener vreden vasega zaupanja in vsekakor so rezultati vidni v zelo hitrem casu (lastne izkusnje)

 • Anže G. 31. Maj. 2017

Prijazen in odličen trener ter motivator z ogromno znanja, pri katerem lahko zelo napreduješ.
Priporočam ga vsem!

 • Marko K. 31. Maj. 2017

Super cenovna dostopnost storitve in razmerje med ceno in kvaliteto. Tadej je pozitiven, prijazen predvsem pa strokovno usposobljen, da vam pomaga doseči vaše cilje.

 • Stina M. 31. Maj. 2017

Ugodna cena in odlicno opravljena storitev! Top trener, toplo priporocam! Hvala, Tadej! :)

 • Pirsteja 06. Feb. 2017

Pomaga pri vajah, pokaže, svetuje z prehrano, dejansko je s teboj 24h na dan. In trenutno ker to potrebujem sem še bolj vesela da je tak trener. Hvala

 • Maja V. 31. Jan. 2017

V 7 mesecih sva naredila izjemen napredek! Izgubila sem skoraj 10 kilogramov in pridobila precej na moči in vzdržlivosti. Super trener in pravi motivator. Njegovo znanje o prehrani je neverjetno!

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Osebni trener in prehranski svetovalec Tadej Jurman S.P. poslal konkretno ponudbo