fb

Povprečne cene za strojne inštalacije, montažo / priklop peči, kotla in izdelava kotlovnice

350-1.000 €

Cena za načrt strojnih inštalacij za hišo

Cene za kategorijo „strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

230.610
povpraševanj strank
8.562
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice)

Kakšna je cena strojnih inštalacij?

Načrt strojnih inštalacij za hišo stane med 350 in 1.000€.

Cena zajema popis materiala za strojne inštalacije, načrt kanalizacije in vodovoda, načrt ogrevanja, hlajenja in prezračevanja ter načrt dvižnih vodov.

Cena je odvisna od zahtevnosti gradnje, izvajalcev, velikosti objekta ter projektanta. Da se določi natančna cena strojnih inštalacij je pomembno do potankosti razčleniti in definirati vse predvidene instalacije, ki so zajete v pogodbi.

Za natančno ponudbo svetujemo, da pošljete povpraševanje preverjenim projektantom strojnih inštalacij.

Koliko stane montaža peči?

Montaža plinske peči stane med 2.500 in 5.000€.

Cena vključuje razvod plina do plinske peči, montažo glavne zaporne pipe, razvod cevi po prostoru ter montažo drugih delnih vodov in veznega materiala.

Za izvedbo montaže potrebujete možnost plinovodnega priključka. Priklop peči naj opravi strokovnjak.

Z rednim pregledovanjem in vzdrževanjem plinske inštalacije boste podaljšali življenjsko dobo plinske peči in zagotovili njeno nemoteno delovanje.

V katerem primeru lahko pridobim subvencijo za montažo plinske peči?

Montaža plinske peči je lahko subvencionirana, če ustrezate vsem pogojem Ekosklada.

Pogoja za pridobitev subvencije sta dva. Prvič, montaža mora biti izvedena na starejšem stanovanjskem objektu (gradbeno dovoljenje izdano pred 1.7.2010), drugi pogoj pa je, da montaža plinske peči poteka na območju Mestne občine Ljubljana, Mestne občine Maribor, Mestne občine Celje, Mestne občine Murska Sobota, Občine Trbovlje, Občine Zagorje ob Savi ali Mestne občine Novo Mesto.

Vlogo morate nujno oddati pred samim začetkom izvedbe. Pridobite lahko do 25% priznanih stroškov investicije.

Kakšna je cena za izdelavo kotlovnice?

Cena za izdelavo kotlovnice se giblje med 2.000 in 3.500€.

Kotlovnica oskrbuje bivalne in druge objekte s toplotno energijo. Potrebno jo je redno vzdrževati in pregledovati, saj prihaja v kotlu do visokih temperatur in se pogosto pojavijo razpoke na posameznih materialih.

Kotlovnica je lahko narejena za plinski gorilnik, plinski kotel, peč na pelete, toplotno črpalko ali olje.

Kakšna je razlika med pečjo in kotlom?

Peč je sistem ogrevanja, pri katerem se zrak segreje nato pa se skozi zračnike oziroma cevi razdeli po celotnem domu. Potrebna je namestitev vlažilnika, ki s pomočjo centralnega termostata enakomerno segreva vse povezane prostore.

Kotel za razliko od peči, toploto prenaša s pomočjo vode. Kotel namreč vodo zavre in jo skozi cevi razpošlje v radiatorje, ki nato ogrejejo prostor. Stanovanje lahko ogreva tudi preko talnega ogrevanja ali pa skozi sistem tuljave.

Največja razlika med kotlom in pečjo je v samem vzdrževanju. Peč je potrebno redno čistiti, prav tako pa je zelo pomembna tudi redna menjava zračnih filtrov. Po drugi strani, je potrebno kotel redoma preverjati in odstranjevati odvečen zrak iz sistema, ko stopnja ogrevanja popusti.

Za priklop kotla in peči priporočamo, da najamete strokovnjaka.

Nasveti za ogrevanje

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika za ogrevanje

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice — cene in ceniki

J.V. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Tržič)

Pozdravljeni, imamo staro hišo in se trenutno ogrevamo s krušno pečjo in kiperbušem v kuhinji. Ta kiperbuš bi radi zamenjali za isto izvedbo peči, vendar pa da je možno centralno ogrevanje- priklop več radiatorjev in ogrevanje sanitarne vode. Iščemo peč v gabaritih, ki omogoča minimalno predelavo in izvajalca, ki bo zadevo speljal. Potrebujemo predračun za izvedbo in ves potreben material. Nahajamo se v Lešah pri Tržiču. Hvala in lpJana

T. išče ponudnika za ogrevanje (Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice / Vipava)

Imamo staro plinsko peč. Zanima me okvirna cena montaže nove kondenzacijske plinske peči. Hvala. Lp Tjaša

M.V. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Kranj Okolica)

Zanima me izvedba centralnega ogrevanja v kompletu v stanovanjski hiši v kateri so tri enote velikosti okrog 60 kvadratov(v vsaki enoti naj bi bili 4 radiatorji. (peč, zalogovnik tople vode,radiatorji izdelava v celoti) hvala

S.V. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Moste Pri Komendi)

Plinska kondenzacijska peč, pretočno ogrevanje sanitarne vode; zemeljski plin

D. išče ponudnika za ogrevanje (Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice / 1225 Lukovica)

Iščem menjavo ogrevanja hiše (do sedaj peleti) cca 150 m2

G.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Dolenjske Toplice)

Zanima me menjava peči na olje in izvedba instalacij ter povezava z solarnim sistemom oz. predelava/dopolnitev. Trenutno je v hiši stara kombinirana peč na drva in kurilno olje, ki tudi ogreva sanitarno vodo. Peč se uporablja le v času kurilne sezone, ker potem ročno preklopim (ventil) na ogrevanje sanitarne vode z sončnimi kolektorji. Sistem sončnih kolektorjev je ločen (od plinske peči) in sestoji iz kolektorjev, bojlerja 300L (ki ga grejejo (kolikor vem) samo kolektorji) in zalogovnika, kamor gre odvečna toplota. Novo peč z/brez zalogovnika sanitarne vode bi želež smiselno združiti z ogrevanjem z sončnimi kolektrji. Lahko tudi z menjavo zalogovnika/bojlerja. Hiša služi kot vikend, želel pa bi hišo ogrevati ves čas kurilne sezone, da bi bilo v hiši ves čas nekje 20 stopinj, pred prihodom pa bi povišal na 22-23. Hiša ima izolacijo (fasada) in dvoslojna PVC okna.

M.Z. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Maribor)

Menjujem ogrevalni sistem za 65 m2 veliko staromeščansko stanovanje (visoki stropovi), ki se nahaja v pritličju. Trenutno ogrevam na plin na radiatorje, toplotna črpalka je vprašljiva zaradi glasnosti, za IR panele sem si že dala izdelati predračun. Na klimo se ne bi želela ogrevati, tako da me zanima električna peč ali kamin ali električni radiatorji. Hvala vam. Lp, Mojca

L.S. išče ponudnika za ogrevanje (Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice / Mele)

Rabil bi električno pec plus zalogovnik hiša je velika 160m2 ima talno gretje in kamin kot dodatno pa me zanima koliko bi me to stalo in koliko elektrike bi imel mesecno

D.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Velenje)

Želim ponudnike toplotnih in klimatskih naprav

T.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ribče)

Postavitev in montaža kaminske peči na drva z napeljavo do obstoječe cevi dimnika ali novogradnjo dimnika. Možne so tri lokacije peči v prostoru.

J.L. išče ponudnika za ogrevanje (Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice / Frankolovo)

Potrebujemo posodobitev kotlovnice. Sedaj je samo peč na pelete za 2 nadstropja(1xradiatorji, 1x talno). Dodali bomo toplotno in zalogovnik(oboje že kupljeno) ter napeljavo in mešalni za talno gretje v novem delu hiše.

M.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Žirovnica)

Menjava obstojecega ogrevanja na gurilno olje z drugim sistemom. Zaenkrat se najbolj nagibam k ideji kombinacije solarna+trda goriva ali toplotna crpalka. Zelja ima. Tudi, da bi imeli v dnevni sobi kamin ali kaminsko pec, ki bi jo bilo mozno priklopit na centralno za prehodno ogrevanje prostorov ali samo sanitarne vode. Prestavil bi tudi dva ali tri radiatorje. Gre za obnovo stare hise, kjer je bila centralna kurjava urejena v 70-h letih. Lp Matevž

R.Š. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Velenje)

Priklop na centralno ogrevanje.

M.V. išče ponudnika za ogrevanje (Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice / Nazarje 3331)

Pozdravljeni, na novo urejamo mansardno stanovanje. Potrebovali bi nasvet, izdelavo centralnega ogrevanja. Nismo še odločeni ali bi dali talno ogrevanje ali z radjatorji. Lp, Mateja

J.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Cerknica)

Pozdravljeni. Sem v stanovanju ki ima okoli 80 kvadratnih metrov, gre za 3 sobno stanovanje. Stanovanje je v bloku vendar nima centralnega ogrevanja. Vse kar imam trenutno so električni radiatorji, vendar pa bi to zamnejal. Imam 2 manjši peči, katere bi lahko predelali v kamin in hkrati od ene izmed njih preko cevi nar3edili centralno ogrevanje, da bi se ogreval še tretji prostor, ki je dnevna soba in je največji. Ali obstaja nek modul oziroma kakšna razširitev, da bi v kaminu ogreval en prostor nato pa še recimo nekje drugje v drugem prostoru postavil en radiator in ga ogreval preko vode. Gre se mi predvsem za to da bi se ogreval na drva

D.M. išče ponudnika za ogrevanje (Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice / Ljubljana)

Elektro peč 9 - 12 kw, priklop kot dodatna peč

M.Š. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Loče)

Potrebujem montazo 1000 l zalogovnika z regukacijo komplet, kurim na drva medetazno enostanovanjsko hiso.

D.C. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Potrebujem peč za ogrevanje na drva v bivalnem delu hiše, ki bo tudi ponoči čim dlje oddajala toploto. Naj ima na vrhu tudi možnost kuhanja.

T.K. išče ponudnika za ogrevanje (Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice / Ljubljana)

Pozdravljeni, potrebujem ponudbo za talno ogrevanje delo bi potekalo nekje v pomladi naslednje leto. Gre za hišo v treh etažah skupaj cca 240m2 : 1. etaža ima 3 prostore 8 zank : dnevna soba 46,3m2 (5zank), utiliti 10,5m2 (1zanka), hodniki in wc 14,4m2 (2zanki) 2. etaža ima 5 prostorov 9 zank : spalnica + garderoba 17,9m2 (2zanki), pisarna 17,4m2 (2zanki), spa 12,6m2 (1 zanka), kopalnica + hodnik 12,1m2 (1 zanka), fitnes 25,1m2 (3zanke) 3. etaža 4 prostore 7zank : otroška soba 1. 16,1m2 (2zanki), otroška soba 2 16,6m2 (2zanki), dnevna soba 13,3m2 (1zanka), hodnik + kopalnica 9,6m2 (2zanki) Potreboval bi tudi polaganje izolacije celotna višina od podna do vagrisa je 17cm (vsaj v 1.nad)

J.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Hrastnik)

Zanima me okvirna cena izvedbe dela centralnega ogrevanja. Postavitev peči in vseh priključkov z izvedbo postavitve radiatorjev in cevi?

G.Z. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Godovic)

Pozdravljeni, Zanimam se za montazo zalogovnika k peci na trda goriva. Trenutno pri peci nimamo zalogovnika in je direktno priklopljena v sistem. Lp, Grega

U.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Grosuplje)

Potrebujem peč na drva /polena , ki bi jo spravili v kurilnico velikosti 4,3m2 . In montažo na ključ

L.R. išče ponudnika za ogrevanje (Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice / Gabrje 42B 1356 Dobrova)

Potrebujem nasvet glede tipankolektorjev, števila kolektorjev in način montaže

K.B. išče ponudnika za ogrevanje (Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice / Dnevni Prostor)

Pozdravljeni, zanimam se za nakup samostoječe peči/kamina na drva za ogrevanje površine 60-70m2 oz. dogrevanje. Fi dimnika 120-130 mm. Želim, da je kurišče obloženo s šamotom, zunanjost peči litoželezna ali obložena, ni pomembno. Ne želim modernih oblik ali okroglih, klasični modeli me zanimajo.

T.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Ptuj)

Spostovani Dobrih 100 let staro enostanovanjsko hiso na Ptuju bi v okviru obnivitvenih del zelela opremiti z nizkotemperaturno toplotno crpalko voda-voda in talno-stropnim ogrevanjem (zaradi delne ohranitve lesenih talnih oblog).Na tem mestu iscem izvajalca strojnih instalacij. Poleg toplotne crpalke (za ogrevanje prostorov in sanitarne vode za 3 osebe) predvidevam soncno elektrarno na strehi in soncne kolektorje na garazi. Hisa ima 230 m2 bivanjske povrsine v treh nadstopjih (visoko pritlicje in mansarda in nizki, ca. 2.20 m visoki stropovi v kleti) in bo opremljena z novimi lesenimi troslojnimi okni, 20 cm mineralne volne na fasadi in 16+6 cm stresne izolacije (med + pod spirovci). Za povratna vprasanja in dodatna pojasnila sem vam na voljo preko zgornjih kontaktnih podatkov. Vnaprej se zahvaljujem

M.P. išče ponudnika za ogrevanje (Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice / Lj - Zalog)

Gre za prenovo. Z deli pričnemo 5.8.2022 (gradbena dela izvaja AC asfalti). Strojne inštalacije bodo prišle na vrsto verjetno nekje konec avgusta ali v začetku septembra (sestanek glede časovnice z gradbenim podjetjem čez 1 teden). Prilagam popis in načrt strojnih inštalacij. Prosim vas za ponudbo za: - talno gretje - vodovod

E.N. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Zanima me centralna peč na drva.V objektu imamo centralno ogrevanje pribl 320 m2.Kakšna bi bila cena in koliko bi bilo potrebno prilagoditi razvode cevi ,ogrevali bi tudi toplo vodo,subvencije,dimnik skratka zanima me vse.Sedaj imamo plin.

S.V. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ptuj)

Do zdaj smo si ogrevali stanovanje s plinsko pecjo, vendar je ta ze dotrajana, zato iscem novo resitev. Stanovanje veliko 60m2, izolacija srednje dobra.

D.O. išče ponudnika za ogrevanje (Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice / Prevalje)

Prestavitev obstoječega centralnega radiatorskega ogrevanja v klet, 1 nadstropje nižje in to peč na drva in peč na plin, ter priključitev dveh ali treh dodatnih radiatorjev v mansardi.

S.M. išče ponudnika za ogrevanje (Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice / Kamnik)

Demontaža stare plinske peči in bojlerja ter montaža nove kondenzacijske plinske peči znamke Vaillant, blok.

J.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

V hiši bi želeli menjati plinsko peč, ki je stara že 30 let. Zanima nas tudi možnost montaže peči na biomaso.

A.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ptuj)

KOMPLET PEČ ZALOGOVNIK MONTAŽA

K.Č. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Bohinjska Bistrica)

Hiša starejša.kjer ni bilo centralnega ogrevanja.zanima me koliko bi prišlo recimo cena napeljave in radiatorjev za cca.11 sob,različnih velikost ,največ max.4x4 m ter cena peči na drva oz.peleti .lahko tudi zalogovnik.hvala.lp

A.J. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Okolica Postojne)

Lep pozdrav, nujno potrebujem rešitev za ogrevanje sanitarne vode v hiši. Trenutno se je sanitarna voda ogrevala na peč na kurilno olje. ker je letos plan zamenjati peč na pelete in posodobiti kotlovnico tudi z nekim bojlerjem, ki bi v neogrevalni sezoni ogreval le vodo. Ternutno se je peč na olje pokvarila in ne vidim smisla v servisu. Trenutno se ogreva cca 80m2 starejše hiše, brez zunanje izolacije. V roku 1-2 let se bo uredila mansarda kar je cca 120m2 želja talno gretje. V 4-5let pa tudi zunanja izolacija celotne hiše. Potrebujem kak nasvet, vaš predlog in neko hitro rešitev za santarno vodo. Hvala 040637889 gold2shopp@gmail.com

T.M. išče ponudnika za ogrevanje (Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice / Ljubljana)

Demontaža plinske peči zaradi izvedbe del ter ponovna montaža plinske peči po izvedenih delih. Demontaža četrtek ali petek (2.6. Ali 3.6.) Ter ponovna montaža čez 14 dni. Stanovanje je v bloku v Tacnu pri Ljubljani.

D.A. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Kamnik)

Pozdravljeni, ker nameravam staro plinsko peč zamenjati, vas sprašujem za znamko, kvaliteto kondezacijske peči s kombiniranim bojlerjem na elektriko in za katero se dobi subvencijo od eko sklada

K.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Lendava-Lendva)

Centralno peč na drva, zraven da greje sanitarno vodo

V.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Rašica Pri Velikih Laščah)

Potrebujemo novo peč na drva z zalogovnikom 15000 litrov in montažo. Zanima me tudi ali lahko pomagate pri pridobivanju subvencije EKO sklada. Zanima me tudi ali je možno kreditiranje investicije.

A.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Trenutno smo imeli kombinirano pec olje/drva ki pa se je kurila samo na olje.Pec je sedaj ko smo nehali kurit spustila vodo po 1 mesecu prenahanja kurjenja.Ogravamo 3 nadstropja po cca.100m2. Zanima me koliko mocno pec bi potrebovali in kkasen bi bil strosek z gorilcem in pa ce se da uporabiti ta isti gorilec iz stare peci ker je kot nov.

V.K. išče ponudnika za ogrevanje (Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice / Novo Mesto)

Zanima me cena elekt4rične peči za talno ogrevanje cca 100m2 in poraba el energije. hvala in lp, vinko

E.R. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Spoštovani, zanimam se za kondenzacijsko peč na kurilno olje. Imam vrstno hišo v Ljubljani, ki je z 2 stenama obdana s sosednjima hišama. Velikost hiše je 75 m2. Pritličje meri 47m2, nadstropje pa 28m2. Trenutno ogrevamo na kurilno olje( stara peč). Ogrevalna telesa so radiatorji. Spodaj so4, zgoraj 2. Porabimo cca 650 l kurilnega olja. Klasična gradnja z cementnimi zidaki, toplotna izolacija 15 cm stiropor. Strešna izolacija 20cm steklena volna. Zanima me kakšna tč bi nam prišla v poštev, ogrevali bi tudi sanitarno vodo ( 2 osebi v gospodinjstvu)? Prosim vas za vsaj približen podatek o strošku. Hvala in lep pozdrav

B.V. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Zamenjava obstoječe peči na drva z novim načinom ogrevanja in priklopom le-tega. Trenutna poraba se giblje okoli 17 m3 polen/sezono. Ogreva se tudi sanitarna voda. Hiša je v dveh nadstropjih z mansardo, toplotno izolirana z 10 cm kombi ploščami in zamenjanimi okni.

O.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Idrija)

Zamenjavo peči na drva za peč na pelete

D.V. išče ponudnika za ogrevanje (Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice / Velika Pirešica 50A 3310 Žalec)

Zanima me cena, zamenjave kurilne peči na drva za kurilno olje+cisterna za olje, skratka vse skupaj z montažo vred. Sedaj imamo juncker peč na drva je skoraj nova, ali je možno ohraniti peč in da bi menjali samo vrata z gorilcem vred.

J.J. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Kranj)

Montažo centrane kurjave v stari hiši in v novi priključitev novega kotla na centralno na pelete

R.T. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Rogaška Slatina)

Zamenjali bi staro peč z gorilnikom za delno na novo izolirano hišo z maks. ogervalno površino 230 - 250 m2 v Rogaški Slatini. Iščemo ponudnika, ki nudi svetovanje, peči/kotle na kurilno olje in montažo. Iščemo tudi ponudnike za kamine. Stik je mogoč na nemško klicno številko in el. pošto. Povpraševanje je resno in potrebujemo tudi zanesljivega ponudnika. Lep pozdrav, Roman

M.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Kotel Centrometal EKO CK P + Cm Pelet set 14, dimnik, radiatorji 4 kom., cevi za radiatorje + montaža

K.H. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Dobava in montaža sistema ogrevanja s toplovodnim kaminom na pelete in zalogovnikom cca 500l za 200 m2 s povezavo na obstoječi sistem ogrevanja (plin)

T.G. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana ŠMartno)

Zamenjali bi ogrevanje nafte na pelete

D.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / ŠKofja Vas-Celje)

Potrebujem nov kotel na pelete. 27-30Kw.Sedaj imam plinsko peč,ki je že stara,pa tudi cena plina ni več ugodna.

Z.V. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Bukovci)

Prosim za ponudbo

A.H. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / ŠMartno Pri Litiji)

Zanima me na novo montaža peči na drva ker bi imeli po celi hiši napeljano talno gretje in subvencija. Koliko to približno znaša lp

C. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / SežAna Okolica)

Menjava peči z novejšim izpopoljnjenim sistemom za ogrevanje stanovanja in sanitarne vode

M.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Bohinjska Bistrica)

Menjava peči in radiatorjev

K.H. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Menjava ogrevalnega sistema, trenutno je ogravanje na plin, želimo menjati na drva/pelete - sončna energija

M.C. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / BraslovčE)

Menjal bi centralno ogrevanje na olje za centralno ogrevanje na pelete

D.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Nova Gorica)

Želimo peč na drva za ogrevanje dvostanovanjske hiše 200m2

K.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Lovrenc Na Pohorju)

Trenutno vgrajena centralna peč na drva v kuhinji, ki jo uporabljamo za kuhanje. Peč je starejša, prav tako je sistem centralnega ogrevanja iz cca.1995 leta. Želimo zamenjati trenutno Peč s takšno kjer bi lahko tudi kuhali na njej, ampak manjšo. Ogrevamo eno etažo cca 80 m2 z 4 radiatorji.

B.G. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana - ŠEntvid)

Pozdravljeni, iščem izvajalca za menjavo obstoječe plinske peči z novo. Želja je po preverjenih znamkah (Bosch, Vaillant, Viessmann, Daikin) in izvedo pod pogoji EKO subvencije, ki se zaključi konec meseca. Za dodatne informacije sem dosegljiv. Lep dan, Blaž Gregorin 040 654 314

A.D. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Nova Vas)

Pozdravljeni Letos imamo namen prenoviti kurilnico v stanovanjski hiši, ki ima dva nadstropja ogrevana, vsako nadstropje ima 196m2. zanimamo se za peč na pelete in nas zanima kakšno nam priporočate. Hvala Lp, Alen

N.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

80m2 talno na vodo

M.Š. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Celje)

Nova plinska peč z demontažo stare in montažo nove 24 kW. Prosim za natančno ponudbo z nazivom peči ter tudi vključen pretočni grelec vode. Obstoječa peč se je pokvarila, nujno potrebujemo novo.

F.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Škofja Loka)

Zanima me če je še možno dobiti kombinirano peč olje drva z ločenim kuriščem.

A.F. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Lendava)

Gradnja nove kotlovnice.

M.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Medvode)

Potrebujem menjavo plinske peči

D.C. išče ponudnika za ogrevanje (Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice / Krize Pri Trzicu)

Verjetno mi je prenehala delovati centralna na plin-pokvarila se je pec ne bomo pa dobili rezervnih delov leto vgradnje je 2004. pri sosedih imajo centralno na elektriko pa me zanima kaksno imam moznost za predelavo hvala in lp dragica caus prosim ce me kontakterate na telefon.

F.R. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Vnanje Gorice)

Etažno ogrevanje s kotlom central 17 (starejši rabljen 2 sezoni na drugi lokaciji) + cevni kolektor s hranilnikom tople vode do 300L , 4 (štirje radiatorji). Samo okvirna, približna cena montaže me zanima)

D.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Kostanjevica Na Krasu)

Pozdravljeni, Smo 4 članska družina, živimo v enostanovanjski hiši in ogrevamo cca 200m2 v dveh etažah. Prostore ogrevamo z radiatorji, kurimo nafto. Zaradi dotrajanosti peči bi ga radi zamenjali za bolj ekološki način kotel na pelete. Pri izbiri sistema ogrevanja želimo uravnoteženo ponudbo med kakovostjo in ceno. Koristili bi tudi subvencijo iz EKO sklada. Hvala za ponudbo LP Denise Beltram

B.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Preserje,Rakitna)

Imam staro pl.peč Baretta na prisilni vlek,ki jo moram zamenjati za novejšo kondenzacijsko.Zanima me nakup cenejše nove ,ter strošek montaže.

I.J. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ptuj)

Potrebujem celotni novi radijatorski plinski sistem za ogrevanje

U. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Ljubljana)

Nova peč na drva, zalogovnik, nov dimnik

A.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Destrnik)

Želimo ogrevati hišo 200m2, radiatorji. Trenutno imamo predelano peč na kurilno olje na pelete. Ogrevali bi tudi sanitarno vodo.

T.D. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Škocjan)

Centralne peči na drva

M.Š. išče ponudnika za ogrevanje (Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice / Šempeter V Savinjski Dolini)

Potrebujem montažo plinske peči in kotlovnice ter napeljavo tople vode v starejši hiši. Lokacija dela Šempeter v Savinjski dolini.

Z.G. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Lj-Dobrunje)

Zamenjava stare peči z novo.

A.Z. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Šmarca, Kamnik)

Selimo se v hiso s starejsim ogrevanjem na kurilno olje. Zaradi moznega priklopa na zemeljski plin (priklop na hisi) bi menjali oz. se prklopili na omrezje.

M.V. išče ponudnika za ogrevanje (Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice / Griže)

Ogrevanje s toplotno črpalko

A.B. išče ponudnika za ogrevanje (Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice / Žalec)

Zamenjava dotrajane plinske peči z pečjo kupljeno v lastni režiji.

E.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ajdovščina)

Zamenjava obstoječega ogrevanja ogrevanja

I.L. išče ponudnika za ogrevanje (Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice / Verje 33)

Pozdravljeni, do hiše imam pripeljan zemeljski plin in pipo v omarici. Plinsko peč že imam, ker sedaj ogrevamo na utekočinjen naftni plin. Rabil bi napeljavo (cevi) iz pipe zemeljskega plina do peči, ker je na drugi strani hiše. Potrebno je narediti dva preboja stene debeline cca 20cm. Dolžina napeljave je cca 5m. Zanima me tudi kako je s števcem, ga to pripelje monter ali ga naročim drugje? Rok izvedbe del je do jeseni, ko se bo ohladilo. V obstoječem plinohramu imam še 5% plina. Hvala in prosim za ponudbo, Lep pozdrav, Ivan Laharnar

K.J. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Sedaj imamo že plinsko peč, ki je stara cca. 25 let. Potrebno jo je zamenjati z novo. 25kW. Poleg tega bi potrebovali tudi 150 litrski bojler. V hišo je pripeljan zemeljski plin. Potrebujem ponudbo za dobavo, montažo, zagon plinske peči z bojlerjem

I.J. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Krška Vas 38, 8262 Krška Vas)

Dosedaj imam CTC peč 18 let, potrebujem novo peč in montažo čim hitreje!

A.V. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Grosuplje)

Trenutno imamo centralno kurjavo na trda goriva. Odločamo se med centralno kurjavo na elektriko in IR paneli. Potrebujemo mnenje kaj je bolj primerno.

B.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Velike Lašče)

Želim peč na pelete - drva. Ogrevanje preko radiatorjev površine cca. 160 m2. iZOLACIJA HIŠE CCA. 9-12 CM.

T.R. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Sežana)

Zamenjava stare peci na olje z novo.

S.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

V kratkem času cca 2 meseca bomo adaptirali hišo, ker je plin ob hiši bi zamenjali kurilca za plinsko peč. Hiša bo trostanovanjska (90 m2 + 140m2 +140m2). Potrebujem ponudbo in svetovanje glede peči. V hiši bi imeli talno gretje.

E.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Zanima me nakup in montaža plinskega kondezacijskega kotla in odstranitev starega.

D.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Maribor Center)

Prenavljam starejse stanovanje, ki ima prikljucek za plin. Stanovanje ima 56m2 in se nahaja v Mariboru. Prosim za termin za ogled in ponudbo.

A.Š. išče ponudnika za ogrevanje (Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice / Mislinja)

Želim ponudbo za talno ogrevanje - skupaj z materialom in montažo, najraje suhomontažna izvedba.

V. išče ponudnika za ogrevanje (Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice / Ljubljana)

Želimo zamenjvfao ogrevanja in sicer iz tenutne na ogrevanje z zemeljskim plinom. Prosim za ponudbo - izdelave, prilagoditve in montaže sistema za ogevanje z zemeljskim plinom Smo v enonadstropni hiši letnik 1979, treh etaž, z urejenim centralnim ogrevanjem v naselju Novo Polje, MO Ljubljana. hvala in lp Vasco

A.C. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Solknan)

Iščem izvajalca, ki je že polagal Vermital plošče za talno ogrevanje s toplotno črpalko. Uporabil bi te plošče zaradi višine, saj bi zaradi nizkega stropa v pritličju želel ostati skupaj z izolacijo nad podložnim betonom (hiša ni podkletena) do vrha keramike (ali drugo, mogoče linolej) v višini do max 12 cm (najraje 10cm). Hiša ima 2 x 90 m2, zgornje nadstropje lahko klasicna izvedba talnega. Ker imam priključek za plin me zanima tudi ta možnost, mogoče kot alternativa. Lp

S.Z. išče ponudnika za ogrevanje (Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice / Prebold)

Rabili bi servis plinske peči Euro fire bertone design. Števec grelni nam nabije 120 stopinj in kar greje in se ne ustavi dokler ne raznese peči ali vrže varovalke ven. Lepo prosimo za zaneslivega serviserja.

B.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Skocjan)

Zamenjava stare kurilnice. Želim enostavno centralno peč na drva.

M.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Menjava stare plinske pretočne peči za novo kondenzacijsko plinsko peč za ogrevanje in toplo sanitarno vodo (peč za Eko sklad). Potrebna bi bila demontaža peči v kopalnici in postavitev nove peči v drugem prostoru ter posledično na novo napeljati cevi za ogrevanje in sanitarno vodo ter elektriko (na novo prebiti steno za nove napeljave). Cev za odvod plinov je urejena in bi bila tik ob peči. Potrebujem tako rekoč novo peč na "ključ".

D.Z. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Slovenske Konjice - Blato)

Pozdravljeni, gradim skletno novogradnjo tloris 82m2 z zelo dobro izolacijo, odločam se za ogrevanje med talno z toplotno črpalko (gretje in hlajenje) ali alternativo IR paneli in hlajenje s klimo ter električni grelec za sanitarno vodo. Prosim za pomoč in informativni izračun.

S.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Črnomelj)

Pozdravljeni. Potrebujemo nov centralni kotel na drva (25 kW moči) z zalogovnikom (1000L), za ogrevanje dveh nadstropij stanovanjske hiše, vsako nadstropje s svojim termostatom za uravnavanje temperature. Prav tako je potrebno odmontirati in odpeljati staro peč za centralno kurjavo. Prosimo za vaše ponudbe.

M.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Koper)

Talno gretje z ločenim bojlerjem

A.K. išče ponudnika za ogrevanje (Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice / Kranj)

Dvoetažna hiša, 2 krat 75 m2. Trenutno ogrevamo z kurilnim oljem. Zanima me ponudba toplotne črpalke, notranja enota.

S.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Velenje Okolica Smer Koroska)

Imam peč na drva želim dograditi Oz poleg nje vgraditi peč na pelete. Hiša ima dobrih 180m2 v eni etaži. Dobro izolirana. Obe bi delali vzporedno. Se pravi drva ugasnejo peč na pelete začne delati. Čimbolj enostavno brez neke zapletene elektronike. Se pravi temperatura v sistemu pade in peč na pelete se vklopi. Na tak. Način se mi vklaplja pumpa. Pade temperatura se ugasne in kontra. Dela na tipalo. Peč ne rabi bojler a ne ekspanzijs ke posode ker je vse to vgrajeno v sistemu. Slavc

R.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Rogatec)

Imam cevi aluplast raspeljane po hiši. Montaža radijatorjev (imam kupljene).Imel na pec na palete dobavo in montažo.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Strojne inštalacije / montaža / priklop peči / kotla / izdelava kotlovnice — po mestih