fb

Povprečne cene za zalogovnik / bojler (dobava in montaža)

700-4.000 €

Cena zalogovnika je odvisna od načina ogrevanja (biomasa, trda goriva), volumna, površine ogrevanega prostora, vrste bojlerja ter montaže.

Cene za kategorijo „dobava in montaža zalogovnika / bojlerja“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji dobava in montaža zalogovnika / bojlerja, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za dobava in montaža zalogovnika / bojlerja in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

229.694
povpraševanj strank
8.529
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (dobava in montaža zalogovnika / bojlerja)

Kakšna je cena zalogovnika?

Cena zalogovnika za vodo se giblje med 700 in 4.000 €.

Klasični zalogovnik (1000 litrov) stane v povprečju 800 €, klasični zalogovnik (2000 litrov) cca. 1.500 €, zalogovnik toplote s sanitarno vodo (1000 litrov) 2.500 €, zalogovnik toplote s sanitarno vodo (1500 litrov) pa v povprečju 3.500 €.

Cena je odvisna od načina ogrevanja (biomasa, trda goriva), volumna, površine ogrevanega prostora, vrste zalogovnika ter montaže.

Zakaj potrebujem zalogovnik?

Zalogovnik toplote oziroma hranilnik tople vode je podpora vašemu ogrevalnemu sistemu. Optimizira učinkovitost ogrevanja in podaljša čas ogrevanja za isto količino porabljenega energenta. Uskladišči namreč višek toplote, ki jo lahko uporabimo kasneje in s tem preložimo ponovno kurjenje za določen čas. Shranjena voda bo tako lahko ogrevala več ur, oziroma v toplejših dneh celo več dni.

Hranilnik tople vode je okolju prijazen način ogrevanja, prav tako pa se investicija vanj hitro povrne. Primeren je za vse vrste naprav za centralno ogrevanje.

Katere vrste zalogovnikov obstajajo?

Poznamo več različnih vrst zalogovnikov - osnovni zalogovnik brez izmenjevalca, zalogovnik z enim ali dvema izmenjevalcema in kombinirani hranilnik vode.

Zalogovnik z dodatnim izmenjevalcem bo pravšnji za vas, če imate ob kotlu tudi solarni sistem. Zalogovnik z dvema dodatnima izmenjevalcema ima to prednost, da omogoča priključitev več vrst ogrevalnih virov. V kolikor pa imate težave s prostorsko stisko, je za vas prava izbira kombinirani hranilnik vode – kombo. To je v osnovi zalogovnik, v katerega pa je potopljen bojler.

Preden se odločite za eno vrsto zalogovnika, se pozanimajte o potrebah vašega ogrevalnega sistema.

Kakšna je cena za bojler?

Cena bojlerja se giblje med 70 in 300€/kos.

Odvisna je od moči, volumna in tehnologije. Bojlerji so na voljo v različnih dimenzijah in oblikah, prav tako pa se lahko namestijo vertikalno ali horizontalno.

Bojler je običajno sestavljen iz kovin – bakra, jekla ali železa, deluje pa lahko na podlagi drv, oglja, elektrike ali katere druge vrste goriva.

Kako izberem pravo velikost bojlerja?

Najprej moramo izbrati vrsto bojlerja. Poznamo električne in plinske grelnike vode, ki se med seboj razlikujejo po načinu delovanja, velikosti rezervoarja in hitrosti segrevanja vode.

Bojler je potrebno izbrati tudi na podlagi števila ljudi, ki bodo toplo vodo uporabljali vsakodnevno. Tričlanska družina potrebuje v povprečju bojler s prostornino 50-80 litrov, štiričlanska 80-100 litrov, pet oziroma veččlanska družina pa potrebuje bojler s prostornino cca. 120- 150 litrov.

Zavedati se je potrebno tudi, da večja prostornina bojlerja pomeni, da se bo voda segrevala dalj časa. Prav tako bojlerji zasedejo kar precej prostora, zato bodite ob nakupu pozorni tudi na ta vidik.

Nasveti za ogrevanje

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika za ogrevanje

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — dobava in montaža zalogovnika / bojlerja — cene in ceniki

J.V. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Tržič)

Pozdravljeni, imamo staro hišo in se trenutno ogrevamo s krušno pečjo in kiperbušem v kuhinji. Ta kiperbuš bi radi zamenjali za isto izvedbo peči, vendar pa da je možno centralno ogrevanje- priklop več radiatorjev in ogrevanje sanitarne vode. Iščemo peč v gabaritih, ki omogoča minimalno predelavo in izvajalca, ki bo zadevo speljal. Potrebujemo predračun za izvedbo in ves potreben material. Nahajamo se v Lešah pri Tržiču. Hvala in lpJana

M.V. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Kranj Okolica)

Zanima me izvedba centralnega ogrevanja v kompletu v stanovanjski hiši v kateri so tri enote velikosti okrog 60 kvadratov(v vsaki enoti naj bi bili 4 radiatorji. (peč, zalogovnik tople vode,radiatorji izdelava v celoti) hvala

B.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Benedikt)

Zanima me cena zalogovnika tople vode 500 l, za ogrevanje in sanitarno bodo. Kurimo na drva. Mora imeti možnost dveh priklopov (električni grelec).Lokacija, Benedikt.

M.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Nova Gorica (5000))

V enodružinski stanovanjski hiši želimo zamenjati 22 let staro plinsko peč ( Riello) z novim kondenzacijskim plinskim kotlom za ogrevanje prostorov in sanitarne vode. Glede izbire peči bi se prepustili nasvetu strokovnjaka. Vsekakor pa bi želeli, da je zamenjava peči izvedena v najkrajšem možnem času, saj naša stara peč ni več zanesljiva.

A.Z. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Velike Lašče, Stope 6)

Zamenjava centralne peči na drva 30kW v srednje ročnem obdobju.

A. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Sezana)

Svetovanje, napeljava cevi

A. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Sezana)

Svetovanje, napeljava cevi

P.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Dornava)

Predvidoma nekje v sredini drugega leta. Peč na polena ter zalogovnik

J. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Rače)

Pozdravljeni, Iščem izvajalca inštalacij za ogrevanje, vodovod in prezračevanje, Predviden pričetek jan. 2023.

G.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Dolenjske Toplice)

Zanima me menjava peči na olje in izvedba instalacij ter povezava z solarnim sistemom oz. predelava/dopolnitev. Trenutno je v hiši stara kombinirana peč na drva in kurilno olje, ki tudi ogreva sanitarno vodo. Peč se uporablja le v času kurilne sezone, ker potem ročno preklopim (ventil) na ogrevanje sanitarne vode z sončnimi kolektorji. Sistem sončnih kolektorjev je ločen (od plinske peči) in sestoji iz kolektorjev, bojlerja 300L (ki ga grejejo (kolikor vem) samo kolektorji) in zalogovnika, kamor gre odvečna toplota. Novo peč z/brez zalogovnika sanitarne vode bi želež smiselno združiti z ogrevanjem z sončnimi kolektrji. Lahko tudi z menjavo zalogovnika/bojlerja. Hiša služi kot vikend, želel pa bi hišo ogrevati ves čas kurilne sezone, da bi bilo v hiši ves čas nekje 20 stopinj, pred prihodom pa bi povišal na 22-23. Hiša ima izolacijo (fasada) in dvoslojna PVC okna.

M.Z. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Maribor)

Menjujem ogrevalni sistem za 65 m2 veliko staromeščansko stanovanje (visoki stropovi), ki se nahaja v pritličju. Trenutno ogrevam na plin na radiatorje, toplotna črpalka je vprašljiva zaradi glasnosti, za IR panele sem si že dala izdelati predračun. Na klimo se ne bi želela ogrevati, tako da me zanima električna peč ali kamin ali električni radiatorji. Hvala vam. Lp, Mojca

M.Š. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Maribor/Razvanje)

Potrebujem zalogovnik vode. 2x800 litrov ali 2x1000 litrov. Peč je na drva in se ogreva na radiatorski sistem. Ogreva se cca. 230 m2.

A.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Braslovče)

Vgradnja zalogovnika in priklop na centralni sistem ogrevanja.

M.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Žirovnica)

Menjava obstojecega ogrevanja na gurilno olje z drugim sistemom. Zaenkrat se najbolj nagibam k ideji kombinacije solarna+trda goriva ali toplotna crpalka. Zelja ima. Tudi, da bi imeli v dnevni sobi kamin ali kaminsko pec, ki bi jo bilo mozno priklopit na centralno za prehodno ogrevanje prostorov ali samo sanitarne vode. Prestavil bi tudi dva ali tri radiatorje. Gre za obnovo stare hise, kjer je bila centralna kurjava urejena v 70-h letih. Lp Matevž

V.H. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Lenart V Slov. Goricah)

Imamo peč na trdo gorivo,Ferolli in kurimo na drva. Radi bi dodali zalogovnik. Segrevamo dve etaži cca 130m2.

T.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Pri Grosuplju)

Dotrajano centralno peč na drva (25 let) bi zamenjal z novo, na drva (ogrevanje in topla voda). Klasična enodružinska hiša (11*12), stara dobrih 30 let. Izolacija "slaba". V njej živim sam. Ne ogrevam vseh prostorov. Potrebe po sanitarni vodi niso velike. Nepomembno je "udobje". Kurilnica relativno majhna. Celovita sanacija (fasada, okna...) ne pride v poštev. Topla voda poleti: -električni bojler, -toplotna črpalka,-sončni kolektorji.

J.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Cerknica)

Pozdravljeni. Sem v stanovanju ki ima okoli 80 kvadratnih metrov, gre za 3 sobno stanovanje. Stanovanje je v bloku vendar nima centralnega ogrevanja. Vse kar imam trenutno so električni radiatorji, vendar pa bi to zamnejal. Imam 2 manjši peči, katere bi lahko predelali v kamin in hkrati od ene izmed njih preko cevi nar3edili centralno ogrevanje, da bi se ogreval še tretji prostor, ki je dnevna soba in je največji. Ali obstaja nek modul oziroma kakšna razširitev, da bi v kaminu ogreval en prostor nato pa še recimo nekje drugje v drugem prostoru postavil en radiator in ga ogreval preko vode. Gre se mi predvsem za to da bi se ogreval na drva

A.O. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Tuji Grm)

Želel bi zamenjati peč na pelete za peč na drva s podpihavanjem Dodal bi tudi zalogovnik.

J.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Medvode)

Informativno me zanima cena nabave in priklopa zalogovnika cca 1200l za centralno peč na drva.

C.H. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Rakek)

Peč na upihavanje z zalogovnikom

M.Š. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Loče)

Potrebujem montazo 1000 l zalogovnika z regukacijo komplet, kurim na drva medetazno enostanovanjsko hiso.

M.Š. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Loce)

Kurim na drva v enostanovanjski medetažni hiši, rada bi dodala zalogovnik cca 1000l., rabim ponudbe opreme in montaže

J.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Hrastnik)

Zanima me okvirna cena izvedbe dela centralnega ogrevanja. Postavitev peči in vseh priključkov z izvedbo postavitve radiatorjev in cevi?

G.Z. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Godovic)

Pozdravljeni, Zanimam se za montazo zalogovnika k peci na trda goriva. Trenutno pri peci nimamo zalogovnika in je direktno priklopljena v sistem. Lp, Grega

U.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Grosuplje)

Potrebujem peč na drva /polena , ki bi jo spravili v kurilnico velikosti 4,3m2 . In montažo na ključ

M.C. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Slov. Konjice)

K plinskemu ogrevanju bi dodali še električno ogrevanje - alternativno

B.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Litija)

Potrebujem menjavo stare peci na olje z novo

E.N. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Zanima me centralna peč na drva.V objektu imamo centralno ogrevanje pribl 320 m2.Kakšna bi bila cena in koliko bi bilo potrebno prilagoditi razvode cevi ,ogrevali bi tudi toplo vodo,subvencije,dimnik skratka zanima me vse.Sedaj imamo plin.

M.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Kamnik)

Grez večjo hišo, trenutno se ogrevamo na drva, letos bomo prešli na ogrevanje na pelete. Zadevo bi radi uredili čimprej oz vsaj do konca septembra. Prosim za ogled objekta (nahaja se v Kamniku).

M.Z. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Šmarje Pri Jelšah)

Potrebujem ponudbo za nabavo, dostavo ter montažo zalogovnika ter 100 L bojlerja v okolici Šmarja pri Jelšah. Imam peč na drva ter 280 m2 ogrevalne površine. Predvidena montaža v septembru ali oktobru. Hvala za svetovanje ter ponudbe

V.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / 2000 Maribor)

Imamo talno ogrevanje v 60 m2 velikem stanovanju. Sedaj se ogrevamo s plinsko pečjo Vitopend 100

J.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

V hiši bi želeli menjati plinsko peč, ki je stara že 30 let. Zanima nas tudi možnost montaže peči na biomaso.

K.Č. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Bohinjska Bistrica)

Hiša starejša.kjer ni bilo centralnega ogrevanja.zanima me koliko bi prišlo recimo cena napeljave in radiatorjev za cca.11 sob,različnih velikost ,največ max.4x4 m ter cena peči na drva oz.peleti .lahko tudi zalogovnik.hvala.lp

J.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Žiri 4226)

Montaža in dobava kotla na pelete

A.J. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Okolica Postojne)

Lep pozdrav, nujno potrebujem rešitev za ogrevanje sanitarne vode v hiši. Trenutno se je sanitarna voda ogrevala na peč na kurilno olje. ker je letos plan zamenjati peč na pelete in posodobiti kotlovnico tudi z nekim bojlerjem, ki bi v neogrevalni sezoni ogreval le vodo. Ternutno se je peč na olje pokvarila in ne vidim smisla v servisu. Trenutno se ogreva cca 80m2 starejše hiše, brez zunanje izolacije. V roku 1-2 let se bo uredila mansarda kar je cca 120m2 želja talno gretje. V 4-5let pa tudi zunanja izolacija celotne hiše. Potrebujem kak nasvet, vaš predlog in neko hitro rešitev za santarno vodo. Hvala 040637889 gold2shopp@gmail.com

W.R. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Škofja Loka)

Uplinjevalno peč na drva brez bojlerja za sanitarno vodo ter z 1500l zaloglonikom.

D.A. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Kamnik)

Pozdravljeni, ker nameravam staro plinsko peč zamenjati, vas sprašujem za znamko, kvaliteto kondezacijske peči s kombiniranim bojlerjem na elektriko in za katero se dobi subvencijo od eko sklada

K.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Lendava-Lendva)

Centralno peč na drva, zraven da greje sanitarno vodo

V.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Rašica Pri Velikih Laščah)

Potrebujemo novo peč na drva z zalogovnikom 15000 litrov in montažo. Zanima me tudi ali lahko pomagate pri pridobivanju subvencije EKO sklada. Zanima me tudi ali je možno kreditiranje investicije.

D.O. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Kranj)

Imam radiatrski sitem, ki bi ga rad obdržal, prosil bi da mi namesto olja vodo za radiatriski sistem in toplo vodo ogreva elektrika. Imam bojler 300 l za kolektorje za gretje sanitarne vode. Ali potrebujem nov bojler? Ali lahko s tem načinom ogravanja pozimi v prostorih dosežem 24 stopinj C

I.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Radomlje)

Dobava in montaža Toplotno črpalko Mitsubishi (zrak -voda), 14 kW moč, s plinom R32+300 L bojler

J.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Ljubljana)

Trenutno uporabljamo kombinacijo ogrevanja na drva in na kurilno olje. Hiša je velika 2 nadstropja po 65m2, da pa ne bi bilo potrebno drv nalagati vsakih nekaj ur bi potrebovali hranilnik oz. zalogovnik vode. Velikost le tega določi strokovnjak na ogledu. Lokacija Ljubljana Rudnik. Plačilo za storitev dobava hranilnika in montaža na obstoječ ogrevalni sistem v gotovini takoj v celoti.

O.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Idrija)

Zamenjavo peči na drva za peč na pelete

J.J. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Kranj)

Montažo centrane kurjave v stari hiši in v novi priključitev novega kotla na centralno na pelete

R.T. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Rogaška Slatina)

Zamenjali bi staro peč z gorilnikom za delno na novo izolirano hišo z maks. ogervalno površino 230 - 250 m2 v Rogaški Slatini. Iščemo ponudnika, ki nudi svetovanje, peči/kotle na kurilno olje in montažo. Iščemo tudi ponudnike za kamine. Stik je mogoč na nemško klicno številko in el. pošto. Povpraševanje je resno in potrebujemo tudi zanesljivega ponudnika. Lep pozdrav, Roman

M.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Kotel Centrometal EKO CK P + Cm Pelet set 14, dimnik, radiatorji 4 kom., cevi za radiatorje + montaža

K.H. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Dobava in montaža sistema ogrevanja s toplovodnim kaminom na pelete in zalogovnikom cca 500l za 200 m2 s povezavo na obstoječi sistem ogrevanja (plin)

I.O. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Vrhnika)

Želimo menjati staro peč na drva, s kotlom na pelete, naj bo z avtomatskim čiščenjem, integriran zalogovnik (npr. polnjenje peletov 1x na teden, čiščenje pepela 1x na mesec), odvod pepela s polžem. Koristili bi tudi eko sklad subvencijo, ponudnik naj se spozna na to. Iščemo tudi bojler za ogrevanje sanitarne vode. Sistem bi želeli namestiti še to sezono, optimalno do poletja. Eventuelno tudi demontaža in odvoz stare peči. Hvala.

G.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / KočNo Ob LožNici)

Potrebujemo dobro kurilno peč z zalogovnikom,ugodno in dovolj močno, kajti ogrevamo nadstropno hišo, kjer se ni primerih oken in fasade. Hiša je stara 45. Let Lep pozdrav

T.G. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana ŠMartno)

Zamenjali bi ogrevanje nafte na pelete

A.H. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / ŠMartno Pri Litiji)

Zanima me na novo montaža peči na drva ker bi imeli po celi hiši napeljano talno gretje in subvencija. Koliko to približno znaša lp

C. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / SežAna Okolica)

Menjava peči z novejšim izpopoljnjenim sistemom za ogrevanje stanovanja in sanitarne vode

M.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Bohinjska Bistrica)

Menjava peči in radiatorjev

M.C. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / BraslovčE)

Menjal bi centralno ogrevanje na olje za centralno ogrevanje na pelete

D.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Nova Gorica)

Želimo peč na drva za ogrevanje dvostanovanjske hiše 200m2

P.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Prevalje)

Potrbujem zalogovnike

U.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Maribor)

Centralno ogrevanje na električno peč. Postavljena sončna elektrarna moči 13.5 kw. Velikost 200 m2. Temperatura ogrevanja 23 stopinj. Ogrevanje tudi sanitarne vode.

N.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

80m2 talno na vodo

M.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Gornji Grad)

Ogrevanje na pelete ,v načrtu je kotel windhager biowin lite ali kateri drugi.Prosim za cene različnih kotlov in same napeljave.Hvala

T.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Menjava stare peči na olje z novo. Po možnosti kondenzacijsko (će to pomeni manjšo porabo). Poleg peči tudi ustrezen gorilec. Sedaj imam peč in gorilec Rielo stara 24 let. Peč mora biti manjša saj je montirana pod stopnicami. Do peči je iz rezervoarja že povlečen dovod za kurilno olje. Staro pe je potrebno demontirati in odpeljati ter namestiti novo. Sedaj imam v stanovanju (podstreha cca 100m2) termostat, ki bi ga zamenjal z digitalnim.

F.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Škofja Loka)

Zanima me če je še možno dobiti kombinirano peč olje drva z ločenim kuriščem.

V.Č. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Sestrže)

V lasti imamo poslovno stanovanjski objekt v katerem je radjatorsko gretje preko oljne peči, peč bi zamenjali ker je olje predrago. Možnost poznejše izgradnje samooskrbne sončne elektrarne. Kaj bi bilo boljše električna peč ali toplotna črpalka? Hvala

S.C. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Srpenica)

V kurilnici imam montiran 1000l zalogovnik.Rad bi montiral se en zalogovnik.Zanima me cena 1000l zalogovnika z montazo.

S.C. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Srpenica)

V kurilnici imam montiran 1000l zalogovnik.Rad bi montiral se en zalogovnik.Zanima me cena 1000l zalogovnika z montazo.

T.Š. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Trnovska Vas)

Pozdravljeni, potrebovali bi nabavo in montazo zalogovnika z bojlerjem pri centralni peči. Peč je centromental ck p 25 kw ( in se kuri na drva). Bivalne povrsine je cca. 140 m2, in se nahaja v 2 etažah ( p+n1 ), namontiranih je 10 radiatorjev. Prosil bi za kontakt preko emaila, saj nisem vedno dosegljiv na telefon.

F.R. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Vnanje Gorice)

Etažno ogrevanje s kotlom central 17 (starejši rabljen 2 sezoni na drugi lokaciji) + cevni kolektor s hranilnikom tople vode do 300L , 4 (štirje radiatorji). Samo okvirna, približna cena montaže me zanima)

D.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Kostanjevica Na Krasu)

Pozdravljeni, Smo 4 članska družina, živimo v enostanovanjski hiši in ogrevamo cca 200m2 v dveh etažah. Prostore ogrevamo z radiatorji, kurimo nafto. Zaradi dotrajanosti peči bi ga radi zamenjali za bolj ekološki način kotel na pelete. Pri izbiri sistema ogrevanja želimo uravnoteženo ponudbo med kakovostjo in ceno. Koristili bi tudi subvencijo iz EKO sklada. Hvala za ponudbo LP Denise Beltram

U. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Ljubljana)

Nova peč na drva, zalogovnik, nov dimnik

A.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Destrnik)

Želimo ogrevati hišo 200m2, radiatorji. Trenutno imamo predelano peč na kurilno olje na pelete. Ogrevali bi tudi sanitarno vodo.

F.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Kranj)

Montaža radiatorjev in napeljava cevi alumplast...5 kom

T.D. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Škocjan)

Centralne peči na drva

Z.G. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Lj-Dobrunje)

Zamenjava stare peči z novo.

S.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Poljčane, Kopališka Ul. 12)

Zamenjali bi staro Feroterm peč, kurjena delno na kurilno olje večina na trda goriva(drva). Ogrevamo prvo etažo v hiši, moč peči 25KW, razmišljamo o peči na trda goriva z vplinjevalnim kotlom , cena 2.500,00EUR. Koristili bi radi subvencijo.

A.Z. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Šmarca, Kamnik)

Selimo se v hiso s starejsim ogrevanjem na kurilno olje. Zaradi moznega priklopa na zemeljski plin (priklop na hisi) bi menjali oz. se prklopili na omrezje.

M.G. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Mislinja)

Pozdravljeni, za samostojno 2 etažno hišo (staro 20 let), skupne površine nekje okoli 140 m2, bi potrebovali novo centralno peč na pelete. Hiša se trenutno ogreva na drva. Vgrajenih je 7 rebrastih radiatorjev na enocevni sistem, ki bi ostali. Prosim za ponudbo primerne peči vključno z montažo. Potrebno bi pa bilo napeljati cca. 15m novih cevi v kletno etažo (do peči) in montirati dodaten dimnik za novo peč na pelete. V kolikor se ukvarjate tudi s toplotnimi črpalkami, lahko ponudite tudi to. Hvala ter lep pozdrav, Matej

D.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ptuj)

Kondenzacijsko plinsko peč

B.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Velike Lašče)

Želim peč na pelete - drva. Ogrevanje preko radiatorjev površine cca. 160 m2. iZOLACIJA HIŠE CCA. 9-12 CM.

A.C. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Solknan)

Iščem izvajalca, ki je že polagal Vermital plošče za talno ogrevanje s toplotno črpalko. Uporabil bi te plošče zaradi višine, saj bi zaradi nizkega stropa v pritličju želel ostati skupaj z izolacijo nad podložnim betonom (hiša ni podkletena) do vrha keramike (ali drugo, mogoče linolej) v višini do max 12 cm (najraje 10cm). Hiša ima 2 x 90 m2, zgornje nadstropje lahko klasicna izvedba talnega. Ker imam priključek za plin me zanima tudi ta možnost, mogoče kot alternativa. Lp

D.Z. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Slovenske Konjice - Blato)

Pozdravljeni, gradim skletno novogradnjo tloris 82m2 z zelo dobro izolacijo, odločam se za ogrevanje med talno z toplotno črpalko (gretje in hlajenje) ali alternativo IR paneli in hlajenje s klimo ter električni grelec za sanitarno vodo. Prosim za pomoč in informativni izračun.

S.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Črnomelj)

Pozdravljeni. Potrebujemo nov centralni kotel na drva (20 kW moči) z zalogovnikom (1000L), za ogrevanje dveh nadstropij stanovanjske hiše, vsako nadstropje s svojim termostatom za uravnavanje temperature. Prav tako je potrebno odmontirati in odpeljati staro peč za centralno kurjavo. Prosimo za vaše ponudbe.

S.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Črnomelj)

Pozdravljeni. Potrebujemo nov centralni kotel na drva (25 kW moči) z zalogovnikom (1000L), za ogrevanje dveh nadstropij stanovanjske hiše, vsako nadstropje s svojim termostatom za uravnavanje temperature. Prav tako je potrebno odmontirati in odpeljati staro peč za centralno kurjavo. Prosimo za vaše ponudbe.

T.V. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Loka Pri Mengšu)

Menjali bi trenutno centralno ogrevanje (centralna peč na drva , zalogovnik za sanitarno vodo je v sami peči) na ogrevanje na palete oz brikete. Peč se nahaja v kleti 3-nadstropne stanovanjske hiše. Poleg centralnega ogrevanja bi potrebovali zalogovnik za sanitarno vodo. 79m2 je bivalne površine (srednje nadstropje), ostali prostor je pa zgolj deloma ogrevan (klet in zgornje nadstropje) . Prosil bi za podatke o ceni, subvenciji in okvirnem času montaže.

A.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Slovenj Gradec)

Sedaj se hisa ogreva na drva in olje.Za sanitarno vodo pa je toplotna crpalka.Mi bi sedaj imeli pelete ali geotermalno tč.Kaj se bolj splaca in koliksna je investicija?hvala

A.H. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Jesenice)

Talno ogrevanje,stanovanjska hisa do 120 m2.

I.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Čufarjeva Ulica 6 1230)

Ogrevanje z vodo in radijatorje Prostor imam na terasi ki so vsi priklucki za pec in se bo ta del zapru da bo kurilnica ni pa noben3ga dimnika in kaj se bolje splaca elektricna ali plinska

J.J. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Novo Mesto)

Zamenjava ogrevanja

B.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Prebold)

Monterja centrometalovih peletnih kotlov

D.R. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Slov.Bistrica)

Centralno ogrevanje na elektriko na radijatorje komplet vse in možnost plačila na obroje hvala

M.L. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Dolenji Suhadol 14A, 8321 Brusnice)

Želim novo ogrevanje manjše stanovanjske hiše cca 110m2 v dveh etažah. Leto gradnje 1985. Trenutno ogrevanje je kombinacija elektro radiatorji, panel in klima.

M.A. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Senovo)

Ogrvanje v 2 nadstropjih s toplotno črpalko

E.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Staro peč na kurilno olje bi zamenjala z novo. Ogrevam 68 m2 stanovanja in imam lastno peč.

J.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Velika Planina)

Želim pridobiti ponudbo za izvedbo ogrevanja počitniške koče na Veliki planini. Koča bo delana povsem na novo

N.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Šentjur Pri Celju)

Zanimamo se za nakup toplotne črpalke, vendar nismo prepričani, katera bi bila prava za nas. Ogreva se 150m2, na radiatorje. Hiša je stara, spodnji del je kamnit, z zidovi 70cm, zgornji del je zgrajen s siporeksom. Na podstrešju je trenutno 10cm izolacija, okni so stari. Porabimo 24m3 drv, ogrevamo se s 35 let staro kombinirano pečjo brez zalogovnika. Hiša je v Šentjurju. V tem letu imamo namen menjati okna za lesena troslojna ter izolacijo podstrešja na 30cm. Poleg toplotne črpalke bi imeli še 120literski bojler. Želeli bi uveljavljati tudi eko sklad. Katero toplotno črpalko nam priporočate glede na našo hišo (visoko/nizko temperaturno, kakšna moč,...)? Prosim, če mi lahko sestavite okvirno ponudbo, ki naj zajema vse stroške (material, montaža,...).

N.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Šentjur Pri Celju)

Zanimamo se za nakup toplotne črpalke, vendar nismo prepričani, katera bi bila prava za nas. Ogreva se 150m2, na radiatorje. Hiša je stara, spodnji del je kamnit, z zidovi 70cm, zgornji del je zgrajen s siporeksom. Na podstrešju je trenutno 10cm izolacija, okni so stari. Porabimo 24m3 drv, ogrevamo se s 35 let staro kombinirano pečjo brez zalogovnika. Hiša je v Šentjurju. V tem letu imamo namen menjati okna za lesena troslojna ter izolacijo podstrešja na 30cm. Poleg toplotne črpalke bi imeli še 120literski bojler. Želeli bi uveljavljati tudi eko sklad. Katero toplotno črpalko nam priporočate glede na našo hišo (visoko/nizko temperaturno, kakšna moč,...)? Prosim, če mi lahko sestavite okvirno ponudbo, ki naj zajema vse stroške (material, montaža,...).

T.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Stari Trg Pri Ložu)

Kotel z podpihom od 20-25kw, zalogovnik vode 1500l ali 2x 750l, toplotna za sanitarno vodo.

M.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Dolga Brda)

Topl.crpalka, elektrika

F.C. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Naklo)

Peč na drva, cca 400 m2. Pritličje 75 m2, nadstropje 150 m2, mansarda 150 m2, pritličje 75 m2 radiatorji priklop na obstoječ sistem

E.Z. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Vrhnika)

Ponudba z materijalom in brez

P.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Cerkvenjak)

Polaganje talega gretja ter montaza in vse kaj spada zraven

E.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Lendava)

Sedaj ni nobenega ogrevanja

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja — po mestih