fb

Povprečne cene za peč / kotel (dobava in montaža)

800-10.000 €

Cena je odvisna od velikosti in moči peči / kotla ter drugih specifikacij.

Cene za kategorijo „dobava in montaža peči / kotla“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji dobava in montaža peči / kotla, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Dobava in montaža peči / kotla: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za dobava in montaža peči / kotla in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

230.604
povpraševanj strank
8.562
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (dobava in montaža peči / kotla)

Kakšna je cena peči?

Cena centalne peči na drva je odvisna od ponudnika in se giblje med 2.500 in 10.000 €. Klasični centralni kotel na drva oziroma trda goriva stane med 800 in 1.500 €, kaminska peč na drva pa v povprečju okoli 1.500 €.

Cena je odvisna od velikosti in moči peči ter drugih specifikacij.

Letni strošek za ogrevanje z drvmi je v povprečju med 800 in 1.200 €.

Kako delujejo centralni kotli na drva?

Centralni kotel na drva se od centralne peči na drva razlikuje v ogrevalnem mediju, ki oskrbuje grelna telesa s toploto. Centralni kotel uporablja za ogrevanje doma ogreto kotlovno vodo. Kotlovna voda kroži po ceveh do grelnih teles in se nazaj v kotel vrne ohlajena. Kotel vodo ponovno ogreje in ogrevalni cikel se ponovi.

Centralni kotli na drva so običajno nameščeni v kurilnici oziroma v kleti. V začetku predstavljajo nekoliko višjo investicijo, vendar se ta v nekaj letih obrestuje.

#Je montaža peči zahtevna?

Montaže centralne peči na drva se ne lotite sami, saj je to kompleksen proces. Priporočamo, da za montažo peči najamete strokovnjaka s tega področja, ki mu lahko zaupate.

Kaj so prednosti in kaj slabosti peči na drva?

Prednosti ogrevanja s pečjo na drva je kar nekaj. Stroški za ogrevanje so nižji, kot pri drugih oblikah ogrevanja. Ogrevanje na pelete vas npr. stane cca. 1.200 €/leto, na sekance cca. 1.100 €/leto, na polena pa cca. 900 €/leto. Prav tako lahko drva kupite lokalno, in s tem pripomorete k lokalnemu gospodarstvu. Sekanci, hlodi in ostale lesene mase za peči so cenovno dostopni in okolju prijazni.

Prav tako pa imajo peči na drva tudi nekaj slabosti. Zahtevajo namreč stalno zalogo sekancev oziroma katere druge biomase, ki zavzame kar nekaj prostora. Prostor, kjer hranite biomaso, mora biti zračen in predvsem suh, saj lahko drugače pri kurjenju pride do nepopolnega gorenja. Paziti je potrebno tudi na odpadni pepel, saj ga je treba odstraniti varno in pravilno. Prav tako je strošek inštalacije peči na drva v začetku precej visok, saj se prihranek začne kazati šele po nekaj letih.

Kaj so prednosti kotlov na biomaso?

Ogrevanje s pomočjo kotlov na biomaso je ena izmed najcenejših oblik ogrevanja. Biomasa je namreč cenovno dostopen energent, ki ga v Sloveniji oziroma centralni Evropi ne primanjkuje.

Kotli na biomaso so visoko učinkoviti, njihov izkoristek energije je namreč okoli 95%. Je okolju prijazen način ogrevanja in v večini ustreza predpisom za koriščenje nepovratnih sredstev Eko sklada. Priporočamo, da to možnost izkoristite, saj je začetna investicija v to vrsto ogrevalne energije nekoliko dražja.

Kotli na biomaso lahko ob peletih, sekancih in briketih uporabljajo tudi druge vire živalskega in rastlinskega izvora (slama, lupine sončničnih semen, žitna zrna, koruzne storže, komunalne odpadke, trsje, itd.).

Nasveti za ogrevanje

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika za ogrevanje

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — dobava in montaža peči / kotla — cene in ceniki

V.G. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Vrhnika)

Zamenjali bi staro plinsku pec za ogrevane sanitarne vode i za ogrevanje stanovanja na radiatore za novi

A.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Izola)

82 M2 VELIKO STANOVANJE V IZOLI. 2 SOBI Z 1 RADIATORJEM IN VEČJA SOBA S KUHINJO Z 2 RADIATORJEM. DO SE DAJ SE JE OGREVALO NA PLIN, VENDAR JE PEČ ODPOVEDALA. vgrajeno je talno gretje.

J.V. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Tržič)

Pozdravljeni, imamo staro hišo in se trenutno ogrevamo s krušno pečjo in kiperbušem v kuhinji. Ta kiperbuš bi radi zamenjali za isto izvedbo peči, vendar pa da je možno centralno ogrevanje- priklop več radiatorjev in ogrevanje sanitarne vode. Iščemo peč v gabaritih, ki omogoča minimalno predelavo in izvajalca, ki bo zadevo speljal. Potrebujemo predračun za izvedbo in ves potreben material. Nahajamo se v Lešah pri Tržiču. Hvala in lpJana

A.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Dornberk)

Hisa je stara 35 let, ni izolirana. Trenutno imamo stari pec na drva, ki pa ima slab izkoristek in je “nerodna” za uporabo. Zelimo enostavno pec s katero bo manj dela

J.V. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ptuj)

Trenutno se ogrevam na kur. olje, cc 1500l na leto. Razmišljam o el. peči in samooskrbi z son. kolektorji. Letna poraba elektrike na gosp. je cca 4600kw ur. Varovalke 3x20A. Izolacija 5cm demit fasade na 30cm opeke, lesena troslojna okna, mansarde izolirane z 30 cm tervola. Vprašanje: ali mi zadošča el. peč 12kw Vailant ali Bosch in koliko kw ur porabi na leto

L.C. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Iščem pretočno kondezacijsko plinsko peč za ogrevanje stanovanja (50m2) in sanitarne vode, gre za zamenjavo starejše plinske peči. Objekt je v delu prizidka, dimnik je priblizno 2 m nad pečjo

M.V. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Kranj Okolica)

Zanima me izvedba centralnega ogrevanja v kompletu v stanovanjski hiši v kateri so tri enote velikosti okrog 60 kvadratov(v vsaki enoti naj bi bili 4 radiatorji. (peč, zalogovnik tople vode,radiatorji izdelava v celoti) hvala

S.V. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Moste Pri Komendi)

Plinska kondenzacijska peč, pretočno ogrevanje sanitarne vode; zemeljski plin

A.Z. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Velike Lašče, Stope 6)

Zamenjava centralne peči na drva 30kW v srednje ročnem obdobju.

A. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Sezana)

Svetovanje, napeljava cevi

A. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Sezana)

Svetovanje, napeljava cevi

P.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Dornava)

Predvidoma nekje v sredini drugega leta. Peč na polena ter zalogovnik

L.V. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Dramlje)

Pec na.olje je stara 18.let pa se ni bila servisirana stah me je.ogrevati.verjetno bo potrebna menjava peci zanima me cena servisa peci in tudi menjava peci

A.Ž. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Maribor)

Plinska peč za ogrevanje stanovanja (65m2) in toplo vodo

J. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Rače)

Pozdravljeni, Iščem izvajalca inštalacij za ogrevanje, vodovod in prezračevanje, Predviden pričetek jan. 2023.

Š.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Mežica)

Menjava 16 let stare peči

G.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Dolenjske Toplice)

Zanima me menjava peči na olje in izvedba instalacij ter povezava z solarnim sistemom oz. predelava/dopolnitev. Trenutno je v hiši stara kombinirana peč na drva in kurilno olje, ki tudi ogreva sanitarno vodo. Peč se uporablja le v času kurilne sezone, ker potem ročno preklopim (ventil) na ogrevanje sanitarne vode z sončnimi kolektorji. Sistem sončnih kolektorjev je ločen (od plinske peči) in sestoji iz kolektorjev, bojlerja 300L (ki ga grejejo (kolikor vem) samo kolektorji) in zalogovnika, kamor gre odvečna toplota. Novo peč z/brez zalogovnika sanitarne vode bi želež smiselno združiti z ogrevanjem z sončnimi kolektrji. Lahko tudi z menjavo zalogovnika/bojlerja. Hiša služi kot vikend, želel pa bi hišo ogrevati ves čas kurilne sezone, da bi bilo v hiši ves čas nekje 20 stopinj, pred prihodom pa bi povišal na 22-23. Hiša ima izolacijo (fasada) in dvoslojna PVC okna.

M.Z. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Maribor)

Menjujem ogrevalni sistem za 65 m2 veliko staromeščansko stanovanje (visoki stropovi), ki se nahaja v pritličju. Trenutno ogrevam na plin na radiatorje, toplotna črpalka je vprašljiva zaradi glasnosti, za IR panele sem si že dala izdelati predračun. Na klimo se ne bi želela ogrevati, tako da me zanima električna peč ali kamin ali električni radiatorji. Hvala vam. Lp, Mojca

S.Z. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Kamnik)

Rada bi zamenjala staro plinsko peč za centralno ogrevanje s kotlom za sanitarno vodo z novejšo kondenzacijsko peč s kotlom. Gre za etažno plinsko peč v večji večstanovanjski hiši. Vsako stanovanje ima torej svojo peč. Naše stanovanje je veliko cca 100m2. Peč je vezana na dimnik, na katerega smo vezana tri stanovanja. Ostala dva lastnika stanovanj sta se odločila, da ne gresta v menjavo peči. Torej bo potrebno iti v fasadno izvedbo dimnika. Peč je locirana v kopalnici tik ob zunanji steni.

V.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Cerklje Na Gorenjskem)

Peč na drva za centralno ogrevanje velikost hiše 180m2. Med bolj cenovno ugodno Hvala Veronika

N.O. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Gorizia, Italija, Blizu Železniške Postaje)

Moram zamenjati stari kotel z novim

I.D. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Montaža in dobava električne peči Vaillant 6/9kW in demontaža plinske peči

I.D. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Vrhnika)

Spoštovani ! Zanimam se za menjavo peči na drva.Sedaj imam peč Stadler iz leta 90, ki pa ima slab izkoristek zato jo želim zamenjati. Ogrevalne povšine je cc 200m2. Hiša je bila narejena v 80 letih, so pa obnovljena okna. Lep pozdrav Drago

A.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Zg. Kungota)

Sedaj imam 15kw peč na polete la kšna peč na elektriko bi jo nadomestila. Ogrevalna povr#ina je 150k2metrov površine.

T.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ribče)

Postavitev in montaža kaminske peči na drva z napeljavo do obstoječe cevi dimnika ali novogradnjo dimnika. Možne so tri lokacije peči v prostoru.

B.Z. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Mozirje)

Imam cca 30 let staro peč na drva. Potrebno jo bo menjati. Rabil bi novo peč za ogrevanje na drva, cenovno ugodno.

R.L. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Zamenjava obstojece peci za centralno ogrevanje na olje. Greje se cca 200m2

M.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Žirovnica)

Menjava obstojecega ogrevanja na gurilno olje z drugim sistemom. Zaenkrat se najbolj nagibam k ideji kombinacije solarna+trda goriva ali toplotna crpalka. Zelja ima. Tudi, da bi imeli v dnevni sobi kamin ali kaminsko pec, ki bi jo bilo mozno priklopit na centralno za prehodno ogrevanje prostorov ali samo sanitarne vode. Prestavil bi tudi dva ali tri radiatorje. Gre za obnovo stare hise, kjer je bila centralna kurjava urejena v 70-h letih. Lp Matevž

L.J. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Potrebujem peč na olje, ki bo ogrevala dva prostora oz.stanovanja, en v izmeri 70m2, drugi pa okrog 50m2.

T.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Pri Grosuplju)

Dotrajano centralno peč na drva (25 let) bi zamenjal z novo, na drva (ogrevanje in topla voda). Klasična enodružinska hiša (11*12), stara dobrih 30 let. Izolacija "slaba". V njej živim sam. Ne ogrevam vseh prostorov. Potrebe po sanitarni vodi niso velike. Nepomembno je "udobje". Kurilnica relativno majhna. Celovita sanacija (fasada, okna...) ne pride v poštev. Topla voda poleti: -električni bojler, -toplotna črpalka,-sončni kolektorji.

P.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Jesenice)

Varčna pec in da je garancija

J.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Cerknica)

Pozdravljeni. Sem v stanovanju ki ima okoli 80 kvadratnih metrov, gre za 3 sobno stanovanje. Stanovanje je v bloku vendar nima centralnega ogrevanja. Vse kar imam trenutno so električni radiatorji, vendar pa bi to zamnejal. Imam 2 manjši peči, katere bi lahko predelali v kamin in hkrati od ene izmed njih preko cevi nar3edili centralno ogrevanje, da bi se ogreval še tretji prostor, ki je dnevna soba in je največji. Ali obstaja nek modul oziroma kakšna razširitev, da bi v kaminu ogreval en prostor nato pa še recimo nekje drugje v drugem prostoru postavil en radiator in ga ogreval preko vode. Gre se mi predvsem za to da bi se ogreval na drva

A.O. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Tuji Grm)

Želel bi zamenjati peč na pelete za peč na drva s podpihavanjem Dodal bi tudi zalogovnik.

U.D. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Metlika)

Kaminska prostostojeca pec na drva, ki zadrzuje toploto, do 10 kw. Za prostor v stanovanju(blok). Pecnice bež barve.

M.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Maribor)

Iščem plinsko peč za v blok. Stara je potrebna menjave.

C.H. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Rakek)

Peč na upihavanje z zalogovnikom

D.C. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Potrebujem peč za ogrevanje na drva v bivalnem delu hiše, ki bo tudi ponoči čim dlje oddajala toploto. Naj ima na vrhu tudi možnost kuhanja.

M.T. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Celje)

Pozdravljeni, želel bi, kot alternativno ogrevanje oz. ogrevanje v prehodnih obdobjih imeti kaminsko (samostoječo) peč, ki bi ogrevala in bila v dnevni sobi - cca 40 m2 in kuhinja 16 m2 ter hodnik, ki so med seboj povezani in tako rekoč odpri. Dimnik je zidan in saniran (nerjaveča pločevina fi 160 mm), priključek peči od zgoraj. Hvala za informacije oz. ponudbe in lep pozdrav, Mladen

J.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Hrastnik)

Zanima me okvirna cena izvedbe dela centralnega ogrevanja. Postavitev peči in vseh priključkov z izvedbo postavitve radiatorjev in cevi?

S.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ormož)

Pozdravljeni iščem izvajalca za montažo centralne peči,ker mi je stara spustila prav tako peć v razumnem času

M.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Novo Mesto)

Potrebujemo električno peč za centralno kurjavo. Imamo montirano elektrarno, zato bomo spremenili sistem ogrevanja, sedaj na pelete.

U.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Grosuplje)

Potrebujem peč na drva /polena , ki bi jo spravili v kurilnico velikosti 4,3m2 . In montažo na ključ

G.N. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana-Sp. Šiška)

Najvarčnejši kotel 25kW moči.

P.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / 003563 Mihalovci)

Zanimam se za električno peč za centralno ogrevanje z radiatorji

B.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Litija)

Potrebujem menjavo stare peci na olje z novo

E.N. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Zanima me centralna peč na drva.V objektu imamo centralno ogrevanje pribl 320 m2.Kakšna bi bila cena in koliko bi bilo potrebno prilagoditi razvode cevi ,ogrevali bi tudi toplo vodo,subvencije,dimnik skratka zanima me vse.Sedaj imamo plin.

M.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Kamnik)

Grez večjo hišo, trenutno se ogrevamo na drva, letos bomo prešli na ogrevanje na pelete. Zadevo bi radi uredili čimprej oz vsaj do konca septembra. Prosim za ogled objekta (nahaja se v Kamniku).

D.O. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Stara peč na olje je v okvari.

M.T. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Begunje Pri Cerknici)

Pozdravljeni, v novogradnji bi želela imeti v dnevnem prostoru (5 x 7,30 x 2,40 m) dodatno ogrevanje z pečjo na drva. (osnovno je talno gretje s toplotno črpalko voda zrak)Projektant je v tlaku predvidel dva dovoda zraka 150 x 50 mm, ostalih komponent pa ni predvidel. Iščem ponudnika za takšno peč, ki bo izvedel tudi montažo. Želela bi tudi informacijo o dimenziji dimnika. fi 16 ali 20. Objekt se nahaJa v Begunjah pri Cernici. Končna montaža bi bila verjetno januarja 2023. Želela pa bi se z ustreznim ponudnikom vse dogovoriti sedaj, da pripravimo ustrezne instalacije. Hvala, Mateja Tonin

S.V. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ptuj)

Do zdaj smo si ogrevali stanovanje s plinsko pecjo, vendar je ta ze dotrajana, zato iscem novo resitev. Stanovanje veliko 60m2, izolacija srednje dobra.

E.A. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Planina Pri Sevnici)

Rabim peč na drva za hišo cc120m

S.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Kamnik)

Potrebujemo peč na drva litoželezno po možnosti z možnostjo kuhanja in za ogrevanje 100m2. dimnik imamo fi 150mm. lp

B.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Šmartno Ob Dreti)

Imamo lastno elektrarno moči 13.9 kilovatov. Trenutno porabimo za cca 5 ton peletov na zimo. Porabimo cca do 480 kilovatov na mesec. Imamo talno in radiatorsko ogrevanje, bojler 300 litrov ki ga ogreva zunanja enota TČ. Zanima me Bosh Tronic Heat 3500. Hvala za nasvete. Bojana

A.N. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Bakovci Mlinska Ul.9. Murska Sobota 9000)

Zanima me centralna pec na elektriko. Trenutno kurim olje ali pelete. Rad bi izracun porabe elektrike.

E.H. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Zanima me za pec na olje ker je moja ze dotrajala najboljso ponudbo

J.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

V hiši bi želeli menjati plinsko peč, ki je stara že 30 let. Zanima nas tudi možnost montaže peči na biomaso.

N.O. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Opcina Podlehnik2286, Ložina 37)

Rabim centralno peč na drva za 150m2 bivalnega prostora, brez bojlera

A.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ptuj)

KOMPLET PEČ ZALOGOVNIK MONTAŽA

G. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Postojna)

Rad bi zamenjal staro plinsko peč Immergas na UNP za novo (ker pušča); peč se rabi za ogrevanje sanitarne vode in za ogrevanje radiatorjev. Vsi priključki (plin, elektrika, voda) so že na pravem mestu. Prosim za ponudbo z dobavo in montažo / priklopom peči.

R.L. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Trebnje)

Toplotna črpalka zrak voda za talno gretje. Vgradni kamin,toplozračni ali po možnosti toplovodni če je to možno v kombinaciji z toplotno črpalko.

M.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Celje)

Trenutno imam ogrevanje na mestni plin, rada bi peč na drva, ki jo je možno priklopit na obstoječ sistem centralne z radiatorji, na način da se nadeva cca 3x dnevno, tudi dimnika še nimam. Prosim za ideje in ceno, hvala

K.Č. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Bohinjska Bistrica)

Hiša starejša.kjer ni bilo centralnega ogrevanja.zanima me koliko bi prišlo recimo cena napeljave in radiatorjev za cca.11 sob,različnih velikost ,največ max.4x4 m ter cena peči na drva oz.peleti .lahko tudi zalogovnik.hvala.lp

J.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Žiri 4226)

Montaža in dobava kotla na pelete

A.J. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Rače)

Iščem nabavo in montažo kotla na trda goriva.

A.J. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Okolica Postojne)

Lep pozdrav, nujno potrebujem rešitev za ogrevanje sanitarne vode v hiši. Trenutno se je sanitarna voda ogrevala na peč na kurilno olje. ker je letos plan zamenjati peč na pelete in posodobiti kotlovnico tudi z nekim bojlerjem, ki bi v neogrevalni sezoni ogreval le vodo. Ternutno se je peč na olje pokvarila in ne vidim smisla v servisu. Trenutno se ogreva cca 80m2 starejše hiše, brez zunanje izolacije. V roku 1-2 let se bo uredila mansarda kar je cca 120m2 želja talno gretje. V 4-5let pa tudi zunanja izolacija celotne hiše. Potrebujem kak nasvet, vaš predlog in neko hitro rešitev za santarno vodo. Hvala 040637889 gold2shopp@gmail.com

S.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Makole)

Centralno ogrevanje na drva

W.R. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Škofja Loka)

Uplinjevalno peč na drva brez bojlerja za sanitarno vodo ter z 1500l zaloglonikom.

Ž.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Tržič)

Pec na zemeljski plin, cena peci + montaza in demontaza stare, ogrevanje cca 250m2 + sanitarna voda, 2 nadstropna hiša

B.J. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Pozdravljen, zanimam se za peč na elektriko za centralno kurjavo. Trenutno imam peč na pelete Vissmen. Stanovanje v hiši ni izolirano, velikost stanovanja 80 m2..

D.A. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Kamnik)

Pozdravljeni, ker nameravam staro plinsko peč zamenjati, vas sprašujem za znamko, kvaliteto kondezacijske peči s kombiniranim bojlerjem na elektriko in za katero se dobi subvencijo od eko sklada

J.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Beltinci)

Svetovanje glede elektricne centralnega ogrevanja hiše

J.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Beltinci)

Zanimam se za elektricno centralno pec.svetovanje

K.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Lendava-Lendva)

Centralno peč na drva, zraven da greje sanitarno vodo

Š.D. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Semič)

Potrebujem celotno napeljavo centralnega ogrevanja vikenda(+sanitarna voda) v Beli krajini. Vikend je velikosti (2 etaži) 60m2. Potrebujem 3 radijatorje plus kopalniški radiator. Kotel naj bo ustrezne veliosti in moči na pelete, daljinsko voden.

V.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Rašica Pri Velikih Laščah)

Potrebujemo novo peč na drva z zalogovnikom 15000 litrov in montažo. Zanima me tudi ali lahko pomagate pri pridobivanju subvencije EKO sklada. Zanima me tudi ali je možno kreditiranje investicije.

A.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Trenutno smo imeli kombinirano pec olje/drva ki pa se je kurila samo na olje.Pec je sedaj ko smo nehali kurit spustila vodo po 1 mesecu prenahanja kurjenja.Ogravamo 3 nadstropja po cca.100m2. Zanima me koliko mocno pec bi potrebovali in kkasen bi bil strosek z gorilcem in pa ce se da uporabiti ta isti gorilec iz stare peci ker je kot nov.

P.Č. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Rače)

Trenutno je v hiši peč na olje. Zamenjali bi peč na elektriko in vezali na trenutni sistem. Kot dodatno pa bi imeli še kamin.

V.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Velike Lašče)

Centralna peč na drva, 25 -30 kw z montažo oz. inštalacijo

Z.L. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Logatec)

Zamenjava plinske peči Riello 24 kW z 11kW plinsko novo pečjo z vsemi priklopi, pretočni kombinirani bojler 80 l (elektrika + plin). + Dodatno kot alternativno ogrevanje pa še etažno peč na pelete s priklopom na centralno (dovod CK je ureje).

R.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Naklo)

Pec, bojler in demontaza plinske peci in vgradnja nove pecio . Po potrebi se vstavitev cevi v obstojeci dimnik.

E.R. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Spoštovani, zanimam se za kondenzacijsko peč na kurilno olje. Imam vrstno hišo v Ljubljani, ki je z 2 stenama obdana s sosednjima hišama. Velikost hiše je 75 m2. Pritličje meri 47m2, nadstropje pa 28m2. Trenutno ogrevamo na kurilno olje( stara peč). Ogrevalna telesa so radiatorji. Spodaj so4, zgoraj 2. Porabimo cca 650 l kurilnega olja. Klasična gradnja z cementnimi zidaki, toplotna izolacija 15 cm stiropor. Strešna izolacija 20cm steklena volna. Zanima me kakšna tč bi nam prišla v poštev, ogrevali bi tudi sanitarno vodo ( 2 osebi v gospodinjstvu)? Prosim vas za vsaj približen podatek o strošku. Hvala in lep pozdrav

D.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Vinska Gora)

Enostanovanjska hiša, sedanji način ogrevanja s peleti (letna poraba ca 4 t), radiatorji/talno gretje, izolacija streha 20 cm, fasada 15 cm. Konec maja dobim sončno elektrarno, zato želim kot vir uporabljati elektriko

B.V. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Zamenjava obstoječe peči na drva z novim načinom ogrevanja in priklopom le-tega. Trenutna poraba se giblje okoli 17 m3 polen/sezono. Ogreva se tudi sanitarna voda. Hiša je v dveh nadstropjih z mansardo, toplotno izolirana z 10 cm kombi ploščami in zamenjanimi okni.

B.R. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Maribor)

Ogrevanje z peleti zalogovnik za 7 dni

E.A. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Kamnik)

Rad bi zamenjal staro plinsko pec (25 let) za novo kondenzacijsko plinsko pec. Se pravi dobava in vgradnja in cev za dimnik

M.R. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Črneče 153,2370 Dravograd)

Zanimam se za nakup lastne peči(sedaj je skupna z bivšim partnerjem, ki je dedoval hišo od svojih staršev)Ogrevanje je na drva. V sezoni kurjenja se za stari in novi del-prizidek mora na peč nadevati vsake 2-3 ure in tudi čiščenja je veliko. Prosim, za pomoč pri izbiri novega načina ogrevanja.ki bo zame manj naporen.

M.R. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Črneče 153,2370 Dravograd)

Pozdravljeni, zanimam se za nakup lastne peči (sedaj je skupna z bivšim partnerjem, ki je dedoval hišo od svojih staršev).Ogrevanje je na drva. Ker je ena peč za stari del hiše in novi-prizidek je v kurilni sezoni potrebno vsaj vsake 3 ure nadevati drva v peč in še čiščenja je veliko. Želim si svoje ogrevanje, ki je za mene manj naporno in da so stroški ogrevanja relativno nizki. Ker ste strokovnjaki na tem področju verjamem ,da mi boste pomagali.

O.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Idrija)

Zamenjavo peči na drva za peč na pelete

G.L. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Leskovec)

Zanimam se za nakup plinske peči viessman z montažo.Lp

A. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Menjava obstoječe peči z novo. Ogrevamo tudi vodo.. zanima me cena z montažo

M.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Iizlake)

Zamenjava ob. Plinske peči.

J.J. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Kranj)

Montažo centrane kurjave v stari hiši in v novi priključitev novega kotla na centralno na pelete

A.H. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Škofja Loka)

Rad bi zamenjal obstoječo peč na kurilno olje z bolj ucinkovito in varčno.

R.T. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Rogaška Slatina)

Zamenjali bi staro peč z gorilnikom za delno na novo izolirano hišo z maks. ogervalno površino 230 - 250 m2 v Rogaški Slatini. Iščemo ponudnika, ki nudi svetovanje, peči/kotle na kurilno olje in montažo. Iščemo tudi ponudnike za kamine. Stik je mogoč na nemško klicno številko in el. pošto. Povpraševanje je resno in potrebujemo tudi zanesljivega ponudnika. Lep pozdrav, Roman

B.T. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Cerklje Na Gorenjskem)

Imam obstoječ sistem ogrevanja na kurilno olje. Želim zamenjati in ogrevalni sistem na palete s priklučitvijo na obstoječ sistem z radiatorji. Ogrevam enostanovanjsko hišo, cca 200-250 m2.

B.R. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Maribor)

Želim menjati ogrevanje preiti na ogrevanje z peleti. Stanovanjske ogrevalne površine je cca 100m2

M.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Kotel Centrometal EKO CK P + Cm Pelet set 14, dimnik, radiatorji 4 kom., cevi za radiatorje + montaža

K.H. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Dobava in montaža sistema ogrevanja s toplovodnim kaminom na pelete in zalogovnikom cca 500l za 200 m2 s povezavo na obstoječi sistem ogrevanja (plin)

I.O. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Vrhnika)

Želimo menjati staro peč na drva, s kotlom na pelete, naj bo z avtomatskim čiščenjem, integriran zalogovnik (npr. polnjenje peletov 1x na teden, čiščenje pepela 1x na mesec), odvod pepela s polžem. Koristili bi tudi eko sklad subvencijo, ponudnik naj se spozna na to. Iščemo tudi bojler za ogrevanje sanitarne vode. Sistem bi želeli namestiti še to sezono, optimalno do poletja. Eventuelno tudi demontaža in odvoz stare peči. Hvala.

M.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Kranj)

Centralno ogrevanje hiše 110m2 v mislih imam peč na palete centrometal+zalogovnik za palete montaža nove staro odstranit in priklop.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Dobava in montaža peči / kotla — po mestih