fb

Cene za dobavo in montažo radiatorjev in drugih ogrevalnih tels

50-300 €

Cena za klasične električne in vgradne radiatorje.

Cene za kategorijo „dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji)“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji), regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji): povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

230.599
povpraševanj strank
8.562
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji))

Kakšna je cena radiatorjev?

Cena klasičnih električnih radiatorjev običajno znaša med 50 in 250€, cena vgradnih električnih radiatorjev pa se giblje med 100 in 300€.

Cene so različne, saj nanje vpliva uporabljeni material, velikost in tehnologija radiatorja ter moč ogrevanja. Radiatorji so cenovno ugodna rešitev za vsak dom in so primerni za vsak interier, saj so na voljo v različnih dimenzijah in oblikah.

Kaj so ogrevalna telesa?

Ogrevalna telesa so del centralnega ogrevalnega sistema. V njih se iz kotla po ceveh prenaša topla voda. Najbolj poznana med njimi so radiatorji. Ti segrejejo zrak, ki nato zaradi temperaturnih razlik kroži po prostoru.

Na kaj moram biti pozoren pri nakupu radiatorja?

Pri izbiri radiatorja ne smete biti pozorni zgolj na njegov videz. Poleg cene je namreč zelo pomembna tudi njegova poraba. Potrebno je razmisliti v kakšen centralni sistem bo radiator vgrajen in s kakšno temperaturo vode bo deloval. Če je vaš dom slabo izoliran, vam tudi najučinkovitejši radiator ne bo koristil in bo izguba toplote prav tako velika.

Ob pogovoru s prodajalcem imejte s sabo načrt prostora ter podajte svoje želje glede lokacije, oblike in velikosti radiatorja. Če želite, da sovpada z ostalim interierjem, nujno navedite tudi želje glede dekorativnega značaja radiatorja.

Kaj so prednosti varčnih električnih radiatorjev?

Varčni električni radiatorji so ogrevalna telesa, ki učinkovito in hitro ogrejejo celoten prostor. Njihova prednost je v tem, da ne potrebujejo dodatne napeljave, saj jih lahko vklopimo kar v vtičnico. Z njimi je možno natančno uravnavati temperaturo prostora, prav tako pa jih lahko prestavljamo po prostoru ali pa vgradimo na točno določeno mesto.

Je montaža vgradnih radiatorjev na elektriko zahtevna?

Vgradne električne radiatorje ni težko montirati. Vgradijo se na priložene stenske nosilce, ki jih postavimo tako, da je radiator med 5 in 10 cm nad tlemi. Na takšni višini je namreč ogrevanje prostora najbolj optimalno.

Kljub enostavnosti priporočamo, da montažo prepustite strokovnjaku.

Kaj so konvekcijski radiatorji?

Konvekcijski radiatorji v prostor vpihujejo topel zrak in ne oddajajo toplote s segrevanjem reber, kot to počnejo klasični radiatorji. So lahki in omogočajo natančno regulacijo temperature v prostoru. Zrak se hitreje ogreje, ohišje radiatorja pa ostane hladno in je lahko brez težav v bližini drugih predmetov.

V primerjavi z klasičnimi radiatorji, ki vsebujejo veliko količino vode, je v konvekcijskih radiatorjih le majhna količina vroče vode in je posledično manjša tudi potrošnja energije.

Primerni so predvsem za vrtce, šole in otroške bolnice, saj na dotik niso vroči in ne povzročajo opeklin.

Kako močan radiator potrebujem?

Na potrebno moč radiatorja vpliva veliko dejavnikov, med drugim lega zgradbe v naravi, izolacija hiše, število in velikost oken in vrat, velikost prostorov ter želena temperatura prostorov.

Pred nakupom je potrebno narediti izračun toplotne izgube prostora, ki ga opravi strokovnjak.

Nasveti za ogrevanje

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika za ogrevanje

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) — cene in ceniki

E.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Zagorje Ob Savi)

Imam stare radijatorje zanimam se za menjavo z novimi ter ponudbe bi rabil da se lahko lazje odlocim.hvala l.p

J.V. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Tržič)

Pozdravljeni, imamo staro hišo in se trenutno ogrevamo s krušno pečjo in kiperbušem v kuhinji. Ta kiperbuš bi radi zamenjali za isto izvedbo peči, vendar pa da je možno centralno ogrevanje- priklop več radiatorjev in ogrevanje sanitarne vode. Iščemo peč v gabaritih, ki omogoča minimalno predelavo in izvajalca, ki bo zadevo speljal. Potrebujemo predračun za izvedbo in ves potreben material. Nahajamo se v Lešah pri Tržiču. Hvala in lpJana

M.V. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Kranj Okolica)

Zanima me izvedba centralnega ogrevanja v kompletu v stanovanjski hiši v kateri so tri enote velikosti okrog 60 kvadratov(v vsaki enoti naj bi bili 4 radiatorji. (peč, zalogovnik tople vode,radiatorji izdelava v celoti) hvala

A. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Sezana)

Svetovanje, napeljava cevi

A. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Sezana)

Svetovanje, napeljava cevi

A.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Kranj)

Želel bi dobavo in montažo radiatorja 180x60 - Tip22. cca. 2m cevi in razvod od obstoječega radiatorja.

Ž.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Jesenice)

Nabava in menjava radijatorja višine 900 in dolžine 300 mm

M.Z. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Maribor)

Menjujem ogrevalni sistem za 65 m2 veliko staromeščansko stanovanje (visoki stropovi), ki se nahaja v pritličju. Trenutno ogrevam na plin na radiatorje, toplotna črpalka je vprašljiva zaradi glasnosti, za IR panele sem si že dala izdelati predračun. Na klimo se ne bi želela ogrevati, tako da me zanima električna peč ali kamin ali električni radiatorji. Hvala vam. Lp, Mojca

T.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Ljubljana)

Nujno montaza radiatorja

D.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Ljubljana)

Želim zapreti 3 radiatorje (ICMA), vendar ventili ne delujejo. Menjavo ventila (če se ne da popraviti) bi želel le pri enem radiatorju, pri ostalih dveh bi rad samo izklopil ogrevanje.

D.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Velenje)

Želim ponudnike toplotnih in klimatskih naprav

V.V. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Velenje)

V privat hiši v Velenju bi zamenjal tri radiatorje "emoterm" skupaj z termostatskimi ventili. Obstoječi so dimenzije 2 kom 600 x 1400 in 1 kos 600 x 2000

S.Š. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Ljubljana)

Zamenjava radiatorjev

V.L. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Kamnica)

Potrebujemo tri radiatorjie na elektriko za dogrevanje , kopalnica cca 12m2 ,soba 12m2 ,soba 12m2. Glavna kurjava je kamin . Komplet stanovanje je veliko 65m2.

R.Š. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Velenje)

Priklop na centralno ogrevanje.

J.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Cerknica)

Pozdravljeni. Sem v stanovanju ki ima okoli 80 kvadratnih metrov, gre za 3 sobno stanovanje. Stanovanje je v bloku vendar nima centralnega ogrevanja. Vse kar imam trenutno so električni radiatorji, vendar pa bi to zamnejal. Imam 2 manjši peči, katere bi lahko predelali v kamin in hkrati od ene izmed njih preko cevi nar3edili centralno ogrevanje, da bi se ogreval še tretji prostor, ki je dnevna soba in je največji. Ali obstaja nek modul oziroma kakšna razširitev, da bi v kaminu ogreval en prostor nato pa še recimo nekje drugje v drugem prostoru postavil en radiator in ga ogreval preko vode. Gre se mi predvsem za to da bi se ogreval na drva

C.H. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Rakek)

Peč na upihavanje z zalogovnikom

A.N. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Bakovci)

Išcem izvajalca kateri bi mi naredil toplotno voda voda plus elektrarno samooskrbo z elektriko.

J.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Hrastnik)

Zanima me okvirna cena izvedbe dela centralnega ogrevanja. Postavitev peči in vseh priključkov z izvedbo postavitve radiatorjev in cevi?

A.R. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Ljubljana)

V bloku iz leta 1975 v Ljubljani-Bežigrad bi montirali 4 nove radiatorje in ventile, vse že imamo kupljeno. Stari radiatorji so že odmontirani, nosilne konzole pa odstranjene Treba je monitrati nove konzole za radiatorje ter radiatorje priključiti na sistem. Prav tako je treba podaljšati cevi iz enega obstoječega radiatorja za cca. 2m in potem na tej ravni steni v isti sobi montirati dodaten radiator (je eden od teh štirih), ki ga doslej na tej steni sploh ni bilo.

T.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Ptuj)

Spostovani Dobrih 100 let staro enostanovanjsko hiso na Ptuju bi v okviru obnivitvenih del zelela opremiti z nizkotemperaturno toplotno crpalko voda-voda in talno-stropnim ogrevanjem (zaradi delne ohranitve lesenih talnih oblog).Na tem mestu iscem izvajalca strojnih instalacij. Poleg toplotne crpalke (za ogrevanje prostorov in sanitarne vode za 3 osebe) predvidevam soncno elektrarno na strehi in soncne kolektorje na garazi. Hisa ima 230 m2 bivanjske povrsine v treh nadstopjih (visoko pritlicje in mansarda in nizki, ca. 2.20 m visoki stropovi v kleti) in bo opremljena z novimi lesenimi troslojnimi okni, 20 cm mineralne volne na fasadi in 16+6 cm stresne izolacije (med + pod spirovci). Za povratna vprasanja in dodatna pojasnila sem vam na voljo preko zgornjih kontaktnih podatkov. Vnaprej se zahvaljujem

T.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Ljubljana)

Pozdravljeni, Iščem storitev, ki bi se morala opraviti med 5 -30. Septembrom, demontaže in montaže 3 novih radiatorjev. Radiatorje sem že naročil pri enem ponudniku. Interesentom za storitev lahko pošljem dodatne slike/podatke. LpT

B.C. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Globoko 8254)

Solarno ogrevanje sanitarne vode v individualni hiši (pozicija hiše sever - jug

M.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Ljubljana)

V poslovnih prostorih je potrebno zamenjati 6 rebrastih radiatorjev z modernimi in dodati termostatske ventile. Dva sta dolga cca 2m, ostali štirje so precej majhni (manj kot 1m).

R.L. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Trebnje)

Toplotna črpalka zrak voda za talno gretje. Vgradni kamin,toplozračni ali po možnosti toplovodni če je to možno v kombinaciji z toplotno črpalko.

M.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Medvode)

Prosim za nakup in menjavo enega radiatorja (talna konzola!) in dveh oz. treh termostatskih ventilov. Menjava bo aktualna po zamenjavi oken. Hvala in lep pozdrav.

K.Č. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Bohinjska Bistrica)

Hiša starejša.kjer ni bilo centralnega ogrevanja.zanima me koliko bi prišlo recimo cena napeljave in radiatorjev za cca.11 sob,različnih velikost ,največ max.4x4 m ter cena peči na drva oz.peleti .lahko tudi zalogovnik.hvala.lp

S.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Makole)

Centralno ogrevanje na drva

K.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Lendava-Lendva)

Centralno peč na drva, zraven da greje sanitarno vodo

Š.D. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Semič)

Potrebujem celotno napeljavo centralnega ogrevanja vikenda(+sanitarna voda) v Beli krajini. Vikend je velikosti (2 etaži) 60m2. Potrebujem 3 radijatorje plus kopalniški radiator. Kotel naj bo ustrezne veliosti in moči na pelete, daljinsko voden.

J.Š. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Loški Potok)

Zelim si čimbolj ugodno gretje.

J.J. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Kranj)

Montažo centrane kurjave v stari hiši in v novi priključitev novega kotla na centralno na pelete

T. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Juršinci – Ptuj)

Ogrevanje kletnega obokanega prostora – stara klet preurejena v klubski prostor. Na izolizana tla z estrihom bodo polozene keramične ploščice

M.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Kotel Centrometal EKO CK P + Cm Pelet set 14, dimnik, radiatorji 4 kom., cevi za radiatorje + montaža

M.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Bohinjska Bistrica)

Menjava peči in radiatorjev

S.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Bled)

Ogrevanje z električnimi radiatorji ali paneli ali klima

T.N. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Celje)

Pozdravljeni. Kuli smo 3 radiatorje (srednji ventil). Vse imamo že doma, ker je vodovodar kupil, samo sedaj je kar fejst zbolel in bi rabili, da jih nekdo montira. Zanima me cena in kdaj lahko pridete. Smo iz Celja, na Hudinji

N.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

80m2 talno na vodo

M.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Gornji Grad)

Ogrevanje na pelete ,v načrtu je kotel windhager biowin lite ali kateri drugi.Prosim za cene različnih kotlov in same napeljave.Hvala

T.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Menjava stare peči na olje z novo. Po možnosti kondenzacijsko (će to pomeni manjšo porabo). Poleg peči tudi ustrezen gorilec. Sedaj imam peč in gorilec Rielo stara 24 let. Peč mora biti manjša saj je montirana pod stopnicami. Do peči je iz rezervoarja že povlečen dovod za kurilno olje. Staro pe je potrebno demontirati in odpeljati ter namestiti novo. Sedaj imam v stanovanju (podstreha cca 100m2) termostat, ki bi ga zamenjal z digitalnim.

I.J. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ptuj)

Potrebujem celotni novi radijatorski plinski sistem za ogrevanje

J.R. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Ljubljana Podutik)

Rad bi zamenjal en radiator Aklimat, nov radiator imam.

D.O. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Griže Migojnice)

Rabim ,peč za ogrevanje ,pa se ne znam odločit ,kaj bi plin alina olje.v glavnem nimam, še nič od tega.

V.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Jesenice)

Delno ogrevanje z električnimi radiatorji

J.Z. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Planina)

Pozdravljeni, zanimam se za talno gretje v dveh nadstropjih, 1x 50 m2 in 1x 60 m2. Ker pa so spodaj že položene ploščice, zgoraj v mansardi pa OSB plošče, me zanima ali se lahko talno gretje položi kar preko tega, da ni treba razbijati in metati ven. Prav tako me zanima, kaj priporočate kot (novo) talno oblogo. Sam se namreč zanimam za vinil na klik, v kopalnici pa mogoče ploščice ali pa tudi kar vinil. Kolikor sem bral, laminat ni najboljša izbira, saj je predebel? Prosim za okvirno ponudbo, čas montaže, nastavljanje temperature in vse ostale informacije.

M.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Maribor)

Inštalacija dveh radiatorjev

M.J. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Celje)

Zamenjava starih rebrastih radiatorjev z novimi 5 kom. in kopalniški radiator

A.H. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Zgornji Duplek)

Zdravo gre za ogrevanje mansardnega večjega prostora cca 40 m2 . Pride v poštev ogrevanje na el. energijo. zanima me kaj je boljše ali el. radiatorji (konvektorji) ali IR paneli. prostor ima dimenzijo cca 8mx5m. izolacija sten je odlična (debelina fasade cc 10 cm), izolacija pod streho tudi solidna (knauf z polnilom debeline cca 10 cm). Prosim za strokovni nasvet in vašo ponudbo. lp, Albina

A.L. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Osilnica)

Potrebijemo ogrevanje,nasvet

V.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Begunje Pri Cerknici)

5 radiatorjev nabava in montaža: Dva večja radiatorja cca 190x60 cm- glede na prostor pod oknom, Dva manjša radiatorja za hodnik in kuhinjo, En radiator lestev varianta - čim manjši za majhno kopalnico Cevi so že instalirane za zgornje nadstropje, mi smo v polkleti, tako imamo cevi pod stropom, kamor bi se priključilo radiatorje...

D.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Stranice)

Menjali bi ogrevanje. Sedaj grejemo na centralno na olje. Imamo starejso hiso. Skupna bivalna povrsina je cca 90 kvadratnih metrov in sicer v dveh etazah. Spodaj so dnevna soba cca 20kvadratov, kuhinja cca 12 kvadratov , kopalnica cca 5 kvadratov , stopnisce. Zgoraj so spalnica cca 20 kvadratov , soba cca 10 kvadratov , hodnik in stopnisce. Presli bi na elektricno ogrevanje. Kaj bi bilo najbolj optimalno in da strosek investicije ni previsok. Hvala.

A.V. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Grosuplje)

Trenutno imamo centralno kurjavo na trda goriva. Odločamo se med centralno kurjavo na elektriko in IR paneli. Potrebujemo mnenje kaj je bolj primerno.

D.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Maribor Center)

Prenavljam starejse stanovanje, ki ima prikljucek za plin. Stanovanje ima 56m2 in se nahaja v Mariboru. Prosim za termin za ogled in ponudbo.

F.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Kranj)

Montaža novih radiatorjev Corado 5 kom in zalogovnika 200L...

J.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Podgorci)

Radiatorje, peč na olje

U.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Laško)

Potrjujem informativni izračun talnega gretaja za adaptirano stanovanje 100m2 s tremi termostati.

U.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Laško)

Potrebujem talno gretje, adaptacije hiše. Gre se za eno nadstropje v 100m2. Zanima me informativni izračun s 3 termostati.

D.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Tržič)

Pozdravljeni, v stanovanje pi si napeljal centralno ogrevanje na pelete. Se pravi pec na pelete in v vsakem prostoru radijatorje.

P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Škofja Loka)

Postavitev na novo 3 radiatora in cevi za centralno

D.V. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Maribor)

Potrebujem 200 kvadratov klasičnega talnega ogrevanja v dveh etažah.

S.B. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Goriča Vas , Ribnica)

Zanima me ali je možno pri adaptaciji hiše, v prvem nadstropju položiti talno gretje? Sedaj imamo prostora brez tlakov med 5-12 cm? Koliko cm mora biti za talno gretje?? Lp in hvala

P.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Založe)

Rabil bi rekonsteukcijo obstojecega dimnika,tek priklop etaznecentralne

D.R. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Slov.Bistrica)

Centralno ogrevanje na elektriko na radijatorje komplet vse in možnost plačila na obroje hvala

M.L. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Dolenji Suhadol 14A, 8321 Brusnice)

Želim novo ogrevanje manjše stanovanjske hiše cca 110m2 v dveh etažah. Leto gradnje 1985. Trenutno ogrevanje je kombinacija elektro radiatorji, panel in klima.

V.G. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Stahovica)

Stara hiša brez izolacije s krušno in lončeno pečjo, možnost dimnika v kuhinji ali v veži. Razpeljane cevi za centralno ogrevanje od krušne peči do mest radiatorjev je narejeno. Potrebno: varen dimnik ( vstavitev v obstoječ dimnik ali nov dimnik v primeru kotla v drugem prostoru), peč ali kotel, 7 radiatorjev. Koristila bi tudi subvencijo eko sklada, ker bi sami porušili krušno peč in jo nadomestili s centalnim ogrevanjem.

V.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Maribor)

Ogrevanje na mestni plin. Montaža kondenzacijske peči,radiatorjev....

J.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža zalogovnika / bojlerja / Velika Planina)

Želim pridobiti ponudbo za izvedbo ogrevanja počitniške koče na Veliki planini. Koča bo delana povsem na novo

M.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Maribor)

Vesel bi bil če tisti ki bodo delali talno gretje postavijo še vovovodna instalacija v hiši.

E.S. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Lendava)

Sedaj ni nobenega ogrevanja

J.C. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Hisi)

Imam ogrevanje na toplotno crpalko, radiatorsko, Zelel bi iz enega prostora radiator odstraniti in postaviti talno ogrevanje , prostor je velik 30 kvadratni metrov, Pod ogrrvalni cevi bila toplotna isulacija cc 3 cm Prosim za ceno postavitve z materjalom brez betona Lep dan Se pa nahajam v Braslovski opcini

B.G. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Bodonci)

20 cm izolacije hise z stropom vred, nekje 106 m2, kaminska pec ze v hisi,talno ne pride v postev.

V.P. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Travnik-Cerkno)

Obnavljam starejšo hišo in rabim nasvet in ponudbo za komplet inštalacijo ,vse se dela na novo

A.V. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Plave)

Imamo že etažno ogrevanje na pelete. Radi bi novo peč in da bi ta bila v kleti in ne več v stanovanju.

A.K. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Sezana)

Etazna na drva. 4, 5 radijatorji. Pricetek konec avg lahko kasneje.Nisem se odlocen (zaradi financ) za ogrevanje sanitarne vode.

D.M. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Maribor)

Potrebujemo mojstra za inštalacijo za centralno ogrevanje od peči po stanovanju. Torej, radiatorje povezati. Radiatorje lahko sami nabavimo, lahko jih tudi mojster dobavi. Inštalacijo do peči in samo peč uredi Plinarna Maribor.

M.D. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Gorje)

Toplotna črpalka za ogrevanje prostorov in sanitarne vode

P.Z. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Ljubljana)

Imamo starejso hiso, v planu imamo menjavo tal in centralne. Zdaj so leaena tla brez izolacije, ponovno bi imeli kea z izolacijo in novo centralno z zamenjavo radiatorjev. Povrsina hise je cca 150 m in 70 m2 mansarde. Lp, Pika

M.D. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža peči / kotla / Bled)

Toplotna crpalka ali kotel na drva

B.R. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Koroška)

Najcenejša možnost ogrevanja..

E.G. išče ponudnika za ogrevanje (Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) / Ljubljana)

V mislih imamo zemeljski plin, ker je plinovod v bližini. Hiša ni izolirana, leto gradnje 1966.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Dobava in montaža ogrevalnih teles (npr. radiatorji) — po mestih