Izdelava spletne strani za rast in razmah podjetja

ocena bralcev
5 od 1

Izdelava spletne strani podobno kot mobilna aplikacija ponuja možnost lažjega komuniciranja s strankami in odpira mnoge tržne poti. Spletna stran za rast in razvoj slehernega podjetja predstavlja nepogrešljiv del poslovnega načrta. Ker pa mora biti tako vitalen sestavni del podjetja izdelan profesionalno, pa je najpametneje najeti strokovnjaka na tem področju, ki bo pripravljen ustreči vašim željam in vam svetovati.


PRIPRAVLJENI NAJETI PROGRAMERJA?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE PREVERJENIH PROGRAMERJEV (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Pridobite ponudbe/cene preverjenih programerjev

Izdelava spletne strani odpira ogromno tržnih poti
Izdelava spletne strani odpira ogromno tržnih poti

Vaše podjetje pridobi na verodostojnosti

Dandanes vedno več potrošnikov proizvode in storitve išče preko spleta. Brez vzpostavljene spletne strani večina potencialnih strank posel rajši sklene s konkurenco, kar se kaj kmalu pozna na samem uspehu poslovanja. Profesionalno izdelana in oblikovana stran vašemu podjetju namreč nadene kompetentno podobo in vam prinese več zaupanja v vaš posel. Kot prednost se spletno mesto kaže predvsem takrat, ko v obstoju še ni fizične oblike vaše prodajalne ali poslovalnice.

24-urna dostopnost

Neprestani osebni stik s strankami in dajanje informacij vzame ogromno časa, pa naj komunikacija poteka preko telefona, e-maila ali osebno. S spletnim katalogom potencialnim kupcem nudite dovolj veliko bazo informacij o vaših izdelkih in storitvah. Čeprav je stik s strankami kljub temu potrebno ohraniti, pa to obveznost izdelava spletne strani znatno olajša.

> Preberite tudi: Cena izdelave spletnih trgovin in Cena izdelave mobilnih aplikacij

Tako vašim rednim kot tudi bodočim kupcem jevaša spletna stran na voljo 24 ur dnevno, vse dni v letu. Tako strankam nudite neprestano in zanesljivo informiranje o različnih produktih in storitvah, ki jih ponuja vaše podjetje. S pomočjo lastnega spletnega mesta ste dostopni tudi v primeru zaprtja vaših poslovnih prostorov. V današnjem hitrem in zaposlenem življenju spletna stran predstavlja odlično tržno nišo, katero je vredno izkoristiti.

Prihranite na denarju

Morda se vam zdi, da si kot lastnik skromnega podjetja nikakor ne morete privoščiti izdelave spletnega mesta. Ravno nasprotno – v stoletju, ko tehnologija prevzame večino oblik poslovne komunikacije, si pod nikakršnim pogojem ne smete privoščiti poslovanja brez internetne strani!
Čeprav cena izdelave v samem začetku precej niha, delujoča spletna stran posameznika običajno stane manj kot 20 evrov na mesec. V primerjavi z občinstvom, ki ga dosežete preko običajnih oglasov, je občinstvo doseženo s spletnimi stranmi definitivno vredno višje prvotne investicije.

Dosledno informiranje strank

Svoje spletno mesto si predstavljajte kot internetni katalog ali brošuro. S stalnim dostopom do informacij in kontaktnih podatkov vašega podjetja vas stranke brez večje težave kontaktirajo in vam nudijo poslovne priložnosti. Prav tako pa informacije o proizvodih in storitvah veliko lažje posodabljate preko spleta v primerjavi z natisnjenim materialom. Na ta način kupce lažje obvestite o novih produktih, akcijah, prihajajočih dogodkih in promocijah, ki se približujejo. Za razliko od časopisov in ostalih tiskanih medijev, ki z datumom svojega izida zaidejo v pozabo, pa lahko s spletno stranjo nenehno oglašujete in obenem brez pretiranega truda ostajate zanimivi.

Do izdelave spletne strani vodi pet osnovnih korakov
Do izdelave spletne strani vodi pet osnovnih korakov

 Zakaj najeti profesionalca?

Res je, da se lahko izdelave spletne strani lotite popolnoma sami. Z nekaj preprostimi kliki lahko v že pol ure samostojno, tako rečeno, zgradite internetno poslovalnico. Pa je res tako preprosto? Koliko veste o dejanskem programiranju? Če znate pojasniti le pomen html kode, je čas, da najamete strokovnjaka. Ta vam lahko veliko hitreje ter precej bolj kvalitetno vzpostavi usposobljivo in uspešno spletno stran, ki bo prej ali slej začela privabljati nove stranke.

Seveda pa je treba pri izbiranju med najboljšimi programerji previdno oceniti vse njihove prednosti in slabosti. Pred zaposlitvijo programerja se je potrebno podrobno pozanimati o njegovem ozadju (pretekle sklenjene pogodbe) ter njegovih sposobnostih.

Programiranje je veliko bolj zapleteno kot deluje na prvi pogled, zato je dobro najeti strokovnjaka
Programiranje je veliko bolj zapleteno kot deluje na prvi pogled, zato je dobro najeti strokovnjaka

Če resno razmišljate o iskanju programerja za izdelavo spletne strani vašega podjetja, kontaktirajte strokovnjake na Omisli.si/programerja!

 


PRIPRAVLJENI NAJETI PROGRAMERJA?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE PREVERJENIH PROGRAMERJEV (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Pridobite ponudbe/cene preverjenih programerjev
ocena bralcev
5 od 1