Dekliščina – 5 stvari, na katere ne pozabite

dekliščina

Kazalo

ocena bralcev
2.5 od 2

Če ima nevesta srečo, potem se bo njena dekliščina v življenju zgodila le enkrat. In vaša naloga je, da poskrbite, da ji ta ostane v lepem spominu. Želite vaši najboljši prijateljici prirediti dekliščino leta, ampak se vam že pri vprašanjih kako in kje organizirati nepozabno zabavo že zatika? Ne skrbite! Za vas imamo spisek stvari, ki jih upoštevajte in poskrbeli boste za nepozaben večer.

Preverite tudi: CENA POROKE: KOLIKO STANE POVPREČNA POROKA V SLOVENIJI?

dekliščina
Organizirajte nepozabno dekliščino!

1. Postavite se v kožo neveste

Prvi korak je pomisliti, kaj približno bi si bodoča nevesta želela. Če je oseba, ki rada preživlja prosti čas tudi v klubih, lahko začnete s tem. Je oseba, ki se rada razvaja in ji je tišina ljubša od hrupa? Potem poklepetajte med masažo, savno, manikuro in si privoščite sproščeno razvajanje. Torej imejte v mislih nekaj, ob čemer se ne bo cel večer počutila nelagodno oziroma se pretvarjala, da se zabava.

PRENESI SI POROČNO BELEŽNICO / POROČNI PLANER

Zabava za nevesto naj bo drugačna od ostalih zabav, da si jo bo zapomnila v lepem spominu. Popestrite jo s kakšnimi žgečkljivimi temami ali nalogami, a le do te mere, da bo naslednji dan še vedno govorila z vami.

2. List povabljenih

list povabljenih
Na dekliščini naj bodo tiste, ki ji veliko pomenijo in se rade zabavajo!

Ta list je zelo pomemben. Na njem se ne sme znajti ženska, ki je vedno kraljica drame in ne sme biti nekdo, s katero bi se lahko zvezda večera skregala! Zato povabite samo tiste prijateljice, ki se rade zabavajo in bodo zagotovo poskrbele za nepozaben večer. Ko imate popoln list (morda bi ga bilo dobro preveriti še z bodočo nevesto), poskrbite, da bodo na dekliščini vse povabljene. Torej, če načrtujete vikend oddih na morju, sporočite to pravočasno.

In če se sprašujete o številu povabljenih – definitivno pod 20 oseb, manj kot deset pa je po navadi idealno.

3. Kdo plača kaj in kako je z darili?

nepozabna dekliščina
Ni boljšega darila kot seksi spodnje perilo!

Nekateri pravijo, da stroške zabave pokriva organizatorka dekliščine, spet drugi, da si stroške razdelijo punce med sabo. Zagotovo se strinjamo, da je najboljše darilo bodoči nevesti, da ji vsi skupaj priredite zabavo ter si posledično razdelite finance. Če načrtujete bolj dražjo zabavo, ki bi kljub delitvi stroškov na osebo naneslo več kot bi si lahko vsak privoščil, poiščite rešitev. Dogovorite se z ostalimi in si pomagajte med seboj, da ne bo potrebno kakšni prijateljici strogo gledati, kako bo prišla čez mesec!

> Preverite tudi: Fantovščina: Trendi in ideje za fantovščino

Pri dekliščini ni tako kot pri baby shower, kjer so obvezna darila. Glavna je organizacija zabave in morda priložnost za bolj trapasta ali vroča darila! Še vedno nima seksi spodnjega perila za poročno noč? To je odlično darilo na dekliščini!

4. Izbira lokacije

Lokacija je ključnega pomena. Dobro razmislite, kje se boste lahko res zabavale in predvsem, ali se bo zvezda večera tam dobro počutila. Predlagamo vam naslednje ideje:

  • Najem apartmaja: Vikend oddih na morju ali v hribih se sliši odlična ideja, če glavna gostja ni ravno navdušena nad turnejo od bara do bara, ampak potrebuje le pravo žensko družbo, koktajle in oditi stran od sosedovih ušes.
  • Turneja od bara do bara pravzaprav nikoli ni slaba ideja. Je tipična dekliščina, ki se morda konča z »mačkom«, a tudi z nepozabnimi zgodbicami in zagotovljenim smehom!
  • Zabava doma, punce in on: V mislih seveda nimamo njenega zaročenca, ampak njenega drugega »sanjskega moškega«. Najemite striptizerja, naj ji zapleše v naročju, poskrbi za vroči razvrat, nato pa zabavo nadaljujte brez njega ob pogovorih pozno v noč in pravem vinu.
  • Večerja v znani, prefinjeni restavraciji: Vse ženske se dobite pri eni doma, preoblecite se v elegantne obleke, naredite si premišljen make-up, uredite si frizuro, obujte visoke pete in se kot zvezdnice odpeljite z limuzino v tisto restavracijo, ki ste jo vedno samo opazovale »tam od daleč« ali pa si že stokrat rekle: »Tja moramo nujno enkrat iti«. Ni bolj idealnega večera, kot večer dekliščine, kajne?
  • Najem prostora: Najemite prostor, okrasite ga z baloni, poskrbite za dobro hrano in pijačo in ji na skrivaj pripravite zabavo presenečenja. Pripravite igre, ki bodo poskrbele za veliko smeha in organizirajte tematsko zabavo s pravo glasbo in dovolj martinijev!

PRIPRAVLJENI NAJETI GLASBENIKA ZA DEKLIŠČINO?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE PREVERJENIH GLASBENIKOV ZA VAŠ DOGODEK

 

Pridobite ponudbe preverjenih glasbenikov

5. Naj se nepozabna dekliščina začne

dekliščina na festivalu
Organizirajte zabavo en vikend pred poroko, da bo na poročni dan naspana in brez podočnjakov!

Kdaj? Zagotovo ne noč pred poroko! Verjetno nevesti ne privoščite, da se bo na poroko sprehodila zmačkana ali nenaspana, zato organizirajte zabavo vsaj dve ali tri noči prej oziroma morda kar en vikend prej.

Po navadi je prva misel na dekliščino predstava, kako skupina prijateljic pripravi nevesto, da večkrat zardi in se večkrat spravi v nerodno situacijo sredi mesta. Seveda s tem ni nič narobe, dokler je to nevestin stil, a obstajajo tudi drugi načini zabave. Odpeljite se stran od moških, pojdite na festival, na koncert, v klub, na stand-up ali pa na razvajanje v toplice. Ta list je precej dolg, bistvo je le, da na ta večer obujate spomine, se veliko smejite, se obnašate malo otročje in mogoče nevesto čisto malce osmešite. Naj se nepozabna, vroča in zabavna dekliščina začne!

>> omisli.si/poroko <<

preverjeni poročni ponudniki, ki jim zaupamo

poročne storitve poročni ponudniki omisli si
Preverjeni poročni ponudniki, ki jim zaupamo.
ocena bralcev
2.5 od 2
Deli prispevek >

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pošljite povpraševanje izvajalcem


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno