[INTERVJU]: Pisanje besedil in urejanje tekstov je v moji krvi

Kdo bo pisal članke? Hmm… Vedno več podjetij se za svoje projekte odloča za zunanje pisanje besedil. Če iščete copywriting, urejanje besedil, pisanje člankov, urejanje tekstov, pisanje blogov, SEO optimizacijo besedil in drugo tekstopisje, potem bo pravi naslov tudi preverjena tekstopiska Nina Novak.

Kdo je Nina Novak Oiseau in zakaj se podjetja obračajo na vas za pisanje besedil?

Po stroki sem univerzitetna diplomirana muzikologinja. Že od malih nog v središče svojega umetniškega delovanja postavljam tekstopisje, naj bo ta posvečena literaturi, glasbi ali čemu drugemu. Upam si trditi, da so besedila in urejanje le-teh v moji krvi. Sem svež pesniški in pisateljski glas mlajše generacije, kantavtorica, vodilna jazzovska kritičarka, glasbena publicistka in urednica. S podjetji pa največ sodelujem ravno pri priravi besedil za spletne strani, bloge, pa tudi kataloge in podobno.

pisanje besedil
Simpatična Nina Novak Oiseau je že od malih nog ljubiteljica v središče besednih zvez v segmentih literature in glasbe.

Katere storitve lahko podjetja naročijo pri vas?

Ob pesništvu se posvečam pisateljevanju, kaligrafiji, uredniškemu delu in publicistiki. Med področja mojega dela sodi tudi: tekstopisje/copywriting, uredniško delo oziroma urejanje tekstov, urejanje besedil (vključno s knjižnimi deli, časopisi, revijami, portali, programskimi knjižicami, katalogi…), SEO optimizacijo besedil, skratka vse vrste publikacij, izdaj in spletnih medijev.

Kaj stranke pri vas najbolj cenijo?

Pri svojem delu sem izredno natančna, kar je moja ključna prednost. Imam bogate, dolgoletne in široke izkušnje za pisanje besedil. To zelo pripomore k dobri izvedbi projektov, vključno s povezovanjem različnih panog, na primer z lektorji, oblikovalci, registracijo del, itn. Izbiram le projekte, s katerimi se lahko popolnoma poistovetim in verjamem vanje. Posameznemu projektu oziroma naročniku se prilagodim tako tematsko, kot tudi slogovno ter oblikovno.

tekstopisje

Kako lahko podjetja in stranke z vami stopijo v stik?

Stranke lahko obiščejo spletno stran www.nina-novak-oiseau.si ali mi pišijo na nina@nina-novak-oiseau.si oziroma me pokličejo na 041 528 601 in mi zaupajo svoje želje. Z veseljem jim prisluhnem in skupaj dorečemo idejo za njihov projekt, ki ga potem z največjo natančnostjo izdelam.

Želim brezplačno revijo

VPRAŠAJTE MOJSTRE S PODROČJA


Naša skupnost šteje skupaj s preverjenimi ponudniki storitev preko 60.000 članov >> Vprašajte nas karkoli glede brane tematike v tem članku.

vprašajte mojstra s področja





Skupna ocena bralcev
[Skupaj: 0 Povprečje: 0]

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja