fb
Nina Novak - pisanje besedil - Logotip

Nina Novak - pisanje besedil

5,0
(26)
Pisanje besedil (copywriting) · Video produkcija
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Živim s pisanjem in za pisanje.
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Izbran že 17 krat

Opis

TOP PONUDNIK leta 2022.
(povpraševanja na mail)

Verjamem v moč pisane besede in verjamem, da je vsak projekt edinstven. Prav slednje je, posebej v dobi, za katero se zdi, da ji bo uporaba umetne inteligence (ChatGPT) povsem zavladala, izrednega pomena.

Testiranja so namreč pokazala, da, četudi je umetna inteligenca v primerjavi s piscem, torej mano, morda hitrejša in cenejša, zadovoljivih rešitev ter dolgoročnih rezultatov (vsaj ne v slovenščini) ni zmožna ponuditi, predvsem pa v povezavi s številnimi temami daje lažne, zavajajoče podatke.

 1. Umetna inteligenca ustvarja generična, obrtniška besedila, enaka ali nadvse podobna besedilom vaše konkurence. Sama sem v vaši dejavnosti zmožna prepoznati drugačnost in to tudi izpostaviti kot eno od prednosti.
 2. Umetna inteligenca informacije podaja na bolj ali manj vedno enak način (uvod, naštevanje, zaključek, neprestano ponavljanje besed), brez občutka za bralca. Sama besedilo in obliko tega prilagodim tako tematiki kot mediju ter drugim zahtevam posameznega besedila, pri čemer poudarek dajem predvsem ciljni skupini in rezultatu, ki ga želite doseči.
 3. Umetna inteligenca se pri podajanju vsebine nemalokrat ponavlja. Sama stremim k temu, da bralec prejme kar največ informacij o določeni tematiki, posamezne podatke pa ponovim izključno z namenom njihovega poudarjanja.
 4. Umetna inteligenca ni zmožna vrednotenja in razlikovanja med prejetimi informacijami. Sama sem vešča primerjav in ocenjevanj, zaradi česar znam izluščiti bistvo, posamezne podatke pa po potrebi tudi dodatno preverim.
 5. Umetna inteligenca, kadar gre za nekoliko ožjo tematiko, podaja napačne informacije. Sama besedila pišem v skladu z resničnostjo in podatke preverim v različnih virih.
 6. Umetna inteligenca je brezosebna, nekreativna in dolgočasna. Sama sem ustvarjalna, ob tem pa premorem obilo življenjskih (in drugih) izkušenj, ki jih, če je to primerno, vključujem v pisanje.
 7. Umetna inteligenca izvršuje ukaze. Sama svetujem in se prilagajam.

Razlogov, zakaj me povabiti k sodelovanju, je poleg zadovoljstva dosedanjih sodelavcev vsekakor precej. Da pa bi odločitev lažje sprejeli, v nadaljevanju navajam cenik informativne narave (za končno oceno potrebujem obseg besedil, časovno obdobje sodelovanje, zahtevnost itn.).

 • vstopna besedila za spletne strani/o nas (120 EUR/do 500 besed),
 • besedila za spletne podstrani (60 EUR/do 500 besed),
 • promocijska besedila (40-80 EUR),
 • seo članki - ključne besede in izhodišča posreduje naročnik (od 40 EUR dalje),
 • konceptualna besedila (300 EUR),
 • priprava besedila za unikaten promocijski video (20 EUR/h oziroma po dogovoru, odvisno od vsebinskih in drugih postavk),
 • besedila daljšega obsega (po dogovoru),
 • urejanje daljših besedil - plemenitenje besedila (80 EUR/avtorska pola),
 • urejanje daljših besedil - prerazporejanje besedila (120 EUR/avtorska pola),
 • urejanje krajših besedil (po dogovoru).

V primeru seo člankov ključne besede označim tekom celotnega besedila, kar vam omogoča enostavno sledenje tem oziroma vam pomaga preveriti, ali besedilo ustreza zahtevam.

Sodelovanja z vami se izredno veselim!

Lahko pa preberete več: https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/pisanje-b...

Reference

V besedah sem resnično doma, saj mi omogočajo podati se v neznano. Doslej sem tako obiskala Vilo Madeleine (nagrada Netko in Websi), Gorenjsko banko, Glasbeno šolo B.A.S.E., Kreativno tovarno, Spletnik, Snežnik, Zeleno oazo, Mojo lekarno, Medicofit in številne druge besedne kraje.

Kor urednica sem do končne podobe pripeljala več knjig, revij, programskih knjižic in zbornikov, med njimi Osnove glasbenega posla in glasbena promocija, Prodaja podjetja: Vodič do uspešne prodaje podjetja, Jazzopis, Ves-čas-je, B.A.S.E. glasilo ter The Brush Book: Igrati bobne z metlicami.

Kako smo drugačni

Besedilo ne le napišem, temveč ga skušam prenesti v življenje in se pri tem postaviti v vlogo bralca.

Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://www.nina-novak-oiseau.si
Storitve
Pisanje besedil (copywriting) (Pisanje člankov in besedil za spletne strani in trgovine, SEO članki (pisanje SEO člankov), PR-članki (pisanje PR besedil), Transkripcija posnetka, pretipkavanje in prepisovanje besedil), Video produkcija (Predstavitev podjetja (korporativni video, promocijski, prodajni), Video za vsebinski marketing (predstavitev izdelkov in storitev, how-to, webinar, testemonials, FAQ, ...))
Lokacija
Ljubljana
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Ocene
Ocena: 5,0 od 26 uporabnikov.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[5,0]
Hitrost in odzivnost:
[4,9]
 • Mateja Š. 08. Nov. 2023

Nina je zanesljiva, predana in natančna; njena besedila so odlična, vedno ujame srž teme, hkrati je dobrodošlo, da ji nobena tematika ni tuja, dodatna prednost je tudi poznavanje slovnice. Sodelovanje z njo ni samo enostavno, ampak je prav v veselje.

 • Aleš S. 21. Mar. 2023

Delo z Nino je preposto poezija - profesionalna, prijazna, odprta, odzivna in zelo kreativna. Z Nino sodelujemo že dolgo in do sedaj še nisem imel slabe izkušnje, ravno nasprotno - redko naletiš na osebo, katere pozitivnost se odraža tudi skozi besedilo. Vsekakor sodelujem z Nino še naprej in jo toplo priporočam vsem!

 • Nejc N. 16. Avg. 2022
 • Preverjena ocena

Z Nino je izredno lahko delati. Je profesionalna, točna, in cenovno dostopna. Njeno delo je vedno vrhunsko. Vsekakor jo priporočam!

 • Tamara T. 27. Maj. 2021

Izjemna zavzetost in natančnost ter sposobnost prilagajati se različnim tematikam.

 • Gašper B. 25. Maj. 2021

Izjemno nadarjena pisateljica, ki razume potrebe naročnika in se zna prilagoditi vsem zahtevam. Na koncu je delo izjemno obogateno. Toplo priporočam.

 • Alenka K. 02. Sep. 2020

Odlicno sodelovanje. Nino lahko samo priporocam ! Njeno delo je strokovno, zanesljivo, sodelovalno.

 • Tim M. 31. Avg. 2020
 • Preverjena ocena

Nina je zelo dobra pisateljica. Napisala mi je besedila za celotno spletno stran in moram priznati, da sem več kot zadovoljen. Ima zelo širok besedni zaklad in vedno se drži datumov. Zelo je zanesljiva in prilagodljiva ter realizira želje strank, kar je bilo meni zelo pomembno. V prihodnosti jo bom sigurno še kdaj najel.
Zelo priporočam.

 • Marijana J. 02. Jul. 2020

Z Nino sem sodelovala prvič in prepričana sem, da ne zadnjič. Cenim njen enostaven in učinkovit način dela. Ne komplicira. Intervju z Nuško Drašček je opravila odlično.

 • Klementina M. 30. Jun. 2020
 • Preverjena ocena

Sodelovanje z Nino je bilo super, je izjemno profesionalna, zanesljiva in odlično je opravila delo. Vsekakor bi z njo sodelovala tudi v prihodnosti in jo priporocila tudi drugim!

 • Klavdija V. 23. Jul. 2019
 • Preverjena ocena

Nina je hitro razumela kaj potrebujem, držala se je terminskega dogovora in oddala odlične tekste.

 • Tina K. 03. Jul. 2019
 • Preverjena ocena

Nina je bila prava izbira! Zelo sem bila zadovoljna. Vse je bilo tako kot sva se zmenili.

 • Žiga L. 18. Jun. 2019
 • Preverjena ocena

Nina je odzivna, vestna in kreativna tekstopiska. Željeno besedilo je dostavila v takšni obliki in na datum, kot smo se dogovorili. Priporočam!

 • Marjetka E. 23. Jan. 2019

Zelo dobra izkušnja v vseh pomenih in primerih. Čudovit nastop na OŠ Bogojina, prav tako literarni večeri oz. predstavitve njenih knjig.

 • Matjaž M. 23. Jan. 2019

V Knjižnici Otona Župančiča vodi pogovore s slovenskimi jazzovskimi ustvarjalci, je zelo profesionalna, na intervjuje se vedno skrbno pripravi, skratka, z njo imamo zelo dobre izkušnje.

 • Aleksander V. 22. Jan. 2019

Vse je bilo kot dogovorjeno.

 • Anja S. 22. Jan. 2019

Nina je izredno profesionalna, odzivna in prijetna sodelavka, z resnično izbranim okusom za pisano besedo. Z njo imam veliko lepih izkušenj in verjamem, da bo z njenim pristopom k delu zadovoljen še marsikdo v bodoče. Anja

 • Anja Š. 22. Jan. 2019

Nina je nadvse prijazna, spoštljiva, odprta, strokovna oseba, ki se poglobi v svoje delo, skuša razumeti vse vidike in plasti tematike. Interakcija s sogovorniki je izjemna.

 • Gregor Z. 22. Jan. 2019

Z Nino Novak sodelujem na velikem projektu, pisanju prve tamburaške opere na svetu za katero je Nina napisala libreto.

 • Robi J. 22. Jan. 2019

Redko, če sploh kdaj, najdeš tako samoiniciativno osebo.

 • Sara Š. 21. Jan. 2019

Nina je neverjetno aktivna in izvirna oseba. Pripravljenost za pomoč bližnjim in predvsem intelektualen način s katerim spreminja družbo, me je osupnil. Sem nekdo, ki je zaradi nje dobil čudovito priložnost , čeprav me na začetku ni poznala. Velikokrat ne znamo navezati stika, saj je pretežko premagati most neprijetnosti in strahu, da bomo razočarani.

 • Vesna T. 21. Jan. 2019

Nina pripravi čudovite predstavitve svojih knjig, ki jih popestri z glasbo, tako da na koncu dogodka obiskovalci odidejo domov polni nove energije , zadovoljstva ... da so med nami še tako sončna bitja, ki ustvarjajo tako z besedo kot z glasom.

 • Luka T. 21. Jan. 2019

Nina Novak je izvrstna krtičarka an področju glasbe, specializirana za jazz in etno godbo ter uglabljeno poezijo.

 • Timotej K. 21. Jan. 2019

Zanesljiva, odzivna, prijazna, kreativna in izvrstna avtorica. Profesionalen pristop, osredotočenost, fleksibilnost in visoka delovna etika so ključ njenih uspehov.

 • Dino P. 21. Jan. 2019

Sve je bilo odlično i profesionalno.

 • Jasna Branka S. 21. Jan. 2019

Nina je izjemno kreativna, topla ustvarjalka z velikim potencialom.

 • Samo V. 21. Jan. 2019

Izkušnja je bila zelo dobra.

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Nina Novak - pisanje besedil poslal konkretno ponudbo