Revija Nasvet strokovnjaka

VIP.FORMA: Besede imajo neizmerno moč

pisanje besedil pisalni stroj

Kazalo

ocena bralcev
5 od 1

Besede imajo neizmerno moč: gradijo svetlo prihodnost, krepijo priložnost ali pa preprosto pomagajo ohranjati trenutno stanje. Okrepijo prepričanja, ta pa oblikujejo resničnost. So kot ljudje, ki imajo svoje prednike in potomce, prijatelje in sorodnike. Tako kot mi imajo zunanjo podobo – izgovarjamo jo z glasovi, zapišemo s črkami. In tako kot človeška duševnost ni enoplastna, tudi duševnost besede skoraj nikoli ni enopomenska.

Preverite kako na copywriting gleda tekstopiska Maja Ipavec pri VIP.FORMA.

Stopite v stik z VIP.FORMA za pisanje besedil

pisanje besedil pisalni stroj

V podjetju VIP.FORMA ustvarjamo z besedami …

Vsebine snujemo za različne naročnike. Pišemo prodajna in privlačna besedila za predstavitve izdelkov, dejavnosti, storitev in drugih vidikov poslovanja. Naši tekstopisci prav tako oblikujejo vsebine za elektronsko pošto, brošure, navodila za uporabo, opise artiklov v spletnih trgovinah, članke različnih stopenj zahtevnosti.

Naš cilj je naročnikom posredovati uspešna besedila …

… ki sprožijo želeni odziv. V besedila vključujemo elemente, ki na učinkovit način poskrbijo, da je tekst berljiv in bran. Uporabljamo skrivne formule za izstopajoče naslove in privlačne zgodbe, ki delujejo. Striktno ločimo prodajno pisanje od vsebinskega marketinga.

Učinkovita besedila so poglavitna za doseganje ciljev …

… prav vsakega podjetja. Namen teksta je, da ciljni bralec stori nekaj, kar si od njega želite vsak podjetnik. To je lahko na primer nakup izdelka ali pa morda naročilo na novice. 

Z besedilom podjetje ali posameznik v resnici vzpostavlja prvi stik …

… gradi osebnost svoje znamke, predstavlja svojo ponudbo, vpliva na bralčevo razmišljanje. Če je bilo dobro pisanje nekdaj konkurenčna prednost, je dandanes skoraj NUJNO.

Zavedamo se, da ni čarobnega recepta …

… ki bi vedno deloval in prav vsakogar prepričal. Kljub temu so na voljo metode in elementi, s katerimi lahko naredimo besedilo prepričljivejše ter privlačnejše. Uporabijo se lahko hipoma in včasih ni potrebno imeti vrhunskega pisateljskega talenta.

Če želite dodobra spoznati svojo ciljno publiko …

… in kar se da pritegniti njihovo pozornost, zbuditi radovednost ter poskrbeti, da bo prebrala vse, kar jim želite povedati, se lahko obrnete na nas.

Pišite nam ali nas kontaktirajte preko Omisli.si. Na podlagi povpraševanja vam bomo poslali ponudbo s cenikom.

 

Stopite v stik z VIP.FORMA za pisanje besedil

Ekipa VIP.FORMA se veseli sodelovanja z vami!

ocena bralcev
5 od 1

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno