Pasji salon: Cene in preverjeni pasji saloni (Ljubljana, Celje, Maribor, …)

ocena bralcev
5 od 1

Vsi ljudje si občasno radi privoščimo sproščanje in nego v različnih salonih, ki nam to omogočajo. Prav tako pa si tudi vaši kosmatinci želijo kdaj pa kdaj obiskati pasji salon, kjer jih bo usposobljen kader razvajal in sprostil. Ponudnikov na tržišču je ogromno, zato se je marsikdaj težko odločiti kateri pasji salon ali pasji frizer bo za vašega psa najprimernejši. Veliko dobrih pasjih salonov je zasedenih, zato je potrebno prej rezervirati termin za vaše ljubljenčke.

Cene so različne, seveda pa so odvisne od vsakega salona posebej, zato pa za vas na Omisli.si ponudnike preverimo in ocenimo, da vi prihranite čas in denar.

PASJI SALON: CENE

povprečne cene za pasji salon in ceniki

5-90 EUR/storitev

storitev pasjega salonacena /cenik
Kopanje / sušenje psa 10-30€
Striženje / trimanje psa (pasji frizer)30-50€
Striženje krempljev psa5-6€
Nega in čiščenje oči / uhljev / zob / dlesni5-90€
Čiščenje / praznjenje analnih žlez / vrečk5-6€
Odstranjevanje odmrle pasje dlake5-10€
Krtačenje / česanje / razvozljevanje pasje dlake7€ /15 min
Nega pasjih blazinic8€
Nega celotnega psa35-80€

Pošlji povpraševanje za pasji salon
pasji frizer salon cene
Omislite si pasjega frizerja oz. pasji salon!


Povprečne cene za Pasji salon (cenik) v Sloveniji (Ljubljana, Maribor, Celje, …)

Cene storitev v pasjih salonih se gibljejo povprečno nekje od 5€ pa vse do 90€, odvisne pa so od vrste storitev, teže vašega kužka oziroma psa ter dolžine njegove dlake.

Kopanje / sušenje psa 

Kopanje in sušenje psa je storitev, kjer uslužbenci vašega kužka okopajo in osušijo, vključuje pa tudi osnovno česanje in parfumiranje, ki pa je po želji.

Striženje / trimanje psa (pasji frizer)

Pasji frizer je precej iskana pasja storitev. Ta storitev je mogoča le, ko je pes skopan, suh in razčesan. Lahko ga skopate tudi doma, vendar če bo njegova dlaka zavozlana, ga bodo tam še enkrat okopali in razčesali. Postrižete ga lahko poljubne dolžine in oblike.

Preberite tudi: ČISTILNI SERVIS: CENIK PONUDNIKOV ZA ČIŠČENJE STANOVANJA ALI HIŠE

nega psa
Obliko in dolžino kužkove dlake prilagodijo vašim željam

Striženje krempljev psa 

Cena je odvisna od teže vašega psa. Vašemu ljubljenčku ostrižejo kremplje in umijejo tačke.

Nega in čiščenje oči / uhljev / zob / dlesni 

Cene se gibljejo od 5€ do največ 90€, odvisno od teže kužka in vrste storitve. Čiščenje oči in uhljev je cenovno bolj ugodno, nekje od 5€ do 6€, medtem ko je čiščenje zob in dlesni dražje, saj je tudi delo bolj zahtevno. Za takšne vrste storitve boste odšteli od 30€ do največ 90€.

 

Čiščenje / praznjenje analnih žlez / vrečk 

Storitev vključuje čiščenje analnih žlez oziroma vrečk, saj lahko te zaradi neprijetnih vonjav povzročajo precej nevšečnosti.

Odstranjevanje odmrle pasje dlake 

Storitev vključuje odstranjevanje odmrle pasje dlake.

Krtačenje / česanje / razvozljevanje pasje dlake 

Cena te storitve je običajno pogojena s časom, za 15 minutno razčesavanje boste za vašega ljubljenčka odšteli 7€.

Nega pasjih blazinic 

Blazinice vaših ljubljenčkov bodo zopet mehke in prijetne na otip.

Nega celotnega psa

Vključuje osnovno nego, kopanje, sušenje, krtačenje in česanje, striženje ter nego blazinic in kožuha.

STORITVE PASJEGA SALONA >> CENA:

  • Kopanje / sušenje psa >> 10€ do 30€
  • Striženje / trimanje psa (pasji frizer) >> 30€ do 50€
  • Striženje krempljev psa >> 5€ do 6€
  • Nega in čiščenje oči / uhljev / zob / dlesni >> 5€ do 90€
  • Čiščenje / praznjenje analnih žlez / vrečk >> 5€ do 6€
  • Odstranjevanje odmrle pasje dlake >> 5 do 10€
  • Krtačenje / česanje / razvozljevanje pasje dlake >> 7€ za 15 minut
  • Nega pasjih blazinic >> 8€
  • Nega celotnega psa >> Od 35€ do 80€
Preverjeni pasji saloni na omisli.si/pasji-salon!
Preverjeni pasji saloni na omisli.si/pasji-salon!

Kateremu pasjemu salonu lahko zaupate psa?

4ŠAPKE, KARMEN CIGLAR, STRIŽENJE IN NEGA PSOV, S.P., DELTA SALON ZA STRIŽENJE IN NEGO PSOV, DLAKAPATAKA, SALON ZA NEGO PSOV, PETRA BAŠIN S.P., DOGI, PASJI SALON, ALEKSANDER ŠTRIKER S.P.,DON – DOG, TRGOVINA IN STORITVE, PASJI SALON, DONA BLAZNIK S.P.,FIDO&CO, SALON ZA NEGO MALIH ZIVALI V SEŽANI, MAŠA UKMAR S.P.,KELKA’S, SALON ZA NEGO IN STRIŽENJE PSOV, KARMEN KELHER MARGON S.P., LOVE CANI PETS WELLNESS, STRIŽENJE IN NEGA PSOV, NURA GORINJAC S.P., MOJ KUŽA, SALON ZA NEGO PSOV, DESA STUBELJ S.P.,NAJBOLJ PASJI SALON, NEGA IN STRIŽENJE PSOV TER DRUGIH MALIH ŽIVALI, MANCA PAVŠIČ, DR.VET.MED., S.P., PASJA LEPOTILNICA – PASJI FRIZER, PASJA PALAČA, PASJI SALON IN HOTEL, KLARA SOTENŠEK, S.P.,

PASJI DVOR SALON ZA NEGO IN NARAVNO ZDRAVJE PSOV, RIKI ZORNADA S.P., PASJI FRIZER ŠAPEK – KAMNIK, PASJI RAJ, PASJI SALON, LJUDMILA KUPLENK S.P.,»SEJ«, NEGA IN STRIŽENJE PSOV, PASJI FRIZER, NADA KLEP S.P.,PASJI SALON AJŠA JASNA KRANJC S.P., ANGARA, ALENKA PETROVIČ S.P., ČRNA PERLA, KLEMENTINA SMERDEL S.P., DIVA, NEGA IN SKRB ZA ŽIVALI, NATAŠA STEVANOVIČ S.P., PASJI SALON FIFI, PASJI SALON HOV HOV, SARA PAVLIN S.P., HOW HOW, BUTIK DOGI STAJL, KAVALIRČEK, KATJA LAVRIŠA S.P., KIMI & BEN, STRIŽENJE IN NEGA PSOV, PASJI SALON KIRA, PASJI SALON KOSMATI AS


PASJI SALONI / FRIZERJI se brezplačno vpišite tukaj

posredujemo vam stranke ?
največ strank v SLO ?
brezplačen vpis ?


KOSMATI PRINC, KOSMATINC, SIMONA NOGRAŠEK S.P., PASJI SALON KOŠTRUN, PASJI SALON LAPKA, PASJI SALON LIN ; BARBARA MLINARIC S.P., PASJI SALON LINDA, LUCY, NEGA IN STRIŽENJE PSOV, NINA PEČLIN S.P., MIROSLAVA GOLEŽ S.P., PASJI SALON MIŠA, KLAVDIJA KURI S.P., NEGA HIŠNIH ŽIVALI, MR. CHIC MARIBOR, PASJI SALON NIOBA, PETRA BRECELJ S.P., PASJI SALON NIYAMA, OLI, PASJI SALON PROPET, LIDIJA OKLEŠČEN, S.P., PUDL, MIRJANA KOPREK S.P., ROXY, PASJI SALON SMRČEK KAJA MIHALINEC S.P., SUPER TETKA, PASJI SALON TOUTOU, PASJI SALON VIP, SALON ZA MALE ŽIVALI, PASJI SALON ZLATA KOST, ZVERINICA, PASJI SALON, KAJA PERKOVIČ S.P., PASJI STIL, STRIŽENJE,

 

ČUVANJE IN NEGA HIŠNIH ŽIVALI, JASNA SAVIĆ S.P., PASJI STUDIO ROYAL S.P., PESSALON MAJA POBERAJ, S.P., PET VIZIJA STUDIO NEGE ZA MALE ŽIVALI, MOJCA SVETLIČIČ S.P., PETSHUI, SALON ZA NEGO PSOV, PETRA SLOBODNIK, S. P., PIPPA MOBILNI PASJI SALON & PIPPA PR’VETERINI, POPI, PASJI SALON, SALON ŠVRK ZA NEGO PSOV, SALON ZA NEGO IN STRIŽENJE PSOV TANJA MALE S.P., SALON ZA NEGO KUŽKOV – ŠAPCA, SALON ZA NEGO PSOV ALF 6, AARON SLUGA, S.P., SALON ZA NEGO PSOV IN MUC “TAČKA” VESNA TERTINEK S.P., SALON ZA NEGO PSOV IN MUC SANDA, SANDRA ŠIKLIĆ S.P., SALON ZA NEGO PSOV LUCKY, SALON ZA NEGO PSOV NATURA, ALEKSANDRA ROBER S.P., SALON ZA NEGO PSOV SMRČEK DITKA ŠTRITOF S.P., SALON ZA NEGO PSOV TAČKO, TAČKA SALON ZA NEGO MALIH ŽIVALI, TAČKO, SALON ZA NEGO PSOV , PETRA ROJEC S.P., V.I.PES, VARSTVO IN NEGA PSOV, TOMI KELERT S.P.

Tukaj so zbrani vsi ponudniki pasjih salonov, vendar je bolje, da se obrnete kar na omisli.si, kjer so zbrani vsi preverjeni ponudniki, s tem pa prihranite čas in denar.

pasji frizer in pasji salon
Pasji frizer. Hov!


Trendi in ideje za pasji salon: Kako urediti psa?

 

Pasje drede

Unikaten in edinstven videz bodo zagotovo ustvarile drede na vašem psu, seveda pa je ta stil trimanja primeren za pse z zelo dolgo dlako. Na sprehodu bo zagotovo sprožil veliko pogledov, saj je ta trend dokaj nov in psov s takšno frizuro ni veliko.

Lakiranje nohtov

Zagotovo ste v kakšnem filmu že zasledili kužke z edinstvenim videzom, ki ga ustvari lak na nohtih, kot dodatek pa uporabljajo razna oblačila živih barv. Lakiranje nohtov je pogost trend predvsem v tujih državah, čeprav se tudi v Sloveniji pojavljajo vprašanja okoli te tematike. Seveda je ta dodatek primeren bolj za pse, ki so v notranjih prostorih, saj bi se lak izpostavljen zunanjim dejavnikom dokaj hitro uničil.

Barvanje dlake

Tako kot si ljudje barvamo lasi, tako je to mogoče tudi pri živalih. Ponudniki storitev uporabljajo neagresivne barve, ki se hitro sperejo, zato je nanašanje priporočljivo v suhih vremenskih razmerah.

Koliko stane pasji salon (cenik)?

Za kopanje vašega kosmatinca boste odšteli od 15€ do 50€, za striženje od 30€ do 50€, lahko pa izberete tudi celotno nego psa, za katero boste v povprečju odšteli od 35€ do 80€. Storitve ponujajo tudi krajšanje krempljev, za katero boste odšteli 5€, prav tako za čiščenje ušes, ter praznjenje analnih žlez. Odstranjevanje poddlake vas bo stalo okoli 10€ za 15 minut, enako velja za razčesavanje.

Kaj vse nudijo pasji saloni (storitve)?

Pasji saloni nudijo ogromno storitev, kot so na primer kopanje in sušenje, striženje, korekcijsko striženje, krajšanje in brušenje krempljev, nega in čiščenje uhljev, oči, zob in dlesni, praznjenje analnih žlez, razčesavanje, česanje, odstranjevanje poddlake in odmrle dlake in še bi lahko naštevali.

Kdo in kdaj se večinoma odloči za pasji salon?

Večinoma se za obisk pasjega salona odločijo lastniki psov, ki menijo, da njihov kužek potrebuje bodisi striženje krempljev, razčesavanje zavozlane dlake, čiščenje analnih žlez zaradi neprijetnih vonjav in tako dalje. Odločijo se predvsem zato, da bi se kužek in pa tudi oni sami bolje počutili.

 

Je moj pes primeren za pasji salon?

Pasji saloni omogočajo širok spekter ponudbe za vse vrste pasem in težo psov. Res je, da bo storitev nekoliko dražja, če ima na primer pes daljšo zavozlano dlako ali pa izrazito uničene zobe, vendar je vsak pes primeren za razvajanje v pasjih salonih.

pasji salon 2
Ljubljenčki se bodo domov vrnili srečni in spočiti

Kaj je to pasji frizer?

Pasji frizer je zelo podoben frizerju za ljudi, vendar seveda kot že ime pove, striže oziroma ureja dlako psom. Izberete si lahko poljubno obliko in dolžino krajšanja za vaše ljubljenčke, vašemu psu pa po želji dlako tudi odišavijo in dodajo balzam.

Ali je cena nege mojega psa odvisna od dneva v tednu?

Da, med vikendom so cene nege velikokrat za 20% ali celo 40% dražje, saj je tudi povpraševanje večje, takrat pa imajo ljudje tudi največ časa, da ljubljenčku nego omogočijo. Cena je lahko višja tudi zaradi ure termina nege, saj po 20.00 veliko salonov zaračuna zopet 20% več kot običajno. Pomembno je, da cene res dobro preverimo preden se na termin naročimo in tudi povprašamo, če so cene fiksne.

Ali se izplača naročiti na termin za celotno nego mojega psa?

Večina pasjih salonov ima v svojih storitvah vključeno tudi celotno nego vašega kužka, kjer so cene manjše, kot če bi vsako storitev opravili posebej. Rezervacija celotne nege se zagotovo izplača, saj lahko odštejete tudi do 60€ manj, kot čče bi vsako storitev opravili posebej.

Kdaj so pasji saloni najbolj iskani v Sloveniji?

Po podatkih na spletni strani omisli.si, ljudje največkrat po spletu iščejo podatke o tej tematiki meseca maja. Vzrok za to bi lahko bil, da želijo ljudje preden gredo na morje urediti svojega psa, da mu na vročini ne bo prevroče in bo urejen in zadovoljen. V tem času imajo ponudniki tudi veliko povpraševanja in konkurence, veliko izmed njih pa nudi ugodnejši paket nege vašega ljubljenčka. Najmanj povpraševanja je v zimskih mesecih, saj je takrat primerno, da ima ljubljenček daljšo dlako, da ga na sprehodih zunaj ne zebe.

Za še več informacij in ponudnikih se lahko obrnete tudi na forum, kjer boste našli še več koristnih napotkov.

Kontaktirajte preverjene pasje salone (ponudbe / cene)

ocena bralcev
5 od 1