Revija Nasvet strokovnjaka

Spletna prodaja storitev preko platform: Zakaj so fotografije tako pomembne za ponudnike storitev? (digitalni marketing za ponudnike storitev)

mojmojster-marketinga-za-ponudnike-storitev-izvajalce

Kazalo

ocena bralcev
5 od 1


Prvi vtis je težko pozabiti. Zato poskrbite, da boste kot ponudnik storitev na bodoče stranke naredili kar se da dobrega. Spletna prodaja storitev je danes zelo pogosta. Ker vas stranka ne vidi in spozna takoj v živo, je dobra predstavitev še toliko bolj pomembna. Pa ne le predstavitev, tudi fotografije in ocene strank, ki jih boste uporabili na svojem profilu. TOP urejeni in optimizirani profili ponudnikov storitev dobijo več strank. Pravzaprav realizirajo kar 3-krat več poslov. Zato se vam splača v to investirati nekaj časa.

pridobivanje strank omisli.si - marketing za ponudnike storitev

Spletna prodaja storitev bo boljša s kakovostnimi fotografijami

Kakovostne fotografije naredijo veliko razliko. Hitro prinesejo kakšno stranko več. Naj vam ne bo škoda denarja za profesionalnega fotografa. K opisu vaših storitev dodajte vašo osebno fotografijo (avatar), tako da si bodo bodoče stranke lahko takoj predstavljale, s kom komunicirajo. Tudi prvi vtis bo boljši. Profil brez fotografij pusti skrivnosten vtis, kar pa si pri pridobivanju strank ne želite.

Poleg lastne fotografije, svoj profil na omisli.si ali spletni strani opremite še z fotografijami vaših storitev ali produktov. Tako si bodo ljudje lažje predstavljali kaj lahko pričakujejo.

talne-obloge-cene (spletna prodaja storitev)
Pokažite, kako vi in vaši sodelavci opravljate svoje storitve.

Marketinški nasveti za učinkovito predstavitev podjetja s fotografijami (spletna prodaja storitev):

  • Fotografije naj odražajo način dela. Še najbolje je, če ste na fotografijah vi in vaši sodelavci, ki strokovno in sproščeno opravljate storitev, ki jo stranka išče.
  • Ne pozabite na reference. Stranke ZELO rade pogledajo vaše pretekle projekte. Fotografirajte prav vsako končano delo, četudi kar s telefonom. Spletna prodaja storitev bo poskočila! In redno dodajajte nove projekte v galerijo fotografij na Omisli.si.
  • Profilna fotografija NI vaš logotip: Ljudje se radi pogovarjamo z ljudmi, ne z znamkami.
  • Logotip vključite diskretno. Še najbolje kot vodni žig na vseh fotografijah.

Nasveti za dobro portretno fotografijo, ki jo lahko ustvarite doma

Za dobro fotografijo lahko poskrbite tudi sami. Ne potrebujete nujno profesionalnega fotoaparata, se je pa vseeno dobro držati nekaj pravil. Oblačila, ki jih boste nosili na fotografiji naj bodo nevtralnih barv in brez močnih vzorcev. Najbolje je, da najdete prazno steno v bližini okna, saj boste tako dobili naravno svetlobo, ki naredi fotografijo mnogo boljšo. Stojte čim bližje steni, da se izognete morebitnim sencam. Izognite se uporabi filtrov.

Spletna prodaja storitev s fotografijami ustvarjenimi doma
Priprava za fotografiranje doma

Spletna prodaja storitev potrebuje odličen profil (predstavitev podjetja)

Poleg dobrih fotografij, se posvetite še drugim delom vašega profila. Če želite, da bo spletna prodaja storitev res dobra, potem mora vaš profil stranke privabiti in prepričati takoj, ko ga zagledajo. Portretnim fotografijam dodajte fotografije storitev in produktov, ne pozabite pa tudi na kakšno fotografijo vas pri opravljanju storitve. Tako se stranki bolj približate.

Opis na vašem profilu naj ne bo predolg. Stranke ga namreč ne bodo prebrale, ampak bodo vaš profil zaprle. Pomembne informacije, ki jih v opisu želite sporočiti ljudem, zapišite v kratke in jasne alineje. Tako bo vaš opis pregleden in predvsem poln koristnih informacij.

K predstavitvi podjetja na vašem profilu dodajte nekaj odgovorov na najbolj pogosta vprašanja strank. Strankam bo tako lažje, saj bodo hitro dobile odgovor na pomembna vprašanja in bodo o vas dobile boljši prvi vtis.

Primer pogostih vprašanj in odgovorov (za slikopleskarje): Učinkovita spletna prodaja storitev

  • Ali po beljenju sten počistite za sabo in ali je to všteto v ceni pleskanja? Da. Naši slikopleskarji po končanju del za sabo povsem očistijo.
  • Kaj se zgodi če pomotoma razbijete kakšno okno ali poškodujete kos pohištva? Brez skrbi, z zavarovalnico Triglav imamo sklenjeno zavarovanje odgovornosti do višine 100.000 €. Če bi naši mojstri karkoli pomotoma poškodovali, dobite povrnjene vse stroške.
  • Ali v primeru nekorektno opravljene storitve vrnete denar? Če storitev ni bila opravljena v skladu z dogovorom, vam vrnemo denar. Pika.

Vzemite si čas in uredite svoj profil. Jasen opis in kakovostne fotografije vam bodo hitro prinesle nove stranke. Če je spletna prodaja storitev vaš cilj, potem se pomena kakovostnega in lepega profila, obogatenega s fotografijami, zagotovo zavedate.

Več nasvetov, kako z odlično predstavitvijo vaše dejavnosti pridobiti kar največ strank, si preberite tukaj.

pridobivanje strank omisli.si - marketing za ponudnike storitev

ocena bralcev
5 od 1

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno