Zavod za zaposlovanje ni najboljši vir, če zaposlujete ali iščete podizvajalce? Vodič za ponudnike storitev

ocena bralcev
0 od 0

Nihče ne zna in zmore vsega. Tudi vam se bo pri prodaji storitev hitro zgodilo, da boste pri potrebovali podizvajalce. Morda že danes iščete nekoga, ki opravlja enako storitev kot vi? V tem primeru se seveda lahko obrnete na zavod za zaposlovanje, še bolje pa bo, če podizvajalce poiščete na Omisli.si.

pridobivanje strank omisli.si

Zavod za zaposlovanje ni najboljša rešitev za iskanje podizvajalcev

zavod za zaposlovanje - Povezujte se z ostalimi izvajalci
Razmislite koga želite najeti?

Na zavodu za zaposlovanje je sicer veliko oseb, mnoge izmed njih so morda celo kompetentne za storitve, ki jih nudite. Zakaj bi torej podizvajalce ali izvajalce storitev iskali preko Omisli.si? Kot ponudniku storitev vam je zagotovo pomembno, da bo storitev opravljena dobro in kakovostno. Stranka namreč storitev plača in nujno je, da je opravljena storitev odraža odličnost v vseh pogledih. Prednost Omisli.si je v tem, da si lahko ogledate pretekle reference in ocene oziroma odzive ostalih izvajalcev storitev oz. preteklih strank. Tako veste, da ste izbrali najboljšega ponudnika storitve.

> Preverite tudi: PONUDBA VZOREC: Kako pisati zmagujoče ponudbe?

Če pečete poročne torte, potem se lahko denimo povežete s poročnimi fotografi ali organizatorji. Mojstri in obrtniki, ki se ukvarjate s prenovo / gradnjo lahko poiščete vodovodarja, keramičarja, pleskarja ali denimo arhitekta. Vrtnarji se lahko povežete s cvetličarji in tako strankam ponudite bogato, celostno storitev. Kombinacij je ogromno!Najemajte premišljeno

Na zaposlovanje se dobro pripravite - zavod za zaposlovanje
Pripravite se na zaposlovanje in najemajte premišljeno

Ne glede na to, če boste za najem podizvajalcev izbrali zavod za zaposlovanje ali Omisli.si, bodite pri najemanju premišljeni. Podizvajalec bo s svojim delom odražal vašo storitev, zato si vzemite čas in najemite nekoga, ki bo za to delo res prava izbira. Razmislite o tem, kaj bodo njegove naloge, kakšna znanja mora imeti in kakšno plačo mu lahko za njegovo delo ponudite. Če niste prepričani kakšna številka bi bila prava, naredite raziskavo plač za enaka ali podobna delovna mesta v vaši okolici.

> Preberite tudi: Kako se odzvati na slabe spletne ocene in komentarje?

Tako kot se bodo na razgovor pripravili kandidati za zaposlitev, je prav, da se pripravite tudi vi. Dobro preberite življenjepise in si pripravite vprašanja, ki bi jih radi zastavili. Z dobrimi vprašanji boste hitro ugotovili ali je oseba prava za delovno mesto, ki ga ponujate. Za lažji potek razgovora si lahko pripravite tudi opis delovnega mesta, saj bo pogovor tako lažje tekel.

Organizacija je ključ do uspeha

zavod za zaposlovanje
Bodite organiziranji pri urejanju dokumentov

S tem, ko boste zaposlili novo osebo za izvajanje storitev, vas čaka tudi veliko dela z dokumenti. Če se boste dobro organizirali in pripravili, vam tudi to ne bi smelo povzročati preveč težav. Že vnaprej se pozanimajte katere dokumente boste potrebovali, kdaj jih morate izpolniti in kam poslati. Tako vam bo veliko lažje in manj stresno.

Ko imate urejene papirje, pa se morate posvetiti uvajanju novega sodelavca. Jasno izrazite svoja pričakovanja, saj se boste s tem izognili morebitnim nesoglasjem. Predstavite podjetje in vizijo ter redno spremljajte vašega zaposlenega in morebitne možnosti za osebno ali poslovno rast.

Čeprav je lahko tudi zavod za zaposlovanje odlično mesto, kjer boste našli svojega novega sodelavca, ga poskusite najprej poiskati na portalu Omisli.si. Slednji je odlično mesto za povezovanje in iskanje novih sodelovanj.

pridobivanje strank omisli.si
ocena bralcev
0 od 0