Revija Nasvet strokovnjaka

Knauf stena: Cene in mojstri montaže predelnih sten

mojstri-zidarji-preverjeno-zidarstvo

Kazalo

ocena bralcev
4.6 od 5

Izbira suhomontažnih plošč je lahko za posameznika težja naloga, če se nanje ne spozna najboljše. Na odločitev za hitro in enostavno pregradnjo notranjih prostorov vplivajo mnogi dejavniki, najpomembnejša med njimi pa sta predvsem cena in mojster, ki bo to delo opravil za vas. Zato vam ponujamo zagotovoljeno kvalitetno ponudbo cenikov za knauf predelne stene in veliko izbiro mojstrov za montažo suhomontažnih plošč.

KNAUF STENA (material + delo)

3-34 €/m2

Kontaktirajte preverjene mojstre za montažo knauf sten (ponudbe / cene)

Koliko stane knauf stena (povprečna cena za knauf predelne stene in ceniki)?

Knauf stena je primerna za prenovo bivalnih, kot tudi industrijskih in poslovnih prostorov. Previdnost pri izbiri knauf stene v primerjavi z cenami ni nikoli odveč. Gre za predvsem enostavno in hitro montažo, zagotavlja pa nam toplotno in zvočno izolacijo. Cene in ponudba suhomontažnih plošč se zagotovo razlikujejo od enega ponudnika k drugemu.  Na voljo imamo velik spekter ponudbe cen za knauf predlene stene, vendar je predvsem pomembno kaj nam za določeno ceno ponujajo. 

Cena knauf predelne stene se giblje med 3 do 34 evri na m2. Seveda je odvisna od storitve, ki jo posamezni knauf mojster nudi. Ker je gradnja knauf predelnih sten lahka,delo ni pretirano težko. Mojster vam za gradnjo predelne stene do cene 34 evrov mora votli prostor med ploščami zapolniti z različnimi vrstami instalacij. Končna cena pa je predvsem odvisna od vaše kvadrature prosotra. Najprimernejša je uporaba mavčnih plošč, saj kot rečeno nudi boljšo toplotno in zvočno izolacijo. 

knauf stena
Naj se vaše želje predelnih sten usklajujejo s končno ceno gradnje.

Knauf cenik je odvisen od izbire debeline gipsa ali mavčnih plošč in njihove količine v vašem izbranem prostoru. Zato si za lažje iskanje preberite tudi: Knauf cenik: povprečne cene za suhomontažna dela in ceniki ( gips/ mavčne plošče).

Kateri so najbolj iskani in najboljši mojstri za knauf predelne stene?

Izbira knauf mojstra je zagotovo težka, sploh če se na posamezno področje ne spoznate najboljše. Mojster mora biti tisti, ki vam bo za normalno ceno delo opravil hitro in kvalitetno, pri tem pa bo uporabil kakovosten  material. 

Med številnimi izvajalci suhomontažnih del je veliko preverjenih knauf mojstrov, kot so InnerMont d.o.o, Knauf Ljubljana, Knaufar, Pustavrh, Framgrad d.o.o, A Monting d.o.o, Montana Škerjanec, Tramont, CDI Gradbeništvo d.o.o, …


PONUDNIKI MONTAŽE KNAUFA se brezplačno vpišite tukaj

posredujemo vam stranke ?
največ strank v SLO ?
brezplačen vpis ?


…Podgornik P.D. d.o.o, Sentes storitve d.o.o, Apertum d.o.o, Primus projekt d.o.o, Klajder d.o.o, Natus d.o.o, Ber-Hak, Icos, montaža AS in številni drugi, ponudniki montaže knaufa pa se lahko brezplačno vpišete tukaj.

knauf stena
Pri izbiri mojstra za gradnjo suhomontažnih plošč bodite pozorni kakšne storitve vam nudijo za določeno ceno.

Pri iskanju najboljših in najboljše ocenjenih ponudnikov, pa se lahko obrnete kar na omisli.si/knauf, kjer so zbrani vsi preverjeni in dobro ocenjeni ponudniki tega področja. Preverite pa lahko tudi seznam preverjenih ponudnikov za montažo knaufa.

Trendi za knauf predelne stene

Suhomontažna dela so zaključna dela notranjih prostorov. Povsem vaša odločitev pa je kakšnemu trendu boste sledili in kako boste preuredili vaš osebni ali delovni prostor. Sledite trendom, vendar poskusite ostati unikatni, a naj bo vaša predelna stena izraz vaše osebne odločitve in ustarjalnosti. Trendi so si iz leta v leto različni, saj je vsako leto nek nov trend, ki nadomesti lanskoletnega. Svojo predleno steno vsekakor prepustite mojstru, naj pa bo na vas ta dolžnost, da mu naročite kateremu trendu naj sledi. Za večje in kreativnejše ideje preverite tudi: interier: cene za notranje oblikovanje, notranji dizajn in ideje za vaš dom ( arhitekt/ notranji oblikovalec)

knauf stena
Prepustite se najnovejšim trendom in jih zaupajte mojstru, ki bo vaše želje spremenil v vaš prostor.

Pogosta vprašanja za polaganje knaufa: knauf stena FAQ

Ali lahko knauf predelno steno postavim sam?

Knauf predelno steno lahko postavite sami, vendar morate imeti nekaj znanja na tem področju, predvsem pa je nujno, da se spoznate na materiale, da boste znali izbrati pravilnega, ter vedeti, da vas bo individualno delo stalo veliko več truda, kot če bi to za vas storil mojster. V nasportnem priimeru si lahko naredite veliko več škode, kot pa koristi, kljub temu, da vas individualno delo stane nekoliko manj, vam priporočamo, da se vseeno obrnete na mojstra, saj so v tem delu izkušeni. Tako bo vaša predelna stena zagotovo kvaliteno prenovljena.  Kaj pa o tem menijo še drugi posamezniki lahko preberete na knauf forum. 

knauf stena
Pri prenovi ali gradnji predelne stene delo raje prepustite izbranemu mojstru, kot pa samemu sebi, saj bo ta delo odlično opravil.

Ali je pri predelni steni pomembno kateri material izberem?

Knauf stena je predvsem pomembna za izolacijo, zato je zelo pomembno, da izberete ustrezen material za prenovo. Predelne stene razdelijo prostor na manjše enote, polek vizualne in fizične ločitve pa je treba preprečiti tudi prehod zvoka skozi steno. Tukaj bistveno vlogo igra izbira materiala za prenovo. Ustrezna izolacija bo vsakemu prostoru omogočila, da zaživi po svoje, hrup v sosednjih prostorih pa bo postal nemoteč. Hkrati pa se tukaj zmanjša uporaba energije v objektu. Zato je izbira materiala zelo pomembna. 

Ali lahko predelno steno sam kasneje prepleskam?

Seveda, po končanem delu knauf prenove lahko predelno steno prepleskate v vaši najljubši barvi, lahko tudi sledite trendom in se pozanimate katere barve so letošnje leto najbolj moderne in bodo navdušile vas ali goste, ki jih  boste povabili na obisk. Delo lahko prepustite tudi mojstru, po vaši osebni želji vam mora sam nuditi tudi kitanje stene ali pa polaganje tapet. Vsekakor bo barva prostora poživila vaš vsakdanjik, pa naj bo to doma ali pa v službi. Glede pleskanja predelnih sten lahko več preberete tudi na: slikopleskarstvo: cena za pleskanje ( barvanje/ beljenje), kitanje sten in polaganje tapet. 

Kontaktirajte preverjene mojstre za montažo knaufa (ponudbe / cene)
ocena bralcev
4.6 od 5

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno