Fotografiranje otrok

ocena bralcev
0 od 0

Fotografiranje otrok in novorjenčkov (družinska fotografija) ni mačji kašelj. Problem tiči v razigranosti otroka, kako ga bomo pripravili do tega, da pozira, kot si želimo in da nam vsem skupaj med tem seveda ni preveč naporno. Ker se s fotografiranjem otrok srečamo od njihovega rojstva do osnovnih ali srednjih šol, boste v tem članku našli nekaj nasvetov, analiz cen fotografiranja ter pregled preverjenih fotografov…

Kontaktirajte preverjene fotografe za fotografiranje otrok (ponudbe / cene)

Koliko stane fotografiranje otrok?

Cene se razlikujejo predvsem od ponudnikov, do tega, kaj točno si želimo. Cene se gibljejo med 60 evri do približno 250 evrov. Tukaj pa se upošteva, da je razlika med fotografiranjem dojenčkov, novorjenčkov in ostalih članov zraven…

Cena za fotografiranje novorjenčkov je malo višja in se giblje okoli 150 evrov. V ceno je vključeno 3-urno fotografiranje, slike v fizični obliki, usb ključek in dodatne fotografije z ostalimi člani družine. Za fotografiranje novorjenčkov je priporočljivo, da se ga fotografira čimprej, saj v tem obdobju veliko spi in to ne povzroča prevelikih zapletov. Lahko se odločimo za mini pakete in je fotografiranje krajše in z manj fotografijami, cena je s tem nižja. Dojenčke se lahko fotografira tudi med krstom in za določene praznike.

Preverite tudi: FOTOGRAFIRANJE NOVORJENČKOV, DOJENČKOV IN OTROK: CENA IN 10 NAJBOLJŠIH FOTOGRAFOV ZA DRUŽINSKO FOTOGRAFIJO

Za fotografije na domu je potrebno odšteti malce več denarja, okoli 300 evrov, temu se reče najem fotografa na dom. Pod to seveda spada tudi fotografija celotne družine. Fotograf pride na dom, kjer opravi profesionalno fotografiranje v vseh prostorih, ki si jih zamislite, za to zadevo se odloča vedno več družin saj je ambient boljši kot v studiu, konec koncev je to dom.

Fotografiranje novorjenčka.
Profesionalno fotografiranje dojenčka znajo odlično opraviti najboljši fotografi.

Kateri so najboljši in iskani fotografi?

Če plačamo določeno storitev zanjo seveda zahtevamo tudi dobro opravljeno delo. S fotografijami je enako, preden se odločimo za fotografiranje otroka seveda preverimo kdo je najboljši fotograf in ali je zelo iskan.

Najboljši fotografi.
Za najboljše družinsko fotografiranje potrebujemo tudi najboljšega fotografa.

Fotografskih studijev je ogromno, npr. Fotografiranje otrok ENCHPRO, Fotomedia Maribor, Mali čudež narave, Drobižki, Mateja Tamše, Mali Srčki, TinaAnže… Zato je najbolje, da se obrnete na Omisli.si/fotografa, kjer vas povežemo s preverjenimi fotografi.


FOTOGRAFI se brezplačno vpišite tukaj

posredujemo vam stranke ?
največ strank v SLO ?
brezplačen vpis ?


Trendi fotografiranja otrok

Kakšne bodo fotografije otroka je odvosno tudi od trendov. V zadnjem času je vedno več fotografiranja na domu, v posebnih opravah (božične teme, pust, noč čarovnic). V tem delu se predvsem osredotočamo, kaj je trenutno modno.

Preverite tudi: CENA FOTOGRAFIRANJA POROKE: KOLIKO STANE POROČNI FOTOGRAF?

Trend je tudi, da fotograf malčke slika s torto, s katero lahko počnejo kar želijo. Fotografije so tako zelo spontane in predvsem zabavne.

Odličen način fotografiranja otroka.
Fotografiranje dojenčkov s torto je zabavno.

Različne oprave, slikanje s sorojenci ali sorodniki je pravtako popularen način fotografiranja.

Odlične fotografije znajo delati najboljši fotografi.
Fotografiranje otrok je pomembno za vse starše.

Božična fotografiranja nikoli ne gre iz mode.

Družinsko fotografiranje zna popestriti najboljši fotograf.
Najboljša so fotografiranja v kostumih.

Novorjenčki za kamero morda niso najbolj živahni, a med spanjem so fotografije čudovite!

Kdaj se odločimo za fotografiranje otrok?

Kadarkoli, nikoli ni prekmalu in nikoli prepozno. Otroke lahko fotografiramo večkrat letno in s tem za vedno ustvarimo spomine njihovega odraščanja. Pravil tukaj ni. Morda lahko poleg fotografiranja otroka vključimo še ostale člane.

Preverite tudi: FOTOGRAFIRANJE NOSEČNIC: CENA ZA NOSEČNIŠKO FOTOGRAFIRANJE

Naj fotografije naredijo v fizični ali eklektronski obliki?

Družinsko fotografiranje je odličen način za obujanje spominov.
Družinske fotografije v albumih so super ideja.

Fotografije se danes morda res pošilja preko socialnih omrežij in elektronskih pošt, vendar so fotografije v fizični obliki vedno dodaten bonus. Manj možnosti, da se izbrišejo, za vedno bodo ostale v albumih in v vašem domu. Zato priporočam naročilo obeh. Družinske fotografije oziroma fotografije otroka so pomembne za  družino in namen je, da ostanejo v spominu celo življenje.

Kako se odločim za pravega fotografa?

S fotografom ali studiom morate priti do skupnih točk, saj bo fotografiral nekoga, ki ga imate neizmerno radi. Predvsem naj vam za svojo ceno ponudi tudi odlično delo, naj vas cena ne zavaja. Tudi cenovno ugoden fotograf je lahko odličen fotograf.

Preverite tudi: PROFESIONALNO STUDIJSKO FOTOGRAFIRANJE IZDELKOV: CENIK IN PONUDBA FOTOGRAFOV (PRODUKTNA/ STUDIJSKA FOTOGRAFIJA) ali forum.

Kontaktirajte preverjene fotografe za fotografiranje otrok (ponudbe / cene)ocena bralcev
0 od 0