fb

Petje na poroki - Novo mesto in okolica

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za glasbene nastope - petje na poroki ter pridobite cene in ponudbe za mesto Novo mesto.

211.809
povpraševanj strank
8.569
ponudnikov storitev

Top 10 izbor: najboljši ponudniki za glasbene nastope (petje na poroki, Novo mesto in okolica)

Preverjeni glasbeniki
Ansambel LUN'CA - Logotip
Ansambel LUN'CA
5,0
(1)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ansambel Lun'ca smo pripravljeni, da poskrbimo za super zabavo in lep spomin na druženje z vami!
Ponudnik izbran že 3 krat

Opis

Ansambel Lun'ca: pet dobrih prijateljev, katerih poti so nas združile v skupno pot ustvarjanja, izkušenj, veselja, sodelovanja, in nenazadnje, odraščanja. Prihajamo iz Dramelj pri Celju, združila pa nas je (2014) ljubezen do slovenskih korenin, narodnozabavne glasbe, ki jo nosimo s seboj na vsakem koraku. Jo čuvamo, širimo in branimo! Kot petčlanska zasedba, trio s pevko in pevcem, poleg štiriglasnega petja narodnozabavne glasbe igramo tudi zabavno glasbo, slovensko popevko, francoski šanson in naše nepozabne ljudske pesmi. Vrata v svet narodnozabavne glasbe se nam odpirajo že z devetimi izdanimi skladbami, od katerih je večina popolnoma avtorskih, na kar smo še posebej ponosni, štiri pa še čakajo na "splavitev". Pohvalimo se lahko z nekaterimi dosežki. Posebej smo se razveselili letošnjega drugega mesta na Slovenski polki in valčku, za čisto avtorsko polko Zgodba najina, ki jo je napisal naš pevec Žiga. Gostovali smo tudi na Švedskem, kjer smo igrali slovenskim izseljencem. Smo soorganizatorji festivala narodnozabavne glasbe Pesem lun'ce 2015/16.

Veseli smo, da nas je v tako kratem času opazilo toliko ljudi. Da Slovenija ve, da obstaja ansambel Lun'ca, ki se trudi, da doseže čim več, in predvsem, da se glasbe lotevamo kar se le da kvalitetno, da ponudimo nekaj novega, svežega na narodnozabavni sceni, in da istočasno ne pozabimo na osnove narodnozabavne glasbe.

»Na nočnem nebu, drobne in lepe lučke se blešče, srce želi mi pozabiti na težave vse ... igrati melodijo nežno še naslednji dan, v srečo mimobežno ujeti misel sladkih sanj.«

Zakaj smo Lun'ca? Majhni in prisrčni, ki se med oblaki na nebu igramo z mejo novega, skrivnostnega, včasih tudi dovoljenega ... Tako kot »gospodični mični« priznavajo čudežno moč oceani, se nam zdi, da nekaj te moči nosimo v sebi tudi mi. Radi pustimo dober vtis in vedno se trudimo biti boljši. Morda pa nam je v pomoč že samo ime, ki ga opeva ne samo svet narodnozabavne glasbe, ampak tudi pesniki širom celega sveta.

KJE IGRAMO

Za sabo imamo že precej nastopov, največkrat so to poroke, abrahami, od lanskega leta naprej in naše prepoznavnosti v medijih pa tudi na veselicah.

KAJ PONUJAMO

Naš repertoar obsega preigravanje narodnozabavne glasbe, od starih viž ansambla Mihelič, Slaka, Avsenika ... do popularnejših, bolje poznanih v tem trenutku. Poleg narodnozabavne glasbe izvajamo tudi zabavno (Tabu, Nina Pušlar, Karmen Stavec, Čuki, Kingston, Rock'n'band ... do hrvaških in JUGO hitov Zorica, Da nije ljubavi, Ako su to samo bile laži, Lutka, Život ide dalje ...). Izvajamo pa tudi nekaj slovenske popevke - akustično (cajon, kitara in bas kitara) in pesmi Pegasto dekle, Kako sva si različna, Vrača se pomlad, Dekle iz zlate ladjice ... Seveda pa ni zabave brez Ruže crvene, Niko se ne smije kao ti, Ajča volin te pa še kakšne ljudske npr. Domača hiša.

Imamo lastno ozvočenje, po potrebi tudi lastnega ozvočevalca, ki skrbi, da je vse tako kot mora biti med našim nastopom. Imamo tudi svoj light show, z navadnimi in barvnimi LED žarometi, vodenimi moving head-i in po potrebi tudi dimno napravo. Vse je seveda odvisno in se prilagaja glede na lokacijo igranja in ponudbo.

NAŠI USPEHI

Festival narodnozabavne glasbe Luče 2016 - 3. mesto (Zgodba najina, Preveč je belih rož)

Slovenska polka in valček 2016 - 2. mesto za naj polko 2016 (Zgodba najina)

Festival Slovenskogoriški klopotec, Cerkvenjak 2015 - 2. mesto, strokovna komisija (Čas hiti, Adijo pa zdrava ostani)

Festival narodnozabavne glasbe Luče 2015 - 3. mesto (Čas hiti, Morska pravljica)

Števerjan 2015 (Tukaj in zdaj, Morska pravljica)

Festival Slovenskogoriški klopotec Cerkvenjak 2014, finale (Samo prijatelja, Roža na vrtu)

Srečanje muzikantov Dolga Gora 2014 - 1. mesto, strokovna komisija in 1. mesto, mnenje občinstva (Moja, Pomlad na gorskih stezah)

GOSTOVANJA

Švedska 2016, Vadstena - nastop pri Slovenski katoliški misiji

Zvrst in repertoar:

Naš repertoar obsega preigravanje narodnozabavne glasbe, od starih viž ansambla Mihelič, Slaka, Avsenika ... do popularnejših, bolje poznanih v tem trenutku. Poleg narodnozabavne glasbe izvajamo tudi zabavno (Tabu, Nina Pušlar, Karmen Stavec, Čuki, Kingston, Rock'n'band ... do hrvaških in JUGO hitov Zorica, Da nije ljubavi, Ako su to samo bile laži, Lutka, Život ide dalje ...). Izvajamo pa tudi nekaj slovenske popevke - akustično (cajon, kitara in bas kitara) in pesmi Pegasto dekle, Kako sva si različna, Vrača se pomlad, Dekle iz zlate ladjice ... Seveda pa ni zabave brez Ruže crvene, Niko se ne smije kao ti, Ajča volin te pa še kakšne ljudske npr. Domača hiša.

Člani zasedbe:

Ana Šket (vokal) Žiga Deršek (vokal) Alen Tilinger (vokal, harmonika, klaviature, bas) Miha Selič (vokal, kitara, bas, ritem) Luka Pintarič (vokal, bas, bariton, kitara)

Kontakt
Pokliči
Spletna stran
Storitve
Glasbeni nastopi (Narodno-zabavni ansambli, Ansambel za poroko, Instrumentalne skupine, Harmonikaši, Pevci/Vokalna zasedba, Kitaristi in pihala, Yugo/Balkan glasbeniki)
Lokacija
Razbor 24, 3222 Dramlje

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
  • Tejarudel 10. Dec. 2016

Bili so odlični. Nimam pripomb. Naredijo "fešto".

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (petje na poroki) za mesto Novo mesto z okolico je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2022. Seznam za mesto Novo mesto osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za glasbene nastope in menite, da manjka na seznamu za mesto Novo mesto, mu posredujte to povezavo.

Pomagali vam bomo najti pravega glasbenika za vaš dogodek

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.