Revija Nasvet strokovnjaka

Mobilna aplikacija: Kako pomaga poslu in koliko vas stane?

Mobilna aplikacija je IN, v 2015 je bilo prenesenih kar 224 milijard mobilnih aplikacij. Kakšne so prednosti mobilne aplikacije in koliko vas ta stane?
Mobilna aplikacija

Kazalo

ocena bralcev
5 od 1

Mobilna aplikacija osvaja svet

Mobilna aplikacija – saj ste že slišali zanjo, ne? Pametni telefoni in naprave so v zadnjih letih postali del vsakdanjega življenja. Vedno več opravil in komunikacije poteka preko mobilnih naprav, na kar kaže tudi statistika: 77% svetovne populacije uporablja pametno mobilno napravo na dnevni ravni, število uporabnikov pa iz dneva v dan narašča. Študije dokazujejo, da uporabnik pametne mobilne naprave v povprečju porabi 90 minut svojega časa za različna opravila bodisi na spletu ali lokalno.


PRIPRAVLJENI NAJETI PROGRAMERJA?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE PREVERJENIH PROGRAMERJEV (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Pridobite ponudbe/cene preverjenih programerjev

Zaradi ogromne rasti uporabnikov pametne mobilne naprave, je objava mobilnih aplikacij eden najbolj dobičkonosnih poslov v 21. stoletju. Na kar kaže tudi dejstvo, da je leta 2015 bilo prenesenih preko 224 milijard mobilnih aplikacij. Vse več podjetij uporablja mobilno aplikacijo za trženje svojih produktov ali za hiter dostop do storitev, ki jih ponujajo. V porastu je tudi število posameznikov, ki se z lastno idejo odločijo ustvariti mobilno aplikacijo ali mobilno igro, ki lahko kmalu postane nov mobilni trend.

> Preberite tudi: Cena izdelave spletnih trgovin in Cena izdelave mobilnih aplikacij

Mobilna aplikacija
Mobilna aplikacija je pomemben dejavnik pri komunikaciji z uporabniki.

PREDNOSTI MOBILNE APLIKACIJE

  • Blagovna znamka:  Z mobilno aplikacijo krepite in izboljšate prepoznavnost svoje blagovne znamke
  • Povečajte vidljivost: Mobilna aplikacija vas postavi na tržišče z največjim porastom uporabnikov, kar pomeni da vas bo zasledilo več ljudi.
  • Izstopajte pred konkurenco: Mobilne aplikacije predstavljajo rastoči trend, z njo pokažete naprednost vašega podjetja.
  • Neposredna komunikacija: Enostavno in hitro obveščanje strank in uporabnikov o novostih s pomočjo potisnih sporočil.
  • Dodaten tržni delež: Z mobilno aplikacijo lahko dosežete širši krog pomembnih končnih uporabnikov.
  • Poenostavitev procesov: S pomočjo mobilne aplikacije lahko pohitrite in poenostavite delovne procese znotraj podjetja.
  • Vsakodnevna opravila postanejo lažja: Z mobilno aplikacijo lahko sebi ali drugim olajšate vsakodnevne naloge in pridobite hiter dostop do potrebnih informacij.
  • Dosegljivost vsepovsod: Pomembni podatki v aplikaciji ostanejo vidni in dosegljivi tudi, ko ni internetne povezave.

CENA MOBILNE APLIKACIJE

Vsaka aplikacija je unikatna in izdelana po želji naročnika, zato je univerzalno ceno razvoja mobilne aplikacije težko napovedati. Cena je odvisna od različnih dejavnikov, kot so tehnična zahtevnost aplikacije, zajete platforme (Android, iOS, Windows Phone…), uporabljene tehnologije, zahtevnost grafične podobe, povezljivost, izdelava podpornega sistema (strežniški del)… V večini primerov je izdelava mobilne aplikacije enkraten strošek, ki se povprečno povrne v 1 letu od objave aplikacije.


PRIPRAVLJENI NAJETI PROGRAMERJA?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE PREVERJENIH PROGRAMERJEV (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Pridobite ponudbe/cene preverjenih programerjev

ocena bralcev
5 od 1

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno