Revija Nasvet strokovnjaka

Poročni sejem: Seznam poročnih sejmov v Sloveniji

Kazalo

ocena bralcev
5 od 3

Veliko mladih parov, ki so se odločili, da svojo ljubezen potrdijo s tistim usodnim ”da”, se spopada s pomanjkanjem idej za lastno poroko. Dan danes je postalo zelo popularno, da se po ideje in navdihe za poroko zatečemo na poročni sejem, ki jih je v Sloveniji pravzaprav kar nekaj, četudi lahko bodoči mladoporočenci stopijo v stik s preverjenimi poročnimi ponudniki veliko hitreje (npr. Omisli.si/poroko).


NAČRTUJETA POROKO

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE PREVERJENIH POROČNIH PONUDNIKOV (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Pridobite ponudbe in cene preverjenih poročnih ponudnikov

Kaj je poročni sejem in zakaj ga obiskati?

Na poročnih sejmih bosta našla ideje za nakup poročnih prstanov, poročne obleke, pa tudi za samo organizacijo poročnega obreda. Seveda pa na sejmih najdemo tudi ideje za organizacijo poročne zabave, ki obredu sledi. Preplet najrazličnejših idej priznanih organizatorjev porok in oblikovalcev navduši marsikateri mlad poročni par in mu omogoči, da skupaj s svojo vizijo poroke ustvari nepozabno doživetje tako zase, kot tudi za vse svate.

> Preverite tudi: Cena poroke – Koliko stane povprečna poroka v Sloveniji?

Poleg obiska poročnega sejma, pa lahko obilico idej za organizacijo poroke najdete tudi na naši spletni strani Omisli.si/poroko, kjer za vas odgovarjamo na najrazličnejša vprašanja, ki se vam pred organizacijo poročnega obreda zastavljajo, pripravili pa smo tudi pestro število ponudb različnih poročnih storitev, med katerimi lahko izbirate.

Seznam poročnih sejmov

Največji poročni sejem v Ljubljani

V 2019 vrata odpira tudi največji poročni sejem, katerega medijski sponzor je Omisli.si. Sejem obljublja najnovejše poročne trende, odlične sejemske popuste ter vrhunske kulinarične dobrote. 12. – 13. oktober 2019, Festivalna Dvorana, Ljubljana. Več bomo lahko zapisali po obisku.

Poročni sejem Brdo

Poročni sejem Brdo je znan kot eden najbolj ekstravagantnih in tudi najspektakularnejših poročnih sejmov v Sloveniji. Na sejmu svoje nasvete in storitve ponujajo vodilni poročni strokovnjaki, ki vsako poroko spremenijo v pravljico. Poleg pestrega programa je na sejmu poskrbljeno tudi za ogled posestva Brdo, pripravljeni pa so tudi številni seminarji z zanimivo tematiko. Tudi najnovejši trendi poročnih oblek se predstavijo na modni reviji. Na sejmu pa so dobrodošli tudi najmlajši, saj je za njih pripravljen otroški kotiček, kjer se bodo lahko mirno zatopili v svet igrač.

poročni sejem 1
Poročni sejem Brdo je eden bolj ekstravagantnih poročnih sejmov v Sloveniji.

Poročni sejem Ljubljanski grad

Sejem je namenjen parom, ki nameravajo svojo poročno zvezo skleniti prihodnje leto, saj se sejem odvija v konec tega leta. Sejem ponuja hiter vpogled v svet porok, kjer se bodo lahko posamezniki seznanili z najnovejšimi modnimi trendi poročnih oblek, tort, dekoracije ter celo šopkov.

poročni sejem 2
Poročni sejem na Ljubljanskem gradu se odvija konec leta.

PRENESI SI POROČNO BELEŽNICO / POROČNI PLANER

Poročni sejem Celje

poročni sejem 3
Na poročnem sejmu v Celju boste našli celoten nabor poročnih storitev za poroko.

Na poročnem sejmu v Celju organizatorji razstavljajo celoten nabor elementov, ki jih za poroko potrebujemo. Tako lahko tukaj najdemo vse od vabil, šopkov, dekoracije, poročnih oblek, tudi tort. Idej, med katerimi se lahko zaljubljeni pari odločajo, bo ogromno. Poleg oblek in tort celjski poročni sejem predstavlja tudi številne kolekcije poročnega nakita, ki bo navdušil predvsem dame.

>> omisli.si/poroko <<

preverjeni poročni ponudniki, ki jim zaupamo

poročne storitve poročni ponudniki omisli si
Preverjeni poročni ponudniki, ki jim zaupamo.

> Preverite tudi: POROČNI SEJEM LJUBLJANA: POROČNE LOKACIJE, OBLEKE, PRSTANI, FOTOGRAF, ŠOPEK, TORTA, DEKORACIJA, BAND IN ORGANIZACIJA POROKE

Poročni sejem Kranj

Na poročnem sejmu v Kranju se bo predstavilo veliko različnih zlatarjev, ki bodo mladoporočence navdušili z različnimi modnimi kreacijami prstanov in drugega poročnega nakita. Poleg tega pa bo na voljo obilica poročnih oblek, ki bodo služile kot navdih nevestam. Seveda ni bilo pozabljeno niti na šopke in ostalo dekoracijo, ki jo za poroko nujno potrebujemo.

poročni sejem 4
Na poročnem sejmu v Kranju se predstavi predvsem veliko zlatarjev.

Kdaj so poročni sejmi najbolj obiskani?

poročni sejem 5
Poročni sejmi so glede na podatke Omisli.si/poroko najbolj iskani v oktobru in novembru, njihova obiskanost pa je relativno visoka tudi v prvih mesecih leta.

Poročni sejmi so najbolj iskani v oktobru in novembru, njihova obiskanost pa je relativno visoka tudi v prvih mesecih leta. To se pozna predvsem v januarju in februarju, po tem pa začne njihova obiskanost upadati. Meseci, ki sledijo, navadno meseci, ko se poroke dejansko zgodijo. Prav zato je bil na primer Poročni sejem Ljubljanski grad 2018 izveden novembra, pa tudi Poročni sejem Ljubljanski grad 2019 se bo odvil jeseni.


NAČRTUJETA POROKO

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE PREVERJENIH POROČNIH PONUDNIKOV (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Pridobite ponudbe in cene preverjenih poročnih ponudnikov

ocena bralcev
5 od 3

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno