Prvi poročni sejem preko spleta skupaj z Omisli.si/poroko

ocena bralcev
5 od 1

SPLETNI SLOVENSKI POROČNI SEJEM

6. in 7. 3. 2021 od 9.00 do 19.00
Predvajanje v živo na FB, IG in YouTube in Vimeo

rezerviraj si čas in si s prijavo zagotovi dostop do knjižice popustov >


Slovenski poročni sejem Brdo bo letos njihov tradicionalni poročni sejem dostavil na daljavo. Zato je seveda sponzor dogodka tudi Omisli.si/poroko.

S klikom na enega izmed njihovih profilov si boste lahko spletni Slovenski poročni sejem ogledali kar iz domačega kavča brezplačno in brez posebne prijave. Oglejte si sodelujoče ponudnike poročnih storitev in pripravite vprašanja za njih, saj boste s svojim aktivnim sodelovanjem pripomogli k boljši vsebini in s tem sodelovali tudi v žrebu za lepe nagrade.

Slovenski poročni sejem na spletu bo potekal v živo preko vseh njihovih družabnih kanalov. Udobno se namestite, pripravite vprašanja in bodite v naši družbi 6. in 7. marca od 9.00 do 19.00 ure.

Prenos s poročnega sejma bo potekal v živo s štirimi kamerami in bo predvajan na Facebook, Instagram, Youtube ter Vimeo.

Bodoči mladoporočenci si lahko zagotovite knjižico popustov že danes, saj bodo sejemski popusti na voljo le s posebno kodo, ki jo boste prejeli na mail po sejmu.  Kodo bodo prejeli vsi tisti, ki so že rezervirali vstopnice za klasičen sejem, ki bo letos žal odpadel in vsem tistim, ki si boste na vstopnico naročili z novim terminom. Koda popustov pa bo pripadla tudi vsem, ki bodo pred ali po sejmu aktivno sodelovali z vprašanji in svojo radovednostjo.

Vprašanja lahko prej pošljete v zasebna sporočila Slovenskega poročnega sejma na FB, IG ali pa kar na mail info@porocnisejem.com. V času sejma pa kar na zid oddajanja v živo.

Se gledamo.

Zagotovite si brezplačne vstopnice za poročni sejem >
ocena bralcev
5 od 1

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja