Revija Nasvet strokovnjaka

Poročni prevoz v stilu: pustite domišljiji prosto pot in odstopite od običajnega

Kazalo

ocena bralcev
5 od 1

Limuzina. Je to vse, kar vam pade na pamet ob misli na poročni prevoz? Se ne morete spomniti ničesar izvirnega, zanimivega, posebnega? Poročni prevoz je veliko več kot le limuzina. Prevozno sredstvo, s katerim se pripelje nevesta je namreč prva stvar, ki jo svatje zagledajo. Zato pustite domišljiji prosto pot. Naj bo vaš poročni prevoz tisti, ki bo gostom zaprl usta in povzročil vse splošno navdušenje. Predstavljamo vam nekaj idej, kako poskrbeti za popoln prevoz do oltarja.

Pripravili smo vam tudi seznam preverjenih ponudnikov poročnega prevoza.

Kontaktirajte preverjene ponudnike poročnih prevozov (ponudbe / cene)

Športen avto

Za pare, ki iščejo pustolovščino in so znani po svojih potovanjih, podvigih in nenavadnih željah, je športen avto kot nalašč za prihod na poroko. V njem se namreč odraža njun karakter in energija. Na voljo je nekaj ponudnikov, ki ponujajo najem vozil za poročni ali drug prevoz, zato ne skrbite – športnega avtomobila ne bo potrebno kupiti. Na voljo je veliko znamk in barv, zato lahko izberete tistega, ki se bo najbolj podal k sami tematiki vaše poroke.

Za poročni prevoz izberite športen avto
Za poročni prevoz izberite športen avto

Poročni prevoz: Čoln

Sliši se dokaj nenavadno, a pomislite. Če poroko praznujete na obrežju reke ali na morju, lahko za dodaten šov poskrbite tudi s prevozom. Zakaj ne bi prispeli z ladjico ali čolnom, med tem ko bi vam svatje veselo mahali z obale? Možnosti so neskončne, le domišljijo je potrebno uporabiti.

PRENESI SI POROČNO BELEŽNICO / POROČNI PLANER

Trend za poročni prevoz: Starinski avtomobil

Starinski avtomobili, kot je stari Rolls-Royce ali Beetle, so kot nalašč za poročni prevoz. S tem boste pripravili popolno podlago za poroko v starinskem stilu. Si predstavljate, kako dobro bo avto videti na črno – belih fotografijah? Ob pogledu nanjo boste v hipu odpotovali v preteklost, gostje pa bodo navdušeni.

{yoast-keyword}
Starinski avto je kot nalašč za prihod na poroko

Motor

S prihodom na poroko na modernem motorju, stari Vespi ali kar na kolesu, boste dosegli učinek preprostosti, predvsem pa boste na poroko pripeljali nekaj novega, nekaj, česar gostje ne vidijo vsak dan. Nevestina obleka naj prosto plapola v vetru, med tem ko ženin navdušeno upravlja dvokolo. Pazite le, da prihod pred poroko večkrat preizkusite, saj zares ne želite pasti z motorja v poročni obleki.

>> omisli.si/poroko <<

preverjeni poročni ponudniki, ki jim zaupamo

poročne storitve poročni ponudniki omisli si
Preverjeni poročni ponudniki, ki jim zaupamo.

Konji in kočija

Če za svoj poročni prevoz izberete konje in kočijo, boste doživeli pravo pravljično poroko, o kateri nevesta najbrž sanja že od samega otroštva. Ker je v kočiji prostora za več oseb, lahko zraven ženina in neveste, v njej prispejo tudi družice.

Velika limuzina

Seveda limuzina še vedno ostaja ena od možnosti, ki je tudi največkrat izbrana. Velika limuzina kombinira udobje in prostornost, saj je v njej dovolj prostora tudi za družice in družino. Največkrat je v limuzini prostora za 8 – 10 oseb, lahko pa najamete tudi večje, ki lahko prevažajo tudi do 20 ljudi. Odvisno le, koga vse želite pripeljati na poroko.

Avtobus kot poročni prevoz

Z najemom poročnega avtobusa, lahko pred poroko več kot štiridesetim gostom omogočite prevoz po mestu, ki vsebuje tudi bar in glasbo. Za prevoz so zelo primerni starinski avtobusi, saj bodo takrat vaše poročne fotografije zares zaživele.

poročni prevoz cena
Izberite avtobus, ki lahko prepelje tudi svate

Tukaj je le nekaj možnosti, ki jih lahko upoštevate pri iskanju poročnega prevoza.

Za več informacij se obrnite na naše strokovnjake na omisli.si, ki vam bodo z veseljem pomagali poiskati najprimernejši prevoz za vašo poročno temo.

Kontaktirajte preverjene ponudnike poročnih prevozov (ponudbe / cene)
ocena bralcev
5 od 1

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno