Revija Nasvet strokovnjaka

KAKŠEN NAJ BO MOJ POROČNI MAKEUP?

maja drab - Anina_Tine_Vipolze_poroka-99

Kazalo

ocena bralcev
5 od 1

Lahko bi rekli, da je poročni makeup zelo delikatna stvar. Vprašanja, kot so ”Ali naj bom naličena tako, kot se ličim vsak dan. Ali naj bom popolnoma drugačna. Ali naj izgledam kot Kim Kardashian in ali to meni sploh paše? Mogoče bo bolje, da izberem bolj naraven, sofisticiran izgled, ki ga je imela Meghan Markle? Ali naj se enostavno prepustim makeup artistki, saj bo najbolje vedela, kaj z mano,” ter še mnogo drugih se pojavijo v mislih skoraj vsake bodoče neveste.

Pridobite ponudbo za poročni makeup
Maja Drab (poročni make-up artistk)
Maja Drab, poročna make-up artistka.

Zato vedno, ko pride nevesta na moj stol in začutim njeno rahlo neodločnost in dvom glede končega videza za njen poročni dan, ji vedno rečem “bodi zvesta sami sebi”. Ni pomembno, kakšni so trendi, kako želi tvoja prijateljica ali mama, da izgledaš na svoj dan, pomembno je, da se ti počutiš dobro v svoji koži in da si boš čez 10 let, ko boš gledala slike iz poročnega dneva, še vedno všeč. Teh nekaj besed nevestam pogosto veliko pomeni in jim pomaga, da se osvobodijo mnogih dvomov in vprašanj glede želenega videza.

Makeup naj bo akcent in ne maska. Z njim poudarimo tisto, kar nam je dano, in ne zakrivamo tistega, kar je naši boljši polovici privlačno. Lahko bi se reklo, da naredi piko na I ali pa iz neveste “prikliče” boljšo verzijo same sebe.

Seveda nima vsaka nevesta preproste minimalistične poročne obleke, kjer ne smemo pretiravati z ličenjem. Neveste se odločajo tudi za bolj elegantne in glamurozne poročne obleke, kar zahteva tudi malo več ličil, vendar več ličil ne pomeni, da moraš imeti občutek, kot da je maska na obrazu. Gre samo za bolj močan akcent, pa naj bo to na ustnicah ali očeh. Ne pozabi na vodoodpornost make upa za ples in žur do jutranjih ur.

> preverite tudi: Cena poroke v Sloveniji – Koliko stane povprečna poroka (+poročni kalkulator +poročna beležnica / planer)

Pri izbiri makeup artistke, ki te bo ličila na tvoj poročni dan, pa je pomembno, da se ne odločiš za artistko, katere stil je zelo drugačen od tvojega lastnega, saj se lahko estetsko tako razlikujeta, da bosta le stežka našli skupne točke.

maja drab - Anina_Tine_Vipolze_poroka-99
Pri izbiri makeup artistke, ki te bo ličila na tvoj poročni dan, pa je pomembno, da se ne odločiš za artistko, katere stil je zelo drugačen od tvojega lastnega, saj se lahko estetsko tako razlikujeta, da bosta le stežka našli skupne točke.

Vsaka nevesta bi morala imeti poskusno ličenje z izbrano makeup artistko. Zakaj?…Zato ker na poročni dan ne eksperimentiramo. Vedno se moramo zavedati, da bo na tisti dan čas potekal z nevzdržno naglico in ne bo časa, da z izbranim vizažistom naredita več različnih lookov, če s prvim ne boš zadovoljna. Temu je namenjeno poskusno ličenje, ko se vizažist in nevesta pogovorita o nevestinih željah in pričakovanjih ter dvomih. Pogovorita se o vseh možnostih, kaj ustreza tvojemu obrazu in kaj se odsvetuje glede na obrazne poteze. Naredita končni look in vidita, kako bo tvoj makeup dejansko izgledal na tvoj poročni dan.

Pri izbiri makeup artistke je pomembno tudi to, da zna prisluhniti in upoštevati tvoje želje. Da ima primerne in kvalitetne produkte ter čiste izdelke in čopiče s katerimi te bo naličila.

Ko boš vedela, kaj lahko pričakuješ od makeup artistke, ki si ga izbrala, boš vedela, kašen bo tvoj poročni makeup ter boš lahko na svoj poročni dan bolj sproščena, samozavestna in pripravljena, da izdahneš svoj usodni DA.

Pridobite ponudbo za poročni makeup
ocena bralcev
5 od 1

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno