POROČNI BONI: Popusti in ponudbe poročnih ponudnikov za poroke 2020/2021

ocena bralcev
5 od 2

Povprečna cena poroke v Sloveniji znaša 8.180 €. Da se z manj, nekateri pa za poroko namenijo tudi precej več. Ker je 40% porok zaradi koronavirusa (COVID-19) prestavljenih ali odpovedanih smo skupaj s preverjenimi poročnimi ponudniki iz Omisli.si/poroko ustvarili spodnji seznam poročnih bonov (poročni popusti). Pogoj koriščenja popusta je, da oddate povpraševanje preko spodnjih povezav in se v dogovorite za sodelovanje z izbranim poročnim ponudnikom. S tem boste tudi pomagali slovenskim poročnim ponudnikom, ki so te dni ostali povsem brez prihodkov. Kontaktirajte preverjene poročne ponudnike spodaj in si zagotovite do -35% cenejšo poroko 2020/2012. 

——————— ✄ ——————–

? POROČNI BONI ?

preverjeni poročni ponudniki

Znižane cene poročnih storitev uveljavite tako, da pošljete povpraševanje izbranemu ponudniku spodaj in se dogovorite za nakup poročnega bona, ki ga boste izkoristili za vajino poroko.

———————- ✄ ——————–

?

Animacija otrok na poroki

Čarodej Toni >> 20% popusta >> Nepozabna predstava in animacija z baloni za otroke na vaši poroki (cca. 60 min). Redna cena: 200 eur + minimalni potni stroški. Cena s poročnim bonom: 160 eur (- 20%) + minimalni potni stroški.

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA >

?

Poročna pogostitev / catering

Pogostitve Kos – poročni catering >> 20% popusta >> 20% popust na poročni catering oz. pogostitev.

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA >

?

Poročne obleke in dodatki

Skoraj poročena – poročne obleke >> 20% popusta >> 20 % popusta za nakup ali izposojo poročne obleke najkasneje do 31.8. 2020.

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA >

 

Sens – moške poročne obleke in dodatki >> 20-50% popusta >> Obleke, suknjiči, srajce in vsi dodatki od 20 % do 50 % ceneje.

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA >

?

Igranje na poroki (poročna glasba)

DJ Teo, vrtenje glasbe >> 15% popusta >> Bon za kompletno storitev vrtenje glasbe na poroki z ozvočenjem, animacijo in pokritost dogodba z disko svetlobnimi efekti. Redna cena 1000€, s kupljenim bonom pa bi bil strošek naročnika glasbene izvedbe poroke 850€.
KONTAKTIRAJ PONUDNIKA >


Akustična skupina ARTISTIK >> 30% popusta >> Igranje na poroki / poročna glasba.

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA >


DJ Vidy & DJ Robby J.,HEY MR. DJ team >> 25-30% popusta >> POROČNI DJ (poročna glasba).

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA >


Dominik & Marko Acoustic >> 30% popusta >> IGRANJE NA POROKI (poročna glasba).

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA >


Ansambel JUG >> 25% popusta >> IGRANJE NA POROKI (poročna glasba).

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA >

?

Poročni fotograf (fotografiranje poroke)

STUDIO MIT, kompleksne fotografske storitve >> 20% popusta >> 20 % popusta na vse storitve poročnega fotografiranja.

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA >


Poročna fotografija by Igor Barton s.p. >> 25% popusta >> Celodnevno poročno fotografiranje. Popust 25 % na bon! Redna cena: 800€ – popust 25% = 600€ (Podravska regija), dostavim fotografije ready za print na USB ključu (Vse). Ostali dogodki po dogovoru (okvirna cena 70€/h – 20 %).

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA >


Dunja Košuta photography >> 15% popusta >> Poročno fotografiranje: celodnevni Paket LJUBEZNIVOST s 15% popustom = 640 € (redna cena 750€) in do 8 urni Paket SRČNOST s 15% popustom = 470 € (redna cena 550 €). Cena je brez ddv, potni stroški vključeni za Primorsko regijo.

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA >


Simon Trček Fotografija >> 30% popusta >> Nudim 30% popusta na storitev poročne fotografije. Akcija velja za proste termine.

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA


Golden Light >> 30% popusta >> 30% popusta na poročno fotografiranje in snemanje poroke.

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA


Samo Juvan Photography >> 20% popusta >> Ponujam 20% popusta na vse poročne pakete. Akcija velja za vse še proste termine razen sobote.

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA

?

Poročni snemalec (snemanje poroke)

Najlepši dan – profesionalno snemanje poroke >> 25% popusta >> 25% popusta na vse pakete poročnega snemanja.

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA


Najini spomini (Creative media) >> 35% popusta >> Snemanja poroke nudimo 35% popust.

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA


Videco >> 25% popusta >> 25% off na snemanje poročnega videa in na paket, ki vsebuje poročno snemanje in fotografiranje poroke.

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA

?

Poročni make-up (poročno ličenje)

Ines Makeup >> 15% popusta >> Popust na poročno ličenje za termine v maju, juniju in juliju 2020, 15% na poročno ličenje.

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA >


InLiNe makeup by Neli Paspalj >> 15% popusta >> Ponujam 15% popusta na poročno ličenje prvim trem nevestam, ki se prijavijo.

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA >

?

Poročni plesni tečaj

Plesni Klub Ples Plus >> 19% popusta >> Za poročni plesni tečaj v Ljubljani ponujamo paket v vrednosti 167 EUR, ki vključuje 4 skupinske vaje plesnega tečaja in 2 individualni vaji po 1 uro. Cena s popustom znaša 135 EUR. Plesne vaje vodi plesna učiteljica z licenco Plesne zveze Slovenije in mednarodno licenco IDTA, Daša Kerin.

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA >


Prostyle dance team >> 10% popusta >> Poročni plesni tečaj (6ur) z vključenim 10% popustom = 189  eur (redna cena je 210eur). Se vidimo na individualnem poročnem plesnem tečaju (6ur) z izkušenim učiteljem. Rezervirajta si termin v mesecu aprilu, maju in juniju in koristita naš popust.

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA >

?

Poročni prevoz (najem poročnega vozila z voznikom)

Rent a Bug – najem vintage vozil z voznikom >> 15% popusta >> Nudim poročne prevoze s starodobniki, v ceno je vključen voznik. Za vse, ki rezervirajo termin zdaj, ponudim 15% popusta za en avto.

KONTAKTIRAJ PONUDNIKA >

?

Omisli.si/poroko

?

omisli si poroko logotipPRENESI SI POROČNO BELEŽNICO / POROČNI PLANER
ocena bralcev
5 od 2