fb
DJ Vidy & DJ Robby J. www.unikatzabava.com ,HEY MR. DJ team
5,0
(12)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Vrtenje in animacija na raznih porokah, zabavah, za vsak okus in generacije
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 16 krat

Opis

DJ VIDY & DJ ROBBY J. - Hey mr DJ team vam nudita vrtenje glasbe na vseh dogodkih in priložnostih. Na sceni je DJ Vidy že devetnajst let, DJ Robby J. pa trideset let. Prisotna sta skoraj na vseh večjih dogodkih po Sloveniji. Glasbo vrtita na raznih POROKAH, partyih, lokalih, klubih, diskotekah, rojstno dnevnih zabavah, , eventih, sejmih, valetah, maturah, smučarskih središčih... Vrtita glasbo za vse okuse in generacije! Nastopava pa tudi skupaj v tandemu DJ Robby J.&MC Vidy.

Reference

S.K.I.F.U.N. turistična agencija (Slovenija/Avstrija), Smučišče Golte, Matt Caffe Šentjur, Celjski bazen, Bazen Laguna Ljubljana, Ptujske toplice, Aqualuna Podčetrtek, Kanegra, Club Inter, Club 5, Club Evergreen (CE), Club Palma, Club Cibby, Club Duo, Club Fun House, Club Zapata, Club Casablanca (CE), Diskoteka Galaxy, Diskoteka Jungle (CE), Night Club Črni Baron (ŽA), Rudnik Pub (VE), Diskoteka MG (RS), Club Florijan, Diskoteka S, Club B52, Club Papa Joe (MB), Club Pubiland (Rogatec), Diskoteka Florijan, Club Jadran Express (Radeče), St.Peter's Pub, Winner Club, Club Da Capo (Hrastnik), Club Bachus (LJ), Frenky's Pub, Smash Pub, Diskoteka Tarantela (Sl.Konjice), Diskoteka Fire (SG), Royal Pub (SG), Corner Caffe, Čočka Bar, Smash Club, Club Shake, Renome Club, City Cats, Le Plac (Šempeter), Rdeča Armada, Club Mesečina (Trbovlje) , Club Escape (Celje), Terazza (CE), Club Gams (Sl.Bistrica), Ribniki Preserje, Platinum (ŽA), Pivo in Cvetje, Summer night Vransko, Noč pod Kostanji, Champion Pub, Squash Caffe Vojnik, Pivnica Celjanka, Celeia Clubing + veliko izpeljanih house eventov in privat zabav.

Kako smo drugačni

Z bogato večletno tradicijo 30 in 19 let, se vedno orientiramo na ljudi, ki so prisotni na zabavah in jim skušava uresničiti čim več njihovih glasbenih želja, to pomeni, da izrecno upoštevamo naročnikovo željo. Sva uigrana ekipa, ki pa naju redko kdaj preseneti kakšna nova zadeva ali izkušnja. Delujeva posamezno lahko pa tudi skupinsko, to predvsem kadar delamo na porokah, saj imava vključene tudi družabne igre. Postrežemo z raznimi animacijami in nagradnimi igrami za odrasle ali pa za najmlajše (seveda se prilagodimo tudi samemu naročniku).

Storitve
Glasbeni nastopi
Povezave
Velikost ekipe
Dva člana
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Opekarniška 10 B, 3000 Celje

Ocene

Ocena: 5,0 od 12 uporabnikov.
 • Teja B. 17. Jan. 2020

Bostjan se je izkazal tako super Dj, kot tudi super animator. Kljub malemu stevilu povabljenih smo se
noro zabavali do zgodnjih jutranjih ur. Njegovo delo lahko opiseva v samih superlativih ter ga srcno priporocava vsem, ki se zelijo na svoji poroki noro in brezskrbno zabavati! Bostjan, mi se pa vidimo se ob kaki drugi priloznosti, da spet naredimo party.

 • Mihaela O. 08. Jan. 2020

Super team,z dobro ponudbo. Se vidi da imata kar nekaj kilometrine za seboj, saj se naredi res dobra zabava. Seveda s posluhom za stranke. Priporočam vsem, ki še iščete top Dj za vašo zabavo😃

 • Dragana T. 14. Sep. 2018
 • Preverjena ocena

Na poroki nama je bilo najbolj pomembno, da se bodo svatje nafeštali, da bo DJ uspel povezati mešane narodnosti in veliko mešanost okusov glede glasbe. Vse to mu je uspelo - in še več. Vse je potekalo točno po dogovoru, DJ Vidy pa je poskrbel da so bili čisto vsi zadovoljni. Vse pohvale, boljše poroke še nismo imeli :)

 • Sara Š. 10. Sep. 2018

Dj sta bila na najini poroki in lahko rečem samo SUPER. Vzdušje je bilo top. Vodenje poroke in igrice so bile zanimive za vse generacije! Lahko samo priporočam naprej.

 • Andreja T. 09. Avg. 2018

Super Dj, ustregel vsem najinim zeljam na poroki, odlicno vodil program in pripravil tudi zabavne igre, ki so popestrile najin dan. Dj Vidy le tako naprej😉

 • Petra L. 18. Jul. 2018

Super prilagodljiv ter razumljiv

 • Picerija Oliva Celje M. 18. Jul. 2018

Z Dj Vidy-jem smo se srečali ob enem našem športnem dogodku, ki smo ga organizirali. Odlično je vodil prireditev, skrbel za dobro vzdušje, z vrtenjem primerne glasbe, intervjuji med pavzo itd. Vsekakor priporočamo!

 • Robert K. 17. Jul. 2018

Profesionalno delo prijaznost

 • Peter M. 07. Jun. 2017

zelo dobre

 • Polona G. 07. Jun. 2017

Najela sem DJ Vidya za vrtenje na bratovi 30 letnici, bilo je odlično, vse kar smo se dogovorili je izpolnil.
Resnično sem se prepričala, da imajo ogromno raznovrstne glasbe.
Bil je nepozabni žur.

 • Edvard L. 07. Jun. 2017

Zelo zadovoljni, naredila sta pravi žur na našem Abrahamu, igre odlično izpeljala, izpolnila ogromno glasbenih želja.
Še nikoli nisem videl toliko različne glasbe na kupu, resnično stojijo za tem kar sem prebral v njihovem opisu!

 • Miha H. 07. Jun. 2017

Vrhunsko!!

0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo DJ Vidy & DJ Robby J. www.unikatzabava.com ,HEY MR. DJ team poslal konkretno ponudbo