Odvoz gradbenega materiala in vejevja: Cene in preverjeni mojstri za odvoz materiala

Spomlad je čas prenove stanovanja ali hiše in urejanja okolice le-te. Ste v procesu prenove in nimate časa, da bi našli mojstra za odvoz gradbenega materiala? Mogoče ste ravnokar uredili vrt in imate pred hišo kup odvečnega vejevja? Ne skrbite, saj smo za vas pripravili povprečne cene za odvoz gradbenega materiala in vejevja. Prav tako smo pripravili tudi seznam preverjenih ponudnikov za odvoz materialov vseh vrst.

ODVOZ GRADBENEGA MATERIALA / VEJEVJA: CENA

povprečne cene ponudnikov za odvoz gradbenega in drugega materiala (vejevje, …) ter ceniki

18-22 EUR/t

vrsta materialacena za odvoz materiala
odvoz gradbenega materiala200 EUR
najem in odvoz zabojnika21-24 EUR/t
odvoz betona20 EUR/t
odvoz ploščic18-20 EUR/t
odvoz strešnikov / opeke20-22 EUR/t
odvoz vejevja / hlodovine / listja / …50-140 EUR

Kontaktirajte preverjene ponudnike za odvoz materiala (ponudbe / cene)

odvoz-gradbenega-materiala-cene


Najboljši ponudniki za odvoz materiala v Sloveniji

TOP 10 najbolj iskanih ponudnikov odvoza materiala

Loading

celoten seznam ponudnikov odvoza materiala >

Če menite, da vam ljubi ponudnik odvoza materiala manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo, da bi ga lahko predlagali strankam, ki iščejo podobne storitve.


Koliko stane odvoz materiala? (povprečna cena / ceniki za odvoz gradbenega materiala, vejevja, …)?

Cena odvoza je odvisna od vrste gradbenega materiala. Med gradbene odpadke spadajo le odpadki, ki ostanejo po manjših prenovah na objektu,  in sicer: opeka, omet, strešniki, kosi betona, cement, pesek in keramične ploščice. Vse ostale odpadke je potrebno ločevati in oddati v za to namenjene zabojnike. Naj vas ne mika, da bi pod gradbeni material odvrgli ostanke stekla ali kovine, saj vam bodo ponudniki za odvoz materiala ločevanje ne-gradbenega materiala dodatno zaračunali.

Za odvoz odpadnega gradbenega materiala potrebujete preverjenega ponudnika.
Za odvoz odpadnega gradbenega materiala potrebujete preverjenega ponudnika.

Za odvoz gradbenega materiala je potrebno najeti zabojnik oz. kontejner. Cena najema zabojnika stane približno 200 evrov, v ceno pa  je zajet tako najem kot odvoz zabojnika, ki ga lahko najamete za čas do enega tedna. Cena odvoza in predelave se giblje med 21 in 24 evrov po toni odpada. Če boste zabojnik zapolnili z betonom, vas bo odvoz in predelava stala 20 evrov na tono betona. Odvoz ploščic je nekoliko cenejši, in sicer med 18 in 20 evrov na tono. Cena odvoza strešnikov ali opeke pa se giblje med 20 in 22 evrov.

Cene za odvoz vejevja so nižje kot cene za  odvoz gradbenega materiala. Nalaganje in odvoz vejevja, hlodovine, listja in obrezanih ostankov grmičevja  vas lahko stane med 50 in 140 evrov. Ostanke vejevja v zbirnih centrih predelujejo v biomaso in sekance.

Preverite tudi: UREJANJE OKOLICE HIŠE IN VRTOV: CENIK, IDEJE IN TRENDI

odvoz-gradbenega-materiala-omisli-si

Najbolj iskani / najboljši mojstri za odvoz materiala?

Odvečno vejevje in ostanke gradbenega materiala vam lahko odpeljejo: Libanov Klemen s.p., Odvoz kosovnega materiala – Prevoz Klemen s.p., Gradbena mehanizacija in avtoprevozništvo Marko Luštek s.p., Odvoz – Prevoz, Čiščenje okolja, Odvoz odpadkov in gradbena dela Afrim Hoxhaj s.p., Čiščenje okolja, odvoz odpadkov in gradbena dela Afrim Hoxhaj s.p.


PONUDNIKI ODVOZA MATERIALA se brezplačno vpišite tukaj

posredujemo vam stranke 📸
največ strank v SLO 🙏
brezplačen vpis 👀


Splošna gradbena dela, Kristian Pesko s.p., A.L.M., Matjaž Vidergar, s.p., JKP Dravograd, Komunala Radgona, Komunala Novo mesto, Izkopi Jordan Andrej Jordan s.p., Peri d.o.o., GAS group d.o.o.storitve javne higiene, Marjetica Koper, Simbio, Peter Bohinec s.p., Darko d.o.o., Transport Ways, Tisa d.o.o., Transport Edvard Kresal s.p., Glas Transport, Bober gozdarstvo, Les je zlato, Snaga d.o.o. in mnogi drugi.

Obstaja veliko ponudnikov na črnem trgu, ki vam za nekoliko nižjo ceno odpeljejo odpadke ter jih zavržejo na divjih odlagališčih. Zato je pomembno, da izberete preverjenega ponudnika, ki bo vaš odpadni material odpeljal v ustrezni zbirni center. Tam bodo za odpadke primerno poskrbeli ter jih ustrezno predelali. S pomočjo omisli.si/odvoz-materiala najdete preverjene in ocenjene ponudnike za odvoz materiala.

Preberite tudi: UREJANJE OKOLICE HIŠE IN VRTOV: CENIK, IDEJE IN TRENDI

Odvoz vejevja in gradbenega materiala: Pogosta vprašanja in odgovori za odvoz materiala

V sadovnjaku imam večji kup vejevja. Kje lahko najdem preverjenega ponudnika, ki bo ta kup vejevja odpeljal v ustrezni zbirni center?

Na omisli.si so zbrani vsi preverjeni in ocenjeni ponudniki za odvoz vejevja. Storitev iskanja ponudnikov je popolnoma brezplačna.

odvoz vejevja
Odvoz vejevja.

Preberite tudi: ZIDARSTVO: CENE ZIDARSKIH DEL, BETONIRANJA, ZIDANJA, GRADBENIH DEL TER PREVERJENI ZIDARJI

Kmalu se bomo lotili prenove stanovanja. Poleg gradbenega materiala bomo potrebovali tudi odvoz starega pohištva. Lahko pohištvo zložimo v isti zabojnik, kot gradbeni material?

Odgovor je ne. Poleg gradbenega materiala ne smete zlagati starega pohištva. Med gradbeni material spadajo opeka, beton, cement, pesek … Za odvoz starega pohištva  boste potrebovali drugi  zabojnik, in sicer zabojnik za kosovni material.

Preberite tudi: INTERIER: CENE ZA NOTRANJE OBLIKOVANJE, NOTRANJI DIZAJN IN IDEJE ZA VAŠ DOM (ARHITEKT / NOTRANJI OBLIKOVALEC)

Potrebovali bomo odvoz gradbenega materiala. Ker ga je količinsko zelo veliko, me zanima ali izvajate tudi storitve nalaganja gradbenega materiala v zabojnik.

Seveda, ponujamo tudi nalaganje gradbenega materiala. Storitev se dodatno zaračuna.

Preberite tudi: ARHITEKT CENA: KOLIKO STANE ARHITEKT (PGD, PZI, PID, IDP, PZR, INTERIER)?

Zakaj sploh potrebujem nekoga za odvoz gradbenega materiala? Moj sosed opravi odvoz s traktorjem v prostem času za veliko nižjo ceno, kot ostali ponudniki.

Ponudnika potrebujete, saj bo odpadke varno odpeljal z ustreznim vozilom v ustrezni zbirni center, kjer bodo odpadke ločili in predelali.  Sosed ima mogoče res nižjo ceno, a  obstaja možnost, da bo odpadke zavrgel kje v gozdu, namesto v zbirnem centru.  Poleg tega mora ponudnik odvoza imeti registrirano dejavnost.

Za več dodatnih informacij in mnenj se lahko obrnete tudi na forum.

Kontaktirajte preverjene ponudnike za odvoz materiala (ponudbe / cene)VPRAŠAJTE MOJSTRE S PODROČJA


Naša skupnost šteje skupaj s preverjenimi ponudniki storitev preko 60.000 članov >> Vprašajte nas karkoli glede brane tematike v tem članku.

vprašajte mojstra s področja


Skupna ocena bralcev
[Skupaj: 4 Povprečje: 5]