4 glavne stvari za popoln poročni make-up

ocena bralcev
5 od 1

Veliko žensk že kot majhne deklice sanjajo o svoji poroki. Poroka namreč za večino ljudi predstavlja veliko prelomnico v njihovem življenju. Nekaj kar si bodo za vedno zapomnili. Povsem logično je torej, da je potrebno izgledati dobro. Celo več kot dobro, bolje, najbolje, če je le možno. Moški se ponavadi osredotočijo le na obleko, medtem, ko moramo ženske za ta poseben dan, misliti tudi na make-up. V nadaljevanju lahko preberete o 4. ključnih nasvetih, da bo lahko vaš poročni make-up več kot popoln.

Pridobite ponudbe/cene za poročni make-up (ličenje)

1. Preizkus z vizažistko

Prvo in najvažnejše je, da nekaj tednov pred poroko naredite »testno furo« z izbrano vizažistko. Tako lahko končni rezultat naslednjič malo spremenite ali dodatno prilagodite po svojih željah. Če tega ne storite je možnost, da boste do oltarja hodila objokana, pa ne zaradi sreče.

> Preberite tudi: Cena poroke: Koliko stane poroka v Sloveniji?

2. Vodoodporni poročni make-up!

Čeprav bo najbrž že sama vedela, se vseeno spomnite vizažistko opomniti, da uporabi vodoodporna ličila. Nihče noče po rahli prepotenosti ali potočeni solzici izgledati kot panda.

3. Preizkus na dnevni svetlobi

Med drugim je pomembno tudi, da se preizkus z vizažistko izvede na dnevni svetlobi in ne pod fluorescenčnimi lučmi. Barve in količina make-upa lahko pod umetno svetlobo izgledajo popolnoma drugače, negotovostim pa se je v teh primerih najbolje izogibati.

4. Izberite slike in jih prinesite s sabo

Če želite sebi in izbrani vizažistki olajšati delo, pa je najbolje, da pred preizkusom skrbno izberete in nato s sabo prinesete slike, ki vsebujejo željen poročni make-up. Tako bo ona lažje vedela kaj imate v mislih in tudi vi ji boste svoje želje lažje komunicirali.

 

Tako vam vizažist na vaš poseben dan omogoči profesionalno ličenje po vaši želji in izbiri ter eno skrb manj.


PRIPRAVLJENI NAJETI MAKE-UP ARTISTA?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE IN CENE PREVERJENIH ARTISTOV ZA MAKE_UP (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER IN DRUGOD PO SLOVENIJI)

 

Pridobite ponudbe/cene za make-up (ličenje)
ocena bralcev
5 od 1