Izris stanovanja, fasade, hiše, kopalnice: Cene, ideje, trendi in preverjeni arhitekti

ocena bralcev
5 od 5

Za vas smo analizirali cene najboljših arhitektov za izris stanovanja, hiše, kuhinje in drugih notranjih prostorov. Prav tako odgovarjamo na nekatera najpogostejša vprašanja strank v zvezi z arhitekturnim izrisom objektov. Ne spreglejte tudi trendov letošnjega leta in čudovitih idej, ki vam lahko pridejo prav ob prenovi ali novogradnji, ko potrebujete izris stanovanja / hiše. Preverite cene in najboljše ponudnike na Omisli.si/arhitekta.

IZRIS STANOVANJA: CENE

povprečne cene za izris stanovanja in ceniki

3-8 EUR/m2

Kontaktirajte preverjene arhitekte (ponudbe / cene)

Koliko stane arhitekt za izris stanovanja, fasade, hiše, kopalnice…? (cena za izris in ceniki)?

Cena za idejni izris stanovanja je od 3 € – 8 €/m2 in vključuje izris vključno s tlorisom, prerezi v razmerju 1:100 ter postavitev pohištva. Cenovni razpon projekta za izvedbo sega od 6 € – 25 €/m2 in vključuje arhitekturne načrte vključno z gradbenimi konstrukcijami, vsemi potrebnimi inštalacijami in načrte opreme s pripadajočimi detajli.

cena-za-projekt-pridobitev-gradbenega-dovoljenja-gradbeni-nacrt
Naj za izris hiše poskrbi izkušen arhitekt.

Cena za izris hiše je višja in sega od 1.200 € – 1.800 €/kpl, a gre za bolj obsežen projekt. Vključuje namreč vizualizacijo notranjosti in zunanjosti hiše. V ceno je všteta razporeditev prostorov, arhitekturna idejna zasnova vključno s tlorisi, prerezi v merilu 1:100. Ne smemo pa pozabiti tudi na fasado in analizo morebitnih omejitev izvedbe projekta. Ste tudi vi ponudnik za izris stanovanja? ARHITEKTI se brezplačno vpišite tukaj.Kateri so najbolj iskani / najboljši arhitekti za izris stanovanja, fasade, hiše, kopalnice?

V kolikor iščete priznanega arhitekta za izris stanovanja, fasade, hiše ali kopalnice, ste na pravem mestu. Izbirajte med najboljšimi.


Najboljši arhitekti v Sloveniji

TOP 10 najbolj iskanih arhitektov

Loading

celoten seznam arhitektov >

Če menite, da vam ljubi arhitekt manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo, da bi ga lahko predlagali strankam, ki iščejo podobne storitve.


BCR Arhitektura, GaberJovanovič Arhitekti, Prodom, Arhitekturni studio DMG, iNDiZAJN, Habitare, Moj Atelje, Magnet Design, IDstudio, Kombinat, Tomori arhitekti, Api arhitekti, Ofis Arhitekti, BAAM arhitekti, 2amv Arhitekti, Dekleva Gregorič architects, Kragelj Arhitekti, Demšar arhitekti, Trije Arhitekti – projektivni biro, Enplan, GAO arhitekti, Genius Loci, Miha Vehovar, Jereb in Budja arhitekti, D & K Arhitekti, Ambient Projektivno Podjetje, Arhionik, Ravnikar Potokar Arhitekturni Biro, Matjaž Suhadolc, Nava arhitekti, Arhitektura Dugar, Bevk Perović arhitekti, Arhiteka, Superform, Studio Omnia,…

izris-stanovanja-cena-arhitekt
Preverite, kakšna je cena za kvaliteten izris stanovanja.

ARHITEKTI se brezplačno vpišite tukaj

posredujemo vam stranke ?
največ strank v SLO ?
brezplačen vpis ?


… P plus arhitekti, Arhive, Ježek & Ježek, Kd arhitekti, Pust Uroš, proArhins, Urh Arhitekti, A.B. Sibila Arhitektni Biro, Bcr, Ark Arhitektura Krušec, Gatner, Arhikultura, Matjaž Bolčina, Adar, Studioartim, Damjan Bradač, Nina Polajnar, curk arhitektura, Briški Boris, Populus prostorski inženiring, Point arhitektura, Metod Prijatelj, Atelje S, Arhem, Vires, Katarina Šauperl, Petar Vekić, D Plus, Styria, Arhitekti Lovše, Andrej Šmid, Au Arhitekti, Osa Arhitekti, Kraševac Gregor, Doming, Miha Fujs, AB objekt, Biro Žveplan, Biro 2000, Gril Kikelj arhitekti, Mobile-Arch, Arhitekt Ernst, Studio Teiner, Andrej Malgaj, Spina, ter mnogi drugi iskani arhitekti v Sloveniji. Ne zapravljajte časa in denarja z iskanjem najboljšega. Preverite Omisli.si/arhitekta, kjer vam je na voljo seznam preverjenih arhitektov.

Izris stanovanja, hiše in kopalnice: Trendi in ideje

Glede na to, kako smo danes bombardirani od vseh strani s številnimi informacijami, nam dom predstavlja zavetje, ki si ga oblikujemo na čim bolj prijeten način. Največ trendov v letošnjem letu vključuje uporabo naravnih materialov, s čimer skrbimo za svoje zdravje in si zagotavljamo udobje.

Trendi in ideje za izris stanovanja

Leto 2020 odlikuje minimalizem, ki vključuje uporabo zgolj praktičnega pohištva brez odvečnega dekorja in izbiro naravnih materialov. Izris stanovanja vključuje povečano uporabo visoke tehnologije v prostorih. Torej je potreben temeljit pregled možnosti napeljave različnih, predvsem električnih inštalacij (klimatske naprave, daljinsko vodene rolete in žaluzije, ipd.).

trendi-in-ideje-minimalizem
Letošnje leto je ena ključnih lastnosti minimalizem v uporabi notranje opreme. Praktičnost na prvem mestu.

Trendi in ideje za izris hiše

Vse bolj se stranke poslužujejo oblikovanja t.i. »audio sobe«, predvsem dnevne sobe, kjer gre za opremljenost z zvočniki in drugimi elektronskimi napravami za še boljša filmska doživetja. V letu 2020 je za notranjo opremo značilen predvsem moderno-rustikalni slog. Izris hiše v letošnjem letu pogosto vključuje kuhinjski otoček (namenjen zajtrku, druženju), odprte oz. povezane notranje prostore npr. dnevna soba in jedilnica, kuhinja in dnevna soba, ipd. Še ena odlična ideja za vas – v izris hiše vključite izdelavo savne, športni navdušenci pa lahko prostore namenite izgradnji fitnesa.

kuhinjski-otocek-izris-cena-arhitekti
Če želite slediti trendom, potem za izris kuhinje ne pozabite na kuhinjski otoček.
povezani-odprti-notranji-prostori-izris-hise
Zbirate ideje za idejno zasnovo vaše hiše? Združite kuhinjo in dnevno sobo in si zagotovite prostorsko razsežnost in udobje.

Trendi in ideje za izris kopalnice

Največji trend kopalnice letošnje leto je t.i. »walk-in tuš«, ki je značilen po svoji prostornosti in med tuširanjem daje občutek dežja. Ta trend je zamenjal kopalno kad ali manjše tuš kabine. Ni pa redkost, da kopalnica vključuje masažno kad. Še ena ideja za izris kopalnice je lebdeče pohištvo, ki se ne dotika tal in je vgrajeno v steno. S tem vizualno povečate prostor, hkrati pa je priročno za čiščenje tal.

walk-in-tus-ideje-za-izris-kopalnice
Trend leta 2020 je zagotovo »walk-in« tuš, z možnostjo namestitve tuša na strop, kar vam zagotavlja občutek dežnih kapljic.
izris-kopalnica-lebdece-pohistvo-trendi-ideje
Opremite vašo kopalnico z ledbdečim pohištvom. To je eden od sodobnih trendov, ki vam omogoča izkoristek celotnega prostora.


Pogosta vprašanja in odgovori glede izrisa stanovanja, hiše ali kopalnice

Preverite, kaj stranke najpogosteje zanima glede izrisa hiše. Prav tako odgovarjamo na nekatera vprašanja, kar zadeva izris stanovanja.

Ali je možno opraviti izris kuhinje kar od doma?

Opravite izris vaše kuhinje kar iz domačega kavča. Izmerite dimenzije vaše kuhinje, preko spleta se pri izbranemu izvajalcu prijavite na izris in mu sporočite mere, tloris, ter vse potrebne podatke. Svetovalec bo s pomočjo ustreznih orodij in programov poskrbel za 2D ali 3D izris vaše kuhinje in vam ga posredoval. Seveda boste lahko morebitne želje še kasneje usklajevali. Prav tako bo izvajalec poskrbel za strokovno svetovanje in vas obvestil o morebitnih zapletih v zvezi s projektiranjem.

Preberite tudi: INTERIER: CENE ZA NOTRANJE OBLIKOVANJE, NOTRANJI DIZAJN IN IDEJE ZA VAŠ DOM (ARHITEKT / NOTRANJI OBLIKOVALEC)

Kateri podatki se upoštevajo pri izrisu kuhinje? 

Za kvaliteten izris kuhinje je ključno, da vemo natančne dimenzije prostora. Te vključujejo višino in širino vseh sten, vrat in oken v prostoru; razporeditev stikal in vtičnic; razdalje od stropa do tal, od stropa do vrha okna in od tal do okenske police; cevi, klimatske naprave, radiatorje ali druge vgradne elemente v prostoru. Prav tako pomemben element je, za kakšno gradnjo gre (betonske, lesene, montažne, opečne stene, ipd). Še dva ključna elementa pa sta napeljava inštalacij – elektrika, voda, ogrevalni sistem, prezračevanje in tloris kuhinje.

izris-kuhinje-cena-najboljsi-arhitekti
Za izdelavo vaše sanjske kuhinje je najprej potrebna temeljita priprava načrta. Obrnite se na priznanega arhitekta.

Kako lahko izrišem svoje stanovanje BREZPLAČNO?

Izris stanovanja, hiše, kuhinje ali drugih notranjih prostorov lahko opravite sami, s pomočjo spletnih programov. To so na primer Sweet Home 3D, Smart Draw, Google SketchUp, MyVirtualHome, Bathroom Planner in mnogi drugi. A morate vedeti, da je to lahko dolgotrajen, predvsem pa zahteven postopek, če v tem niste vešči. Predvsem oteženo je lahko za vas na primer risanje sestavljenih zidov, ali drugih zahtevnih elementov. Zato predlagamo, da izris stanovanja prepustite izkušenim mojstrom.

Preberite tudi: ARHITEKT CENA: KOLIKO STANE ARHITEKT (PGD, PZI, PID, IDP, PZR, INTERIER)?

Katere konstrukcije lahko izrišemo z arhitekturnim načrtovanjem?

Ko se lotite prenove, obnove ali novogradnje, je treba za kvalitetno izvedbo projekta najprej zastaviti dober načrt. Izkušen arhitekt lahko poskrbi za izris stanovanja, hiše, kopalnice / kuhinje in drugih notranjih prostorov. Prav tako lahko za vas pripravi natančnejši izris pohištva. Ne pozabite pa tudi na zunanje elemente vašega doma, kot je izris nadstreška, garaže ali fasade. Na forumu pa preverite, kaj tudi druge stranke iščejo v povezavi z izrisom in načrtovanjem projekta in izbranimi arhitekti.

Kontaktirajte preverjene arhitekte (ponudbe / cene)
ocena bralcev
5 od 5