fb

Povprečne cene: toplotna črpalka za bazen

300-2500 €

Cena toplotne črpalke za bazen.

Cene za kategorijo „toplotna črpalka za bazen“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji toplotna črpalka za bazen, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Toplotna črpalka za bazen: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za toplotna črpalka za bazen in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

240.249
povpraševanj strank
8.829
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (toplotna črpalka za bazen)

Kakšna je povprečna cena toplotne črpalke za bazen?

Cena toplotne črpalke za bazen se giblje od 300 do 2500 evrov, v največji meri je odvisna od velikosti in moči toplotne črpalke, pa tudi različnih ponudnikov. Tako kot pri ostalih vrstah toplotnih črpalk je pomembno, da cena ni glavno merilo pri izbiri, ampak je ključnega pomena, da izberete kvalitetno toplotno črpalko.

Kolikšni so stroški pri ogrevanju bazena s toplotno črpalko?

Ogrevanje bazena s toplotno črpalko je ponavadi energetsko in cenovno zelo ugodno, vsekakor je to investicija, ki se vam obrestuje. Stroški za elektriko so odvisni predvsem od moči toplotne črpalke, izvedbe bazena, vremenskih razmer, želene temperature vode in časa delovanja. V grobem pa bi lahko rekli, da vas bo ogrevanje v plavalni sezoni (od maja do septembra) stalo od 200 do 300 evrov. Seveda so stroški in prihranek zaradi toplotne črpale različni od primera do primera.

Najcenejša vs. najdražja toplotna črpalka za ogrevanje bazena? Za katero se splača odločiti?

Najnižje cene toplotne črpalke za bazen se začenjajo že pri 300 evrih. Če se odločate za to možnost, vam svetujemo, da se najprej dobro pozanimate o specifikacijah in lastnostih izbrane toplotne črpalke, jo primerjate z nekoliko dražjimi različicami in se posvetujete z več različnimi ponudniki.

Pomembno je namreč, da se ne odločate na slepo zaradi na prvi pogled privlačne cene, saj imate lahko zaradi tega kasneje številne komplikacije in neprijetnosti s popravili. Nekvalitetne toplotne črpalke ne nudijo velikega prihranka pri kasnejših stroških, zaradi česar so slaba investicija, imajo krajšo življenjsko dobo in več možnosti, da se pogosto pokvarijo.

Seveda pa ni nujno, da bodo najdražje toplotne črpalke za bazen, katerih cene se gibljejo od 2000 do 3000 evrov, zaradi tega tudi najboljše. Če iščete toplotno črpalko za bazen, se ne osredotočajte pretirano na ceno, ampak raziščite trg in se posvetujte z več strokovnjaki, ki vam bodo znali svetovati, kaj potrebujete glede na vaše želje.

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika za toplotne črpalke

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — toplotna črpalka za bazen — cene in ceniki

Z.K. išče ponudnika toplotnih črpalk (Toplotna črpalka za bazen / Miklavž Na D.P.)

Pozdravljeni, Zanima me ogrevanje z toplotno črpalko za hišo površine cca. 200m2

J.Š. išče ponudnika toplotnih črpalk (Toplotna črpalka za bazen / Vrhnika)

Želimo zamenjati obstoječe ogrevanje v starejši hiši na Vrhniki. Ogrevamo se na kurilno olje. V hiši so radiatorji, razen v enem prostoru, kjer je talno gretje. V hiši sta dve ločeni gospodinjstvi. Hiša ima nova okna, dobro fasado, streha pa ni renovirana. Možna bi bila tudi vgradnja TČ voda-voda, vendar imamo pomisleke glede časovnega trajanja pridobivanja ustrezne dokumentacije in pa gradbenih del, saj je okolica hiše že urejena.

V.H. išče ponudnika toplotnih črpalk (Toplotna črpalka za bazen / Cerklje Na Gor.)

Tč voda voda. imamo podtalnice ki ima cca 12celzije

A.L. išče ponudnika toplotnih črpalk (Toplotna črpalka za bazen / Vuzenica)

Imamo 40 let staro srednje izolirano hišo veliko 220 m2 katero trenutno ogrevamo s staro 35 kW pečjo na drva , pokurimo pa približno 20+ m3 drv na sezono . Ogrevamo z radijatorji in tako bo tudi ostalo v prihodnje . Zanimam se za toplotno črpalko voda voda , saj smo kar dokaj obdani z površinskimi vodami ( 500 metrov vstran je Drava , 150 metrov vstran je še ena struga ) , pa tudi po neuradnih info , naj bi 4 metre pod našo hišo bila podtalnica .

K.V. išče ponudnika toplotnih črpalk (Toplotna črpalka za bazen / Murska Sobota)

Je novogradnja in želimo vgraditi toplotno črpalko Želim izračun za voda,voda in Izračun zrak ,voda

P.M. išče ponudnika toplotnih črpalk (Toplotna črpalka za bazen / Bohinj)

Peč na kurilno olje,radiatorji, kmečka peč, Vsporedno bi prosil še ponudbo za varjanto zarak-voda

M.Č. išče ponudnika toplotnih črpalk (Toplotna črpalka za bazen)

Trenutno ogrevamo hiši z plinom butan propan, možnosti priklopa na mestni plin ni, zato bi želela vgraditi toplotno črpalko za ogrevanje. Na hiši so novo okna, fasada, ogrevanje približno 150 m2. Predvsem me zanima toplotna črpalka z vrtino. Prav tako me zanimajo kakšne so možnosti subvencij?

S.L. išče ponudnika toplotnih črpalk (Toplotna črpalka za bazen / Murska Sobota)

Trenutno ogrevanje, plinska peč na zemeljski plin. Ogreva se sanitarna voda in talno gretje.

N.D. išče ponudnika toplotnih črpalk (Toplotna črpalka za bazen / Radomlje)

Trenutno ogrevanje je na olje (radiatorji), želim preveriti ali se splača vgraditi toplotno črpalko tipa voda-voda (spodnje nadstropje bi bilo ogrevano na talno gretje, zgornje na radiatorje), glede na to da je področje vodnato. Zanima nas cena, in pa koliko bi lahko pripomogel eko sklad

V.L. išče ponudnika toplotnih črpalk (Toplotna črpalka za bazen)

S toplotno črpalko želimo ogrevati dvostanovanjsko hišo, celotna površina objekta je 300m2, stanovanjski del je izmere cca 200m2do 220m2. Del zgornje etaže je talno ogrevanje, cca 45m2, ostali prostori v spodnji in zgornji etaži so radiatorsko ogrevani. Do sedaj smo uporabljali kurilno olje in po potrebi, še peč na drva. Razmišljamo o zamenjavi ogrevlnega sistema za TČ: -ali voda-voda ali zemlja-voda

D.F. išče ponudnika toplotnih črpalk (Toplotna črpalka za bazen / 2352 Selnica Ob Dravi)

Ogrevam 50 kva m.plus 80 l bojler je starejša hiša z 80 cm zidovi grajena iz kamna in opeke brez izolacije samo omet ogrevanje je radiatorsko.Ogrevam na pelete poraba je 3 tone cirka 900 eur letno.imam spuščene stropove in novejša okna z termopan zasteklitvijo. Zanima me predvsem kakšna TČ bi bila najbolj primerna za mene glede na predstavljeno se pravi vložek investicije in letnega prihranka. Hvala za odgovor.

H.M. išče ponudnika toplotnih črpalk (Toplotna črpalka za bazen / Šempeter V Savinjski Dolini)

Pozdravljeni, trenutno se ogrevamo na olje, porabimo približno 2000l olja. Hiša ima približno 200m2 površine. Hvala Prisrčen pozdrav Marta Habe

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Toplotna črpalka za bazen — po mestih